![]() |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Evet dalgalanmalar gerçekden daha yorucu oluyor,of başamı dönüyorum hepsi bir kandırmacamıydı yani diye kendinle savaşıyorsun ama sanki daha güçlüsün bu savaşda çünki eskiden kabullenilirdi yenilgi şimdi biz güçlendikçe korkularımız daha bastırıyor ben geldim hadi kork yineee diyor.Biz güçlendikçe o daha bir güçle bastırıyor ,bu sefer yorulan o olacak biz değil :))) |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Alıntı:
Dalgalanmaları ruhun bütün acıları dışarıya püskürtmesi olarak görüyorum ben,sorunlar dışarıya çıktıkça daha çok güçleniyoruz ve eskisi gibi "zayıf" olmuyoruz.Sabırlı olmak lazım savaşı kazanmak için :) |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Bazen çok sinirliyim bazen çok coşkulu ... Dağ tepe hoplaya zıplaya dolaşırken birden pençelerimi çıkarıp hırçınlaşabiliyorum ki çok tehlikeli oluyorum o zamansevincli Tepkilerim daha net kızarsam,kırılırsam direkt söylüyorum yok o kırılır bu üzülür diye kendimi frenlemiyorum.Kalabalık bir ortama girdiğimde daha rahatım,yüzüm kızarmıyor,titremiyorum.Sorular soruyorum ki bu benim için önemli bir adım çünkü genelde bana anlatıldığı kadarıyla yetinirdim,soru sormazdım hata yapmaktan korkardım.1 ayda bu kadar değişiklik süper sevincli Arada sinir bozukluğu olması çok normal herşeyin hemen sütliman olmasını beklemiyordum zaten.Herşeyden önce insanız yahu sürekli sırıtarak gezemeyizki . Olumlama,çekim yasası,içsel konuşma vs.. konularında çok tembelim kabul ediyorum, sadece telkin dinleyerek olmaz takviyeler lazım. En kısa zamanda başlayacağım öyle umuyorum . actionsmile |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü eveeett ::) bende öyleyiiim :) izinsiz yazıyorum afedersin arkadaşım ama bende böyleyimm :) çevirebiliyorum, kötü halleri iyileştirebiliyoruuuum :) sevincli herşeyin enn güzeli, enn iyisi seninle, senin yanında olsuuunn :) |
Ne demek arkadaşım istediğin zaman yazabilirsin sevincli Teşekkür ederim .Mutlu Kal.actionsmile |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Küçükken soru sorarlar ya çocuklar "anneeee bu ne?" "babaaaa bu neden böyle?".Benim sorularım olmadı çocukken,herkes oyun oynarken ben evimizin merdivenlerine oturup izlemeyi tercih ederdim. Ya da bana devasa görünen ağacımızın yapraklarına bakıp hayal kurmayı severdim.Küçüktüm ama kocaman bir beynim vardı,bilirdim ben farklıydım,kuzenimin kıskançlıklarına,onun bunun yabani demelerine sesimi çıkartmazdım.Konumuz bu değildiki yine başa döndüm :( Affetmeyi başaramıyorum,hergün eski anılardan biri çıkıp geliyor bu da suçlu diyorum hükmünü veriyorum. Çocukken sorular sormazdım diyordum değil mi ? Şimdi küçük çocuklar gibi sorular sormaya başladım sevincli Çok komik "anneeee bu kim?" ,"anneeee neden bu böyle?" "anneeee seni seviyorum" ,"babaaa ne olacak bu memleketin hali ?" ....herkesin içine baygınlık geldi farkındayım sevincli Babama sevgimi göstermekte hiç sorun yaşamadım bu zamana kadar ama anneme karşı tuhaf bir mesafem olmuştu ama artık öyle değil,babama gösterdiğim sevginin aynısını annemede gösterebiliyorum. Yaşadığım bazı değişimlerin adını koyabiliyorum ama bazılarını adlandıramıyorum...Neyse velhasıl güzel değişimler bunlarsevincli Değişimimiz bol olsun.actionsmile |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü İnşallah hepimizin değişimi bol olur arkadaşım.Teşekkürler :) |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Gözlerim parlıyor,daha kendine güvenliyim evet çok güzelde bu dişleri sıkmak ne oluyor anlamış değilim.Telkinleri dinlemeden önce hiç böyle bir sorunum yoktu ama şimdi sabahları uyandığımda dişlerimi sıktığımı farkediyorum hatta telkinleri dinlerken de bazen dişlerimi sıkıyorum,vardır bir açıklaması mutlaka değil mi ? |
|
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:12 AM. |