Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Morliçe :) Tropikal_k (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/467552-morlice-tropikal_k.html)

yelda_k 01-08-2010 07:43 PM

Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 759643)
Her yeni gün ömrüne yeni güzellikler katarken anı çetelen hep iyiliklerle dolsun, ve tebessümle hatırlayacağın nice günleri biriktirebileceğin bir ömür olsun. Yeni yaşını kutlarım. İyi ki doğdun...

canım benim saogll....her zamn dıyorum yaa ıı varsınnn ..vede supersınn

yelda_k 01-08-2010 08:01 PM

daha cok kararlıyımmm artık ..amacım belli hedeefim belli....
ama engeller ıse buyuyorr gunluyorr gunlugummm....bazen dıyorum yaaaa en bıktım dedıgım anlardaaaa o kaldırıoo beniiii.....

ewet artık yeni hayatınn sonlarındayımm ..ben kesinlikle fazla kariyer meraklısı degılımmm ....tek istedıgım sadecee kendımee sonsuzz guvenn kımseye muhtac olmamakkk ...sonuçtaaa omrumun sonuna kadar bu sekılde yaşamayacagımmm...

ben guvenıyorum ınsanlaraaa..bunu için ewet surekli pişmanda oluyorum ama guvenıyorumm...aslında ebn mutlu olmak ıcın cok caba sarfedıyorumm..bu nasıl bırsey bılıyormusunn...hani bir annenın bebegının mutlu olmasını ıstemesı gıbı saf vede guzell bır duyguu ben kendımlee savasıyorummm aslındaaa .çunku kendımı cok sevıyorumm...ben buyummm degısememm degısmekte ıstemem ..cunku ben kendı dogrularımı belırleyelı kaç yıl olduuuu ...
benim kurallarım varr prensıplerım varrr vede bır duzene sahıbımm..şimdi isee atanmak ıstıyorummm.....hayatımdaa oması gereken heerkesy olmalııı ...
hayatllerım vardı benımm hep onunlaa berabarr sayısızz nıceee hayallerrrr..ve onların hepsını gercekleştırmekk ıstıyorummmm ..

bennn sevmeyıı bılıorummm bunu bana ogreten ailemii gercektenn cok sevıyorummm ....
dostumaa gelınceee;o hata cimcimesiiii
komsu kızıı ;o hıc bırseyı onemsemeyennn anı yaşamak gerektıgını savunan kişii
arkiler;hepsinin hayatımda olması gerekırrrr
uni;oda arkadaslarım benımm hayat kaderrr yoldaslarımm
yurt;tek çatı bin bir hayat
gece cayı sefa dosthanelerımm:kapıyı tıklatıpp hadii partiye gıdıyoruzz yahuuuu dıyenn kankimmm

hepinizi cok sevıyorummmm burdaa ısmı olması gerektıgı haldee olmayann en buyuk kişiye gelıncee ben aşkı sende ogrendımmm yılarca nasıl aşk yasanırmıss bunu sendde mutlu mutlu yaşayabileceğim kadar yasadımm..ve su sartlarr bızı bu duruma getırsede ben ınanıyorummm tekrar herseyyy cok guzell baslayacakkkkkkkkk ...

ÖZELDİN GUNLUGUMM BENIM ICIN COK COK COK ÖZELLLL SENI SEVDIGIMI SAKIN UNUTMAAAAAAA

yelda_k 03-08-2010 10:18 AM

hayat guzelseee ....
guzellıgı bır nefes saglıorsaaa korkusuzca alıyorum nefesımııı herkese herseye ınatt yasıyorumm dercesınee cıglık atıyorumm....

EWET BEN YAŞIYORUMMMMM YAŞADIGIMIDAAA SONSUZA KADARRR MUTLULUKLA HISSSETMEK ISTIYORUMMMM ....

yurume zamanı degıll artık koşma vaktıı..ardına bakmadan gecmısle yuzlesmedennn guvenlee koşmaa vaktıııı ..

yelda_k 07-08-2010 10:25 AM

bir düzen bir hayat her şey cok zorr..daglar buyudukce ben kuculuyorumm..senı hergun ziyarete gelsemdee yazmadan gıttıgıme kırılmaaa....gecmısı okuyupp ayrılıyorum yanındannn...offf konular yetısmeyecek ..eskısı gıbı verımlı calısamıyorummm ..17 saat ders calısırken sımdı 6 saat der calısıorumm ....canım sıkkınn..
yorgunum hemde cokkkk ....yatay gecıss kararını kesın vedrdım ..başvuru yapacagımmm ..baalım neler olacakk..inşallah olurrrr.....herkes hayatını kurduu ben hala bakınıp ınsanların başarıları ızlıyorummm..bi işe yaradıgım yokk....

yelda_k 07-08-2010 09:20 PM

kaybediyorum artık ÖLÜMÜNE GİRDİGİM SAVASI KAYBEDIYORUM..olmuorr olmuyorrrrr ..korkularımın onune gecemıyorummmmmmmm yapamıyorumm..nefret ettıgım butun cumleler azımda artıkkk .......asla ulasamıcam asla sevdıgım ınsana ulasamıcamm ıstedıgım hayatada kavusamıcamm hepp olsun dedıklerımma rtık ucuooo .....cabam umıdım kayboluoo..
yine göz yaşlarım ve benn ..yardımm et banaaaa yapamıyorum olmuoooo ..bitiyorumm....istedıgım yerde olamıcaksammm su an oldugum yerdede durmak istemiyorummmm ........herrkes hersey buna engelll.....herkes umutsuzluk abıdeesıııı ....
artık kimsem yokmuuu oolmuyormu yelda_k ..bitti yani ölemiiii....
gercekten ugrastımm 4 gun hastalıkk 5 gun annemın buldugu ew işleeri ...sözde ders calıscam..yaptıgım planın cok cok cok dışına cıktımm artık umudumm bittiiiiiiiiiii...çok korkuyorummmmmmm..bu kadar yaşam doluykennn şimdii mahvoluyorumm..mutsusummmm...yapamadımmmmmmmm olmadıııııı ...tekrar ayaga kalkamıyorummmmmmmm

agl34..ağlamaktan nefret edıyorummmmmmmmmm ....2 gundurr sessızdımmmm konusmak ıstemedımmm sesımı duymaya tahammul edemıyorum artıkkkkkkkkkk ...ama ben yınede kendımı cok sevıyorumm

Işıldayan Safir 07-08-2010 10:13 PM

Tek bir soru sorucam.

