| ||||||||||
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri sona yakın ve cok yorgunum... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız canım yazdıklarını çok dikkatle okudum sakın ha sakın boyle yanlış düşüncelere kapılma son diye birşey yoktur olan sonlarda bir başlangıçtır bunu bil olumsuzluğu kafandan at ve kimseyi düşünme sakın ha sakın sadece kendin varsın ve kendini düşün Allahtan uzaklaşmak ne ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
sona yakın ve cok yorgunum... | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #3 (permalink) |
| Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009 Bulunduğu yer: mutluluk diyarı:)
Tesekkür: 645
228 Mesajinıza toplam 1,903 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | canım yazdıklarını çok dikkatle okudum sakın ha sakın boyle yanlış düşüncelere kapılma son diye birşey yoktur olan sonlarda bir başlangıçtır bunu bil olumsuzluğu kafandan at ve kimseyi düşünme sakın ha sakın sadece kendin varsın ve kendini düşün Allahtan uzaklaşmak ne demek sen ondan uzaklaşsanda o senden uzaklaşmaz şah damarımız kadar yakın bize düşün bir sen bu dünyadan gidersen ne olur?bir düşün 2 gün ardından ağlanır ve unutulur ama senin hayallerin yarıda bıraktıkların yada geride bıraktıkların geride bırakacağım hiç birşeyim yok diyorsan mesela biz varız derim onunden hergün geçtiğin yerlerdeki insanlar var en onemlisi kendin varsın elindeki şanları gor nefes alıp veriyorsun ve ne hata yaparsan yap hatayı telafi etme şansın var şu an.
__________________ MUTLUYUM,MUTLUSUN,MUTLUYUZ![]() ![]() |
| | |
| Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri sona yakın ve cok yorgunum... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız canım yazdıklarını çok dikkatle okudum sakın ha sakın boyle yanlış düşüncelere kapılma son diye birşey yoktur olan sonlarda bir başlangıçtır bunu bil olumsuzluğu kafandan at ve kimseyi düşünme sakın ha sakın sadece kendin varsın ve kendini düşün Allahtan uzaklaşmak ne ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi