Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Morliçe :) Tropikal_k (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/467552-morlice-tropikal_k.html)

yelda_k 15-09-2010 08:54 PM

Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

Alıntı:

planner Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768458)
Son bir kaç gündür hep depresif bir haldeydin. Bu mesajın çok güzel.:) İşe istifa vermek... Cesaretin ve kendine güvenin için tebrik ediyorum seni.

Hayattan istediklerini almanı diliyorum.

Sevgiler.
kiss3

depresiff hall beniliğimi esir ediyoduu bu aralarr ama ki şimdi iiyimm en azındann bu gaz banabi 10 gün yeter ...blissy...
teşekkür ediyorum sanadaa canımm ii varsınnn art56art56

yelda_k 15-09-2010 09:43 PM

hayata gülümseyişşşş
  • istiyorum işteee koşulsuz şartsızzz başarı istiyorumm bugun yine üniyi aradm yatay geçişler belli olmamış daha..yarınndan umutluyumm gerçii kabul ediliyimdee tarihi hiç umrumda değilll 25889....
  • bugun evdeydimm annem ablamın yanına gitti...kardeşimde yokk :(
  • babamlayızz şimdilikk herşey yolundaaa ....karşılıklııı baba kızz çay içtikk .
  • yine uçuk çıktıı ama bu sefer ilacımı erken başladım kullanmaya ...
  • kimse zarar vermesin ailemee kimse salk yerinee koymasın..bunaa hakları yokkk ..onlar benim herşeyimm ..her olayda kapı gibi arkamdalarr ..ama gunu gelicek bendde onlara yardım edıcemmm ...annemın her istedıgını alıcamm babamaa hediyeler vericemm kareşimin egıtımını üstlenicemm...
  • ülkemede zararr vermesinler ..bıraksınlarr artıkk kötülerden nefret ediyorummm ...
  • bu odayı o kadar cok sevıyorum kiiii..kitaplarımııı kıyafetlerimiii ( artık eskısı gıbıı sureklı kuaforr sıkır sıkır halım yokk malum evdeyımm zatenn )
  • asla attıgım adımlardann pişman olmıyım rabbım ne olurrr n9598tender45...
  • azıcık arabayla dolaştım bugunnn oh be dedım hayata bakkkkk music45aa34
  • olucakmı günlüğümm başarabilcekmiyimmm ....pişman olcakmıyımm..rahat bir HAYAT İSTİYORUM FAZLASINDAAA GÖZÜM YOKK ESKİ HIRSLARIMM YOKKKK ...sadece derdım olmasın tasam olmasın kendımee bakabıleyımm yeter ..sevdıklerımleeee mutlu mesut bahtiyarrr (evli mutlu cocuklu)ttli3
  • affetmek?neden affederizz bilmemm niçinn .eğer acılarımı unutabılceksem tamam affedeyımm ama unutamıcaksakk affedemem ...
  • yoo yoo bu acımasızlık değill .değer vericeksem bi insanaa hayatımda olmasada olurrr ....
  • affedemiyorumm o kızı affedemiyorumm işteee...
  • neseee kibb sen cok değerli vee mükemmelsınn
  • BAŞARI İSTİYORM

yelda_k 16-09-2010 10:13 PM

• bugun gelmiyim dedim uğramıyım gunlugumee :) ama cok zor olduu 1 saaattir dolanıyorumm olee en sonunda dayanamadımm ve kollarındayımm yineee girlhaha
  • hayatımdaa alışkanlık yaptınn ya bakıyorumda herkess yuvarlanıpp gıderkenn ne kadar cok engellerle karşılasıolarrr (AYNI BEN)
  • ruh halimm bi uçurtma gibi bugun...
  • yine ders çalışamadımm ..
  • sebep yokk
  • canım istemedıı ..neden çalışmıorumm yaa karar veriyorumm başlıcamm aman diyorummm boşverrr girerim bir işe bakarım kendimee sonra diyorum saçmalamaa hani hedeflerin nerye kaybolduu yıkılış anlarınn ,başarısızlıklarınn ..yinemi böle olsunn tabıkı hayırrr..
  • olmayacakk bu seferrr yıkılış yokkk olmayacakkk !
  • başarı beni bulacakk sımsıkı sarılacak banaa bırakmıcakk yakamııı ...rabbim yardımm edecek bana...
  • 20sınde uni acılıoo ben ılk defaa okula gıtmedıgımmm bır yıla giriyorumm endişeliyimm aslındaa ...ama panik yokk atak varr!
  • umutlarımla yüceliyorum bennn ,düşüncelerimle zarifliğimlee,sessizliğimle,bakışımlaaa,fırtınalar ımlaaa,geçmişimlee geleceğimleee ,var oluşumla,terkedilişimlee,hayırlı birr hayat beklerkenn,nefes alışımlaa YÜCELİYORUMMM .
  • KARINCAAAA.....

yelda_k 17-09-2010 08:30 PM

bekleyişleri sevmem benn
yada tercihlerii ..mutluluk tablosunu alkışlamayıı iyi bilirim alkış tutar ellerimm...
kıskanmayı sevmemm kimseyidee kıskanmam .kıskanasım gelmezz zaten.birilerinin hayatlarına bakıp aslaa hırslanmam

hıRs ve kıskançlık bana göre değill...
ama benımm umutlarımıı kıskanıpp onları yıkmaya çalışırsan işte ordaDURR KARDEŞİM!

rahat bırakın artıkkk..bırakın haytımı ben seçeyimmm istediğimmm gibı kurayımm....

siz kimsinizz kimee bu havaaanızz ? ne yanii ne olduu milyarlarca para alıosunda ne oluoooo ...ne fazlaa haayatıdaa ölene kadar mutlu olmana yetecekmii...
bi insanın umudunu kırıosundaa ne geçioo elineeee...