Hangi düşünceden dolayı şuan böylesine acı veren bir duyguya kapıldın?

yelda_k 07-08-2010 10:35 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761112)
Tek bir soru sorucam.

Hangi düşünceden dolayı şuan böylesine acı veren bir duyguya kapıldın?

cok fazla umıt bagladım sınava..butun hayatımı bunun ustune kurdumm..ne ıstıyosam cunkuuu hepsının sonunda atnmak cıkıoo..vede artık konuları yetiştiremıcem sözde bu hafta tarihi bitircektım ama daha bıtmedı..cografyaya hıcc baslamadımmm bugun tamm 20 saat calıstımm olmuorrr. bıten konularda yanlıslarım cıkıooo olmuo ısteee.....yapamıorumm vede sımdı yıne hastalanıyorum bogazım agrıoo gecen hafta hastalandım 4gun calısmadımm sımdıı ben o acıklarımı kapatamadan yenıden hastalanıyorumm

nick hayırlı olsun bu aradaa

Işıldayan Safir 07-08-2010 10:46 PM

Öncelikle teşekkür ederim. tender45

Melekler her zaman senin yanında tatlım. Her yardıma ihtiyacın olduğunda onlara seslen. Cevap vereceklerdir. Yeter ki sen onları yüreğinin taaa içinde hisset.

Yanlışın çıkıcak elbette. Bunu iyi kullan. Yanlışlarını öğren. Böylece aklında daha kalıcı olacaktır. Biraz da kendini rahatlat. Çok sıkmaya gerek yok. Daha vaktin var. Emin ol buna.

Şuan ki hissettiklerini çok iyi anlıyorum. Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. Akıl vermekten hiç hoşlanmam. Hiçbirimizin ihtiyacı yok buna sonuçta. Ama belki bir faydam dokunur sana diyerek aşağıdaki linki paylaşıyorum. Bu konuyu muhakkak görmüşsündür. Oldukça faydalı çalışmalar var. Ben de öğrendiğim bazı şeyleri yazmıştım.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-kulubu-3.html

Başkalarının düşünceleri değil mi zaten bizi hep etkileyen? Belki de şuan ki konumumuzu başkalarının tercihlerine borçlu değil miyiz? Eğer mutlu olmak istiyorsan başkalarının korku ve kısıtlamalarını kendinden uzaklaştır ve sevgi dolu düşüncelerine odaklan. İlk mesajında böyle bir durum sezdim sanki.

Sana kendini kötü hissettiren herkesi, her sözü, her duyguyu batır çamaşır suyuna. Tertemiz olacaksın. Buna inan. Biz hepimiz sana inanıyoruz. Güveniyoruz. Sen de kendine inan, güven.

İyi ki varsın.

İyi ki aramızdasın.

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al.

http://www.sevdaseli.net/kelebek/kelebek1.gif

yelda_k 10-08-2010 10:42 PM

sevgili kaledoremm...
şu an kendımdeyımmmm ..en azından 1 hafta sorun yokkkk ..hissedıyorumm onunda destegını hıssedıyorummm.oda ve sevdıklerım benımleeee..
harıkayım bugunnn en sevdıgım yere piknıge gıttık aılem bana süpriz yaptııı :)
sonra sabahtan alışverişe cıktımm bır alısveriş yaptımkı sormaaaa .....bır gömlek begendım çok şıktııı uzun zamndırda aradıgım birşeydıııı ...mor siyah gri kırmızı beyaz aldımmmm girlhaha....harika bır kot ve ayrıca bir yazlık etek ...badi , hırkaa ,kolyee küpee ...ay şekerim kendime geldımmm ablamm zavallım çarsıya gıdelım dedıgıne pişman olduu 12389..
piknikte harikaa şeylerr yaşadıkkk..havuzda şahaneydııııı .....ablamla hele cok cok cok eglendıkkk ..bu bizim ailecek son piknigimiz olacakkkkooo67..ablam seneye evlenecekkkk yaaa ..artık gelsede eniştemle gelirrr...buna üzülüyorumm..şekerparem gıdıyor artık son yazımızz yakında okul açılırr öğrencılerının yanınaa gıderrrr şurda kaç gun kaldıkı zatenn..

nese benim ihtiyacım olannn bol alışveriş kafa dagıtmakmısss..tabııı yelda_k bu bole olmazz 1 ay evdesınnn ..alışveriş zatenn yokkkk ..yoksa annem kesecekkkkksmil56...bugun cok abarttım ama ..kuaförde cok rahatladımmm ...kendımı yenilenmişş guven full biri hissedıyorumm..gelelım dersee dun gece uyumadımm carsıya gıdıcemm dıeee ..vede harika ders calıstımm..ama en cok soru cıkan konular benı zorluorrrrrdunk56..tabi adamlar bilioo işiniii...dergilerimi aldımmm ayy varya gelirkenn okuyorum yoldaa nasıl mutlu oluyorumm yaaaaa harikaa hemde bu ayy harikaa yazılarr var..en sevdıgım yazarlarr bir arda calışma yapmışlarr..beyinle ilgili yenılıklerııı ögrendıkce mutlulugum artıyorrrrr ...
beynimi sevıyorumm.. beynımı sevıyorum.kendımı sevıyorumm..gurur duyuyorummm.....olcakk yarın daha cok verimli çalışacagımmmmm ...bunu yapmalıyımmm..bakk eger şimdiye atansaydımm cok seyler degısırdıı....
ama saglık bakanlıgına ugradımm arkadaslarınyanına yıneee bişeyleri degıstırmıslerrr blook....okumak ıstıyorumm...okuyabıldıgım kadar hemdeee ..bi atansamm egıtıme londraya gitmek istiyorumm..bu benımm cok buyuk bır hayalımdıııııııı ..bunu gerceklestırmekk ısttıyorummmm .....sevincli..
şimdi cıkmalıyımmmm ...herşey güzel olacakkkk ..olumsuzluklarr benden uzak olsunnnnnnnnn .....ben gülmeyı cok sevıyorummmm ..vede su gözlerım butun duygularımı fazlasıylaa dışa vuruorr.......gözlerimin mimiklerını cok kullanan bırıyımdeeeeee ..sanada harikaa gözlerle bakıyorummm

bigokyanus 11-08-2010 09:38 AM

Çokkkk güzel hep böyle harika ol ve hep böyle gülen gözlerle bak etrafına, mutluluk yakana yapışsın ve bırakmasın. Ablan da eniştenle gelsin ne güzel bir de abiye sahip olacaksın fena mı? Ben olsam abi derdim enişte mesafe koyuyor araya ;)

yelda_k 12-08-2010 07:24 AM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761583)
Çokkkk güzel hep böyle harika ol ve hep böyle gülen gözlerle bak etrafına, mutluluk yakana yapışsın ve bırakmasın. Ablan da eniştenle gelsin ne güzel bir de abiye sahip olacaksın fena mı? Ben olsam abi derdim enişte mesafe koyuyor araya ;)

canım benimmm cok sagol..ilk başta bendee abiyle basaladımm nişan olduu baktım bizim kızz gidicii enişte demeye basladımm azım alışşın dieeey789....kocaman öpüyorum seniii..ii varsınnnn

yelda_k 13-08-2010 02:44 PM

sevincli selam kujummmm sevincli...
nefes alıyorummm kendı başımaaa ..bakışlarım kaçıo artık aynalardannn ..nedir korkum bilinmez? nefret degil bu, bu başkaa istek aslındaaa yorgunum dinlenmıyorummm kendımı yoruyorum..cunku daha cok çalışmalıyımmmyu89...hişt kızıyorum ama ne anlaştık seninleee yorgunluk yok olumsuzluk yokkk .saçma düsüncelere zamn yokk ...mutsuz edenlere hayatımda yer yokkk ..beni üzenlere yer yokk ....

inandıkların dogrultusunda artık koşma vaktiydii ..ve bu adımı attın .sakın durma geriye bakmaaa ..geçmişten alcakların zaten senınleee..eger oda istersee yolda senı bekler cunku o benden cok cok cok önde ...

BAŞARI?
başarı nedir? ben bunu biliyomuyum yada neden hiç tatmadımm?ben başarızmıyımm..salak yada gerimi?
neden ben şansızımm?şans die birşey varmı gercektenn ?
yada varsa bana ugramayı düşünüyomudur?gelecegımle ilgili şuan attıgım adımlar dogrumuuu?

kahvesmileyhedef defterıme tam 1 ay alucam yakındaa başlayalıı ...gunlugum ilerliyorummm ..konularrım yakında bitecekk tabi cografya hariçç...salı büyük gun cunku deneme cözücemm .
bi arkadaş vardıı lisans kpss ye gırdı 3 ay calıştı 55 almiş saşırdımkorktumm bende böle olursammm diee .bad45.off bu biraz canımı sıktı ısteeee....

şimdi gidiyorumbisiklet..pazara kadar cok sıkı bir program yaptım ..eger kı ordakılerın hepsini bitirirsemmm şayet üzerimden cok buyuk bır yuk kalkacak demektırr.music45..ve birazda olsaa kendimi kendimee ispatlamış guven yenilemiş olcagımmm ..art56art56

kendimi sevıyorumm vede başarmak istıyorumm actionsmile

inferius 13-08-2010 02:49 PM

vala günlüğüne yazdıklarını okuyunca bnmde içime heves geldiisevincli
bak sen kendini cillop gibi motive edebiliyorsun
sakın vazcayıyım deme
sınavın için bol başarılar diliyorum
yapabildiğin işleri gözünün önüne getir ...neler başardın bir bak
olumsuza odaklanmassın zaten ama o ego her fırsatta önüne atıcak onun işi bu=)
sana güveniyoruz
hayırlı forumlarrractionsmile

RenaC 13-08-2010 02:49 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762089)
sevincli selam kujummmm sevincli...
nefes alıyorummm kendı başımaaa ..bakışlarım kaçıo artık aynalardannn ..nedir korkum bilinmez? nefret degil bu, bu başkaa istek aslındaaa yorgunum dinlenmıyorummm kendımı yoruyorum..cunku daha cok çalışmalıyımmmyu89...hişt kızıyorum ama ne anlaştık seninleee yorgunluk yok olumsuzluk yokkk .saçma düsüncelere zamn yokk ...mutsuz edenlere hayatımda yer yokkk ..beni üzenlere yer yokk ....

inandıkların dogrultusunda artık koşma vaktiydii ..ve bu adımı attın .sakın durma geriye bakmaaa ..geçmişten alcakların zaten senınleee..eger oda istersee yolda senı bekler cunku o benden cok cok cok önde ...

BAŞARI?
başarı nedir? ben bunu biliyomuyum yada neden hiç tatmadımm?ben başarızmıyımm..salak yada gerimi?
neden ben şansızımm?şans die birşey varmı gercektenn ?
yada varsa bana ugramayı düşünüyomudur?gelecegımle ilgili şuan attıgım adımlar dogrumuuu?

kahvesmileyhedef defterıme tam 1 ay alucam yakındaa başlayalıı ...gunlugum ilerliyorummm ..konularrım yakında bitecekk tabi cografya hariçç...salı büyük gun cunku deneme cözücemm .
bi arkadaş vardıı lisans kpss ye gırdı 3 ay calıştı 55 almiş saşırdımkorktumm bende böle olursammm diee .bad45.off bu biraz canımı sıktı ısteeee....

