![]() |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :)) |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü İş görüşmesine gittim her an yere yığılacakmışım gibi titreyen vücudumdan eser yoktu. Daha kendinden emin ve daha cesaretli olduğumu farkettim.Sf yüzünden çalışmaktan çekinen ben artık işe kabul edilebilmek için dualar ediyorum.Diğer farkettiğim bir değişimde ,telkin saatlerimi azalttığımda sinir bozukluğu ve gerginlik hissetmem ama düzenli olarak telkinleri dinlediğimde kendimi daha huzurlu hissediyorum.Sf telkinini listeme eklediğimden beri mide bulantım oluyor öğğğğ desem SF çıksa gitse diyorum bir an önce sevincli Pehhh ne sfsi artık yok öyle birşey yahu.İçsel konuşmalarımı arttırdım,gece yatmadan önce ve sabah uyandığımda mutlaka konuşuyorum kendimle ve müthiş faydasını görüyorum.Kötümser ve karamsar yazılar yazmayı bıraktım, acıklı şarkılar zaten mazi oldu,Tv zaten çok izleyemezdim şimdi hiç izlemiyorum hatta izleyemiyorum demeliyim çok tuhaf . Herşeyin daha güzel olacağı günler yakındır inanıyorum. actionsmile |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü her şeyin daha iyi olacağı günler böyle düşündüğün için geldi bile.nasıl bir iş istiyorsan gönder evrene bonusuyla geliversin sana sevgiyle mutlu kal y789 |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Alıntı:
Teşekkür ederim arkadaşım |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Hayat denilen farketmediğimiz ayrıntıların toplamı aslında, Buz gibi havada mendil satmaya çalışan çocuğun çabası, Yatalak hasta olan gencecik bir bayanın ayağa kalkamamasına inat kahkahalarla gülebilmesi... İçimin çekmecelerini düzenledim bugün üzüldüğüm her saçma olayı çöpe attım,her şükürsüzlüğüme kızdım,acılarımın karşısında duruşumu takdir ettim.Dedim kendi kendime "ben herşeye rağmen hayatı sevdim ve herşeye rağmen ben şanslı bir azınlıktım". Ayağa kalkamadan bir camın önünde nasıl geçerdi hayatım ? Ben öyle neşeli olabilirmiydim kahkahalar atabilirmiydim ? Hiç sanmıyorum. O, camdan gidişimi izlerken yürüyebildiğimden utandım ve yağan yağmura inat yürüyebilmenin hikmetini düşünürek yavaş yavaş yürüdüm. Şanslıydım,şanslıydık... Değişim,hayata olumlu bakabilmekte bunu anladım, Sen ne kadar gülümsersen hayata o da sana o kadar gülümsüyor. Gülümseyin actionsmile |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Yutma güçlüğüm sağolsun bugün geri geldi,keyifle yemek yiyememek nasıl yoruyor beni anlatamam,ne diye panik yapıyorsun eyy yutma refleksim çözemedim gitti seni.Havalardan mıdır bilinmez durgunum,göl kenarında seke seke yürüyesim yok,eskisi gibi bir depresyondan çıkıp diğerine girmiyorum "normal" insanlar gibi sadece "durgunum" .Uykularım rahat,film gibi uzun uzun rüyalar görüyorum sabah dinlenmiş olarak erkenden uyanıyorum.Göz teması konusunda bir problemim yok,konuşurken daha rahatım.Daha ne olsun değil mi ? sevincli Derin nefes alma ihtiyacı ve yutma güçlüğüm olmasa süperim diyebilirim.İlaç kullanıp beynimi uyuşturmak istemiyorum ama kendimle kavga etmekten de yoruldum.Neyse geçecek elbet baharın gelmesine az kaldı actionsmile |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü dikkatle bak canım bahar yanıbaşında sevgiyle mutlu kalasın hep baharı yaşıyasıny789 |
Sende mutlu kal canım actionsmile |
Az kalmış bahara 8977 |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Umarım aşmışımdır dalgalanmalar çok yorucu oluyor sevincli inşallah bahar hepimiz için çok yakındır .actionsmile |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:24 PM. |