![]() |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Alıntı:
canım benim saogll....her zamn dıyorum yaa ıı varsınnn ..vede supersınn |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k daha cok kararlıyımmm artık ..amacım belli hedeefim belli.... ama engeller ıse buyuyorr gunluyorr gunlugummm....bazen dıyorum yaaaa en bıktım dedıgım anlardaaaa o kaldırıoo beniiii..... ewet artık yeni hayatınn sonlarındayımm ..ben kesinlikle fazla kariyer meraklısı degılımmm ....tek istedıgım sadecee kendımee sonsuzz guvenn kımseye muhtac olmamakkk ...sonuçtaaa omrumun sonuna kadar bu sekılde yaşamayacagımmm... ben guvenıyorum ınsanlaraaa..bunu için ewet surekli pişmanda oluyorum ama guvenıyorumm...aslında ebn mutlu olmak ıcın cok caba sarfedıyorumm..bu nasıl bırsey bılıyormusunn...hani bir annenın bebegının mutlu olmasını ıstemesı gıbı saf vede guzell bır duyguu ben kendımlee savasıyorummm aslındaaa .çunku kendımı cok sevıyorumm...ben buyummm degısememm degısmekte ıstemem ..cunku ben kendı dogrularımı belırleyelı kaç yıl olduuuu ... benim kurallarım varr prensıplerım varrr vede bır duzene sahıbımm..şimdi isee atanmak ıstıyorummm.....hayatımdaa oması gereken heerkesy olmalııı ... hayatllerım vardı benımm hep onunlaa berabarr sayısızz nıceee hayallerrrr..ve onların hepsını gercekleştırmekk ıstıyorummmm .. bennn sevmeyıı bılıorummm bunu bana ogreten ailemii gercektenn cok sevıyorummm .... dostumaa gelınceee;o hata cimcimesiiii komsu kızıı ;o hıc bırseyı onemsemeyennn anı yaşamak gerektıgını savunan kişii arkiler;hepsinin hayatımda olması gerekırrrr uni;oda arkadaslarım benımm hayat kaderrr yoldaslarımm yurt;tek çatı bin bir hayat gece cayı sefa dosthanelerımm:kapıyı tıklatıpp hadii partiye gıdıyoruzz yahuuuu dıyenn kankimmm hepinizi cok sevıyorummmm burdaa ısmı olması gerektıgı haldee olmayann en buyuk kişiye gelıncee ben aşkı sende ogrendımmm yılarca nasıl aşk yasanırmıss bunu sendde mutlu mutlu yaşayabileceğim kadar yasadımm..ve su sartlarr bızı bu duruma getırsede ben ınanıyorummm tekrar herseyyy cok guzell baslayacakkkkkkkkk ... ÖZELDİN GUNLUGUMM BENIM ICIN COK COK COK ÖZELLLL SENI SEVDIGIMI SAKIN UNUTMAAAAAAA |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k hayat guzelseee .... guzellıgı bır nefes saglıorsaaa korkusuzca alıyorum nefesımııı herkese herseye ınatt yasıyorumm dercesınee cıglık atıyorumm.... EWET BEN YAŞIYORUMMMMM YAŞADIGIMIDAAA SONSUZA KADARRR MUTLULUKLA HISSSETMEK ISTIYORUMMMM .... yurume zamanı degıll artık koşma vaktıı..ardına bakmadan gecmısle yuzlesmedennn guvenlee koşmaa vaktıııı .. |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k bir düzen bir hayat her şey cok zorr..daglar buyudukce ben kuculuyorumm..senı hergun ziyarete gelsemdee yazmadan gıttıgıme kırılmaaa....gecmısı okuyupp ayrılıyorum yanındannn...offf konular yetısmeyecek ..eskısı gıbı verımlı calısamıyorummm ..17 saat ders calısırken sımdı 6 saat der calısıorumm ....canım sıkkınn.. yorgunum hemde cokkkk ....yatay gecıss kararını kesın vedrdım ..başvuru yapacagımmm ..baalım neler olacakk..inşallah olurrrr.....herkes hayatını kurduu ben hala bakınıp ınsanların başarıları ızlıyorummm..bi işe yaradıgım yokk.... |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k kaybediyorum artık ÖLÜMÜNE GİRDİGİM SAVASI KAYBEDIYORUM..olmuorr olmuyorrrrr ..korkularımın onune gecemıyorummmmmmmm yapamıyorumm..nefret ettıgım butun cumleler azımda artıkkk .......asla ulasamıcam asla sevdıgım ınsana