şimdi gidiyorumbisiklet..pazara kadar cok sıkı bir program yaptım ..eger kı ordakılerın hepsini bitirirsemmm şayet üzerimden cok buyuk bır yuk kalkacak demektırr.music45..ve birazda olsaa kendimi kendimee ispatlamış guven yenilemiş olcagımmm ..art56art56

kendimi sevıyorumm vede başarmak istıyorumm actionsmile

Sen çok başarılısın çünkü azmin bunu gösteriyor.Başaracaksın ve ben o yemeği yicemmm :D:D

yelda_k 13-08-2010 03:00 PM

Alıntı:

inferius Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762091)
vala günlüğüne yazdıklarını okuyunca bnmde içime heves geldiisevincli
bak sen kendini cillop gibi motive edebiliyorsun
sakın vazcayıyım deme
sınavın için bol başarılar diliyorum
yapabildiğin işleri gözünün önüne getir ...neler başardın bir bak
olumsuza odaklanmassın zaten ama o ego her fırsatta önüne atıcak onun işi bu=)
sana güveniyoruz
hayırlı forumlarrractionsmile

egomdan nefret ediyorumm zatenn ...fazla zikzak çizen biriyim cunku sureklı düş kalk yaşıyorumm ...ayrıca cok cok cok tesekkur ederımm ...ziyaretınde mutlu ettıı kocamn öpuyorumm seniii

yelda_k 13-08-2010 03:02 PM

Alıntı:

RenaC Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762092)
Sen çok başarılısın çünkü azmin bunu gösteriyor.Başaracaksın ve ben o yemeği yicemmm :D:D

inşallah inşallahh şimdidenn acıktımmm haberin olsunn ...girlhaha

yelda_k 15-08-2010 07:53 AM

gururla bakk hayataa gurur duyy kendınlee....
işte dıyebılecegımm gunlere az kaldıııı ..
başarmanın tadını sonuna kadarr yaşamakk içinn ugrasıyorumm..butunbu fadakrlıklarr bunun ıcınnn..

yardım ettt rabbım sende banaaa..

hazırladıgım programın sonuna geldımmmm..bugunde tumm hepsını bıtırırsenn buyuk nefesii doya doyaa ıcıme cekıcemmmmm partysmiley....

tabi asıl işim bundan sonra başlıyorr ama bu kadarı bıle buyuk mucizeee benceee..(maşallah maşallah)

başardıgımdayayapacaklarıma her gecen gun yenileri eklenıyor..annemm özel ders almakk için birini bulduuu ...3 gun sonraa onnla konusucazz..benım ıcın bırseyler yapmasıı cok cokc cok guzell son zamnlarda benı fazla sınırlendırıyordudaaa ....yarın uzaktan egitim içinn başvuru yapacagımmm ...inşallah olurrrr ..oldugundaa zatennn offff ne guzellolucakk ilaç gibi gelirr ilaçççççç....hatta koma tedaviisiii...
ilaçlarımı IV istıyorummm hemen ettkı etsınnn ....

şimdi cıkmalıyımm...seni cok sevıyorumm.......nete bu saatte niemı geldımm gecen gun forumda bı yer keşfettım onu cıktı yapmak içinnn ..kojaman öptummmm ..

yelda_k 20-08-2010 09:05 AM

^-^her şey değişik yıne hayatımdaa..neden bir andaa butun hayatımın duzenı bozuluor..hedeflerimin önundeki bu engellerrr nedennn..zaten cok yorgun bedenım ve ruhummmm........

3 gunluk plan yaptım yıneeee ..

umarımm bu plana uyarımm..

yatay geçiş içindeee başvurumu dün yaptım...hayırlısı...ınsallah olurr..sonucumuu hayrıma ıstıyorum.....

duydumkı unıler ancak 1 yıl dondurulbılıyormussss ..eskıden 2ymıs ve benn bunda bır sınırlama oldugunu bılmıordumm..

agl34..şimdi gıtmeliyimmmm ...yarına uzun uzunn anlatırım herseyiiii

elccy 20-08-2010 10:12 AM

hayırlı olsun günlüğün arkadaşım...

yelda_k 20-08-2010 11:53 AM

Alıntı:

elccy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763470)
hayırlı olsun günlüğün arkadaşım...

sık sık ziyaret etmennn dileğiylee tatlımmmgirlhaha

yelda_k 21-08-2010 12:46 PM

• güzel bir günee uyandım bugün:)
  • dün gerçekten çok kötüydümm..sabahhh erken kalkıp 12ye kadar ders calıştım sonra annem 50 kişiik iftar yemegı verecektıı ona yardım ettımmm ...bu cok canımı sıktı halıylee..cunku caografyaya başladım ve ben anlayamıyodumm.....
  • sonraa akşamdaa gece 12 ye kadar gıtmedı akrabalarımızzz ..dogL olarak bende ders calısşamadımmm geci bir yondende ii olduu cunkuu akrabalarımlaa bir arada olmakkk gercekten cok guzzeldigirlhaha...
  • sonraa bozuk olan moralim biraz daha bozuulduuuu son 1 kaldı sınava sen daha cografyaya yenımı başladım sorusu uzerıneee şaşrıdım kaldımmm:(
  • ewet gercektenn 1 ay kaldıı ve bennn tahmınımden cok kotu ılerlıyorum hatta ılerleyemıyorummm..
  • sonraa yattım sabahh kalkıp harıka 2 gunluk plan yaptımmm ....poşetımede hayrımı yazıp attımm..sonuc ne oldu dersınnn BENNN OLUMLU DUSUNMEYE BASLADIMM..VE AZ AZZ ILERLIYORUMMMMM.....
  • ve suan gercektenn cok mutluyummm..inşallah bolee devamm ederr...
  • EWET SINAVA 1 AY KALDII AMA BEN ZAMANI O KADAR IYI DEGERLENDIRECEGIMKII ZAMN RESMENN BANA UYACAKKK..KONULARIM BITTIGINDEE BENIM DAHA ZAMANIM BILE KALACAKK..BENN CALISIYORUMM CALISTIKLARIMI ASLA UNUTMYORUMM..DUZENLI TEKRARLARLAA DAHA DA EMIN OLARAKK ILERLIYORUMM...
  • her şey artık cok guzelsevincli
  • şimdi gidiyorumm.....actionsmile

