Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   SeLeNaS IN Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/463570-selenas-gunlugu.html)

SeLeNaS 28-01-2010 02:22 PM

SeLeNaS IN Günlüğü
 
Bu siteyi ' kendini sevmek ' diye başlık altında arama yaparken buldum.Dinleyelim bakalım ne olacakmış dedim suçluluk yükledim çünki krizin sebebi olarak bile kendimi görecektim nerdeyse.Kişisel gelişim kitapları,plates...Çabalayıp duruyordum.Ama beynime direk bir müdahale gerekiyormuş sanırım benim devreler fena karışmıştı.
İlk dinlediğimde içimde acaip bir ağlama duygusu oldu.Ne oluyoruz ya derken sitedeki yorumları okudum..daha ilk dinlemelerde oturuşumu sürekli kontrol etmeye başladığımı farkettim.
Şu an gelişimi izlemek için özel bir günlük tutuyorum.Ancak zaman zaman dalgalanmalar yada düşüşler yaşarsam burada sizlerle paylaşarak mantıklı açıklamalar alabilirim diye düşündüm.Tek dileğim bu oluşumların şakacı bir pembe bulut olmaması.
Sevgiyle kalın...yu89

zynp0 28-01-2010 02:38 PM

Cevap: SeLeNaS IN Günlüğü
 
Günlüğün hayırlı olsun SeLeNaS, yaşadığın dalgalanmaları olumlu değişiminin kalıcı olmasına yardımcı olan şeyler gibi düşün, önce şaka gibi geliyor ama iyiye değiştikçe içinde önceden duyduğun kötümser ses yerini iyimser sese bırakıyor, oradan değişiminin kalıcı olduğunu anlayabilirsinsevincliGüzel haberlerini bekliyoruzs456

spestnaz 28-01-2010 02:47 PM

Cevap: SeLeNaS IN Günlüğü
 
Günlükcüğün hayırlı olsun, dostum sevincli Hepp mutlulukla dolsun actionsmile

genco 28-01-2010 02:51 PM

Cevap: SeLeNaS IN Günlüğü
 
günlüğün hayırlı olsun "Selenas". mutlu haberler almayı diliyoruz senden. çok çok mutlu kal.

SeLeNaS 28-01-2010 05:32 PM

Cevap: SeLeNaS IN Günlüğü
 
Canlarımm ay ya ben bu müziklerdne bu etkileri beklemeidğim gibi ,bir siteden bu şekilde arkdaşlar edinip detske alacağımı ummazdım.Teşekkür ediyorum hepinize.
Fark ettiğim bişeyi daha paylaşmak istiyorum...Suçluluk bende daha olumlu etkiler oluşturuyor.Gece huzursuz olmamak,rüyamda geçmişle yüzleşmemek için egoyu dinliyorum.Ama suçluluğu dinlicem bu gece uyurken.Ego / su sesi - Suçluluk /klasik müzik.Ben keman sesini çok severim ondanmı acaba suçluluk daha iyi hissettiriyor dersiniz ???

Elektra 28-01-2010 10:08 PM

Cevap: SeLeNaS IN Günlüğü
 
Günlüğün hayırlı olsun...

appetite for destruction 28-01-2010 11:06 PM

Cevap: SeLeNaS IN Günlüğü
 
Günlüğün hayırlı olsun SeLeNaS s456
bence seni mutlu eden keman değil kemanın altındaki gizli ses girlhaha

SeLeNaS 28-01-2010 11:56 PM

Cevap: SeLeNaS IN Günlüğü
 
Bana sen sinirlerimi aldırdın dedi bir arkdaşım.Hakıkaten ya bu ne gevşeklik.Geleceğimle ilgili endişelerim kalmadı.Bu iyi bişeymi ???

doris 29-01-2010 12:29 PM

Cevap: SeLeNaS IN Günlüğü
 
iyi bişey bence.. endişelenicek bişey yok çünkü güzel bi gelecek yarattığını bilinç altın zaten biliyor..
günlüğün hayırlı olsun dostum..

SeLeNaS 29-01-2010 12:55 PM

Cevap: SeLeNaS IN Günlüğü
 
Çok teşekkür ederim dmlglr ... Dilerim çok dah güzel gelişmeleri sizlerle paylaşırım...


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:19 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.