ulasamıcamm ıstedıgım hayatada kavusamıcamm hepp olsun dedıklerımma rtık ucuooo .....cabam umıdım kayboluoo.. yine göz yaşlarım ve benn ..yardımm et banaaaa yapamıyorum olmuoooo ..bitiyorumm....istedıgım yerde olamıcaksammm su an oldugum yerdede durmak istemiyorummmm ........herrkes hersey buna engelll.....herkes umutsuzluk abıdeesıııı .... artık kimsem yokmuuu oolmuyormu yelda_k ..bitti yani ölemiiii.... gercekten ugrastımm 4 gun hastalıkk 5 gun annemın buldugu ew işleeri ...sözde ders calıscam..yaptıgım planın cok cok cok dışına cıktımm artık umudumm bittiiiiiiiiiii...çok korkuyorummmmmmm..bu kadar yaşam doluykennn şimdii mahvoluyorumm..mutsusummmm...yapamadımmmmmmmm olmadıııııı ...tekrar ayaga kalkamıyorummmmmmmm agl34..ağlamaktan nefret edıyorummmmmmmmmm ....2 gundurr sessızdımmmm konusmak ıstemedımmm sesımı duymaya tahammul edemıyorum artıkkkkkkkkkk ...ama ben yınede kendımı cok sevıyorumm |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Tek bir soru sorucam. Hangi düşünceden dolayı şuan böylesine acı veren bir duyguya kapıldın? |
cok fazla umıt bagladım sınava..butun hayatımı bunun ustune kurdumm..ne ıstıyosam cunkuuu hepsının sonunda atnmak cıkıoo..vede artık konuları yetiştiremıcem sözde bu hafta tarihi bitircektım ama daha bıtmedı..cografyaya hıcc baslamadımmm bugun tamm 20 saat calıstımm olmuorrr. bıten konularda yanlıslarım cıkıooo olmuo ısteee.....yapamıorumm vede sımdı yıne hastalanıyorum bogazım agrıoo gecen hafta hastalandım 4gun calısmadımm sımdıı ben o acıklarımı kapatamadan yenıden hastalanıyorumm nick hayırlı olsun bu aradaa |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Öncelikle teşekkür ederim. tender45 Melekler her zaman senin yanında tatlım. Her yardıma ihtiyacın olduğunda onlara seslen. Cevap vereceklerdir. Yeter ki sen onları yüreğinin taaa içinde hisset. Yanlışın çıkıcak elbette. Bunu iyi kullan. Yanlışlarını öğren. Böylece aklında daha kalıcı olacaktır. Biraz da kendini rahatlat. Çok sıkmaya gerek yok. Daha vaktin var. Emin ol buna. Şuan ki hissettiklerini çok iyi anlıyorum. Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. Akıl vermekten hiç hoşlanmam. Hiçbirimizin ihtiyacı yok buna sonuçta. Ama belki bir faydam dokunur sana diyerek aşağıdaki linki paylaşıyorum. Bu konuyu muhakkak görmüşsündür. Oldukça faydalı çalışmalar var. Ben de öğrendiğim bazı şeyleri yazmıştım. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-kulubu-3.html Başkalarının düşünceleri değil mi zaten bizi hep etkileyen? Belki de şuan ki konumumuzu başkalarının tercihlerine borçlu değil miyiz? Eğer mutlu olmak istiyorsan başkalarının korku ve kısıtlamalarını kendinden uzaklaştır ve sevgi dolu düşüncelerine odaklan. İlk mesajında böyle bir durum sezdim sanki. Sana kendini kötü hissettiren herkesi, her sözü, her duyguyu batır çamaşır suyuna. Tertemiz olacaksın. Buna inan. Biz hepimiz sana inanıyoruz. Güveniyoruz. Sen de kendine inan, güven. İyi ki varsın. İyi ki aramızdasın. Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. http://www.sevdaseli.net/kelebek/kelebek1.gif |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k sevgili kaledoremm... şu an kendımdeyımmmm ..en azından 1 hafta sorun yokkkk ..hissedıyorumm onunda destegını hıssedıyorummm.oda ve sevdıklerım benımleeee.. harıkayım bugunnn en sevdıgım yere piknıge gıttık aılem bana süpriz yaptııı :) sonra sabahtan alışverişe cıktımm bır alısveriş yaptımkı sormaaaa .....bır gömlek begendım çok şıktııı uzun zamndırda aradıgım birşeydıııı ...mor siyah gri kırmızı beyaz aldımmmm girlhaha....harika bır kot ve ayrıca bir yazlık etek ...badi , hırkaa ,kolyee küpee ...ay şekerim kendime geldımmm ablamm zavallım çarsıya gıdelım dedıgıne pişman olduu 12389.. piknikte harikaa şeylerr yaşadıkkk..havuzda şahaneydııııı .....ablamla hele cok cok cok eglendıkkk ..bu bizim ailecek son piknigimiz olacakkkkooo67..ablam seneye evlenecekkkk yaaa ..artık gelsede eniştemle gelirrr...buna üzülüyorumm..şekerparem gıdıyor artık son yazımızz yakında okul açılırr öğrencılerının yanınaa gıderrrr şurda kaç gun kaldıkı zatenn.. nese benim ihtiyacım olannn bol alışveriş kafa dagıtmakmısss..tabııı yelda_k bu bole olmazz 1 ay evdesınnn ..alışveriş zatenn yokkkk ..yoksa annem kesecekkkkksmil56...bugun cok abarttım ama ..kuaförde cok rahatladımmm ...kendımı yenilenmişş guven full biri hissedıyorumm..gelelım dersee dun gece uyumadımm carsıya gıdıcemm dıeee ..vede harika ders calıstımm..ama en cok soru cıkan konular benı zorluorrrrrdunk56..tabi adamlar bilioo işiniii...dergilerimi aldımmm ayy varya gelirkenn okuyorum yoldaa nasıl mutlu oluyorumm yaaaaa harikaa hemde bu ayy harikaa yazılarr var..en sevdıgım yazarlarr bir arda calışma yapmışlarr..beyinle ilgili yenılıklerııı ögrendıkce mutlulugum artıyorrrrr ... beynimi sevıyorumm.. beynımı sevıyorum.kendımı sevıyorumm..gurur duyuyorummm.....olcakk yarın daha cok verimli çalışacagımmmmm ...bunu yapmalıyımmm..bakk eger şimdiye atansaydımm cok seyler degısırdıı.... ama saglık bakanlıgına ugradımm arkadaslarınyanına yıneee bişeyleri degıstırmıslerrr blook....okumak ıstıyorumm...okuyabıldıgım kadar hemdeee ..bi atansamm egıtıme londraya gitmek istiyorumm..bu benımm cok buyuk bır hayalımdıııııııı ..bunu gerceklestırmekk ısttıyorummmm .....sevincli.. şimdi cıkmalıyımmmm ...herşey güzel olacakkkk ..olumsuzluklarr benden uzak olsunnnnnnnnn .....ben gülmeyı cok sevıyorummmm ..vede su gözlerım butun duygularımı fazlasıylaa dışa vuruorr.......gözlerimin mimiklerını cok kullanan bırıyımdeeeeee ..sanada harikaa gözlerle bakıyorummm |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Çokkkk güzel hep böyle harika ol ve hep böyle gülen gözlerle bak etrafına, mutluluk yakana yapışsın ve bırakmasın. Ablan da eniştenle gelsin ne güzel bir de abiye sahip olacaksın fena mı? Ben olsam abi derdim enişte mesafe koyuyor araya ;) |
canım benimmm cok sagol..ilk başta bendee abiyle basaladımm nişan olduu baktım bizim kızz gidicii enişte demeye basladımm azım alışşın dieeey789....kocaman öpüyorum seniii..ii varsınnnn |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k sevincli selam kujummmm sevincli... nefes alıyorummm kendı başımaaa ..bakışlarım kaçıo artık aynalardannn ..nedir korkum bilinmez? nefret degil bu, bu başkaa istek aslındaaa yorgunum dinlenmıyorummm kendımı yoruyorum..cunku daha cok çalışmalıyımmmyu89...hişt kızıyorum ama ne anlaştık seninleee yorgunluk yok olumsuzluk yokkk .saçma düsüncelere zamn yokk ...mutsuz edenlere hayatımda yer yokkk ..beni üzenlere yer yokk .... inandıkların dogrultusunda artık koşma vaktiydii ..ve bu adımı attın .sakın durma geriye bakmaaa ..geçmişten alcakların zaten senınleee..eger oda istersee yolda senı bekler cunku o benden cok cok cok önde ... BAŞARI? başarı nedir? ben bunu biliyomuyum yada neden hiç tatmadımm?ben başarızmıyımm..salak yada gerimi? neden ben şansızımm?