hımmm 1 sey dahha ben nefes almayıı gercekten cok sevıyorumm..gulmekk ıse tamaemn benıı yansıtıyorrrO0

yelda_k 24-08-2010 06:13 PM

• keyifliyim demek istiyorumm..saatlerce ders çalışıyorumm bu benmıyımm..nasıl bir istektırr bu anlamadımmm ..2 kere yemk yıyorumm kımseyle konuşmuorumm saabah erken kalkıyorummm yüzümü yıkamadan kitaplarımı balkonaa getiriyorumm..öglene kadar balkonda çalışıorumdaa..sınava az kaldııı bad45..
  • keşkaa biraz daha zamanım olsaydıı ..ama yokk ne yapalımm..bununlaa idare edicez artıkk...
  • allahım bir aksilik cıkmasndaaa ...
  • bu aralar forumdaa herkesin başındaa fırtınalarr vede zor gunler geçiriyolarr bunaa üzüldümm keşkeee hepsii için mutluluk üretebilsemm
  • hımm yakında sana bir süprızz yapacagımm ....tabii her şey istedıgım gıbı gıdersee..
  • dün özel derse başladımmm ..gerek varmıydı bılmıorumm ama destek olur en azındaannn diee dusundukk....
  • kasımda atama olucakmısss..
  • ünimdee 14unde açılıomuşş o kadar az kalmışkiii...bu beni stres yapıooo ..gitmekk istemiyorumm gercektenn vede dondurmak istiyorummm ..
  • ey allahım ne olurr yatay geçişim kabul edılsınnn ..en azındaan işlerimm biraz olsunn rahatlarrr ....
  • vede sınavdan önceee harikaa birr mutluluk olurrgirlhaha..
  • GÜLÜMSEMEKK İSTIYORUMM..OHH BEE BAŞARDIMM DIEE ÇIGLIK ATMAKK İSTIYORUMMM ...
  • eskidenn hep kızardım kendımee sennn sadece istemeyı bılırsınn..gelecek türküsünü sadeceee boş boş soledıgımı düsünürkennn şimdi solist oldum cıktımm......birşeylerr yapıorum artıkk ...bakk buyuk bir fedakarlıklaa ders çalısıyorumm.....
  • ramazan nedenıyleee cok etkıleyecekk dıee korkuodum şükürler olsunkii ole olmadııı ..
BAŞARI BAŞARII VE BAŞARIII

yelda_k 25-08-2010 05:54 PM

• hüznün yıl dönümü bugun agl34...
  • nasıl gittigi daha dün gibi aklımdaa hala canımı nasıldaaa yakıooo ...
  • ilk gidişindee 2 ay dedıı 2 ay sonraa eğitimimin en zor kısmı bitiyorrr ..2 ayy berbattt geçti ben yataklardaa resmenn çöktümm sonraaa geldii ...oh dedımm ben naparım sensizzzz sakın bidaa gitmee diee sarılışımmm nerden bilecektimmki son sarılışım oldugunuu 1 haftaa boyunca sürekli görüşüyüruzz edıyoruzzz..sonraa bi gecee aradıı sesii titrioduu resmen yalvardım sessizceee kötü birşeyy olmasın dıeeee ..
  • sonraaa yine gidecektii ama bu eğitimin ne zamn bitecegı bılee belli degildiii sordu gidiyimmi dieee bu onun en büyükk hayaliydii dedimkii gitmee dersemm bunun suçunu ben alamam sonuçtaaa büyük bir çaba sarfettı ve GİTTİ
  • gerimii ? halaa gelecekkkk imzaladığı sözleşmede en fazlaa 2 yıldıı 1 yılı bittii ....bana beni bekle bile diyemedıı onu beklemeemi çokk istermiş ama buna hakkı yokmuşş .....ve gittii işteee
  • ewet bir gün gelecekkk o zamn neler olacakk bilmiyorumm....
YEŞİL onun rengi MOR benimmm O0
sessizliği seçiyorummm .susmakk uyumak istiyorummm ..lanet okuyup, adak adamakk yada hayal kurmak değil....
  • beynim unutuyorr aslındaa..öle bir özelliğim varkii canımı yaktıklarındaa susuyorumyaa..iştee o insanlarıı bidaa sevesım gelmyorrr ...zatenn bolede bir yapım varr hayatta konuşmuorumm konuşsamdaaa merhabaa teşekkurlerrr dışında kelimee cıkmıor azımdan....
  • bugün amcamlarr iftara davett ettıı en son amcamın kızıyla yaşadığımızz o sorun varyaaa hanii benii ağlattı ,haksızlık yaptıı .ben ise cv vermedım onaa kocasının yanındaa rezıl olmasın dıee..bugun amcamlara gıdesımgelmıyorrr aglayarak indiğim merdivenlerdenn şimdii cıkmak ıstemıyorumm..heee amcamın kızıı yokkk o başka şehirlerde yaşıooo ...
  • AFFETMEKKK ? sevmiyorum benn affetmek yok bendeee ewet hata yapılabilirr ama ..hatanı anlıosann affedılmelii anlamıyosaa kimse kusura bakmasınn ...bendee insanım tüm insanların mayası aynıysaaa yapacak birşeyım yokkk ..
  • egerkii gidende bir suç bulsaydımm ona kızabılseydımmm suan o die birşey kalmıcaktı hayatımdaa..ama bilmiyorduu bu kadar r uzun sureliğinee gidecegını bılmıorduu şimdiden solıyımm gunlugum denızcı faaln degıl
  • gelelimm ilim irfanaa blissy..canım derslerimm benimmm bugun biracık ihmal ettım onları ama daha cok calısmalıyımm sınav cok cok cok az kaldıı zamn nasıl bu kadar hızlıı ilerliyorr:zpzp:..afallıyorumm.
  • hımm bu arada yatay geçiş başvuru evraklarım ulaşmışş..rabım ne olurr yaa kabul edıleyımm..hayat biraz olsun yardımcı olsun baannna ..
  • yayat giçiş yapmayı seçiyorum
  • başarmayıı seçiyorum
  • atanmayı seçiyorum.
  • hedefimdeki notu almayı seçiyorum
  • daha cok çalışmayı seçiyorum
  • okudugunu unutmayan bir hafıza seçiyorum
  • cağrafyayaı bitirmeyi seçiyorumm.
  • sınava kadar konularımı bir kez daha gözden geçirmeyı seçiyorum
  • mutluluğu seçiyorum
  • iyi insanları seçiyorum.
  • sınavdaa zamnın bana uymasını seçiyorumm.
  • .sınavda heyecanlanmamayı seçiyrorumm.
  • tarihi artıkk fulllemeyi seçiyorumm
  • sınavdaa hepsinden beklediğimden fazla net yapmayı seçiyorumm.
  • vede kendimi mutlu etmeyi seçiyorumm
  • art56art56

