Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Morliçe :) Tropikal_k (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/467552-morlice-tropikal_k.html)

yelda_k 01-07-2010 09:37 PM

Cevap: mor kapaklı günlüğüm...tropikal :)

Alıntı:

Megavolt Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755243)
Tüm güzellikler seni kucaklarken ,söylediklerin bir şey değiştiremez.:)))
http://img03.blogcu.com/images/d/o/g...1268293979.jpg

en azındann artık hayatımdaaaa bırsuru seyy degıstııı..en bastayımm en bastaaaa ve artıkk adım atmakkk ıcın hıcc gucumm yokkkk

yelda_k 01-07-2010 09:38 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755203)
Her şeyde vardır bir hayır ... Lanet okuma ters gider .... Sağlığın yerinde en önemlisi de o... Geçecek göreceksin , tüm hayatın çok güzele dönecek...sapkal89

artıkk hıcc bır seyy guzele donmeyecekkkk ...herr seyyy coktann bittiii benım ıcınn ..degıll nefes almakk ....kendımı bılee ıstemıyorummm

yelda_k 01-07-2010 09:40 PM

gördunmuuu bakkk
bıttı her seyyy canımmm cokk yanıooo...bıyandan dıyorummm yaralarımıı sarmam lazım dıeee ama yokk ollmuyorrr olmuyorrrrrr

O
L
M
U
Y
O
R

yelda_k 05-07-2010 07:44 PM

hadi bAKAlım yelda_k toparlanma vaktiii

yeter bu kadarr ..ewet olmadıı basaraamdınn malesefff bu benım degıll haksızlık yapanların ayıbıııı..yapacakk bırseyy yokkkk ....
gelelım bundan sonrasınaaaa ..

ne olurrrr bılemem ama yenıı planlarımlaaa aksama yada yarınn burdayımmm..

artık kımsee senıı okumuyorrrrr nasılsaaaa..

y789

kendımden özur dılıyorummm..

hayatımın en buyuk hayall kırıklıgını yaşadımmm

kac gun gectııııı toparlanamadımm ama sımdıı ıyıyımmmm

senı sevıyorummmm

yelda_k 06-07-2010 07:22 AM

günYDın bebeğimmmm ...

yuzumde uçuk çıktıııı..bugunn muayenee olacagımmm...

bluegirlxe deee sevgılerımızıı ıletelım degılmı gunlugummm ...ii varsınn bluegirlx:)

yelda_k 08-07-2010 04:32 PM

selam tatlım.

bugun ziyaretcılerınn varmıssss..

VAMPİRİM GELMİŞŞŞ SONRAA MEGAVOLTTUM EŞLIİK ETMİŞŞŞ..

BUGUNNN GUZELL BIR GUNDUU AMA YAGMURLUU ..
ben anladım arkadasss..

sabahh harıkaaa kahvaltııı mutlu mutluu

gerisi geliooo

gecee uykudan uyandımm nıeemıı mutluluktann

degısık bır durumdayımm bugunnn ..
mutluluk sebebı bulunmamamktadırrrr

girlhaha

kujummm bak nedıcemmm..yuzum bugun daha ıı dunn hıcc konusamadımmm agzımın ıcıı dilimm hep uçuk olduu ah bu stresss ne olacakkk ki boleeee..

ben kendımeee nedıyımm yaaa bu yasımdaa ne kadar dert edıyorummm ..bugun hastanedeee bırıylee konustukk son hakkıymıss buu cunku yastann kaybedıyormusss artıkkkk

guldum sonraa kendımeeeee

cok zayıfladım ayrıcaaaaaaaa

gelıcem az sonraaa

yelda_k 09-07-2010 12:49 AM

neşeli gunum berbat bittii
su kandıl gunuuu bana haksızlık edenı sanaaa havale edıyorum rabbımmm...3 saatırr aglıyorummm.....onu kırmamak ıcın bırsey demedımm..o hatasını anlayacakkk..ama artıkk onunlaa ılgılıı bir şey duymakk istemiyorummmmm ..

o hep aynı şeyi yapıooo..

o hep birilerini kırıoo cezasını sen verr mevlam......
o benım akrabamm benden yasca buyukkkk dıee bırsey solemedımmm .....sımdıdee acısını kendımden cıkarttımm.

o kadar mutluydumkı bugunnn neden bolee olduu..neden bole yaptıı..

cok gecmıse goturddu benııı ..

ben 10 yasımdaykenn deprem sebebıyleee köyde babanemlerımm yanında kalıyordukk..okula ilçeye gıdıp geldıkk..6 ay..bıgun amcamlarr köye geldııı babanemlerın kedisi vardı onu benımkorktugumu bıle bılee her geldıklerındee eve alırlardıı ..köyde bakkal yoktuu deprem sebebıylede zaten hayat durmuştuu..onlarda ÇOKOKREM almıslarr ..o kadar canım istedıkııı ...yaaa anlatamam o duyguyuu gözumn onundee actılarrr vedeee amcamın kızı o zamn 25 yasındaaa kedıye verdııı kedıı onun yaladıı 1,2 parca yedııı vede bıraktııı....

aradan kaç yıl gectı ve ben cokokrem yememm ..