şimdi umrundaa degılsın işteee ne halin varsaa görrrr

planner 18-09-2010 10:15 AM

Keyifle okuyorum günlüğünü yeldacığım. Sürekli can çekişmeler, sürekli atlamalar. Belki aynı yaşlardayız seninle. Belki bir iki yaş var aramızda. Ama sende bir kaç sene öncemi görüyorum. Belki okula geri dönsem aynı senin gibi yapar mıyım...dusun2Yok yapmam. Ama bu yaşadıklarını hep yaşadım.y789

Umarım istediklerini alırsın, umarım artık ders çalışmaya başlarsın.y789
Çok öpüyorum seni. kiss3 kiss3 kiss3

yelda_k 18-09-2010 02:07 PM

Alıntı:

planner Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768988)
Keyifle okuyorum günlüğünü yeldacığım. Sürekli can çekişmeler, sürekli atlamalar. Belki aynı yaşlardayız seninle. Belki bir iki yaş var aramızda. Ama sende bir kaç sene öncemi görüyorum. Belki okula geri dönsem aynı senin gibi yapar mıyım...dusun2Yok yapmam. Ama bu yaşadıklarını hep yaşadım.y789

Umarım istediklerini alırsın, umarım artık ders çalışmaya başlarsın.y789
Çok öpüyorum seni. kiss3 kiss3 kiss3

canım benimm cok saoglllll..bencede artıkk ders çalışmaya başlamalıyımmm......aksi taktirdeee sonum kötüüü olacakk.....20 yaşındayım benn ya senn

yelda_k 18-09-2010 10:16 PM

• bugun kızlarr aradıı yurt bakmışlarrr senıdee kayıt yaptıralımm aynı odada kalırızz hadii tamam de dedılerr ..yok benn gelmeyı dusunmuorumm unıyeee dedımmm :(
  • sonraa cok uzuldummm tabikiii ..ama forumdaa biraz takılıpp keyfim yerinee geldiii .....
  • yarın erken kalkıpp ders calışıcam girlhaha...
  • pazartesi yada en geç salı yatay geçişimin kabul edildiğini duyucamm ..vee çığlıklarr atıcammmm......

yelda_k 19-09-2010 06:15 PM

• şekerimm naberrr? bugunn yıkılıorumm yahuuu nedirr bu havalarr bilmemmm b456ttli3
  • galibaa buün çok güzelimmm...bide bi kısmetimm açıklıdki sormaa beyazz atlı prensimm acele ett artıku859tender45...
  • hımm annem geldii yine evimizz tümmm mutluluguylaa devam ediyorr...annem herşeyimmm yaaa mükemmell hatta....
  • bugun yine çalışmadımm :(
  • tamamen benimm haatamm ..hiç edebiyat yapamıcamm suann .....
  • yaa birr başarıyaa ulaşsamm ne güzel olacakk ..konsere gideceğimm feridun düzagacıı en ön masadan dinlicemmm (halk konseri olmayacakta)bunun için maaaşımı feda edebilirimm...
  • canlı müziğee gidicemm kızlarrlaaa ooooo dahaa ne olsunnn
  • süper bir partiyle kendimee gelicemmmm ...kızlarrlaaa kutlarızz artıkkkk ayyy ne güzelll..nesee eda geldi şimdiii sevgılısı onu aldatmıştaa aglıooo :(

yelda_k 20-09-2010 03:05 PM

rahatsızım doktordan geliyorumm...dinlenmem lazımmm şimdiii ..kendimii ii hissetmiyorumm..ağrıyada hiç tamamül edemiyorumm cunku dayanılacak gibi değill......

yatay geçiş sonuçları yine belli olmamış ...

kumsal1980 20-09-2010 03:11 PM

Çok geçmiş olsun...

planner 20-09-2010 03:12 PM

Geçmiş olsun canım.

Not: Hastalığı bahane edip yine ders çalışmayı sallama. Bak kaç gündür bakıyorum hala tık yok.:) (Biraz anneni hatırlattım galiba.:) ) Bu arada bir önceki sayfada sormuşsun, yaklaşık bir ay sonra 26 olacağım. Yatay geçişe de takma, eninde sonunda açıklanacak elbet.)

Öptüm seni. kiss3

matri 20-09-2010 03:21 PM

gecmis olsun, rahatsizligin ne?

yelda_k 20-09-2010 08:07 PM

Alıntı:

kumsal1980 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769297)
Çok geçmiş olsun...

çok teşekkür ederimmm ....ziyaretinde ayrıca mutlu etti belirteyimmm ....krzm67

Alıntı:

planner Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769298)
Geçmiş olsun canım.

Not: Hastalığı bahane edip yine ders çalışmayı sallama. Bak kaç gündür bakıyorum hala tık yok.:) (Biraz anneni hatırlattım galiba.:) ) Bu arada bir önceki sayfada sormuşsun, yaklaşık bir ay sonra 26 olacağım. Yatay geçişe de takma, eninde sonunda açıklanacak elbet.)

Öptüm seni. kiss3

hastayken aklım daha çok başıma geldiiii ilk fırsatta başlıcam..yeter bu kadarr haytalıkk öle degılmı ama ....ağrıya dayanamıyorummmmm ....

