Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   SeLeNaS IN Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/463570-selenas-gunlugu.html)

SeLeNaS 29-01-2010 06:37 PM

Cevap: SeLeNaS IN Günlüğü

Bu siteyle tanışmamın ilk haftasındayım ve soğuk nedeniyle dışarı çıkmıyordum 1 haftadır.Kendimde fark ettiğim değişikliklerin gerçekliğini toplum içinde denemek için çok heyecanlanıyordum.Çok rahattım...İnanmıyorum...Konuştuğum zaman sesime bile yabancı olan,kendim bile anlattıklarıma,sesime katlanamayan bu yüzden etrafında ilgisini çekemeyen ben...

SeLeNaS 31-01-2010 01:32 AM

Ben bunların bir kandırmaca olmadığını dileyerek başlamak istiyorum bugünki günlük yazıma...
Hem yeni başlayan arkdaşlarımız ,hemde beni en doğru şekilde yönlendirecek insalarla dolu bir site olduğunu bildiğimden her inanılmaz ve kontrolüm dışında olan gelişmeyi noktası virgülüne paylaşmak istiyorum...Dilerim sıkılmazsınız...
İlk hafta suçluluk ve ego dinleyenler kilo veriyormuş...Bunu dün bir soruya Atilla Bey in verdiği cevabı okuduğumda gördüm.Evet ben kilo verdim.Bir haftadır resmen tok dolaşıyorum,artık bedenime daha çok değer veriyorum.
Bugün uzun zamandır beğendiğim biriyle ilk defa buluştum,gittiğimiz ortam ve kendisinin beni rahatsız eden bir iki hareketi ile modum düştü bir ara ama arabaya biner binmez hareketli bir şarkı açıp dans etmeye başladım.Eskiden olsa kendinmi yer bitirirdim.Beni beğenmedi,bi aptallık ettim,o mükemmel ama ben değilim diye...İçten içe zaten o doğru insan değil dedim ve ayrıldıkdan sonraki Bay Gizemi oynama oyunu canımı o kadar yakmadı.Beni beğenmedi demedim bu O nun kompleksi dedim ve geçtim...Bir iki güzel şey daha oldu...
Eskiden canımı yakan şeyler artık yakmıyor....Lütfen bu hiç bitmesin........

SeLeNaS 01-02-2010 03:05 PM

Arkdaşlar tüm bunların kalıcı olduğu konusunda bana garanti vericek biri yokmuuuuu .... :)

salvameaa 01-02-2010 06:06 PM

Günlüğün hayırlı olsun arkadaşım :)

SeLeNaS 01-02-2010 07:46 PM

[quote=salvameaa;582266]Günlüğün hayırlı olsun arkadaşım :)[/quot
Teşekkür ederim Salvamea ,en güzel haberler ve süprizlerle doldurbilmeyi diliyorum O0

SeLeNaS 04-02-2010 02:33 PM

Buradaki günlüğün haricinde iki ayrı günlük daha tutuyorum arkadaşlar.Bir tanesine kendimde gözlemlediğim değişiklikleri gün gün not etiyorum.Diğerinede o an ne istiyorsam,istedikleirme sahip olduğum an hissettiğim mutluluğu,duyguları,talep ettiklerimin özelliklerini teker teker yazıyorum.
Hepsinin bana gelmekde olduğunu görüyorum...Sanırım hayattaki hiç aksatmadan çalışmamız gereken tek ders '' kendi gelişim ve ruhsal bakımımız''.Ne kadar güzel ve güçlü özelliklerle donandığımızı görebiliyorum artık.Sokağa çıktığımda kendini süslemiş canlı bir askı gibi görmüyorum kendimi.Ne kadar özel ve farkındalıklarla donanmaya başladığımı görmeye başladım...İyiki varsınız ....

spestnaz 04-02-2010 02:48 PM

Sen işi çözmüşsünn blissy Herşey gönlünce olsunn sevincli

SeLeNaS 04-02-2010 03:07 PM

Böyle yorumlar beni dahada heyecanlandırıyor ve coşku veriyor..... :D

SeLeNaS 04-02-2010 11:29 PM

2.haftamı bitirmeme sadece 3 gün kaldı.Yeni bir telkin ve oluşacak değişiklikleri beklemek yepyeni bir heyecan ,hayatımın anlamı bu telkinler ve gerçekleşecek olumlu değişimleri kendimde gözlemlemek oldu bir süredir.
Aslına bakarsanız biz burada o kadar inanılmaz şeyler paylaşıyoruzki.Mesela bugün 2 nokta ile ilgili yazıları okurken ,tutku ile isteyip olursa çok mutlu olacağım dediklerimizin neden bize inat gerçekleşmediğini çözdüm.Mutluluk yada mutsuzluğumuzu hiç bir maddeye bağlamaması gerek birer enerji topuyuz aslında.Of bunu taşımak ne ağır bir yük...Bunu ayırt edebilmek,bu olgunluğu yakalayabilmek.Bu kadar nötr varlıklar haline gelebilmek.Kendimizi dünyevi mutluluklardan arındırabilmek....Kafayı yiyeceğim sanırım yakında...

SeLeNaS 05-02-2010 09:29 PM

İki gündür telkinlerimi doğru dürüst dinleyemedim ,o tuhaf sıkıntı,gerginlik,olduğu yere sığamamak,ümitsizlik yine doldu içime...2 nokta yöntemini denedim ,olmadı.İçimdeki bu sıkıntı yüzünden tam anlamıyla serbest bırakmayıda beceremedim sanırım zaten.Şu an günlerdir yüzünden tebessüm eksilmeyen,içi ümitle ve güvenle dolu ben bıraksanız sebepsiz yere kendime acıyarak deli gibi ağlayabilirim.Bu dalgalanmamı,telkinlere bağımlı hale gelmekmi yoksa aslında 2 haftadır boşa kürek çekmekmi ( tuttuğum hedef günlükleri,deli gibi telkin dinlemeler) bilmiyorum.Sanırım ben düşüncemle hayatımdaki hiç birşeyi olumluya çekmeyi başaramıyorum.Çok üzgünüm...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:20 AM.