1 cocugun onundeee bole bırsey yapılırmıı..bugundee onlara gıttıkk ....babanem hastaa yarın doktora gıdeceklerrr ..kafsı pek ıı degılll psıkolojıkman berbattt 70 kusur yasındaaa...o benı cok sevıyooo her gun ararım konusuruzzz...ordaad bana bırsey ler anlatırken odaya geldıı bana bagırdı cagırdııı onu uzmek ıcınmı yapıosun dedıııı nıee soruyosun neden sorguluyosun faln dıee sert cıktıı bende onaa yanlıs anladıgınıı ben hıcc konusmadımbılee falan dememe kalmadııı ...ona baktım hala konusuyoduu sustumm gözlerım dolduu oda babaneme nedenn bolee oldun hastalandın dıee sormaya basladıı o resmen sorguladıııı ...merak ıcın soruoduu amacı buyduuu sonraa kalktı gıttııı ...salonda annemler vardııı...bende oraya gıttımmm sonra bana sakınkızmaaa bakk dedıı..sızı dınledım falan demeye basladıııı ..bendee onaaa yanlıss anladıgınıı neden sesını yukselttıp sert konustugunu sordumm sonraadaa agladımmm ..daha sonrada eve gıtmek ıstedıgımı soledımmm.. ondan nefret edıyorumm artıkk..keske bende onu kırsaydımmmm onungıbı konussaydımm bendee onu usseydımmm kendımı savunsaydımm..saygı gostermeyıpp onungıbı alcalsaydımmm ....
...eyyy rabbım su kandıll gunu bunlarr olduyaaa...ıcerde yalan soledııı yelda hepp soruyoo dedııı ama offfff yalancı demedım onaa kocasıı vardıı onu kucuk duruma dusurmek ıstemedımmmm ..

yelda_k 11-07-2010 09:28 PM

canımm
bugun evdeydımm malum tattılll ....
yorucuydu biraz anneme yardım eettımm..dvdlerım geldııı ..dıger aldıklarımı pek begenmemıstımdeee..

bıraz forumda dolastımmm vedee artıkk senınleyımm..bugunn bırazz dertleseleımmm ne dersınnn ?nerden baslıyım bılmıorummm..ilerleyemıyorumm benn cunkuu karsımaa hep suuu atamalarr cıkıoo ..atanamadımmıı takılıp kALıorummmm .orda hayalde suda buda bıtıo ..duzenlı calısmalıyımm artıkk dolaba basladımm bırseylerr yapıstırmayaa kucuk sıyah çalarsaatımdeee bas kösedee cok degerlı kişi almıstı..neden o bas ucumda onuda anlamadımm zatennnn ....

offf hedeflerım cokk taaa pekk ınancım yokk ..
off cok az kaldıı ..
kafam gecmısee gıdıoo bazenn nasıldırr dıyorumm ..nerdedırr benı dusunuomur falan dıee...özluyorumm onuu vee hepp gelcekk gıbııı dusunuorummm ...gelirmi bu aralarr onu gorcemm gıbı gelıooo ... gördugumdeee naparm acabaa....

neysee gelelımm kpssyee
güçlü baslamalıyımmm ....
hersey guzell olmalıı cok calısmalıyımm ..şansada ıhtıyacım varr

yelda_k 12-07-2010 11:13 PM

geri gelirmisin bilmemm ..amaa gelmekk zorundasınnn !

slm gunlugumm
yorgunum ve hiç ders calısamadımm.
off bugunlerdee nie bole oldu anlamadımmm ...hıccc bırseyy yolundaa gıtmıorr vee bugunn herseyıı dusunmeyı bıraktımmm ...kendımıı ısımee verdımm...yasamıma verdımm..herkess bır sekılde hayatını kuruyordaaa ..ben bu kurdugum hayatı sevmıyorum hayatımı yıkıp bastan kurmakk ıstıyorumm ..
hayatımı yıktıgımdaa yaa bır hayatım bıle olmazz yada cok guzll olur...bugune kadar butun basarılarım zamn ıcınde deformee olduu ..
YETMEDİ
YETMİYYORR
YETMEZZ
YETMEMEİ

SANA YAZARKENN GÖZLERİM DOLUYORR

atmalarda ıtırazz hakkı varmıss bunu bılmıodumm..sonra ddım amn bosverr ben itiraz edıcemmm sonra bendee dusuk alıp yerlesen kişi acıkta kalcakkk bosverr benım hayallerım yıkıldııı onunkı yıkılmasınnn ...

bad45

...ayyyyyyy iğrençsinn yaaa sananee hıc tanımadıgınn bı kızdann o bıllıoduu bırının hakkını yıyecegını vede torpil yaptırdııı sendee gecc onu dusunn..
bazen gercektenn salak lasıosunnnn ...

biraz ders calısmalıyımm galıbaa artıkk..bugun hiç calısmada..üniyi dondurmalıyımm bu yıll gıtmek ıstemıorumm..orda hıcbır sorunum yok ama gıtmekıstemıorumm ..ben ıstemıorummm artıkk cok yoruldum cunkuu ..artık daha fazla para veren bır yerde calısmalıyımmmmm ..bana para lazımm ..
daha düğün yapıcazzz y789
damat kayıp ama olsunn ben şu gelınlıgı bır gıyeyım bulurummm onuu guitar..
yadaa o gelır zatennn gelmesedee başkaa damt adaylrınaa bakarızz..yadaaa amann bendeee bekarr kalırım en rahatı yaaaa ..ohhh ne guzell ne guzellll

ewdemı kaldım sence gunlukkk partysmiley

unıde 7 kursa gıdıodummbı anda bırakıncaa bolee cok bos kaldım yaaaaa

ey allhımm ne olcak bleeeee yaaa....

yelda_k 13-07-2010 08:06 PM

selamm bebişimm ..guzel gun harıka gunn nefes almak şahanee yaa hu gunlugum ben moruu sevıyorum yaa sen boguldun galıba benım mor takıntımdaann ..
şöle yapalımm artık her gun degısık renkleee yazalımmm yeşil onun en sevdıgı renktıı o yuzeden bugun yeşill oll ugur getırsınnnnnn ...
y789

ayy :) bı dusunsenee bu gunlugu okuyomussss ..
aman bendee yeter sıktı bu muhabbett

..
bugun guzel bır gunduu allahım sen su hastalara sabırr ver!
tbı tum saglık personelınedeee..