Alıntı:

matri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769301)
gecmis olsun, rahatsizligin ne?

kanal tedavisine başladıkkk bugünn...ama bendee ateş yaptıı ve migrenimi tetiklediii.anestezi etkisi gecıncedee dayanamazz hale geldimmm ...sanadaa cok teşeur edrrimm..her zaman gunlugumde görmekk isterimm....

sizleri çok seviyorumm ii varsınızzzzzactionsmile

yelda_k 22-09-2010 10:43 PM

hişt! sessiz olll kimseye sölemee sana sıgındımıı burda saklandığımı yalvarıyorumm sessizz ollll .....
  • saklaa benii enn derinleree ..derinlerden yalvarsamdaa cıkmakk istıyorumm diee bırakmaa sen beniiii....hapsettt ..hiç sess olmasın ama kimseyii anımsatmasın banaaa ağla2
  • yokk olasımm varr bu geceeee canımın yanınıı dindiresimm varrrrr
  • uzaklaşmakk istiyorumm ..değiştiremedıgımmm bu hayattlaa daha fazlaa savaşamıcammmmm ...gücüm kalmadıı ....
  • kurtuluşş yakındı bana uzanamadımm ....destekkk istedimm olmadıı...
  • oturdumm köşeye başladım aglamayaa...hedefım karsıdaaa benn köşedeee ..öle kalakaldım işteee ağla2...
  • gidiyimm mii nereyeee ...ben gelicektee asla pişman olmayacagımm bir hayat kurmak istiyordum..
  • HOPPP kendinee gell kujum yaaa ne buu durumlarrr ...yıkılırsın tabii üniye gıdemedıgın ıcın aglıosunn senn.....ümitsizliğee kapılmaa senn yakında yatay geçişin kabul edıldıgınıı ögrenınceee hiç sorun olmıcakk bunlarr...o zamn rahatlıcaksın zatenn ..hadiii şimdii gülll olurmuu?

Sultan 22-09-2010 10:48 PM

geçmiş olsun canım....actionsmile
sevgiyle mutlu kaly789

Işıldayan Safir 22-09-2010 10:55 PM

Öncelikle geçmiş olsun canım.

Bakıyorum da senin gözler yine altına kaçırmaya başlamış. Hayırdır? Nedir seni bu kadar üzen şey? Gelecekten bahsederken neden kaybeden olduğunu imgeliyorsun? Şuan zaten asla pişman olmayacağın hayata sahip olmak değil mi çektiğin tüm sıkıntıların sebebi?

İnşallah yatay geçiş sınavını kazanırsın. Bir de gözlerinin içi gülerken konuşuruz. Hakkında her şeyin en hayırlısını diliyorum.

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. actionsmile

yelda_k 23-09-2010 09:05 AM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769710)
Öncelikle geçmiş olsun canım.

Bakıyorum da senin gözler yine altına kaçırmaya başlamış. Hayırdır? Nedir seni bu kadar üzen şey? Gelecekten bahsederken neden kaybeden olduğunu imgeliyorsun? Şuan zaten asla pişman olmayacağın hayata sahip olmak değil mi çektiğin tüm sıkıntıların sebebi?

İnşallah yatay geçiş sınavını kazanırsın. Bir de gözlerinin içi gülerken konuşuruz. Hakkında her şeyin en hayırlısını diliyorum.

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. actionsmile

• canım benimmm hayatımdaaki muhteşem arkadaşımmm....
  • güldürdün beniii yaaaa allahtaa seni güldürsünnn :)
  • bugunn iyiyiim dün esti yinee bana ..benim üni 20sınde açıldıı benn gidemedimmm yatay geçiş sonuçlarını bekliyorumm.....
  • hoşş kabul edılmesemdee gitmicem ilk dönemm ama üzülüyorumm işteee okumakk istiyorumm benn bu bölümden mezun olmakk olmakk istiyorummm...
  • herkess sabah uyandıgımdaa okulaa gıderkenn benn gıdemıyorumm cok canımıı yakıooo düşününcee..alışkın degılımm ılk deefaa okullar acıldıı ve benn okulaa gıtmıorumm
  • ewet bu benım kendı secımımm kppssye hazırlanmakk ıcın gıtmıyorummbunudaaabılıorumm ama esıyolarr işteee

desteğin için sağoll kujumm ..kocamn öpüyorumm seniiiigirlhaha

yelda_k 23-09-2010 09:05 AM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769709)
geçmiş olsun canım....actionsmile
sevgiyle mutlu kaly789

teşeekkürlerrr canımm benimmm ..ii varsınn

matri 26-09-2010 01:24 AM

:)) bu kadar gecmis olsunda sonraaa, gecmistir artik :)

yelda_k 28-09-2010 09:04 AM

Alıntı:

matri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770252)
:)) bu kadar gecmis olsunda sonraaa, gecmistir artik :)

2.seansa gıttım dünn ama agrımıoo denılebılır...8 gun nelerr cektıgımı bir ben bılırımm ama..normalde bu kadar ağrımaamsı gerekıormuşş ama nasıl olduu bılemedımm..aman şimdii ii yaa daha neolsunn guitar

yelda_k 28-09-2010 04:21 PM

mutluluk,
yalvarış
umut,
sevgi ,
aşk,
başarı,
kaygı,
umutsuzluk,
elveda,
yalan ,
fesatlık,
ayrılık,
istek
kıskançlık,
amaç,
haykırış,
iftira,
göz yşı,
geri dönüş,
derin birr nefess,
ölüm
.....
SON BÖLE BİR ŞEY İŞTE

