![]() |
Cevap: damla damla bir günlük Canım aynı git gelleri yaşadım.Benden çok şey aldı ..aradan uzun zaman geçti ama bazen hala ruhumdan çaldıkları yüzünden artık hissedemediklerim için acı çektiğim olurDU. Hayat bir rüya,rüyayı gören sensin gözünü açtığın anda herkes herşey olmayabilir.Rüyadaki ağaç gözünü açtığın anda yoktur. Asıl olan kendimiziz.Ve hiç birşeyi büyük bir aşk la sevme...Gönlünle ama her an serbest bırakacak şekilde sev...Sana ait olan tek şey sensin... |
Cevap: damla damla bir günlük Alıntı:
ben artık yaaşamam gerekliymiş yasadım. gördüm. unuttum. diyorum.. mutluluğu hisssetmeye çalışıyorum.. artık bulmaya değil hissetmeye çalışıyorum sadece.... hepnizi çok seviyorum.. herkezi..actionsmile |
Cevap: damla damla bir günlük Her geçen gün..Her an ..Her şey dah güzel oluyor ;)) |
Cevap: damla damla bir günlük GÜZEL BİR GÜN AMA HALA UYKUM VAR.. UYŞUKLAR GİBİ OTURMAK İSTEMİYORM OFİSTE.. AMA KOLU KALDIRACAK HALİM YOK.. ESNİYORUM HABİRE... http://84.16.252.134/i/img/2007/06/2...868_qqd8-b.jpg OFFFFF UYKUM VARRRRRR.... AMA İÇİMDE GARİP BİR HUZUR DA VAR SONUÇ: UYKUM VARKENDE MUTLU VE HUZURLUYUM E BİRZDA UYUŞUK TABİy789 |
Cevap: damla damla bir günlük aynı sorundan muzdaribiz. bu durumun, uykumuzu alamadığımızı düşünmemizden kaynakladıgını dşünüyorum. böyle durumda olunca kendime yağlama yıkama çekiyorum,iltifatlar ediyor, çevremde bulunan herseye merhaba demeye calısıyorum. ama bazen yemiyor:) aklım uykuda kalabiliyor ve gözlerimi açmakta, dinç ve enerjik olabilmekte zorluk çekiyorum. herseyden öte içimizdeki o garip huzur, mükemmel bir duygu. sna bana, ihtiyacı olan herkese ulassın. sevgilerle:) |
Cevap: damla damla bir günlük böyle biri aptalca bi şaka yaparda.. bütün sinirlerin alt üst olur aynen o durumdayım şimdi günlük bey.. düşün şimdi sana bile sinir oluyorum mesala.. ya ne dangalaklıktır yarabbim.. ben böyle saçma ötesi bi şakayı nasıl çektim kendime... gerçekten sabah sabah.. asabım bozuldu feci halde hemde... ıııııııııııııııııııııı yyyyyyyyyy çok komik çok... allahım sabır yarabbim.... sabırrrrrrrr |
Hayat güseeeeelllllllllllll 8977 bak geçti bile di mi 956k |
|
Cevap: damla damla bir günlük slm günlük bugün keyfimi hiiiç kimse kaçıramaz valla.. sabah kalktım şöyle güzel bi kahvaltı.. ardından kuaföre bi girdim yeni çıktım.. şimdi saçlarımın yeni renginin tadını çıkarıyorum oturdum ofiste elimde çay.. ohh bir keyif bir keyif.. ya düşünüyorum bi yandanda biz kızlar niye böyleyiz saç rengi değişince sanki bi değişiyoruz... özgüvenim arttı gerçekten.. garip ama iyi hissettiriyo kesinlikle... ay şöyle azcık sarılar arttırdım.. yakıştı bana... neyse günlük bugün böyle geçiyo bakalım.. hehehe keyifliyim hemde çokkkkkkkk.. hoşçakal.. seni seviyorum.. |
Cevap: damla damla bir günlük Güzele ne yakışmaz y789 İyiki varsın sevincli Herşey gönlünce olsun, hepp mutlu kal blissy |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:42 PM. |