yelda_k 30-08-2010 01:38 PM

• bu fırtına herzamnki gibi değill başka vede farklı savruluyorumm tutunacak kimsem yokkk ..guvenecek kimsemyokk ..
  • kaybolasım varr ..koşar adımlarla hayttan uzaklaşasım var...
  • istediklerimden zıyade ismedıklerımm daha net artıkk....
  • melek postasına yazacak çok çok çok şeyım varrr ...meleklerde küsermi insanaa..
  • yoruldumm ..beynım ıı degıll felakett bır durumdaa ..unutuyorumm duştaykenn şofbenı acmayı unutup su ne kadar sogukk dıyebılıyorumm bunu duş sonuna kadardaa hatırlayamadımm..annemın yıkadıgı 10 yıllık cıcegı yerıne koymak yerınee dışarı cıkartıyorumm..annem yemek yıcezz masayı hazırla dediğinde ortayaa sadece boş tencereyı koyup bakıyorumm....
  • dinlemeden ders çalıştıgımı daha ii anladımm umarım bu durum geçicidirr...artık bol bol dinleniyorumm ama korkuyorumm...
  • kişiliğimde hiç istemedıgımşeyleri degıstırmek ıstıyorumm bu nasıl olacakk ıste onu bılmıorumm ..canımı sıkan seylere sert tepki vermek istemiyorumm ..artık daha sakın olnmak ıstıyorumm....ama ole birşeykii bu eger moralimi bozana cv vermesem susarsamm ..onunla bidaa konusmuyorumm artık onu sevmıyorumm....hatta yok sayıyorumm....ve aslada affetmıyorumm
  • OLUMLU TEPKİLER VERMEYİ BAŞARAMIYORUMM..YA OLUMSUZZ YADA SUSSMAKKK ..GUNLUGUME GELENLERDEN YARDIM ISTIYORUMM BU KONUDA NAPABILIRIMM

Işıldayan Safir 30-08-2010 09:37 PM

Beslenme şeklin nasıl Yelda'cım?

yelda_k 31-08-2010 04:32 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 765785)
Beslenme şeklin nasıl Yelda'cım?

bugun doktora gittim kızım naptın senn kendıneee garezinmi var dedııı ?beynım artık kendını savunmaya geçmişş dinlenmeye almış ...dinleniyormuşş....eger bende beynımee uyar aykırıı davranmassam toparlanırmısımm..bugun baraktım ıstee beynımın canı ne ısterse onu yaptımm bol bol uyumakısıyorr uymak istediğindee onuu terslemıcem artıkk ..hemen uyuyacagımm..ama şımardı beynımmm ...2 saatte bir uyumak ıstıyorrrr ..farkındayımm ama uyumak zorundayımm sınava kadar toparlanmalıyımm....ders calısmayda yarın yınee devam edıcem ama o kdar cok yormadann ....kişiliğim konusundaa yardımına ihtiyacım var degısım ıstıyorumm...bole olmazz cunkuu yardım edermısın bana..neler yapabılırımm

Işıldayan Safir 31-08-2010 04:50 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 765969)
bugun doktora gittim kızım naptın senn kendıneee garezinmi var dedııı ?beynım artık kendını savunmaya geçmişş dinlenmeye almış ...dinleniyormuşş....eger bende beynımee uyar aykırıı davranmassam toparlanırmısımm..bugun baraktım ıstee beynımın canı ne ısterse onu yaptımm bol bol uyumakısıyorr uymak istediğindee onuu terslemıcem artıkk ..hemen uyuyacagımm..ama şımardı beynımmm ...2 saatte bir uyumak ıstıyorrrr ..farkındayımm ama uyumak zorundayımm sınava kadar toparlanmalıyımm....ders calısmayda yarın yınee devam edıcem ama o kdar cok yormadann ....kişiliğim konusundaa yardımına ihtiyacım var degısım ıstıyorumm...bole olmazz cunkuu yardım edermısın bana..neler yapabılırımm

İhtiyacın olan şey biraz sakinleşmek ve sinirlerine hakim olmak. Affetmek mesela... En zorlandığın ve kabullenemediğin konu sanıyorum bu. Kimse için değil kendin için yaptığını unutma hiçbir şeyi.