bugun dedıkodu bızede geldıı atama alacakk diee bakalım ne ol cakk ..
tum hastaneler konusmaya basladıgına goree işş ciddii ey rabbım ne olurr yardımm bu kulunaaaa

HER SEY GUZEL OLACAK..
HERKESSS II OLACAKK
MSE BENİ ÜZMEYECEKK

KPSS YI KAZANACAGIMMM

MUTLU OLACAGIMMM..
CUNKU BEN BUNU HAKEDIYORUMM

UNIYI DONDURACAGIMM :)

yelda_k 15-07-2010 11:28 PM

sevincli
slm bakalım gunlugum
nihayett çayımı alıp başına gelebildim...
yarın songunum sınava kadar boşum ...izin aldımm .
ücretsız ızın yaniiiiguitar...bu zamn ıcındee cok cok cok ders calısmam lazımm bılemıyorum ne olcakk..bugun bıraz ders dınledımm korktum be gunlugumm ..dedım nasıl olacakk 2,5 aydaaa artık odadan cıkmak yokk .yarın saat 5te ewdeyım ..tel yokk net ne kadarr olacakkbılmıorumm..gezmek yok arkadas yokk eglenmek yokkkk ...ewet gunlugum bende bılıorumm bunların hepsı olursa basarı o zamn olurr ama benım zamanım yokk adamlar 2 yıl çalısıoo ben 3 ayy off cok hata yaptım belkıde neyıme guvendımbılmıorumm..şimdi yeni atamadan bahsedıyolarr bakalımm dusunsene bole bır sey oldugunuu...bı arkadasım vana yerlesmısss ...onun adına sevındımm..dıyorum bazen nedeen şans benı es gecıyorrrr nedennnn ooo67

kızıyorum hayatımaa yasadıklarımaa..kurmus oldugum bu hayatı ıstemıyorumm..ideallarım varr isteklerım varrr ..bunlara ulasmam lazım ..vede sürem kısıtlıı..

artık 1 yıl ıcınde atanamassamm cok sevdıgım ulkemden gıtmek zorundaa kalıcammm :( ailemi annemı bırakmakk ıstemıyorum ama buna mecbur kalıcamm galıbaa..maleseff ulkemızz iştee..ama ben yınedeee off neseee

para herşeymi bee gunlukk uzman bır doktorla sohbet ettık bugunn artık son model arabasınıkullanmıyormuss..otobusle egıdıp leıyormusss +20 dk yol yuruyormuss neden mıı ? içinde bulundugu durumdan uzaklasmakk ıstıyormussss ..

ey rabbım ne olurrr yenı bırr atama olsunnn artıkk ....
haksızlık yapmasınlarrrrr...neden yaaa dunk56...
ara ara geriliyorum neden dıyorumm off neden artık hıç bır seye tahammul etmek ıstemıyorum..zorluklarla ugrasmakk su aasamada ıstemıyorumm...

...
ne ölçude başarılı olunacakk ..ne kadar bıseyler elde ederım bılmıorumm..
amaa artık yeterrrr ..

hayal kurmak ne guzell ne harıkaaaa bırseyy hayallerde kalmak isterdımm partysmiley..

:) bu rengı nasıl buldunn en nefret ettıgım renk sarıı bı ara dedım onumu kullansam ..sonrada dedım kii aman ugursuz faln gelırr music45

şimdilik bu kadarrr ..actionsmile

yelda_k 16-07-2010 05:46 PM

slmm kujumm :)
nıhayet geldımm evımdeyımm ...girlhaha..izinimi aldımm vede surec basladıı :( ..şuraya bır takvımmı koysamm acabaaa ne dersın son 50 gun son 30 gun son 21 son 10 ve son gun vede son gecee y789..tabi şimdi guluom ama bakalım o gun geldıgınde ne dıyecegım...bırseylerı kararlastımda umarım uygulayabılırım.....senı kımse okumuoo bea gunlugummm ...:) beraber gıdıozz resmenn bunun verdıgı degısık bırsey var..huzunmu baska bırseymı bılmemm smileydance..
şimdi yapacak cok işim varr ..çıkmalıyım bugun bakıma gıttım sabah..gul gul öldumm ..15 gundurr perişandımm bana kokoş diyenler yanlış gercektenn...ama şimdii şıkır şıkırım ...maşallahh :)sevincli..şu güzellıge bakk yahu biraz fazlam varr oda göbegımdeee ..yürürken içime çekiom bellı olmuooo gercı ama ..sabahh yuruyusemı baslasam ne dersin

..bugun arbayla gelırkenn bır kadın durdurduu ..normalde durmazdımm huyum deegıl...ama bugun durdumm..kişilik gelişim uzmanıymısss falann guzell bır tesaduf olduuuu ..baya sohbett ettıkk ıı geldıı hastaneye gıdıomuss odaaa çekim yasasınaa ınanıoo :) hemde benım hastaneme yol boyunca konustukk hastanedede çay içtikk..onunla konusmakk ı geldııı

8977....şu an harika müzik dınlıorum..

şu ısımı halledeyımmm artıkk ertelemek yokkkkk
başarmaktan başka çaren yokkk .
başka çözum yokk
ben mükemmel degılımm ...
hersey güzell olacakk..
olmak zorrundaa ben buna mecburumm ..
başka şart ve durum kabul etmıyorummm ...
önce atanacagımmm sonraaaaa istedıgım hersey olacakk
çok çantam olacakkk şimdii 56 tanee o zamn 120 tane olacakk..
khkh56
eddddd
..
şimdi gidiyorumm...kojaman öpuldumnn

yelda_k 16-07-2010 05:50 PM

kokoşluguda sevıyorum
kendımıde sevıyorumm..
şımarık ınsanlardan nefret edıyorum
herkess ınsan oldugunu unutmaSIN
para hersey demek degılll ,,

HAYAT DEVAM EDIYOR..

BI YERLERDEE ONUNDA NEFES ALDIGINI BILMEK BILEE COK GUZELL ..

28 TEMMUZZ DOGUM GUNUM İÇİN PLAN YAPMAYA BASLASAMMII
music45

yelda_k 19-07-2010 06:24 PM

cok halsizım ..fazla ders calısıorumm vede sarsılıorum..bedenım ıı degıll ama dınlenemem calısmalıyımm daha cok calısmalıyılımm ...gerekırse hıc uyumamalıyımm

olmalı
kazanmalıyım
hayattan koparcasına ders calısmalıyım ..

bu sınava ölumune gırıorum

Işıldayan Safir 19-07-2010 09:07 PM

Merhaba Yelda'cım,

Başaracağına dair koşulsuz bir inancım var. Emeklerinin karşılığını alacaksın muhakkak. Sadece dikkatimi çeken bir nokta oldu. Bunu seninle paylaşmak istedim. "Bu sınava ölümüne giriyorum." cümlesi çok tehlikeli. Evrene bu cümleyle verdiğin mesaj çok açık. Ölecek de olsam bu sınavı kazanmalıyım. Yani benim hayrımaymış, değilmiş umrumda değil. Tabii ki bunu senin bilinçli olarak düşündüğünü sanmıyorum. O nedenle bu cümleni senden düzeltmeni rica ediyorum.

Dileğin ve dileğimiz elbette senin bu sınavda başarılı olman. Kainatı yöneten ve herkesin farklı adlarla işaret ettiği Yaratıcı Gücün bu dileğimizin önünü açık etmesini dilerim. Eğer bu dileğimizin gerçekleşmesi, senin için ve tüm evren için en iyisi olacaksa... Ama asla ölümüne değil. Çünkü hiçbir şey canından kıymetli değil.

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al.

yelda_k 19-07-2010 09:36 PM

Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

gunlugum gordunmu yeni adımızıı cok guzell oldu degılmıı..bugun ugrastım olmadıı süper moderatorum wampirim duzelttıı ....cok calısmalıyımm 10 dk ugradımm hersey yolonda bugun programımı yetıstıremedımmm... sadeceee ..seni ve kendımı cok sevıyorummm

yelda_k 19-07-2010 09:47 PM

Alıntı:

WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 758248)
Merhaba Yelda'cım,

Başaracağına dair koşulsuz bir inancım var. Emeklerinin karşılığını alacaksın muhakkak. Sadece dikkatimi çeken bir nokta oldu. Bunu seninle paylaşmak istedim. "Bu sınava ölümüne giriyorum." cümlesi çok tehlikeli. Evrene bu cümleyle verdiğin mesaj çok açık. Ölecek de olsam bu sınavı kazanmalıyım. Yani benim hayrımaymış, değilmiş umrumda değil. Tabii ki bunu senin bilinçli olarak düşündüğünü sanmıyorum. O nedenle bu cümleni senden düzeltmeni rica ediyorum.

Dileğin ve dileğimiz elbette senin bu sınavda başarılı olman. Kainatı yöneten ve herkesin farklı adlarla işaret ettiği Yaratıcı Gücün bu dileğimizin önünü açık etmesini dilerim. Eğer bu dileğimizin gerçekleşmesi, senin için ve tüm evren için en iyisi olacaksa... Ama asla ölümüne değil. Çünkü hiçbir şey canından kıymetli değil.

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al.

kesinliklee berbat bir cumleee olumlama yaparak çalışıorumm aama bazen bole bu cumle cıkıo azımdannn...farkettıgımde ne dıosun dıee kendıme kızıorumm tekrrar bı sure sonraa aynı cumleee ....
ama ewet dıkkat ettelıyım ole birşey ki bu hiç basarmamaıs gıbı hıssedıyorumm..hos bugune kadar hiç başaramadım bencee ..bu sefer istıyorum iştee başardım demek istıyorum..yuzumu kaldırıp insanlara tanıdık tanımadık bakın olduu ben başardım demek ıstıyorumm ...kime neyi ispatlıosam :)

yıpranırcasına çalısıorumm bu verımle ne kadar sura calısabılırım bılmıorumm ...asla yetrlı gelmıooo ama ..bugun hıc cıkmadım odamdan sadece ders calıstımmm sadece deers sabah 5te kaltımm saat bu işte ama gel görki ilerleyemıyorumm..coğrafyaya basladımm...tamamen sıfırr odaaa bı zor geldıı canım sıkıldı ama bılmıorum ısteee ..

sadece istedıklerımı bılıorumm ..olmalıı baska bır yol bulmak ıstemıyorumm....

bazen gözlerım doluo calısırken göz yaşlarım kitaba akıo ama kendı derdımı bıle dınlemeden ara vermeden calısıorummm

wampirim başlık için teşeşşur edrım gunlugumu zıyaretın ıcınde cok saoll degıişik bır mutluluk olduuu ..
sana her zamn ihtiyacım varr unutma olurmu
O0

kib ii varsınn

inferius 19-07-2010 10:24 PM

sevgili yelda okdudum bitrdim günlüğünü ne zmn başladın bilmiyorum ama şu 10 15 dk da sennle üzüldüm sennle sevindim y789
zaten şu sıra baya bi dalga dalgayım deniz misali ...iyice çorba oldum hanidl67
ne gzl yazmışsın khkh56 :D
hayatında başarılar dilerim ...devam devam ha gayret..alk78

yelda_k 20-07-2010 10:22 AM

Alıntı:

inferius Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 758267)
sevgili yelda okdudum bitrdim günlüğünü ne zmn başladın bilmiyorum ama şu 10 15 dk da sennle üzüldüm sennle sevindim y789
zaten şu sıra baya bi dalga dalgayım deniz misali ...iyice çorba oldum hanidl67
ne gzl yazmışsın khkh56 :D
hayatında başarılar dilerim ...devam devam ha gayret..alk78

