Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   SeLeNaS IN Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/463570-selenas-gunlugu.html)

hayatın_ritmi 05-02-2010 09:57 PM

Cevap: SeLeNaS IN Günlüğü

neden öyle düşünüyosun ki, karamsar açıdan bakıyosun ve umutsuzluğa kapılıyorsun?
senin için yararlı olan en ufak ayrıntıları yaz ve aslında ne kadar yol kateddiğini görebileceksin.aslında sen kendini birde uzaktan izle.Aslında ben neymişim, neler oluyorda ben gereksiz yere umutsuzluğa kapılmışım diyeceksin.O güç hem sende hem de herkeste var.;)Görmek iste yeter!:) :)

SeLeNaS 05-02-2010 10:13 PM

Alıntı:

hayatın_ritmi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 583091)
neden öyle düşünüyosun ki, karamsar açıdan bakıyosun ve umutsuzluğa kapılıyorsun?
senin için yararlı olan en ufak ayrıntıları yaz ve aslında ne kadar yol kateddiğini görebileceksin.aslında sen kendini birde uzaktan izle.Aslında ben neymişim, neler oluyorda ben gereksiz yere umutsuzluğa kapılmışım diyeceksin.O güç hem sende hem de herkeste var.;)Görmek iste yeter!:) :)

Merhaba hayatın_ritmi,iki günlüğüm var.Birisine kendime oldukça objectif bakarak fark ettiğim değişiklikleri,diğerine istediklerimi ve olduğu durumda o an ne hissedeceksem onları yazıyorum.Aslına bakarsan benim tüm bu dengemi alt üst eden aileler aracılığı ile biriyle tnaıştırılmam ( ki hedef günlüğümde asla böyle bir madde yoktu kafamı karıştırdı ) ve bunu benim biraz gurur meselesi haline getirip gönülden istemesemde 2 nokta yapmaya çalışıp başarısız olmam.Etrafımdaki insanların yazıkkk neden bu kız evlenemiyor diye acıyarak dğşündüklerini bildiğimdende çok negatif etki aldım.Kriz yüzünden işsiz kaldım ve iş bulamıyorum,e birde evlenemiyorum.Kafalarındaki bu...
Ne olacak bu kızın hali...Ne kadar dirensemde herkes görecek herşey değişiyor inanamayacaklr yaptıklarıma desemde...Etkilenmemek o kadar endişe duygusuna karşı kalkan oluşturmak çok güçtü...agl34agl34agl34

SeLeNaS 06-02-2010 08:50 PM

Yaaaa ...Kafam karıştııı...İnternete girdiğim her an sadece bu sitedeyim diyebilirim.Enerjimizle ve düşüncemizi kullanarak uygulayabileceğimiz o kadar çok yöntem varki.Hangisini uygulayacağımı şaşırdım...İki nokta,yoga,meditasyon derkennnn Nil Gün e ait telkinler hakkında bir yazı okudum ( telkinlerini indiremedim:(
masaüstü terapi programını indirdim ama telkin yükleyemedim.Çok işimmm var çokkkkkkkkkkk...... Telkin yüklenecek,yazılı telkinler günde bir kaç defa okunacak,yoga yapılacak,2 nokta tekniği öğrenilecek,meditasyon geliştirilecek,Çekim yasası öğrenilecek.Ben bunları ne zaman yapıcammmmmmmmm :((((((( Herkes bir şekilde birisini başarmış ben neden yapamıyorummmm :(((

spestnaz 06-02-2010 08:59 PM

pışşşştt!! yapamıyorum yok :) yapıcamm var sevincli herşeyi hallediceksinn blissy sıralama yap, bi planın olsun amaaa y789 senin varmı, dersenn. . Yokk y789 ama olması gereken bu :) bende yapıcamm =) bi keree telkinlerle karamsarlık, stres, üzüntü bi çuvalaa, ağzı bağlanıp denize atılcaaakk sevincli sonnra bilinecekk her an en güzel şeyler, en iyi şeyler, en mutlu anlar hayatını doldurmak için sıra bekliyorlar :) demek online olduğun her an buradasııın :) sana bi sır veriyimm: belki de işe yarayan tek bağımlılık hayatimdegisti.com bağımlılığıı khkh56khkh56 kal sağlıcaklaa, hepp mutlu ol :) iyiki varsınn. .