FİNAL;GÜLÜMSEYİŞ

yelda_k 29-09-2010 09:09 PM

akşam vaktini hiç sevemem benn ...stres sıkıntıı başlangıcıdır benimm içinn ....nedendir bilmemm ....evde boş boşş yatma saatini beklemek dahada beterrr....
  • bugun marete gıderkenn bir komşumuz sen hala gitmemişsin falan dedi yaty geçiş sonucumu bekliyorum deyıncedee şöleee salakmısın sen der gibi baktıı.. bu bakış beni sinirlendirdii aslındaaa ..tabi güleryüzlee konuşmaya devam ettim ama gel sen bna sor..
  • olmuorr artıkk çalışamıyorumm sürekli masadan kalıkıp 25 dk gelmiyorumm ....boş boş tv izliyorumm ..
  • tam ders çalışıorum aklıma birşeyy gelior netet bakmam gerekenn ...bilgisayarı açıyorumm sonra ooo saçma sapan sörf yapıorumm ....ders çalışmakk cıkıo aklımdann ..tam başlıcamm uykum gelioo 1 saat uyuyayım diyorummm kalkıp uyuuyorumm ...yine çalışıcamm su arkadasımı bi arıyım napıomuş diyorum..oooooooooooff ve bugunn hiç ders çalışmadımmyaaaaa inanamıyorummm.ebn kpps çalışcam diee üniye gitmedimm ama ders çalışmıorumm ..
  • içimde bir sıkıntı varr bugunn yaty geçişten hala sess yokk ama artık yarınn kesin açıklanırr die düşünüyorumm ..belkidee bu yüzdenedirr ya da kabul edilmicektr o malum olmuşturr...blook
  • çokkkk ihtiyacım varr çokkkk ne olurr kabull eddileyimm yaaaaa ..yoksaaa omıcakk artıkk benn kpssden ümitli değilimmm ...evde boş boş oturmak bana göre degıllllmişşş ...
  • yyaaaa çok sıkılııyorummm.....rt67
  • bidee var oln kilomdann memnun değilken kilo amlmışımm okadar iğrenç görünüyorkii..gündee 1 öğün yemek yiyen bennn 8 öğunyiyorumm...sürekli yiyorumm ..şekerden nefret ederdım canımm şekerr ister olduuu .....yürüyüş yok zatenn ole kös kös oturuom evdeee ..derste çalışmıorumm ...sabahh tv izliorumm akşama kadarr.....bad45
  • oadada çalışıcam tamm diyorum netten radyo açıyımm aa bide foruma uğrıyım bidee msn ders iptall...
  • salona gidiyorumm tv acıorumm ..başlıorum izlemeye....bide bizim her odada tv varrr ne iş anlamadımdunk56
sorun bendeee ders çalışmamak içinn beynim yapıoo bunlarııııı ..normalde tv izlemem nette 15 dkdan sonrası sıkarr beniii...ooo67
  • ben sadece istemesini biliyorum galibaa yaaaa dün akşamm yattımmm saatt 21:00daa düşündüm hayal kurdummm falannn.....hayalim çoktaaaaa sonuç yokkk ..
  • offfffffff yatay geçişim kabul edilsinn yoksaaa olmayacak böleeee needir bu yaaaaa ?
  1. zayıflamk istiyorummm
  2. yaty geçişim kabul edilsin
  3. atanayımm yada artıkk bu isteğımden emin değilimmm
  4. başarı istiyorumm.
  5. çok ders çalışayımm bu bennd değilimm içime ruhmu kaçtı anlamadımki yaaa.sankı bir şeyler beni engellioooooooooooooooooooooooagl34
şimdi gidiorummm sigrt56

maviinci 29-09-2010 09:23 PM

Ben de ders çalışamıyorum :D İşin kötüsü neden çalışamadığını bilememek zaten, bilsen çözüm mözüm bulmaya çabalarsın ama yok :D ben bulamıyorum,, gidip 3 5 dakka oturuyorum illa ki bi bahane geliyor.. Ders çalışma telkinine bakıyorum şimdi,, sende dene bi istersen.. Hadi kolay gelsin,, seni sevenlerin olduğunu unutma sakın,, hakkında kötü düşünenleri değil güzel düşünenleri tak kafana ki yanındakilerin gücü sana güç versin,, defalarca mutlu etsinn :)

yelda_k 30-09-2010 07:53 AM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770957)
Ben de ders çalışamıyorum :D İşin kötüsü neden çalışamadığını bilememek zaten, bilsen çözüm mözüm bulmaya çabalarsın ama yok :D ben bulamıyorum,, gidip 3 5 dakka oturuyorum illa ki bi bahane geliyor.. Ders çalışma telkinine bakıyorum şimdi,, sende dene bi istersen.. Hadi kolay gelsin,, seni sevenlerin olduğunu unutma sakın,, hakkında kötü düşünenleri değil güzel düşünenleri tak kafana ki yanındakilerin gücü sana güç versin,, defalarca mutlu etsinn :)

süper arkadaşım benimm seni günlüğümde görmekk nee güzellllpartysmiley...
sabah sabah inci gibii parladınn yani....ders çalışma telkini kişiye özel yapılmıomuuu?gecenlerde bendee baktımm falann ama..ses bi bakk banada haber verrrr ..ii varsınn

yelda_k 01-10-2010 10:04 PM

yinee bir hüzün çöktüü üstüme....
3 saat kaadr ünideki oda arkadaşlarımlaa konuştumm.duygulandımm onlarıı çok özlediğimi anladımm..keşke onların yanında olsaydımmm şimdiii.....bütün gece gülerdikk eglenirdikkkkkk ağla2.....çok özledimm çokk....

yaaa yalvarıyorumm artıkkk yatay geçişim kabull edilsinnnnnnnnnnnnnnnn ..hala bi ses yokkk ..bu bölümü bitirmek istiyorummm yaaaaaaaa..ewet belki o ünide değil ama bitirmekk istiyorummm..kpssden ümidimyokk benimm yaa atama olcagınaa inanmıyorumm ..boşuna çalışıomuşum gibi gelioooooooooooooooooooooooooo ....neseee ben çıkıorummmmmmm
gitmeden öncee bir şey dahaa allahım ne olurr benii sevdiklerimden ayırmaaa..istedıgımm hayatıı yaşamamaı nasip etttt..yatay geçişim kabuled ilsinn..herkestenn utanıyorumm ..sankii etrafımdakilerrr üniyi okuyamadıı geldiii diomuş gıbı geliiooo ..bakışlarından meraklı gözlerden rahatsızz oluorummm :(

