![]() |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Alıntı:
depresiff hall beniliğimi esir ediyoduu bu aralarr ama ki şimdi iiyimm en azındann bu gaz banabi 10 gün yeter ...blissy... teşekkür ediyorum sanadaa canımm ii varsınnn art56art56 |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k hayata gülümseyişşşş
|
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k
|
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k bekleyişleri sevmem benn yada tercihlerii ..mutluluk tablosunu alkışlamayıı iyi bilirim alkış tutar ellerimm... kıskanmayı sevmemm kimseyidee kıskanmam .kıskanasım gelmezz zaten.birilerinin hayatlarına bakıp aslaa hırslanmam hıRs ve kıskançlık bana göre değill... ama benımm umutlarımıı kıskanıpp onları yıkmaya çalışırsan işte ordaDURR KARDEŞİM! rahat bırakın artıkkk..bırakın haytımı ben seçeyimmm istediğimmm gibı kurayımm.... siz kimsinizz kimee bu havaaanızz ? ne yanii ne olduu milyarlarca para alıosunda ne oluoooo ...ne fazlaa haayatıdaa ölene kadar mutlu olmana yetecekmii... bi insanın umudunu kırıosundaa ne geçioo elineeee... şimdi umrundaa degılsın işteee ne halin varsaa görrrr |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Keyifle okuyorum günlüğünü yeldacığım. Sürekli can çekişmeler, sürekli atlamalar. Belki aynı yaşlardayız seninle. Belki bir iki yaş var aramızda. Ama sende bir kaç sene öncemi görüyorum. Belki okula geri dönsem aynı senin gibi yapar mıyım...dusun2Yok yapmam. Ama bu yaşadıklarını hep yaşadım.y789 Umarım istediklerini alırsın, umarım artık ders çalışmaya başlarsın.y789 Çok öpüyorum seni. kiss3 kiss3 kiss3 |
|
|
|
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k rahatsızım doktordan geliyorumm...dinlenmem lazımmm şimdiii ..kendimii ii hissetmiyorumm..ağrıyada hiç tamamül edemiyorumm cunku dayanılacak gibi değill...... yatay geçiş sonuçları yine belli olmamış ... |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Çok geçmiş olsun... |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Geçmiş olsun canım. Not: Hastalığı bahane edip yine ders çalışmayı sallama. Bak kaç gündür bakıyorum hala tık yok.:) (Biraz anneni hatırlattım galiba.:) ) Bu arada bir önceki sayfada sormuşsun, yaklaşık bir ay sonra 26 olacağım. Yatay geçişe de takma, eninde sonunda açıklanacak elbet.) Öptüm seni. kiss3 |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k gecmis olsun, rahatsizligin ne? |
çok teşekkür ederimmm ....ziyaretinde ayrıca mutlu etti belirteyimmm ....krzm67 Alıntı:
Alıntı:
kanal tedavisine başladıkkk bugünn...ama bendee ateş yaptıı ve migrenimi tetiklediii.anestezi etkisi gecıncedee dayanamazz hale geldimmm ...sanadaa cok teşeur edrrimm..her zaman gunlugumde görmekk isterimm.... sizleri çok seviyorumm ii varsınızzzzzactionsmile |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k hişt! sessiz olll kimseye sölemee sana sıgındımıı burda saklandığımı yalvarıyorumm sessizz ollll .....
|
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k geçmiş olsun canım....actionsmile sevgiyle mutlu kaly789 |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Öncelikle geçmiş olsun canım. Bakıyorum da senin gözler yine altına kaçırmaya başlamış. Hayırdır? Nedir seni bu kadar üzen şey? Gelecekten bahsederken neden kaybeden olduğunu imgeliyorsun? Şuan zaten asla pişman olmayacağın hayata sahip olmak değil mi çektiğin tüm sıkıntıların sebebi? İnşallah yatay geçiş sınavını kazanırsın. Bir de gözlerinin içi gülerken konuşuruz. Hakkında her şeyin en hayırlısını diliyorum. Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. actionsmile |
desteğin için sağoll kujumm ..kocamn öpüyorumm seniiiigirlhaha |
|
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k :)) bu kadar gecmis olsunda sonraaa, gecmistir artik :) |
2.seansa gıttım dünn ama agrımıoo denılebılır...8 gun nelerr cektıgımı bir ben bılırımm ama..normalde bu kadar ağrımaamsı gerekıormuşş ama nasıl olduu bılemedımm..aman şimdii ii yaa daha neolsunn guitar |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k mutluluk, yalvarış umut, sevgi , aşk, başarı, kaygı, umutsuzluk, elveda, yalan , fesatlık, ayrılık, istek kıskançlık, amaç, haykırış, iftira, göz yşı, geri dönüş, derin birr nefess, ölüm ..... SON BÖLE BİR ŞEY İŞTE FİNAL;GÜLÜMSEYİŞ |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k akşam vaktini hiç sevemem benn ...stres sıkıntıı başlangıcıdır benimm içinn ....nedendir bilmemm ....evde boş boşş yatma saatini beklemek dahada beterrr....