yelda_k 02-09-2010 03:46 PM

• merhaba tatlım cok uzun zamndır uğramıyormus gıbı oldum sana ....sınava son 24 gun ....ben artık okadar cok çalışmıyorumm..bunun sebebinide bılmıorum sabahh ders ders ders die uyanan ben artık uyanamıyorumm a..acilen toparlanmak istıyorumm ....
  • yatay geçiş sonuçları 7sınde belli olacakk...bu benım ıcın cok önemli ne olur allahımm kabul edılmıs olayımm ....
  • en baştan başlamalıyımm..istegımıkaybettım cunkuu ..artık sorumsuzluk kapladı heryanımııı ....
  • küçükte bir heyecan yaşıyorum bugunlerdee..
  • kaba taslakk coğrafyayı bitirdimm ..ama geri dusunum yaptıgımda hatırlayamıyorumm..
  • bu haftanın adı FULLLEME haftası ...hiç çalısmadıgım her derste atladıgım unıtelerı bıtırmeye çalısıyorum..artık 18 saat degıl 4 saat çalısıtyorumm ...cok kızıyorum kendımee neolurr bolee yapmıyımm ..sınava son 24 gun kala vazgecmıyımm...
  • düşün şimdii ne yıkıklıkla cıktın bu yılaa isteklerını dusunn mucadelenı hatırlaa...fedakarlıklarını hatırlaa..son sansını ıı degerlendırr..
  • başarı anını düşün BAŞARDIM diyeceğim...hataları telafi edecegımm...yıllardırrbekledıgım bıseydıı..hep gelecek endısesı tasırdım benn aglardım gecelerıı ılerde napıcamm dıee...ve şimi bu fırsat elimdeee..az kaldııı ...yaptıgın butun planlara uydum ve son 3 gun planında tam zamanında bitio. bu benımm ole ımkansızzzz bır plandıkıı ucuktuu...ama ne olduu ıradem,başarı arzumm sayesınde kısmen başardımm...
  • bir güven geldi kendımee ve başarırım havalarına gırdımm..nerden bılıosunn kii belki bi aksılık olacakk..yad zamn yetmıcekk..düşün butun bunlarıı olurmuu yelda_k?yu89
  • senın herkes gibi başka yolların yokk..paranın önemını dusunn ....şimdi söz ver bana az sonra kalkacaksın burdann vede türkçede calısmadıgın tum konuları bitireceksın.aksam iftara gıtmeyecek iftardan sonrada mat eksiklerini kapatacaksınn...
  • seeni sevdiğimi unutma olurmuu....
  • ben gelecegımı sana emanet ettimm .....
  • hata yapmamaıs oluyımm ....
  • 7 saatten fazla uyku insana zarar verirr ... fazla uyumaak yokkk ..sınavdan sonraa sana harikaa birr tatil vericemm ....

yatay geçişim kabul edılsınn ..bu benim için cok cock cok önemli..sonucu hayrıma bekliyorumm....sonucun ıstedıgım gıbıı cıkkmasını ıstedgımı tekrarlıyorrum
O0

elccy 02-09-2010 03:54 PM

Hey kendine gel,az kaldı sınava diye telaşa kapılma.. rahat ol akışa bırak.. bence herşey yolunda gibi... o kadar çok çalışmışsın ki,artık beyin yeter diyor sana...birazda huzurlu ol ve kendine bilgine inan... yapacağını sende biliyorsun, isteklerinin olacağını da.. o halde ,bırak dağınık kalsın.. ra hat la....krzm67krzm67

Sultan 02-09-2010 03:59 PM

yatay geçişin olacağına inanıyorum
sevgiyle mutlu kaly789

yelda_k 05-09-2010 07:12 PM

bengusu :tesekkur ederım umarım gercekleşir cok ihtiyacım varr cunku
elccyn:kujum haklısınn resmen afalladım bennn vee herşeyıı elime yuzume bulaştırmadan toparlanmalıyımm sızı sevıyorumm

yelda_k 05-09-2010 07:25 PM

• http://www.ozgunresimler.com/data/me...ngelwj2za3.gif
  • hayat bana istediklerimi vermek zorundasın.
  • ben çünkü bunu hekdıyorum önce hakkttıklerımı vedee fazlasını ıstıyorumm......işte bu devredee işin içine şans gırecekk.....şans artıkbenden yana olmalısınn...sevincli
  • nefes almayı sevıyorumdaaa aldığım nefes canımı yakıosaaa işte o zamnn daha çok alıyorum nefesıı kendıme dusmancaaaa ..
  • sevgı doluyum bennn ....35 yaşımı hayal ediyorum bazenn ..guzell birrr evvv salıncaklı koltuk...düşünüyorum ölee geçmişi yaaa diyorum ewet başarmısımm ....başardıklarım başaramadıklarımı karsılastırıyorrrm sallanırken günlerden pazar saat 5 civarı ılık ılık esen rüzgarr ..hayırlısıı dıyorummm guzell bır gulumsemeyleeee şükrediyorumm başardıklerım ve başaramadıklerım için .....o arada bir seess elindee nescafeyleeee hayatımm ne düşünüosun dienn..ewet ewet o ses ben ewlwnmısımm girlhaha..mutluyumm sonra yudumlarken nescafemııı sohbete dalıppp devam edıyorum yaşamaa....
  • gelelim simdiyeee u859: daha yatay geçişleer açıklanmadıı cuma aradımmm nette yazmadıkları halde eksık belgee şu eksık pazartesıye kadar gönderin dedii..pazartesii tekrar uni şehrıne gıdıyorummm ..yurt,harç ,su bu hepsının tarihleri çakışıoo napıcam bılmıoorumm ..rabbım bugun kadir gecesıı dualarımı kabul ettt ne olurr salı ggunu güzel haberi alayımmm ....yardım et banaa ...
  • sınava 3 hafta kaldıı benn artıkkk tekrarlara baaslıcamm bakalım ne olacakk umarımm ii olrr ....
  • ....

yelda_k 07-09-2010 04:03 PM

• pes artık pess bitti bütün umudum bittii ....sınav ertelendi agl34
  • şimdi ne olacakk bilmiorumm...tüm kötülükler üst üsteeee artık dayanamıcak durumdayımmm....canım ders calışmak istemiyorr ..hatta bu ülkede kalmaktaaaa istemiyorumm..oyun oynuorlarr parası olanların yüzündenn insanların emekleri gidiooo bad45
  • sorular yeniden hazırlancakkMIŞ....sorular artık cok zor olacakkk bilmiyorumm yorgundum yaa artık çöktümmmmmmmmmm ...bittii yaa bittii geleceğim gittii hayatllerım hedeflerım gittii ..
  • YATAY geçişler bugun açıklancaktı yaaa açıklanmıcakmısss hatta yetmezmiş gibii ayın 20sinde acıklancakmıss..zaytenn benım ünim acılıooo ben yurtda 4milyar depozıto verdıkten sonramı acıklıcaklar anlamadım gıttııı.
  • okumakta istemiyorum artıkk emekmişş ne emegi beeee nefret etttım suann ..hakkımıyıyenlerdennn gelecegımı mahverdenlerdennn ...............
  • bittiii herşeyy bittiiiiiii ....çaresiz kaldımmmmmmmmm dunk56

bigokyanus 07-09-2010 04:11 PM

Yazdıklarını başkası yazmış gibi tekrar okur musun? Duyan da aids oldun , çaresiz hastalığın var zannedecekkkk!!!!