SeLeNaS 06-02-2010 09:15 PM

Alıntı:

spestnaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 583261)
pışşşştt!! yapamıyorum yok :) yapıcamm var sevincli herşeyi hallediceksinn blissy sıralama yap, bi planın olsun amaaa y789 senin varmı, dersenn. . Yokk y789 ama olması gereken bu :) bende yapıcamm =) bi keree telkinlerle karamsarlık, stres, üzüntü bi çuvalaa, ağzı bağlanıp denize atılcaaakk sevincli sonnra bilinecekk her an en güzel şeyler, en iyi şeyler, en mutlu anlar hayatını doldurmak için sıra bekliyorlar :) demek online olduğun her an buradasııın :) sana bi sır veriyimm: belki de işe yarayan tek bağımlılık hayatimdegisti.com bağımlılığıı khkh56khkh56 kal sağlıcaklaa, hepp mutlu ol :) iyiki varsınn. .

uy897Yapıcam yapıcam yapıcammmmm ... Ama ne zamannn dunk56
Dediğin gibi bir plan yapmalıyım Spestnaz mesela şu an beni en çok çeken şey 2 nokta tekniği,telkinlerimi dinlerken bir yandan bu konuda okuyup çalışma yapmalı daha sonra diğerlerine geçmeliyim sanırım.Bunun için programlı yaşamak ve erken kalkmak gerekiyor.O zaman ihtiyacım olan zamanda oluşacak sanırım.Bu site beni disipline etmeye başladıderty.Şu an sadece ego ve suçluluk dinliyor olmama rağmen,geçmişe yanmıyorum,çok yakınan biriydim artık yakınmıyorum,başkalarının fikirlerini önemsemiyorum.Diğer telkinleri dinlemeyi ve olacak etkileri gözlemlemeyi heyecanla bekliyorum partysmiley İnterneti sadece bu site için açıyorum desem yeridir.Artık tv,internetteki zaman öldürme siteleri filan o kadarrrrrrrrr boş geliyorki.idea3

SeLeNaS 07-02-2010 02:29 PM

Bugün telkinlerle ilgili 2.haftam doldu.Yarından itibaren Kendine güveni ekleyeceğim eğer kendimde herhangi bir farklılık hissedersem sosyalleşme eklemeyi planlıyorum.İlk hafta içimde acaip bir coşku vardı ve güzel bir çok şeyi kendime çektiğimi gördüm.Ancak bu hafta o coşku yerini suskunluğa bıraktı.İlk hafta sırıtarak dolaşan ben bu hafta düşünceli bir ifadeyle dolaştığımı hissediyorum.Hayallerim hala var ama bu hafta bunlar nasıl gerçekleşecek işim bile yok demekden kendimi alamıyorum.Bu şekilde oturup telkin dinlemek ve dilemekle birşeylerin gerçekleşmesini beklemek acaba hayalperestlikmi ??? Elimden gelen başvuru yapmak ve oturup beklemek.Nereye kadar diye sormadan duramıyorum.Peki ya bütün bunlar boşsa kendimi daha çok aptal gibi hissedersem...Tam konsantre olup dileklerimi hayal ediyorum annem geliyor birşeyler anlatmaya başlıyor,gitti bütün konsantrasyon.:(( Başarmak istiyorum.
Ben düşüncem ile yüzmeyi ve bisiklet kullanmayı öğrendiğimi bu siteden sonra anımsadım.O kadar konsantre olmuştumki.Rüyamda bunları yapmış ertesi günse sanki günlerdir ders almış gibi bir iki saaat içinde olayı çözmüştüm.Ve sonrasında bir çok düşünce başarım olmuştu.Yeniden yapabilmek istiyorum...istiyorum...Olmalı..yapıcam...

SeLeNaS 08-02-2010 03:01 PM

Suçluluk klasik versiyonu dün gece beni bitirdi resmen.Sabaha kadar uyuyamadım,sonund a kapattım ve uyudum . Ama tabi sabahın 5 i olmuştu.Çok tuhaf rüyalar görüyorum bir süredir.Ve herşeyi akışına bırakmış gibiyim hırslarım telaşım duruldu.Otururken bile eli boş duran insanlara sinirleniyorum.Alkol aldığımda kendimi daha huzurlu hisseder haftada birde olsa rahatlamak için hafif bir alkol alırdım.Artık neşeli ortamlarda dahi canım istemiyor.Ama hep açım ben yaaaaaaaaaa :))))) Bugün kendine güven telkinini dinlemeye başladım.Klasik indirmiştim ama dün gecedne sonra bir daha doğa versiyonu dışında telkin indirmem sanırım :)))
Dilerim çok güzel etkileri olur ve sizlerle sevinçle paylaşırım......

SeLeNaS 08-02-2010 10:45 PM

Bugün hiç tadım yok Kendine Güven Telkini de henüz bir etki etmedi zaten :(( Belki çok dinlemediğimden yada beklentiye girdiğimden :((

SeLeNaS 08-02-2010 10:54 PM

Arkdaşlar ben bugün çok kötüyüm.Çok sinirliyim,ağlamak istiyorum,bu şekilde ne düzeliyor ne olur biri bana anlatsın.Acaip rüyalar ,uykusuz geceler....Sabahlara kadar uyuyamıyorummmmmmmm
Ne oluyor bana bilen biri ne olur yardım etsin :((((

SeLeNaS 09-02-2010 12:09 PM

Sesimi duyan herkese teşekkürler (?)özellikle uzmanlarımıza :(

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:20 AM.