![]() |
Cevap: damla damla bir günlük günlüğün hayırlı olsun dostumm actionsmile iyi ki varsınn blissy |
Cevap: damla damla bir günlük Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: damla damla bir günlük bugün nasılsın bakalım günlük valla ben bomba gibiyim.. gulensmiley güzel bakıyorum ya bugun hayatata kimsenin bozmasına izin vermiyorum...canımı sıkan bi kaç sey oldu ama yeni bi çözüm buldum kendime hemen maçanın yanında alıyorum soluğu.. MAÇA MI kim ??? maça benim rotweiller cinsi oyuncu ısırgan mavi popolu şebek maymunu köpeciğim y789 ya onu çok seviyorum ben.. atlıyo kucağıma hemen,bi yalanmak bi yulanmak falan beni güldürücek bişey yapıyo mutlaka unutuyorum herşeyi onun yanında.. mesala dün akşam rüyamda aslanlar saldırıyodu bana ağla2ya ne saçma rüya ama gelde sen onu bana anlat, hala etkisindeyim :) sabah maçayı görmesem tüm hayvanlara vahşiymişler bakıcam yani.. :)) normlade cokta rüya görmem ama.. sanıyorumki telkinlerin etkisi atakan beye sorsammı acaba yan etkilerinde aslan saldırması jaguar pençesini havada yakalamak gibi saçma ötesi rüyalar başkalrında da gözlenmişmi?? hehehehy789 zaten böyle bi etkiyide bi tek bende gösterir herelde.. ama yok ben biliyorum neden olduğunu hep o canonun sirk merakı yüzünden öyle gözlerimizin önünde aslan, terbiyecisinin elindeki sopayı bi pençede kırıp adamın suratına kükrerse tabi bu arada salonda cıt yok :) daha çok rüya görürüm ben.. bidaha asla sirk e gitmem.. gitsemde aslanlı olmasın.. ay aslan fobisi oluşturucam nerdeyse yaaa.. tamam iptal iptal.. öyle düşünmüyorum.. bu gün muluyum ve hiç bi aslan da bunu bozmaz.. :))44a ay kesiyim saçmalamayı artık da.. işlerim birikmesin.... sonra görüşürüz yine, tamam maçaya selamlarını iletirim günlük.. senii seviyorum günlüğüm.. sonra tüm site sakinlerini seviyorum. ailemi arkadaslarımı ,maçayı ,tüvmeni herkesi çok seviyorum ve tabiyki kendimi çok seviyorum... hoşçakal.....wave44 |
Cevap: damla damla bir günlük selam günlük dostum.. 2 saattir arıyorum şöyle kendime uygun olumlamalr filan yok bulamadım... sonra kendi olumlama listemi yapmaya karar verdim benim ihtiyaçlarımı benden başka kimse bilemez çünkü.. ama şu internet zımbırtısı bizileri öyle hazırcılığa alıştırdı ki kopyala yapıştır tamam.. yok dedim, kendi kendime, olmaz böyle ..bi anlamı olmalı.. fakındalık çalışması yaptım bi süre.. evet tüm korkularımı yakaladım, çıkarıp atıyorum sizi hayatımdan dedim.. bu bile rahatlattı gerçekten..sonra olumlama listemi hazırladım oh be ertelemiyorum artık..8977 ha bide istek listesi HAYAL panosu yaptım.. yani artık ne istiyorum çok iyi biliyorum.. kendimi daha iyi tanıyorum.. tanıdıkça daha cok seviyorum.. hoşçakalınt678 |
Cevap: damla damla bir günlük Tatlım günlüğün hayırlı olsun yeni gördümmactionsmile |
Cevap: damla damla bir günlük Alıntı:
|
Cevap: damla damla bir günlük ay inanmıyorum yazdığım son şeylerin hepsi gitmiş yaaa.... valla oturup baştan yazamam şimdi.. iyi hissetmem laazım şu girip zımbırtısını atlatmam gerek.. hoşçakal bay günlük.. y789 |
Cevap: damla damla bir günlük sanki zamnda geri gitmiş forumumuz.. ya ben üst teğmen olmuştum.. sevinclimaviscadım beni kutladı spestnaz hediye yolladı.. sonra konser için sesime iyi geliçek tarifler vermişti arkadaşlarımm.. alooooo bay forum kendine gel....y789 |
Cevap: damla damla bir günlük ÇIĞLIKKKKKK ATMAK İSTİYORUM SEVİNÇTEN YAAAAA !!!!!!!! hım... pordon bay günlük merhaba sana da..y789 ama cok acil paylaşmalıyım.. konser harika geçti provalardakinden daha iyi bir performans sergiledim.. Zekai Tunca ve Mustafa Yolaşanla tanışma fırsatı buldum.. ay yok byle bi büyü ya sahnede olmak nasıl bi duygu ya!!!!!! sevincliyanlız varya ego güçlendiricinin etkisi büyük bende nasıl rahattım sahnede görsen .. oh allahım sana şükürler olsun!! sesimde iyileşti ilk defa gribi 3 günde atlattım.. hatta eser kalmadı grip illetinden.. tanrımmmmmm teşekkür ederim..hehe hohoho ohhh..çok mutluyum..hemde çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.. 8977blissy ay valla bugünü hayatımın en güzel günü ilan ediyorum.. harikayım.. harikayız.. harikaaa..kendimi tutup tutup mıncıklıyorum heheheh herkesi çok seviyorum..iyiki varız.. y789 |
Cevap: damla damla bir günlük vaoovv gripten 3 günde kurtulmak her babayiğidin harcı değildirry789 hele bir de konserin stresi altındayken!harikasın damlaalk78 gerçi sen bunun farkındasın ama ben de tutamadım kendimigirlhaha Sevgilerrs456 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:16 PM. |