|
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Ben de ders çalışamıyorum :D İşin kötüsü neden çalışamadığını bilememek zaten, bilsen çözüm mözüm bulmaya çabalarsın ama yok :D ben bulamıyorum,, gidip 3 5 dakka oturuyorum illa ki bi bahane geliyor.. Ders çalışma telkinine bakıyorum şimdi,, sende dene bi istersen.. Hadi kolay gelsin,, seni sevenlerin olduğunu unutma sakın,, hakkında kötü düşünenleri değil güzel düşünenleri tak kafana ki yanındakilerin gücü sana güç versin,, defalarca mutlu etsinn :) |
süper arkadaşım benimm seni günlüğümde görmekk nee güzellllpartysmiley... sabah sabah inci gibii parladınn yani....ders çalışma telkini kişiye özel yapılmıomuuu?gecenlerde bendee baktımm falann ama..ses bi bakk banada haber verrrr ..ii varsınn |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k yinee bir hüzün çöktüü üstüme.... 3 saat kaadr ünideki oda arkadaşlarımlaa konuştumm.duygulandımm onlarıı çok özlediğimi anladımm..keşke onların yanında olsaydımmm şimdiii.....bütün gece gülerdikk eglenirdikkkkkk ağla2.....çok özledimm çokk.... yaaa yalvarıyorumm artıkkk yatay geçişim kabull edilsinnnnnnnnnnnnnnnn ..hala bi ses yokkk ..bu bölümü bitirmek istiyorummm yaaaaaaaa..ewet belki o ünide değil ama bitirmekk istiyorummm..kpssden ümidimyokk benimm yaa atama olcagınaa inanmıyorumm ..boşuna çalışıomuşum gibi gelioooooooooooooooooooooooooo ....neseee ben çıkıorummmmmmm gitmeden öncee bir şey dahaa allahım ne olurr benii sevdiklerimden ayırmaaa..istedıgımm hayatıı yaşamamaı nasip etttt..yatay geçişim kabuled ilsinn..herkestenn utanıyorumm ..sankii etrafımdakilerrr üniyi okuyamadıı geldiii diomuş gıbı geliiooo ..bakışlarından meraklı gözlerden rahatsızz oluorummm :( |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k bekleyişlerii hiç sevmiyorummm.. beliriszliklerr canımıı yakıorrrrr... bugun bir başka utanıyorumm herkestenn... korkuorumm . engel olamıyorumm... hayırlı bi evlat olamıccam galibaa. kimse benimm ii şeylerr yapabilecegımıı zannetmiorrrmuş gibi gelioooo ... bakışlarrr yanlışş anlatıoo yadaa ben farklı anlamm yüklüorummm.. mutluyum aslında aama eksiğimmm .... beni tamamla başarıylaa tamamlaa... vazgeçtim artık atanmak istemiyorummm ...... yada emin değilimmm ..... merkeze atnmak istiyorummm.. budaa lükse kaçıoo fazla uzak bir yerde istemiyorummm budaa çokçokk cocukça şımarıklıga kacııooo .. off bilemiyorumm kii dogru yoluu göremiyorum artıkkk .... yardım ett bana ... korkularımın önune geçç yardımm etttt seçim yapıpp istedıgım yoldaa yürümeemii saglaaaaa........ |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k merhaba k8908
|
Bakış açısı her şeydir. Ne demiş Protagoras: "İnsan her şeyin ölçüsüdür. Her şey, insana nasıl görünüyorsa öyledir. Rüzgar, üşüyen için soğuktur, üşümeyen içinse soğuk değildir." Zorluklarla karşılaşacağız elbette. Yakınmamızın sebebi yaşadığımız zorluklar değil. Bizim mücadele gücümüzün azlığındandır. Her zaman söylenmez mi eğer yürüdüğün yolda güçlük ve engeller yoksa bil ki o yol seni bir yere ulaştırmaz diye. Hayatımızı iyisiyle kötüsüyle kabullenebilmemiz gerekir. Hem kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz. ttli3 Sevgiyle kal. |
|
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k merhaba..çok nşeliydim aslında ama ne olduu anlayamadımm şekerim düşttüü bugunn bi halsızlıktır gidioo ...hadi hayırlısı diyelimmm..