yelda_k 02-10-2010 10:19 PM

bekleyişlerii hiç sevmiyorummm..
beliriszliklerr canımıı yakıorrrrr...
bugun bir başka utanıyorumm herkestenn...
korkuorumm .
engel olamıyorumm...
hayırlı bi evlat olamıccam galibaa.
kimse benimm ii şeylerr yapabilecegımıı zannetmiorrrmuş gibi gelioooo ...
bakışlarrr yanlışş anlatıoo yadaa ben farklı anlamm yüklüorummm..
mutluyum aslında aama eksiğimmm ....
beni tamamla başarıylaa tamamlaa...
vazgeçtim artık atanmak istemiyorummm ......
yada emin değilimmm .....
merkeze atnmak istiyorummm..
budaa lükse kaçıoo fazla uzak bir yerde istemiyorummm budaa çokçokk cocukça şımarıklıga kacııooo ..
off bilemiyorumm kii
dogru yoluu göremiyorum artıkkk ....
yardım ett bana ...
korkularımın önune geçç yardımm etttt seçim yapıpp istedıgım yoldaa yürümeemii saglaaaaa........

yelda_k 05-10-2010 05:07 PM

merhaba k8908
  • canımm her şeyy yolundamı bilmiyorum. kafamm ufacıkkaışıkk ama dediğim gibi ufacıkk...
  • yatay geçiş hala bellii olmadııı ..bakalım ne olacakk hala bekliorumm..ama olacağınaa inanıyorumm artıkkk.(aslında inanmak istiyorum) .çünkü başka çare göremiyorumm....
  • keşke soyismim başarır olsaydıı :)
  • başarıı ne güzeldir değilmii günlüğmm..elini attığın her olayın üstesindenn geleceğindenn eminolmakk ve bu düşünceylee tabikiiolurrr :)
  • evdeydim bugun(saçma bir söz oldu artık hep evdeyimm ki)
  • ewde bu aralarr bir program varrr tvde bende takıntı yaptıı ondan kurtulmaya çalışıorumm ....bağımlılık yaptıdaaa bundan kurtulmalıyımm...
  • başarmalıyımmm her şey istedıgım gıbı olmalııı ..hayatımı benim fikirlerim kurmalıı ..istediklerime sahip olmalıyımm..ömrümün bu kadar yılı düşünerekk geçti ama yaşlılıkkısmımın bu şekılde geçmesınee izin vermicemm..bunun içindee gençkenn güzel bir hayat tasarlamalıyımmm....istediklarımee hayallerimde değildee yaşamımda sahipolmalıyımmm
  • bu günlerde birde sıkıntım varr rüyalarımm süper olumlu şeyler düşünerek yatıyorummm aslındaa hayal alemindeykende uykuya dalıorumm..ama ne hikmetse saçma sapan abuk subuk rüyalarr görüyorumm karma karışık rüyalarr ...hep sıkıntı halii bi stesle uyanıyorumm eskıden çok mutlu uyanırdımmm ... işte o günlerii özlüyorummm
  • gelelim soğuğa okadar çok üşüyorum kii günun butun kısmınıı yatakta geçiriyorumm.ders çalışırken battanıye altındayımm....kan değerlerim düştüü gliba..
  • herkesten uzak olduğumu artık daha ii anlıyorummm..
  • mutluluğu seçiyorummm.
  • başarıyı seçiyorum.
  • yatay geçiş yapmayı seçiyorummmm..
  • hep güzellikleri seçiyorummm .....
  • kendim olmayı seçiyorumm....
  • çok ders çalışmayı seçiyorumm...
  • bu rahatlık nedirrr ? aman olursa olur olmazzsa olmazz tutumundan vazgeçç..yoksaa sonuçç çokçok çok kötü olacakkk ..hadi kalk şimdii testlerr bitecekk...
  • (geçen gün moralimm rüzgarlıydı...wampirim süper moral verdii vede bi cümle kullandıı ..o an şimşekler çaktı bendeee tamam dedim yaa haklııı hemde çok haklıı ..sabaha kadar ders çalıştımmm sonraa ..onu çok seviyorumm girlhaha)

Işıldayan Safir 05-10-2010 05:48 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772010)
merhaba k8908
  • canımm her şeyy yolundamı bilmiyorum. kafamm ufacıkkaışıkk ama dediğim gibi ufacıkk...
  • yatay geçiş hala bellii olmadııı ..bakalım ne olacakk hala bekliorumm..ama olacağınaa inanıyorumm artıkkk.(aslında inanmak istiyorum) .çünkü başka çare göremiyorumm....
  • keşke soyismim başarır olsaydıı :)
  • başarıı ne güzeldir değilmii günlüğmm..elini attığın her olayın üstesindenn geleceğindenn eminolmakk ve bu düşünceylee tabikiiolurrr :)
  • evdeydim bugun(saçma bir söz oldu artık hep evdeyimm ki)
  • ewde bu aralarr bir program varrr tvde bende takıntı yaptıı ondan kurtulmaya çalışıorumm ....bağımlılık yaptıdaaa bundan kurtulmalıyımm...
  • başarmalıyımmm her şey istedıgım gıbı olmalııı ..hayatımı benim fikirlerim kurmalıı ..istediklerime sahip olmalıyımm..ömrümün bu kadar yılı düşünerekk geçti ama yaşlılıkkısmımın bu şekılde geçmesınee izin vermicemm..bunun içindee gençkenn güzel bir hayat tasarlamalıyımmm....istediklarımee hayallerimde değildee yaşamımda sahipolmalıyımmm
  • bu günlerde birde sıkıntım varr rüyalarımm süper olumlu şeyler düşünerek yatıyorummm aslındaa hayal alemindeykende uykuya dalıorumm..ama ne hikmetse saçma sapan abuk subuk rüyalarr görüyorumm karma karışık rüyalarr ...hep sıkıntı halii bi stesle uyanıyorumm eskıden çok mutlu uyanırdımmm ... işte o günlerii özlüyorummm
  • gelelim soğuğa okadar çok üşüyorum kii günun butun kısmınıı yatakta geçiriyorumm.ders çalışırken battanıye altındayımm....kan değerlerim düştüü gliba..
  • herkesten uzak olduğumu artık daha ii anlıyorummm..
  • mutluluğu seçiyorummm.
  • başarıyı seçiyorum.
  • yatay geçiş yapmayı seçiyorummmm..
  • hep güzellikleri seçiyorummm .....
  • kendim olmayı seçiyorumm....
  • çok ders çalışmayı seçiyorumm...
  • bu rahatlık nedirrr ? aman olursa olur olmazzsa olmazz tutumundan vazgeçç..yoksaa sonuçç çokçok çok kötü olacakkk ..hadi kalk şimdii testlerr bitecekk...
  • (geçen gün moralimm rüzgarlıydı...wampirim süper moral verdii vede bi cümle kullandıı ..o an şimşekler çaktı bendeee tamam dedim yaa haklııı hemde çok haklıı ..sabaha kadar ders çalıştımmm sonraa ..onu çok seviyorumm girlhaha)

