![]() |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Alıntı:
hep beraber o nidaları atalım arkadaşım :) |
nidaları atacağın günler emin ol ki sandığından bile çok çok daha yakında..sonuç beklentisini askıya alırsan mutluluklar ansızın pat diye kucağına birer birer düşmeye başlayacaktırhappy6 |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü günlüğün hayırlı olsun arkadaşım. sevgiyle kalın.sizi seviyorum. |
Teşekkür ederim arkadaşım :) iyiki varsınız actionsmile |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Poffff bütün yazdıklarım silinmiş bu gidişle benim bir günlüğüm olamayacak aslında isabet olmuş silinmesi,hani aşık olursunuz pembe bulutların üstünde gezersiniz sonra patttt diye kaba etinizin üstüne düşersiniz,benimkide o hesap göl kenarında seke seke yürürken yere düştüm,kelebeklerim dağıldı, bembeyaz elbisem çamur içinde kaldı. Güzel gidiyordu değişim halbuki,"olumlu",daha "kendine güvenli" olduğuma dair güzel sözler işitiyordum çevremden. Hayatımda sinir krizi geçirmiş insan değilim ruhumda fırtınalar kopar ama dışarısı hep süt limandır.Yemek yaparken geldi "canımm krizim" elimde soğan , hem soğan yaktı canımı hem de hayat. Kendimi durduramadım soğanlar yerde ben yerde ağlıyorum. Zar zor doğradığım soğanlara mı acıyayım bu kadar iyiyken daha beter olmama mı bilemedim.Ağladım ,ağladım,ağladım... Bütün suç suçluluk telkinin de sanırım ya da dalgalanma yaşıyorum, iyi ama bu kadar kötü bir dalgalanma olur mu ? Benim ki tsunami oldu soğana da yazık oldu sevincli tüüü kaka suçluluk telkini seni dinlemiyorum işte actionsmile |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü bende de iniş çıkışlar oluyo ,sen de bunu yaşıyosun sanırım.iniş çıkışlar olucak,inişlerde çok kendimizi salmamalıyız(size söylüyorum ama bende bunu yapıyorum:) ).ama bu yola baş koyduysanız devamı gelicektir bence.çıkışlarınızın daimi olmasını dilerim:) |
İnişler çıkışlar olsun ama sonra mümkünse sadece "çıkışlar" kalsın hepimiz için :) zor bir süreç ama devam edeceğim pes etmek yok. |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü "Çamaşır suyu" kokusu ...her yer ovulmalı,temizlenmeli...ama sabahın 7 sinde kalkarak değil ! Evde kimse gezmiyor,kimse kapıyı zorlamıyor,olsa olsa "faredir fare",çeşitli yemekler uydurarak,evi tertemiz yaparak kime neyi ispatlamaya çalışıyorsun ? Herhangi bir şirketin bilmem ne müdürü değilsen, memur olup devlete sırtını dayamamışsan "sen nesin ki ?", İşe yaramazmışım gibi baktığınızın farkındayım,pehhh numaralı gözlük takıyormuşum "ama zeki değilmişim neden takıyormuşum?" size birşey söylerdim ama burası yeri değil ! Canımmm öğretmenim sizinle hesaplaşacağız evet, kabrinizde sıkışa sıkışa beni bekleyin olur mu ? Ben o anı sabırsızlıkla bekliyorum çünkü ... Karışığım...çok karışık... Bana bir züccaciye dükkanı bulun herşeyi kırmak istiyorum !!! |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Dalgalanma mıdır ? Fırtına mıdır ? epey hasardan sonra yavaşladı. Şimdi daha durgunum.Derin bir nefes alıp iş başvurusu yapacağım,öncesine bakarak daha telaşsız ve daha kendinden emin görünüyorum,şimdilik öyle ... Mülakat,kabul edildiniz,edilmediniz dönemlerinde neler olacak merak ediyorumsevincliDaha az heyecanlıyım,karşımdaki insanları "ilah" gibi görmediğim sürece bir sorun olacağını sanmıyorum.Onlarda benim gibi hataları kusurları olan,başarıları,başarısızlıkları,zaafları olan insanlar. Güvenli kabuğundan çıkıp başka dünyalarında varolduğunu bilmelisin, Diksiyonum düzgün,güzelim krzm67 kültürlüyüm,benden iyisini mi bulacaklar değil mi? sevincli Başaracağım,Başaracağım,Başaracağım... Kabuğumdan bir daha girmemek üzere çıkacağım .. |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü farkındalıkların artmaya devam etsin. mutluluk gelip seni bulsun. günlüğün hayırlı olsun. iyi ki varsın sevgiyle mutlu kalasıny789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:54 AM. |