canım benım tesekkur ederım ...başarıya ulasmamm lazım daha cok calısmalıyımm....
ii dileklerınee ıhtıyacım varrr ....zıyaretın ıcınde tesekkur ederım yıne beklerımmm y789...kahvelerı ıcıp fala bakmak için ......blissy..kocamn öptüm kujummm ..ii varsın

inferius 20-07-2010 01:57 PM

ah ayıpsın hacıkadın girlhahagirlhahagirlhahagirlhaha
komşu olduk gelir göz atarım arada sana kayfenn yanınada bisküviler bnden ossun superxy
saygılar efem..
sapkal89sapkal89

yelda_k 20-07-2010 10:14 PM

selamm bebeğim..
bugunde hersey yolunda gııbı..amamigrenım basladı 4 saattır onunla savaşıyorum .
ole bir ağrıki dayanamıyorum yatıp uyuycagım bı 60 soru daha çözeyimdeeeepartysmiley..
aksam 1 saatlik ara verdım dışarı cıktımm..
hımm oglende yeni 5 tane soru bankası almaya ggıttımm hemn gülmee tabiki dıgerlerını bıtırmedımm..ama biteceklerrrrr ...bugun fazla verimli degildi...bad45
liseden bir kızla konustum bugun oda calısıomusss kpssyee ..iii dedımm ne guzell ne guzell dedımm...sonraa ole işte biraz moralim bozuldu bazı seyler soledıı kendıyle ılgılı yazık dedımm istanbul yutmuşş onuuu suç kimde dersen orası beni ilgilendirmezzz... rukiş hastaymıss ona çorba göturdumm :)
dostumlada konustummm oda ii aksam tekrar ararım dedıı agustosta gelıomuss burayaa .

off başarmam lazımdaa nasıl çözum ne nasıl olcakk kafam karma karışıkkk ..

cografyada zor ve 2,5 ay varr nasıl olackkk...önce matın konu çalısmasını bitircemmm...sonra cok zamnım kalır nasılsaaa
ne saçmalıyosamm tarih varr cografya varrki..
sana bir salaklıgımı anlatıyımmı
ben 3yıl önce ogrendim sağımı solumuu hep karıştırırdımmm khkh56..
bişey daha doğu batıyıdaa..vede birine yer sordugumdaa dogudan sola don demelerı benı cıldırtırr dı..
cografyadada malum hep dogu batı dıooo ...bıraz bıraz ogrenıyorumm......
şimdi çıkmalıyımmm ...seni cok sevıyorumm..bu sınavda başarmalıyızz..başka çare yokkk gunlugumm..daha cok daha cok daha cok çalışmalıyımmm ..
yetmiyorrrrrrrr.

o var ya günlüğüm işte oo napıodurr...bütün bu sınav stresımdeee 23 saat calışıp gel 10 dk dışarı çık özledım deseee koşa koşa gideerimm..ama nerdeee kim bilirr nerdeeee ..acaba aynı ülkedemiyizzzkrzm67.
ama nese işteee onun yaşamasdı yeter bu sınavdan sonraa hedefimm o zatenn ...ki o zamna kadar ne olacagı belli olurr herhaldeee music45...

ah eskılerr ahh sabah 1 saat erken uyanırdımm..sabah 1 saat konusalım dıeeee ..malum yavas hazırlanıyorumm yaa ..
hadi hadi acele ettt die mesajlarıı....bugun cok güzel olmussun sen okula gıtmeeee bence demelerıı kı tel görmüyor bileeee :)
canım benimm yaa hala o kadar degerlikii benim için tabi bendee degerliyimdirrrrr onun içinn
blissy

işte bende aynı böleyim bir saga bir solaa onu arıyorum ama önume test kitapları cıkıooo smil56

yelda_k 21-07-2010 07:41 PM

offff derin bir of hemdee napsam ne etsem bilemiyorumm...dunk56
altından kalkamıyorum..bugun ögrendım okul tasınmısss ..:( kalacak artık bır yurdum bıle yokk tasındıgı yerde yurtlarr 700 yemeksızzz ....ewe cıksak oda bundan pek farklı degillll ....artık bu şarttlarda oraya dönemem hemm seneye kesın calısmam lazımm ....kı orda hep okuyup hem çalışamamm ..dondurmalıyım dıyorum sonra uzaktan eğitim hakkı verilecek mişMİŞ.o zamn tammlarım diyorum.sonuçta kpssyı kazanacagım bellı degıl kazansam bılede atmalar kim bilir ne zaman...ben artık kendımle başedemiyorummmmmmm.ooo67..
bıktım bu paradannn bıktımmmm..evdekiler nasıl ıstersen ole yap diyolar bide 2.ögretımımm harcımda fazlaaaa ....bilmiyorummmmmmmm..yeni bir iş bulsamm sınavdan sonraa ..hımm bide insanlar varr bı unıversıteyı bıle bıtıremedı derlerr toplumsal baskıdan nefret edıyorumm..

