![]() |
Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Alıntı:
|
Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. yazdıklarını tek tek okudum....inanır mısın bilmem ama ben bu ana kadar bu konuyu hiç bu açıdan düşünmemişim... hani öyle fobilerimin üstüne giden ve onları bu şekilde aşmaya çalısın bir kişi değilimdir ancak hep öyle olması gerektiğini düşünüp yapamamışımdır....yapamadığım anlarda da kendimi başarısız hissedip iyiden iyiye içime çekilmişimdir... çok haklısın .. bunlar zaten bizim için kolay olsaydı kolay olurdu ve yapardık..kolay değil..bu kadar basit.. imported_Angel !!!!!!!!!!!!!!!!!! teşekkürler |
Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. imported_Angel benim yazım 06.01.10 tarihindeki üstüne gitmekle alakalı olan yazına cevaptı.mesajımı son sayfada görünce şaşırdım.baktım ki konular bayağı ilerlemiş.ben daha yeni üye oldum da konuları biraz geriden takip ediyorum.. tekrar teşekkürler. |
Alıntı:
aramıza hoşgeldin canım actionsmile günlüğüme konuk olduğun ve değerli görüşlerini yazdığın için çok teşekkür ederim ....mesajın ne kadar eskiyle ilgili olduğu önemli değil...hepsini dün gibi hatırlıyorum merak etme o konuda y789 geçmişi de anlarım bugünü de anlarım neseli56..tekrar hoşgeldin actionsmile |
Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. çok teşekkür ederim ben de..böyle sevecen insanlarla birarada olmak heyecan verici.. |
Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. bu gerçek mi ya? çok ilginç gerçekten. ben de çabuk uzaması için hergün yıkıyorum faydası olmadı değil ama kış mevsiminde zor oluyor.. toplamadan da rahat edemem..ama denemeye değer.. |
|
elbette bu mümkün ...zaten saçlarım toka ile toplanmıyor tam olarak o kadar uzun değiller..ama umarım uzayacaklar.. teşekkür ederim... |
bak bu da çok ilginç gerçekten ben de her zaman saclarımın düz olmasını istemişimdir, hala daha istiyorum da.. bunları deneyeceğim olursa çok sevinirim yaaaa.... |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:22 PM. |