Ayyy canıımmm... Benim ne söylediğim değil senin anlayıp anlamadığın ya da nasıl bir ders çıkaracağındı önemli olan. ttli3

Bakış açısı her şeydir. Ne demiş Protagoras:

"İnsan her şeyin ölçüsüdür. Her şey, insana nasıl görünüyorsa öyledir. Rüzgar, üşüyen için soğuktur, üşümeyen içinse soğuk değildir."

Zorluklarla karşılaşacağız elbette. Yakınmamızın sebebi yaşadığımız zorluklar değil. Bizim mücadele gücümüzün azlığındandır. Her zaman söylenmez mi eğer yürüdüğün yolda güçlük ve engeller yoksa bil ki o yol seni bir yere ulaştırmaz diye.

Hayatımızı iyisiyle kötüsüyle kabullenebilmemiz gerekir. Hem kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz. ttli3

Sevgiyle kal.

yelda_k 08-10-2010 06:49 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772028)
Ayyy canıımmm... Benim ne söylediğim değil senin anlayıp anlamadığın ya da nasıl bir ders çıkaracağındı önemli olan. ttli3

Bakış açısı her şeydir. Ne demiş Protagoras:

"İnsan her şeyin ölçüsüdür. Her şey, insana nasıl görünüyorsa öyledir. Rüzgar, üşüyen için soğuktur, üşümeyen içinse soğuk değildir."

Zorluklarla karşılaşacağız elbette. Yakınmamızın sebebi yaşadığımız zorluklar değil. Bizim mücadele gücümüzün azlığındandır. Her zaman söylenmez mi eğer yürüdüğün yolda güçlük ve engeller yoksa bil ki o yol seni bir yere ulaştırmaz diye.

Hayatımızı iyisiyle kötüsüyle kabullenebilmemiz gerekir. Hem kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz. ttli3

Sevgiyle kal.

canım benimm ii varsın teşekkur edrimm her şeyy için

yelda_k 08-10-2010 06:56 PM

merhaba..çok nşeliydim aslında ama ne olduu anlayamadımm şekerim düşttüü bugunn bi halsızlıktır gidioo ...hadi hayırlısı diyelimmm..
  • bugunn konser vardı okadar heves etmiştimmm ama buhalde gitmekk istemedimmm.....
  • tadımm yokk zaten ..
  • yaty geçişten hala ses yokk..haftaya açıklancakmış artıkk (gelde inan aylardır bekliorumm)
  • bi arkadaşımla konuştum bugunn diorki artık aile hekimleriii atamayla değill kendii anlaşmasıyla birini bulcak diyorr.
  • yatey geçişim kabul edilmesse acaba diyorum gitsemmi üniyee sonrada diyorum kii maddi durumm evdekileri sıkıntıya sokmak istemiyorumm ayda 1.5 milyar bana gönderipte sonra onlar napıcakk ....sadanim..
  • işte tüm bunları düşününcede daha çokk istiyorum yaty geçişii ..inşallah olurr .inşallahh ..kpssden galiba bi sess çıkmayacakkk ...
  • tüm bunları ister istemez düşünüp sıkılıorumm ..daralıyorummm yineeee...
  • umarım her şeyy dilediğim gibi olurrr

Işıldayan Safir 08-10-2010 07:17 PM

Canım kpss tarihleri açıklanalı çok oldu sanırım haberin yok senin. blook

yelda_k 08-10-2010 07:53 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772453)
Canım kpss tarihleri açıklanalı çok oldu sanırım haberin yok senin. blook

yok tatlım var haberim..var haberim ama sonucuu tahmin edebiiorumm ....geçen gün sesninle konuştugumuzdaaa aklımdan istanbul geçmiştii .bir tek istanbulda saglık ocaklarına atama yapmıştıı diğer şehirlerde hem sağlık eviydi ..bundan yola cıkarak bendee aman istanbul yazarımm demiştimm ama istanbuldada bu uygulama olunca atanma şansımm yok ..çok teşekkur edrrim ama sana ince düşüncen içinn
http://dl7.glitter-graphics.net/pub/...pbczfqxfgf.jpg