BU SINAVI KAZANAMZSAMMM BENİM İÇİN HERSEYYY O KADAR ZORR OLACAKKİİİİİİİ..
BU KADAR BASKININ ORATASINDAA HEYECANDAN BİRŞEY YAPAMICAMMMM DİEE KORKUORUMMMM ..okulun tasındıgı haberını alana kadar gayet ii çalısıodumm aldıktan sonraa tamamen mahvolduuuu ..4 saattir çalışmıyorumm

herseyden bir kez daha nefret edıyorum şimdiiiiiiii.
okumak ıstemıyorumm artıkk ben zatenn bu bolumu bı sekılde bitiririmm ..neden benim ülkemde hersey garantı degıl neden demıyolarr su tarihte su sayıda kişi alıcaz diee.....
yıkıp kırmak parçalamak istıyorummm ...
yoruldumm toparla beni ayağa kaldırrrrr gunlugumm bı yoll göster bir akılllll ..uzaktan eğitime gecişler eylulde belli olcakmısssss ..zaten benim unım eylulde acılıoo
amaçları ınsanların yaaa bei öldürmekmıı..
hoşşş gecıss yapılıp yapılmıcagı bıle bellı degıl ösym sıtesınde duyurmusss...unı sıtesındee yok ama aradımm daha eylulde bellı olcak dıoooo ...
İĞRENİYORUMMMMMMMMMMM HERŞEYDENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

RenaC 21-07-2010 08:03 PM

Hiç yakıştımı sana bu kadar zayıf düşürmek kendini.Bak dünyada ne kadar kötü durumlardan nerelere gelenler var.Sen sadece kendin için yolları zorlaştırmışsın.Aslında sandığın kadarda zor değil pozitif yaklaş biraz.Kendini sev ve doğrusunu yapabileceğine inan ve emin ol yapabilirsin.Senin gibi güleryüzlü şeker bi insan hiç böyle yaparmı kendine.Şu an tek yaptığın kendine zarar vermek.Ne kendini üzersen ne de kendine zarar verirsen eline bişey geçer.Sence mantıklımıdır sen düşüne düşüne kafayı yiyosun bişeylerin yolunda gitmesi için hiç bişey yapmıyosun karmaşa ve korku içindesin sürekli.Bir sor lütfen kendine bunlar sana ve istediklerine ne katıyor.Düşün gerçekten şimdi ben iğrenç herşeyden sıkıldım bunaldım derken kendine zarar vermekten başka ne yapmış olabilirsin ki.

Ama sen Herşeyin olabildiğince güzel olması için olumlu düşünmez çabalamazsan asıl zararı o zaman görürsün.Şimdi olumlu düşün herşey güzel olacak başarabilirsin okulun uzakta olması taşınması sana zarar vermez zahmeti artırır unutma başarının sonucu zahmetlidir her zaman.

Şimdi kendi kendine olumlamalarda bulun ve olaylara biraz daha pozitif yaklaş anlaştıkmı.

Dikkat et kendine Ve kendini sev olur mu?

Kal sağlıcakla

yelda_k 21-07-2010 10:27 PM

Alıntı:

RenaC Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 758540)
Hiç yakıştımı sana bu kadar zayıf düşürmek kendini.Bak dünyada ne kadar kötü durumlardan nerelere gelenler var.Sen sadece kendin için yolları zorlaştırmışsın.Aslında sandığın kadarda zor değil pozitif yaklaş biraz.Kendini sev ve doğrusunu yapabileceğine inan ve emin ol yapabilirsin.Senin gibi güleryüzlü şeker bi insan hiç böyle yaparmı kendine.Şu an tek yaptığın kendine zarar vermek.Ne kendini üzersen ne de kendine zarar verirsen eline bişey geçer.Sence mantıklımıdır sen düşüne düşüne kafayı yiyosun bişeylerin yolunda gitmesi için hiç bişey yapmıyosun karmaşa ve korku içindesin sürekli.Bir sor lütfen kendine bunlar sana ve istediklerine ne katıyor.Düşün gerçekten şimdi ben iğrenç herşeyden sıkıldım bunaldım derken kendine zarar vermekten başka ne yapmış olabilirsin ki.

Ama sen Herşeyin olabildiğince güzel olması için olumlu düşünmez çabalamazsan asıl zararı o zaman görürsün.Şimdi olumlu düşün herşey güzel olacak başarabilirsin okulun uzakta olması taşınması sana zarar vermez zahmeti artırır unutma başarının sonucu zahmetlidir her zaman.

Şimdi kendi kendine olumlamalarda bulun ve olaylara biraz daha pozitif yaklaş anlaştıkmı.

Dikkat et kendine Ve kendini sev olur mu?

Kal sağlıcakla

ilaç gibi geldi sölediklerinn ..bide mor renkle yazmışşın yaaaa bu dahda cokk mutlu ettıı asıl mutluluk bu olsa gerekkk ..2 saat kadar tell konusması yaptımm ve kendımee geldımm ...
son kararrımunıyı donduruyorum yada dondurmuorumm...su ann bunu dusunmek ıcın vaktım yokkkk ..asıl yapmam gerekenn kpssye hazırlanmammm ...blki yeni atama olurrr kım bılırr bır saabh uyanırımm vede yeni bir atama hopp yelda_k devlet memuruuu :)..

ii varsınn cok teşekkur edrımmm
O0

RenaC 21-07-2010 11:15 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 758551)
ilaç gibi geldi sölediklerinn ..bide mor renkle yazmışşın yaaaa bu dahda cokk mutlu ettıı asıl mutluluk bu olsa gerekkk ..2 saat kadar tell konusması yaptımm ve kendımee geldımm ...
son kararrımunıyı donduruyorum yada dondurmuorumm...su ann bunu dusunmek ıcın vaktım yokkkk ..asıl yapmam gerekenn kpssye hazırlanmammm ...blki yeni atama olurrr kım bılırr bır saabh uyanırımm vede yeni bir atama hopp yelda_k devlet memuruuu :)..

ii varsınn cok teşekkur edrımmm
O0

Çok akıllı çok anlayışlı ve tavsiyelere kulak veren bi insansın.Bu gidişle iyi yerlerde olacağından şüphem yok

Yardımcı olabildiğim için mutlu oldum s456s456

yelda_k 22-07-2010 08:20 PM

bır suru sey yazdım sılınmıss yaa offf ne yanıı ne hakkın var bunaa ınternettmisin nesin
yaaa offffffffff

karavan 23-07-2010 09:29 AM

Günaydın sevgili yelda k,

Günlüğünü okuma sırası ancak bugün geldi.