şans die birşey varmı gercektenn ? yada varsa bana ugramayı düşünüyomudur?gelecegımle ilgili şuan attıgım adımlar dogrumuuu? kahvesmileyhedef defterıme tam 1 ay alucam yakındaa başlayalıı ...gunlugum ilerliyorummm ..konularrım yakında bitecekk tabi cografya hariçç...salı büyük gun cunku deneme cözücemm . bi arkadaş vardıı lisans kpss ye gırdı 3 ay calıştı 55 almiş saşırdımkorktumm bende böle olursammm diee .bad45.off bu biraz canımı sıktı ısteeee.... şimdi gidiyorumbisiklet..pazara kadar cok sıkı bir program yaptım ..eger kı ordakılerın hepsini bitirirsemmm şayet üzerimden cok buyuk bır yuk kalkacak demektırr.music45..ve birazda olsaa kendimi kendimee ispatlamış guven yenilemiş olcagımmm ..art56art56 kendimi sevıyorumm vede başarmak istıyorumm actionsmile |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k vala günlüğüne yazdıklarını okuyunca bnmde içime heves geldiisevincli bak sen kendini cillop gibi motive edebiliyorsun sakın vazcayıyım deme sınavın için bol başarılar diliyorum yapabildiğin işleri gözünün önüne getir ...neler başardın bir bak olumsuza odaklanmassın zaten ama o ego her fırsatta önüne atıcak onun işi bu=) sana güveniyoruz hayırlı forumlarrractionsmile |
Sen çok başarılısın çünkü azmin bunu gösteriyor.Başaracaksın ve ben o yemeği yicemmm :D:D |
|
inşallah inşallahh şimdidenn acıktımmm haberin olsunn ...girlhaha |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k gururla bakk hayataa gurur duyy kendınlee.... işte dıyebılecegımm gunlere az kaldıııı .. başarmanın tadını sonuna kadarr yaşamakk içinn ugrasıyorumm..butunbu fadakrlıklarr bunun ıcınnn.. yardım ettt rabbım sende banaaa.. hazırladıgım programın sonuna geldımmmm..bugunde tumm hepsını bıtırırsenn buyuk nefesii doya doyaa ıcıme cekıcemmmmm partysmiley.... tabi asıl işim bundan sonra başlıyorr ama bu kadarı bıle buyuk mucizeee benceee..(maşallah maşallah) başardıgımdayayapacaklarıma her gecen gun yenileri eklenıyor..annemm özel ders almakk için birini bulduuu ...3 gun sonraa onnla konusucazz..benım ıcın bırseyler yapmasıı cok cokc cok guzell son zamnlarda benı fazla sınırlendırıyordudaaa ....yarın uzaktan egitim içinn başvuru yapacagımmm ...inşallah olurrrr ..oldugundaa zatennn offff ne guzellolucakk ilaç gibi gelirr ilaçççççç....hatta koma tedaviisiii... ilaçlarımı IV istıyorummm hemen ettkı etsınnn .... şimdi cıkmalıyımm...seni cok sevıyorumm.......nete bu saatte niemı geldımm gecen gun forumda bı yer keşfettım onu cıktı yapmak içinnn ..kojaman öptummmm .. |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k ^-^her şey değişik yıne hayatımdaa..neden bir andaa butun hayatımın duzenı bozuluor..hedeflerimin önundeki bu engellerrr nedennn..zaten cok yorgun bedenım ve ruhummmm........ 3 gunluk plan yaptım yıneeee .. umarımm bu plana uyarımm.. yatay geçiş içindeee başvurumu dün yaptım...hayırlısı...ınsallah olurr..sonucumuu hayrıma ıstıyorum..... duydumkı unıler ancak 1 yıl dondurulbılıyormussss ..eskıden 2ymıs ve benn bunda bır sınırlama oldugunu bılmıordumm.. agl34..şimdi gıtmeliyimmmm ...yarına uzun uzunn anlatırım herseyiiii |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k hayırlı olsun günlüğün arkadaşım... |
sık sık ziyaret etmennn dileğiylee tatlımmmgirlhaha |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k
hımmm 1 sey dahha ben nefes almayıı gercekten cok sevıyorumm..gulmekk ıse tamaemn benıı yansıtıyorrrO0 |
|
sessizliği seçiyorummm .susmakk uyumak istiyorummm ..lanet okuyup, adak adamakk yada hayal kurmak değil....