yelda_k 08-10-2010 08:02 PM

ayyy bu kediiiiiiii ..inanamıyorum kendimeee onu hiçç farketmemiştimmmmmmmmm

yelda_k 11-10-2010 07:12 PM

• slm ...yakın zamnda yolculuğa cıkacagımı düşünüyorumm..
..
  • yatay geçiş çarşamba belli olcakkkkk....
  • mutluyum aslındaa aama içimde öle bi özlem oldukii arkadaşlarımı özledimmm...
  • üniye asla gidemicek olmakk çok kötüü...ama olsun canımm ailemi zor duruma sokamam sonuçtaa....
  • nedenmi yolculukk ..evde yapamıyorumm.olmuorr..ne ders çalışıorumm ne de anneme yardım ediyorumm..babamlada zatenn anlaşamıyorumm bu gunlerde sorun bende her soledıgı batıoo...kendımı fazlalaık gibi göruyorummm....bu benim kendi kuruntum tabiiiii :)
  • http://2.bp.blogspot.com/_SJ56V49l1y...s320/Angel.gifne olurr yaaty geçişim kabul edilsinn ve işlerim kolay yoldan hallolsunn...
  • atanma konusu her geçen gün değişik bir durum alıyoo..gelecegım cok cok cok karışıkk...
  • acaba diyorumm işe girsemmi ama bu seferde şehir seçemiyorummm hangı şehırdee nerdeee ..
  • kendimikucaklıyorummm kendimi çok seeviyorummm..vede gurur duymak istiyorummmhttp://www.silvitablanco.com.ar/mi_c...gelbymolly.gif..

şimdii kendine ii bakkk actionsmile

yelda_k 12-10-2010 08:55 PM

• slm bakalımm...
  • benim tatil hayal olduu....ablamınarkadaşları geliyorlarmış hafta sonu bu sebeple gitmeyeceğimm..aslında iiolduu ..hatta çokta ii olduu ..ben kendımi engelleyemiyordumm ..engellenmiş oldumm ...
  • bugunn kötü bir gündüü..çünkü migrenim tuttu bide salak gibi inatlaşıpta hap almayıncaa çok daha kötüü olduu sabah uyandığımdaa zaten ağrım vardı tam ilaç almam gerektiği zaman almadım (çünkü bu ilaçlar bağımlılık yapıor ..ve ilaçlar bi süre sonra ettki etmiyor 2kiken 3 e cıkorr 3 aydırr böle inatlaşıp ilaç almıordumm)ama akşam saatlerinde artık dayanamadımm vede ialç aldım birazz hafifledi ama yerimde duramıyorumm mide bulantısıda bonusu olduu ...
  • neye üzüldüm bilmiyorumm...
  • ya düşündüm benn ders çalışmalıyımmm ..bu şekilde olmazz öle böle devam etmeliyimm kalmış şurda 7 haftaa..sabret evdekilerede....iş konusudaa sonra olurr ..yolculuğun hiç sırası değill...yaty geçişim kabul edılsınn deee arkadaşlarımı ziyarete gidicemm..hem i bir gaz gelirer..yolculuğa gelince işte bu süpreizzz :)
  • şimdii nasıl olacak bilmiyorumm ama yatay geçiş ilaç gibi gelecekk...son 2 gün artıkk....yeni birr dönem başlıcak benim içinn..yenilik değişiklikkk ii gelirmi bilmeem ....4897...
  • sana bir şey söliyimmii...ben bir şeye olaya zamana geç alışırımm alışana kadarr ağlarımm yıpranırımm ama sonraaa bakarım kii alışmışımm ..hatta o yaşantımla bütünleşmişim sonradaa bırakamam ....
  • işte ben böleyimm..kendimi seviyorum yaa tek derdimmm kimseye muhtaç olmadan yaşamakk ..kimse demesın benimsayemde şöle olduu n böle oldun dieee ....
  • üni işi ii olcakk ama bakalım sonrası ne olurr..kpss umutsuzmuyum bilmiorum ..şimdidenn karar verememmki bunaa ben çalışımdaa en azından bir umut alım yaptıklarında atanırım ...
  • atanamasamda yahu napıyımmm.... başlarım bir işee çalışırımm..anneme çok düşkünümdürr ben ....özlerim onu ama napalımm artıkk...katlanırızz....

umut? hayat umutlarla güzell umutlarla varr..boşuna dememişler ..her bitiş bir başlangıçtır dieee ...ben istediğim yeri kazanamadımm..ama kızmıyorumm kendimee .ben güzel şeyler yaptımm..hiç hata yapmadımm..kendimle gurur duyuyorumm ....varım ben yaşıyorum ..nefes alıyorummm....ayaktayımm..güçlüyümm..hata yapsamda ahataları mla varımmm.....benliğim herşeyden değeerli..var oluşuma minnettarımmm...........sevgiyle oluştumm benn ...kendimi sevgiyle baştan büyütüyorum :)
şimdi gidiyorumm kendine çok ii bakk ii varsın yelda_k sen her şeyin en iisine layıksınnn..istediğn hayatı yaşayacagınaa söz veriyorummm....şahit ol günlük şahit oll ..şükürler olsunn

yelda_k 13-10-2010 02:21 PM

http://img257.imageshack.us/img257/6082/bjs8erfrpe0.gif

makyaksınız sizz yaa...yatay geçiş sonçlarını kargoyla öğrencekmişizz...sabahtan berii kapıda camda kargo bekliyorumm..ayy sokağın başında görsemm koşarak gidicemmm yaaa....sabahtan dişciye gittimm ..nihayet kanal tedavim bitti..her neyseee kargocu gel artıkkkkkkkkk yaaa (tabi geliceksen)

yelda_k 14-10-2010 02:05 PM

yorgunum bugunn yaa..artık dermanım kalmadı sabrımda...arasammı bir kez daha bilmiorumm ..off he oluo bana yaaa..saatlerdırr tek kelime etmedım....uyusam uyuuyamıorum..otursam oturamıorummm..netede kalamıorumm..dolanıp duruorumm..huzursuzmm...bu huzursuzluk benı korkutuoo acab akabul edılmıcemde malum mu oluo die...offffffffff
nese gidiorum ben.