Herşeyden önce ailenin bu kadar insancıl olmasından çok etkilendiğimi söylemeliyim.Allah onlardan razı olsun.Tuttukları altın olsun.

Ne mutlu sana böyle bir ailen var.Sadece bunu düşünmen bile seni çok çok mutlu etmeli ama sonuçte insanız dimi.Mutlu olmayı bir türlü beceremiyoruz.

Bu ara derslerinle başının dertte olduğunu anlamak zor değil ama akıllı kızsın belli oluyor.

Sınavında başarılı olacağın kesin.

Allah yolunu açık başarını daim etsin.

Hepimizin birbirimizden öğreneceğimiz pek çok şeyimiz var.

Teşekkür ederim.
İyiki varsın.
İyiki aramızdasın.

yelda_k 23-07-2010 12:18 PM

Alıntı:

karavan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 758782)
Günaydın sevgili yelda k,

Günlüğünü okuma sırası ancak bugün geldi.

Herşeyden önce ailenin bu kadar insancıl olmasından çok etkilendiğimi söylemeliyim.Allah onlardan razı olsun.Tuttukları altın olsun.

Ne mutlu sana böyle bir ailen var.Sadece bunu düşünmen bile seni çok çok mutlu etmeli ama sonuçte insanız dimi.Mutlu olmayı bir türlü beceremiyoruz.

Bu ara derslerinle başının dertte olduğunu anlamak zor değil ama akıllı kızsın belli oluyor.

Sınavında başarılı olacağın kesin.

Allah yolunu açık başarını daim etsin.

Hepimizin birbirimizden öğreneceğimiz pek çok şeyimiz var.

Teşekkür ederim.
İyiki varsın.
İyiki aramızdasın.

cok tesşekkur edrımmm ..yazdıkların benı mutlu ettı gercektenn...insan ogluıstee ben karar vereemıyorum ..ailem de zorlama yapmayıncaa hata yapmaktan daha cok korkuyorumm...hayatımın sorumlulugu tamamen bendee cunku..sizin yuzunuzden olduu dıyemıcem asla belkı unıyı dondurdugumda pişman olucam ama için için kendımı yıyecegım evdekılere ne pişman oldum dıyebılecegımmm nede sizin yuzunuzdenn tamamen sorumluluk bendee vede bu sorumluluk bana agır gelıorrrr...hataya yonelmemek ıcın 2 kere dusunmek zorundayım ..vede yıpranıyorummm..
ailemı gercekten cok sevıyorummm..onlar ıcın basardım demeyı daha ıstıyorummmmm ...basardıgıumdaa onlara ben basardım sızın sayenızdee oldu demek ıstıyorummm ...
ama gercekten cok zorr ulkemızde bıde malesef her defasında degısen sacma sapan sistemm işlerı dahadaa cıkmaz hale gıtırıorr..

gunlugume zıyaretınız ayrıca mutlu ettı ..zıyaretınızı tekrar etmeniz dilegıyleeeeegirlhaha

bigokyanus 23-07-2010 02:04 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 758822)
cok tesşekkur edrımmm ..yazdıkların benı mutlu ettı gercektenn...insan ogluıstee ben karar vereemıyorum ..ailem de zorlama yapmayıncaa hata yapmaktan daha cok korkuyorumm...hayatımın sorumlulugu tamamen bendee cunku..sizin yuzunuzden olduu dıyemıcem asla belkı unıyı dondurdugumda pişman olucam ama için için kendımı yıyecegım evdekılere ne pişman oldum dıyebılecegımmm nede sizin yuzunuzdenn tamamen sorumluluk bendee vede bu sorumluluk bana agır gelıorrrr...hataya yonelmemek ıcın 2 kere dusunmek zorundayım ..vede yıpranıyorummm..
ailemı gercekten cok sevıyorummm..onlar ıcın basardım demeyı daha ıstıyorummmmm ...basardıgıumdaa onlara ben basardım sızın sayenızdee oldu demek ıstıyorummm ...
ama gercekten cok zorr ulkemızde bıde malesef her defasında degısen sacma sapan sistemm işlerı dahadaa cıkmaz hale gıtırıorr..

gunlugume zıyaretınız ayrıca mutlu ettı ..zıyaretınızı tekrar etmeniz dilegıyleeeeegirlhaha

Ailene konuyu açarsan eğer sana yardımcı olacaklarına eminim . Hem ne karar verirsen ver şunu bil sadece hayatın sonu değil ve hakkkında en hayırlısıdır başına gelen.

Dilerim her şey gönlünce olur , sevgi ve huzurla , gülekal ...

yelda_k 23-07-2010 04:04 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 758833)
Ailene konuyu açarsan eğer sana yardımcı olacaklarına eminim . Hem ne karar verirsen ver şunu bil sadece hayatın sonu değil ve hakkkında en hayırlısıdır başına gelen.

Dilerim her şey gönlünce olur , sevgi ve huzurla , gülekal ...

canım tesekkur ederım fikrin için...biraz konularda ılerlıyım artık yapabılırım dedıgım andaaa aileme anlatırımm..zaten artık unıyı donduracagımı soledım ..çalışacagımıda soledımm...kısa sure ıcınde atama gelırr dıee umut edıyoorummm ocak ayına kadar ...yada sadeceee bu benım fıkrımm..hayatımı bolee ıhtımallere bırakıyorumm işteeeeee...canım benım ii varsınn :)kocamn öptum seniii...
her zamn fikirlerıne ihtıyacımm varrr