|
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Canım kpss tarihleri açıklanalı çok oldu sanırım haberin yok senin. blook |
yok tatlım var haberim..var haberim ama sonucuu tahmin edebiiorumm ....geçen gün sesninle konuştugumuzdaaa aklımdan istanbul geçmiştii .bir tek istanbulda saglık ocaklarına atama yapmıştıı diğer şehirlerde hem sağlık eviydi ..bundan yola cıkarak bendee aman istanbul yazarımm demiştimm ama istanbuldada bu uygulama olunca atanma şansımm yok ..çok teşekkur edrrim ama sana ince düşüncen içinn http://dl7.glitter-graphics.net/pub/...pbczfqxfgf.jpg |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k ayyy bu kediiiiiiii ..inanamıyorum kendimeee onu hiçç farketmemiştimmmmmmmmm |
..
şimdii kendine ii bakkk actionsmile |
umut? hayat umutlarla güzell umutlarla varr..boşuna dememişler ..her bitiş bir başlangıçtır dieee ...ben istediğim yeri kazanamadımm..ama kızmıyorumm kendimee .ben güzel şeyler yaptımm..hiç hata yapmadımm..kendimle gurur duyuyorumm ....varım ben yaşıyorum ..nefes alıyorummm....ayaktayımm..güçlüyümm..hata yapsamda ahataları mla varımmm.....benliğim herşeyden değeerli..var oluşuma minnettarımmm...........sevgiyle oluştumm benn ...kendimi sevgiyle baştan büyütüyorum :) şimdi gidiyorumm kendine çok ii bakk ii varsın yelda_k sen her şeyin en iisine layıksınnn..istediğn hayatı yaşayacagınaa söz veriyorummm....şahit ol günlük şahit oll ..şükürler olsunn |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k http://img257.imageshack.us/img257/6082/bjs8erfrpe0.gif makyaksınız sizz yaa...yatay geçiş sonçlarını kargoyla öğrencekmişizz...sabahtan berii kapıda camda kargo bekliyorumm..ayy sokağın başında görsemm koşarak gidicemmm yaaa....sabahtan dişciye gittimm ..nihayet kanal tedavim bitti..her neyseee kargocu gel artıkkkkkkkkk yaaa (tabi geliceksen) |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k yorgunum bugunn yaa..artık dermanım kalmadı sabrımda...arasammı bir kez daha bilmiorumm ..off he oluo bana yaaa..saatlerdırr tek kelime etmedım....uyusam uyuuyamıorum..otursam oturamıorummm..netede kalamıorumm..dolanıp duruorumm..huzursuzmm...bu huzursuzluk benı korkutuoo acab akabul edılmıcemde malum mu oluo die...offffffffff nese gidiorum ben. bugun hava yağmurlu(hemde ne yagmurr) ....hava bıle yaz tutuoo halımeee |
|
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k basardımm gunlugum olduu..olduu.kabul edıldımm....inanabılıomusnn .asla demicemmm asla pişman olmıcammm..vicdanım sızlamıcakkkk..ailem maddı olarak zorlanmıcakk.....üni bıtıcekk.....istedıgım meslege sahip olucammmm...saygınlıgım artıcakkk ... inanbılıomusunn? yemın ederım yalann dedgıll şaka gibii ama gerçekkk .olduu başardımm....hemdee iş teklifi aldımm..istedıgım sehırdenn arkadaslarımın oldugu şehırdenn ..benim için tek paris bılırım orasıda o şehirdir..ismı bende kalsın:) artıkk dah aguzell saglam basıcam yere ..başardım diyerekk depresyona girmekten korktummm ....artık inan hiç birsey rahatlatmıodu benii...kafam darmadagınıktı..olmıcak diee korktumm ohhhhhhhhhhhhhhhhhh ohh ohhhh bee ohh beeee sefamm olsunn ohh beeeee hdeflerimin yanındayımm .. tutuyorum onlarııı ..ellerimdeeee ohhh beeeee rahat bir hayat ohh beeeeeeeeeeeee başardımmm ohh beeeeeeee olduu şimdii gidiorumm kendimi ve evreni seviyorumm..aslında suan herkesıı kucaklıyorumm MORLİÇEEEE |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Senin adına çok sevindim.Yolun açık olsun :))) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:16 AM. |