yelda_k 07-09-2010 04:23 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 767424)
Yazdıklarını başkası yazmış gibi tekrar okur musun? Duyan da aids oldun , çaresiz hastalığın var zannedecekkkk!!!!

cok sukur ole degılm ama ....baksana ne olacak sımdıı unıye bu yıl gıdemem yatay geçişs son şansımdıı acıklamadılarr dahaaa ..sınav ertelendıı ...ve benım bıran önce işe gırmem lazımmm sınavı bırakıp işe girsem olmıcakk ....berbat olduuuuu

bigokyanus 07-09-2010 04:28 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 767427)
cok sukur ole degılm ama ....baksana ne olacak sımdıı unıye bu yıl gıdemem yatay geçişs son şansımdıı acıklamadılarr dahaaa ..sınav ertelendıı ...ve benım bıran önce işe gırmem lazımmm sınavı bırakıp işe girsem olmıcakk ....berbat olduuuuu

Sevdiğin biri mi çaresiz hastalığa yakalandı???

Bak güzelim çok negatif düşünüyor çok çabuk sinirleniyorsun , vardır bunda da bir hayır dediğini hiç duymadım , başından beri günlüğünü takip ediyorum pozitif yazdığın kaç yazın var söyler misinnnn?

Ben bi yöntem uyguluyorum sana da tavsiye ederim ,
bir durum karşısında iki seçeneğin var sinirlenmek- kendine zarar vermek , kafaya takmamak -oluruna bırakmak ben hep ikinciyi seçiyorum ve rahatım...

Elinden geleni yap ve sonucu Allah'a bırak , en hayırlısı olacaktır, öperim seni sevgiyle ...

yelda_k 11-09-2010 09:53 PM

merhabaa sevincli
  • üstümdee yıllardır özlemini duyduğumm o muhteşem koku varrr .....
  • nasıl bir şeyy biliormusunn ?nefes gibii sabrın sonu gibiii ...geri dönüş bu ama sorgulamadann ..cümleler ,sorularr unutulduu .oduran kalbim tekrar başladı atmaya..bakışlarda arayış yok mutluluk haykırıooo ....tek bir imaaa bir kez daha gitmeeee ..ama zor sölemekkk gidişler yakar canımııı . habersizz kayboluşlarr kavururrr ...son sözzz yoktu bizdee kalll demek ne zormuşş ...gitt bir kez daha gitttt ....sım sıkı tuttum eliniii butünn benliğimi ondann alır gibiii ..artık rahatt bırakk ruhumuu der gibii....gitme bitanemmm bi kez daaha gitmeeee ....bırakmaa benii ....bugun bitmek üzereee aynı şehirdee nefes almıcazzz yineeee ..belki aynı ülkadede.gidişinden sonraa nelerrr yaşadıgını anlattııı ..o bendi işteeee anlattıklarıı o değilldi beni anlatttı aslındaaa.....benliğimm yine gidioo bellki 1 yıl sesini bile duyamıcammm ...ki öle olcak agl34....en büyük korkusu benim birini bulmam olmuş ..türkiyede görevli arkadaşına hep beni sormuşş oda adım adım beni takip etmiş sankii ..doğum gunumde gelenn o mor güllerrr onun hediyesiymişşş .....25889.....o mecbur gitmeyee benim ii için(miş) demedii beni bekle demediii ....gizli görevinin son 1 yılıymışşş ....partysmiley....
  • ewet günlüğüm yeter bu kadarr degilmiii?
  • bayramm güzeldii bol bol gezdikk vede geziyoruzz ankara eskişehirr istanbul ..akraba ziyaretlerii degişik vede hoş...
  • ders çalışmadımm aklımada gelmedi gelmicekteee galibaaa ..hayrola yelda_k ne iş?
  • kızma kızma herşeyy yolundaaa mutluyummm ....nefes alıyorum bakkk derin derinnn ....
  • kararlar alındıı üniye ilk dönem gitmicemmm...sınava kaadr sınava çalışcamm ...2 ay falan ertelenırsede dershaneye gidicemm ....inşallah yatay geçişimde kabul edılırrrr:zpzp:....

yelda_k 12-09-2010 01:16 AM

http://img1.loadtr.com/b-17468-melek.gif

yelda_k 15-09-2010 10:03 AM

hayattan istediklerimi tekrarlamya geldimm!
  • mutlu olmak benim hakkımm ve sonunaa kadarr mutlulugu seçiyorumm..
  • yatay geçişim hala açıklanmadıı..ne olurr kabul edilmiş olayımmm .
  • o zamnn her şeyy cok cok cok güzell olcakk.bu bölümden mezun olmak istiyorummm..
  • işe istifamı verdimmm ..cunku daha ii yerlerde olmayıı istiyorummm ....o beyaz önlükk benim işteeee her yerde her koşuldaa bu meslek benım mesleğımm...insanlara yardım etmeyide seviyorummm.hastalara küçük birr tebessum o kadar ii geliyorkiiii ..tabii bunu anlamayanlarda yok degıl ama nesee
  • geçen gün rüyamıı anlattım sana ama rüya oldugunu solemeyii unutmusummm....girlhaha
  • pişman olmıcamm ne üniyiii dondurdugumaa ne istifa etıgımeeee bunun içinn en baştann başladımm bugunn 10 gundurr ders çalışmıyordumdaa..bu kadar gezmek yeterr sorumluluklarımı tekrar üstleniyorumm
  • kendinee i bak yelda_k

planner 15-09-2010 10:06 AM

Son bir kaç gündür hep depresif bir haldeydin. Bu mesajın çok güzel.:) İşe istifa vermek... Cesaretin ve kendine güvenin için tebrik ediyorum seni.

Hayattan istediklerini almanı diliyorum.

Sevgiler.
kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:55 PM.