yelda_k 23-07-2010 06:09 PM

kujummmmm benimm napıosun bakalımmm ....ayy rengarenk olmussun yaa keşke degişik renklerlee yazmasaydım dedımm .. itiraf edıyımm cok çirkin olmussunn :)
nesee yaaa olsunnn takılırızz bolee basladık bı kere hayatımda keşkelere yer yokk zayen tıkabasa bır hayatım varr 5 gundurr sadece ders calısıorummm nedır bu yaahu ruhum daraldııı ...u859..
ay ayy bıdeee solenırmısss tabıı basladın bırazz ılerlemeye bole hava yaparsınn degılmıı..boşver be gunlugummm azıcık şimarayımmmm..şuda dogum gunume 5 gun kaldııı girlhaha...
bakalım ablam ne alacakkk .yada annemmmm ...arkadaşlarım..kalbım cıkcak yerındennn ...ama annemlerle tatile gıtmezzsemmm dogum gunumde yalnız olucammm ..buna uzuldummmm aslındaaa ..bu yuzden gıtmekıstıyorum ama bıde dıyorum gelecegım sozz konusu otur otur yerdeee :(dunk56.
ewet aynen bolee yılmak yokk daha cok calısılacakk ....
zekıyım ben okudugumu anlamak zorundayım
cunku benım zamnım yokkkk
hersey guzel olmak zorundaa..vakıt kaybetmee hıç bırsey dusunmee hıc bırseye uzulmeee ..hayatta cok ınsan yasasada unutma nefesı ınsanlar sayesındee almıosunnn ..
ben kendım bır bıreyımmm ..ewet belkı ıstedıgım yerde degılmmmmm aama allaha sukur borcum yokk ..bı hatada yapmadım bugune kadar . ewet basaramadımm benn gerı zekalı bır adamın bir yıllık emeğimii 1 sayıyı yanlıs yazarakkk mahvetmesı ömrume malolduu...dedılerki nasip degılmısss agl34...1 yıl daha hazırlanıyım dedımmm ama puanım kırılıoduuu ...vede gıttım nesekı sacma bı bolum degıllll. yıne meslegımlee alakalıda .ben daha ii sınıkazndıgım halde gıdemedımmm .. NASİP DEĞİLMİŞ DEDİKLERINDEE LANET OKUDUMMMM ...suç kimdee sole sç kimdeee ..nese artık olduu vede bunları dusunmenın zamnı degill..unutmaa bu yolda beraberizz ..bir şekilde basarmak zorundayımm..rabbim yardım etttt ne olur yardım ettt ..artık o kadar acizimkııı ..mutluyum aslındaaa bugun sorularımı bıtıremedım ama olsunn ....beni kötulerden koruu ....

yelda_k 23-07-2010 11:39 PM

slm tatlım kaç saatım boşa gıttı akşam 10dan sonra test falan çözemedımm..sebebını sorma soleyememm ...şimdi yatıcammm ig ..
..buna sebep olanlarında ruyalarına kabus olsun tınkerbell .
y789

yelda_k 24-07-2010 11:12 PM

fazla ders çalışamadım buğun :( kendimden özur diliyorummm...kojaman öptum.hatamı talafi edicem..off biten konularda yanlışlarım cıkıooo ...bu cok moralimi bozuoooo dunk56

yelda_k 25-07-2010 11:22 AM

yine başladım ağlamayaa...olmuoo yapamıorumm..başaramıyorumm..kendımıde parçalasamm yapamıyorumm..konularda cok yanlısım cıkıoo daaha cografyaya baslayamadımmm bıle tarih cok zorluo ..matı unutmuşumm cogunu yapamıyorumm cok berbat bır durumdayım suannn....off bı mucize istıyorummm .....neden yaa nedenn booleeee cok az kaldıı keşke 2.dönem dondursaydım unıyıı gıtmeseydım orayaaa ...ders çalışmak için cok gec kaldımmm hemde cokkk

yelda_k 28-07-2010 06:58 PM

İİ DOGDUMM İİ VARIMM....O KADAR GUZELL SEYLER YAZMISTIMKII HEPSİ KAYBOLDUUU ....

yelda_k 28-07-2010 07:04 PM

2 kere uzun uzun sayfalarca yazdım göndermedı ...basit 2 cumle yazdım onuda gönderdı ...ANLAMDIM BU İŞTENN HİÇbirşey ...değişik ama guzul bır gun hastalandım cunku beni seven deger veren herkes dogum gunumu kutladı..partide guzeldıı ......kendımı sevıyorumm..sevdıgım ınsanlarındaa dogum gunumu kutlaması benı mutlu ettı ....cunku dogum gunu takıntılı bırıyımmm ....

inferius 28-07-2010 08:16 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 759598)
İİ DOGDUMM İİ VARIMM....O KADAR GUZELL SEYLER YAZMISTIMKII HEPSİ KAYBOLDUUU ....

vayyy doğduğunn bu güzide gün hayırlı uğurlu olssun......956k956k
daha nice yıllara sevinclisevincli

yelda_k 28-07-2010 08:33 PM

Alıntı:

inferius Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 759608)
vayyy doğduğunn bu güzide gün hayırlı uğurlu olssun......956k956k
daha nice yıllara sevinclisevincli

teşekkür edrim ...beni gerçekten mutlu ettınnn ....gunumun buyuk bolumunu gecırdıgım forumdan birileri tarafından hatırlanmak guzell ...ii varsınn O0

inferius 28-07-2010 08:57 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 759609)
teşekkür edrim ...beni gerçekten mutlu ettınnn ....gunumun buyuk bolumunu gecırdıgım forumdan birileri tarafından hatırlanmak guzell ...ii varsınn O0

seenn formun vazgeçilmesisin lütfenn ama y789
gün geçtikçe gzelleş inş. =))))girlhahagirlhahagirlhaha

bigokyanus 29-07-2010 09:37 AM

Her yeni gün ömrüne yeni güzellikler katarken anı çetelen hep iyiliklerle dolsun, ve tebessümle hatırlayacağın nice günleri biriktirebileceğin bir ömür olsun. Yeni yaşını kutlarım. İyi ki doğdun...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:55 PM.