bugun hava yağmurlu(hemde ne yagmurr) ....hava bıle yaz tutuoo halımeee

yelda_k 15-10-2010 12:23 AM

• slmm tatlımm....hiçç ii dğilimm..korkuyorum sad456...nie mi?iştee çünküüü off sağlığımdan olucamm..fazlaa abarttım gözümde galibaa. 15 gündürr sürekli kalbim sıkışıoo ...fazla yorucu şeyler yapmıorum....hatta fazla merdiven bile cıkmıorum...asla hızlı yurumuorumm..daha doğrusu yürüyemiyorumm kalbim hemn başlıoo....butun gunn düşünceli gözlerle balkonda oturdum...gelicekmi kargo gelicekmi dieeee ama yok ..üniyi aradımm dediki herkesin belli olduu 3 kişinin belli olmadıı bunlardan biride sensin dedii ..yuhh dedım yaa şansımamı kızıyımmm? kendimemi?akşama dogru midemdeee felaket bir yangı ve şiişlikk..artık stres mideme vurduu ...mide bulantısını hiçç sormaa ...migrenim desen artıkk butun vucudumu uyuşturuoo hele yüzümü....
  • off ne olur ya her şey güzel olsun bu kadar sıkıntının arasındaa bi güzellik göreyimmm....
  • geçen yılki yurdumda çiğ köfte partisi varmışş ..canım cok gitmek istediii..ailemdee gittt kafan dağılırr cok ii olur dedii ama gitmicemmm cok istedıgm halde gitmicemm .herkes dicekk neden dondurdunn aaaa uniyimi bıraktın dieee..yatay geçiş bugun belli olsaydıı göğsumu gere gere giderdimm..ama şimdi utanıyorummm...utanılcak bbşrşeyy yapmadıgım helde hemdee..gecen yılll unıdee biri başıma bela olmuştuuu ..yakın arkadaşımdann haber gönderiomuş ..beni affetsınn diee...onu canımdan çok seviyodum falan falan diee....geri dedim içimdenn al telefonu ne haklaa af diliosun diee..tüm siniri al falan diee ..sonra dedimm aman allahından bulsunn..su yatay geçiş belli olsunn gittiğimde alıcam ifadesını 4 ayy sustumm..o kadar cok ustume geldikii..hakkımdaa solemedıgı yalan kalmamıştıı.bu sekılde davranarak onla gidipp konuşmamı saglıcagını zannedıomustaa..tabi hiç umrunda degıll .lan ben bu kadar laff edıorumm artık ayıp oluo demekk....
  • en azından hatasını anlamışş ...diodumm kendımee yaa ben bir hatamı yaptım acabaa diee neden bu şeklde davranıo falan dieee ..ama gördikki vicdanı rahat bırakmamaış arkadaşın...
  • ii iştee böleliklee ben kendımın haklı oldugunu bir kez daha gördum ..rahat olsunn için yeldaa_k ...
  • bu gunlerde geçmişi sorgular oldum ..beynim parça parça ..her bölümü farklı birr geçmişte beni üzenn şeyler düşünüo..geçmişte affedemediklerim varr ...nasıl olacak bilmiorumm..biri dershanede bana iftira atıp en yakın arkadaşımı kendine inandıran kişi diğeride ona inanan kişi...bilmiorum dogrusu nee?
  • acaba diyorum bidee geçmişimi temizlesemmi ..hanii unutmak yada affetmek yerine...arayıpp herşeyi anlatmakmıı..çünkü ben ona anlatmadım ..dershaneye gitmediğim gun saçma sapan şeyler uydurmuşş ertesi gun gittimkıı benle arkadaşım konuşmuor ?naladım sonraa olanlarıı gidipte böle böle dedmedimm...beni dinlemeyi bile tercih etmeyen kişiye ne dicektim kii(böle düşündüm iştee)..ama şimdi kızgınım içimdeeee ..affedemiyorum onuu....yapamıorumm...affetmek istiyorum ama bu yuzden onunla konuşmak istiyorum işte...mesela yalan soleyen o kişiyi affetmemm...ama diğerini bilmiorumyaa..diyorum bazen insan oğluu inanmış işte onaa ..ama ne bilimm..

yelda_k 15-10-2010 02:30 PM

basardımm gunlugum olduu..olduu.kabul edıldımm....inanabılıomusnn .asla demicemmm asla pişman olmıcammm..vicdanım sızlamıcakkkk..ailem maddı olarak zorlanmıcakk.....üni bıtıcekk.....istedıgım meslege sahip olucammmm...saygınlıgım artıcakkk ...
inanbılıomusunn? yemın ederım yalann dedgıll şaka gibii ama gerçekkk .olduu başardımm....hemdee iş teklifi aldımm..istedıgım sehırdenn arkadaslarımın oldugu şehırdenn ..benim için tek paris bılırım orasıda o şehirdir..ismı bende kalsın:)

artıkk dah aguzell saglam basıcam yere ..başardım diyerekk depresyona girmekten korktummm ....artık inan hiç birsey rahatlatmıodu benii...kafam darmadagınıktı..olmıcak diee korktumm ohhhhhhhhhhhhhhhhhh

ohh
ohhhh bee

ohh beeee sefamm olsunn

ohh beeeee hdeflerimin yanındayımm ..
tutuyorum onlarııı ..ellerimdeeee
ohhh beeeee
rahat bir hayat

ohh beeeeeeeeeeeee başardımmm

ohh beeeeeeee olduu
şimdii gidiorumm

kendimi ve evreni seviyorumm..aslında suan herkesıı kucaklıyorumm

MORLİÇEEEE

kumsal1980 15-10-2010 02:35 PM

Senin adına çok sevindim.Yolun açık olsun :)))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:16 AM.