|
|
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Beslenme şeklin nasıl Yelda'cım? |
bugun doktora gittim kızım naptın senn kendıneee garezinmi var dedııı ?beynım artık kendını savunmaya geçmişş dinlenmeye almış ...dinleniyormuşş....eger bende beynımee uyar aykırıı davranmassam toparlanırmısımm..bugun baraktım ıstee beynımın canı ne ısterse onu yaptımm bol bol uyumakısıyorr uymak istediğindee onuu terslemıcem artıkk ..hemen uyuyacagımm..ama şımardı beynımmm ...2 saatte bir uyumak ıstıyorrrr ..farkındayımm ama uyumak zorundayımm sınava kadar toparlanmalıyımm....ders calısmayda yarın yınee devam edıcem ama o kdar cok yormadann ....kişiliğim konusundaa yardımına ihtiyacım var degısım ıstıyorumm...bole olmazz cunkuu yardım edermısın bana..neler yapabılırımm |
|
yatay geçişim kabul edılsınn ..bu benim için cok cock cok önemli..sonucu hayrıma bekliyorumm....sonucun ıstedıgım gıbıı cıkkmasını ıstedgımı tekrarlıyorrum O0 |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Hey kendine gel,az kaldı sınava diye telaşa kapılma.. rahat ol akışa bırak.. bence herşey yolunda gibi... o kadar çok çalışmışsın ki,artık beyin yeter diyor sana...birazda huzurlu ol ve kendine bilgine inan... yapacağını sende biliyorsun, isteklerinin olacağını da.. o halde ,bırak dağınık kalsın.. ra hat la....krzm67krzm67 |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k yatay geçişin olacağına inanıyorum sevgiyle mutlu kaly789 |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k bengusu :tesekkur ederım umarım gercekleşir cok ihtiyacım varr cunku elccyn:kujum haklısınn resmen afalladım bennn vee herşeyıı elime yuzume bulaştırmadan toparlanmalıyımm sızı sevıyorumm |
|
|
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Yazdıklarını başkası yazmış gibi tekrar okur musun? Duyan da aids oldun , çaresiz hastalığın var zannedecekkkk!!!! |
cok sukur ole degılm ama ....baksana ne olacak sımdıı unıye bu yıl gıdemem yatay geçişs son şansımdıı acıklamadılarr dahaaa ..sınav ertelendıı ...ve benım bıran önce işe gırmem lazımmm sınavı bırakıp işe girsem olmıcakk ....berbat olduuuuu |
Bak güzelim çok negatif düşünüyor çok çabuk sinirleniyorsun , vardır bunda da bir hayır dediğini hiç duymadım , başından beri günlüğünü takip ediyorum pozitif yazdığın kaç yazın var söyler misinnnn? Ben bi yöntem uyguluyorum sana da tavsiye ederim , bir durum karşısında iki seçeneğin var sinirlenmek- kendine zarar vermek , kafaya takmamak -oluruna bırakmak ben hep ikinciyi seçiyorum ve rahatım... Elinden geleni yap ve sonucu Allah'a bırak , en hayırlısı olacaktır, öperim seni sevgiyle ... |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k merhabaa sevincli
|
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k hayattan istediklerimi tekrarlamya geldimm!
|
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Son bir kaç gündür hep depresif bir haldeydin. Bu mesajın çok güzel.:) İşe istifa vermek... Cesaretin ve kendine güvenin için tebrik ediyorum seni. Hayattan istediklerini almanı diliyorum. Sevgiler. kiss3 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:55 PM. |