Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   damla damla bir günlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/463078-damla-damla-bir-gunluk.html)

SeLeNaS 28-01-2010 02:06 PM

Cevap: damla damla bir günlük

Canım aynı git gelleri yaşadım.Benden çok şey aldı ..aradan uzun zaman geçti ama bazen hala ruhumdan çaldıkları yüzünden artık hissedemediklerim için acı çektiğim olurDU.
Hayat bir rüya,rüyayı gören sensin gözünü açtığın anda herkes herşey olmayabilir.Rüyadaki ağaç gözünü açtığın anda yoktur.
Asıl olan kendimiziz.Ve hiç birşeyi büyük bir aşk la sevme...Gönlünle ama her an serbest bırakacak şekilde sev...Sana ait olan tek şey sensin...

doris 29-01-2010 11:50 AM

Alıntı:

SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581717)
Canım aynı git gelleri yaşadım.Benden çok şey aldı ..aradan uzun zaman geçti ama bazen hala ruhumdan çaldıkları yüzünden artık hissedemediklerim için acı çektiğim olurDU.
Hayat bir rüya,rüyayı gören sensin gözünü açtığın anda herkes herşey olmayabilir.Rüyadaki ağaç gözünü açtığın anda yoktur.
Asıl olan kendimiziz.Ve hiç birşeyi büyük bir aşk la sevme...Gönlünle ama her an serbest bırakacak şekilde sev...Sana ait olan tek şey sensin...

günlüğümde sizi görmek ne güzel.. evet aynı deneyimler yaşıyoruz.. bi yerlerde yollarımız kesişiyo ve birbirimize destek oluyoruz.. asıl güzel ve önemli olanda bu.. her deneyim bir ders ,her deneyim olduğumuzun bir üst versiyonu yapıyo bizleri.. kaybettikçe öğreniyo insan.. terk ettikçe güçleniyo belki.. ağladıkça daha dik duruyo..
ben artık yaaşamam gerekliymiş yasadım. gördüm. unuttum. diyorum..
mutluluğu hisssetmeye çalışıyorum.. artık bulmaya değil hissetmeye çalışıyorum sadece....
hepnizi çok seviyorum.. herkezi..actionsmile

SeLeNaS 29-01-2010 10:22 PM

Her geçen gün..Her an ..Her şey dah güzel oluyor ;))

doris 01-02-2010 10:21 AM

GÜZEL BİR GÜN AMA HALA UYKUM VAR.. UYŞUKLAR GİBİ OTURMAK İSTEMİYORM OFİSTE.. AMA KOLU KALDIRACAK HALİM YOK.. ESNİYORUM HABİRE...
http://84.16.252.134/i/img/2007/06/2...868_qqd8-b.jpg

OFFFFF UYKUM VARRRRRR.... AMA İÇİMDE GARİP BİR HUZUR DA VAR
SONUÇ: UYKUM VARKENDE MUTLU VE HUZURLUYUM E BİRZDA UYUŞUK TABİy789

genco 01-02-2010 12:27 PM

aynı sorundan muzdaribiz. bu durumun, uykumuzu alamadığımızı düşünmemizden kaynakladıgını dşünüyorum. böyle durumda olunca kendime yağlama yıkama çekiyorum,iltifatlar ediyor, çevremde bulunan herseye merhaba demeye calısıyorum. ama bazen yemiyor:) aklım uykuda kalabiliyor ve gözlerimi açmakta, dinç ve enerjik olabilmekte zorluk çekiyorum. herseyden öte içimizdeki o garip huzur, mükemmel bir duygu. sna bana, ihtiyacı olan herkese ulassın. sevgilerle:)

doris 11-02-2010 10:11 AM

böyle biri aptalca bi şaka yaparda.. bütün sinirlerin alt üst olur aynen o durumdayım şimdi günlük bey.. düşün şimdi sana bile sinir oluyorum mesala.. ya ne dangalaklıktır yarabbim.. ben böyle saçma ötesi bi şakayı nasıl çektim kendime...
gerçekten sabah sabah.. asabım bozuldu feci halde hemde...
ıııııııııııııııııııııı yyyyyyyyyy çok komik çok... allahım sabır yarabbim.... sabırrrrrrrr

cadi_bm 11-02-2010 10:27 AM

Alıntı:

dmlglr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584096)
böyle biri aptalca bi şaka yaparda.. bütün sinirlerin alt üst olur aynen o durumdayım şimdi günlük bey.. düşün şimdi sana bile sinir oluyorum mesala.. ya ne dangalaklıktır yarabbim.. ben böyle saçma ötesi bi şakayı nasıl çektim kendime...
gerçekten sabah sabah.. asabım bozuldu feci halde hemde...
ıııııııııııııııııııııı yyyyyyyyyy çok komik çok... allahım sabır yarabbim.... sabırrrrrrrr

Şimdi herşeyy yolunda8977 bu andan itibaren süper herşeyyy8977
Hayat güseeeeelllllllllllll 8977 bak geçti bile di mi 956k

doris 11-02-2010 10:45 AM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584101)
Şimdi herşeyy yolunda8977 bu andan itibaren süper herşeyyy8977
Hayat güseeeeelllllllllllll 8977 bak geçti bile di mi 956k

evet geçtiy789

doris 12-02-2010 02:00 PM

slm günlük bugün keyfimi hiiiç kimse kaçıramaz valla.. sabah kalktım şöyle güzel bi kahvaltı.. ardından kuaföre bi girdim yeni çıktım.. şimdi saçlarımın yeni renginin tadını çıkarıyorum oturdum ofiste elimde çay.. ohh bir keyif bir keyif..
ya düşünüyorum bi yandanda biz kızlar niye böyleyiz saç rengi değişince sanki bi değişiyoruz... özgüvenim arttı gerçekten..
garip ama iyi hissettiriyo kesinlikle... ay şöyle azcık sarılar arttırdım.. yakıştı bana...
neyse günlük bugün böyle geçiyo bakalım..
hehehe keyifliyim hemde çokkkkkkkk..
hoşçakal.. seni seviyorum..

maviinci 12-02-2010 02:02 PM

Güzele ne yakışmaz y789 İyiki varsın sevincli Herşey gönlünce olsun, hepp mutlu kal blissy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:42 PM.