Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Zeynep'in günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/462913-zeynepin-gunlugu.html)

SeLeNaS 12-02-2010 01:21 PM

Cevap: Zeynep'in günlüğü

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 583066)
Moralim bozuk. Benden yaşça büyük bir kadın resmen boyumla dalga geçti. Sonra da seni sevdiğim için takılıyorum diye kıvırdı. Etraftakiler konuştukça batıyorsun dediler. Ben de o an ciddiye almamıştım, şakayla karışık gereken cevapları vermiştim ama şimdi aklıma gelince sinirim bozuldu. Lise bittikten beri(Yaklaşık 3 senedir) boyumla barışığım ve uzatmak gibi bir isteğim yoktu. Ama burada başlıkları okuduktan sonra "acaba?" diyerek bazı şeylere başladım. Tam onun üstüne böyle şeyler yaşamam çok garip. Kendi barışıklığım azaldıkça insanlara kısalığımı görmeleri için açık vermiş gibi oluyorum sanki. Çok garip. Ve pek iyi hissetmiyorum bugün. İnsan ilişkilerim bir garip. Yarın direksiyon sınavı var. Konsantrasyonum yüksek. İş açısından güzel olabilecek ama duygusal açıdan iyi hissetmediğim bir gündü.

Bence o kadın seni resmen kıskanmış ve canını acıtmak istemiş.girlhahaKendi ile barışık hiç bir insan bir başkasının canını acıtmak istemez,istiyorsada kendi mutsuzdur ve karşısındakinide mutsuz etmek ister ondan öyle saçmalar.Demekki harika görünüyordun,ışığını kıskanmış hemen koruma kalkanı uygulamaları Zeynep cim blissyEe artık alışmamız gerekecek sanırım mutluluk ifadesinın ışığı ile dolanırken kıskanılmaya y789

imported_Angel 12-02-2010 02:41 PM

Alıntı:

SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584266)
Bence o kadın seni resmen kıskanmış ve canını acıtmak istemiş.girlhahaKendi ile barışık hiç bir insan bir başkasının canını acıtmak istemez,istiyorsada kendi mutsuzdur ve karşısındakinide mutsuz etmek ister ondan öyle saçmalar.Demekki harika görünüyordun,ışığını kıskanmış hemen koruma kalkanı uygulamaları Zeynep cim blissyEe artık alışmamız gerekecek sanırım mutluluk ifadesinın ışığı ile dolanırken kıskanılmaya y789

işte budur zeynepciğim k8908
selenas çok doğru yazmış..ne eksik ne de fazla...bence de durum bundan ibaret...bu tarz insanları ve davranışlar için şöyle düşünebilirsin...farzet ki hayat bir bilgisayar oyunu..ana karekter de sensin o kişiler ve davranışlar da senin yolunu engelleyen ama aslında kolayca aşılabilecek küçük engeller..veya küçük yaratıklar smil56

maviinci 12-02-2010 02:46 PM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 583581)
Direksiyon sınavını geçmişiiiiimmsmiliyfacehpm2alk78happy6cilgin897
Artık ben de ehliyet sahibi bir insanımgirlhaha Vee hayatım boyunca otomatik vites kullanacağımkhkh56 daha debriyaj görmek istemiyorummm!
Bugüüüün, ders seçtim, yıllardır görmediğim kuzenim ve yengem bize geldi, sinan çetinin programları gibi olduk kuzenim nasıl değişmiş, çok hoş bir gündü hem kafam dağıldı süper oldu. Ders programım harika, cuma günüm boş. 3 gün tatil!Böyle ders programına can kurbangirlhaha bayılıyorum okuluma bölümümegirlhaha Bugün çok şımarıklık yaptımgirlhaha Ama şimdi çok yorgunum. Gidip dinleneyim en iyisi.

khkh56khkh56 Yarınn sınava giriyoruumm,, 1 2 ayy sonra da direksiyon sınavımm varr ::) banada buılaşsınn, bilgilerin yeteneğinn. . Ne varsaa blissy

zynp0 12-02-2010 02:57 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584255)
hayırlı olsun ehliyetin darısı olmayanların başına ..

Aminnn!sevincli Çok teşekkürlers456

Alıntı:

SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584266)

Gerçekten de bu harika bir bakış açısı selenas harikasın ya çok mutlu ettin beniy789 koruma kalkanını da ekleyeyim listeme, en son başkalarının düşüncelerini önemsememeyi ekledim ama dinlemeye fırsatım olmamıştı, ikisi birden doping etkisi yapsın azcıkf678h
Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584288)
işte budur zeynepciğim k8908
selenas çok doğru yazmış..ne eksik ne de fazla...bence de durum bundan ibaret...bu tarz insanları ve davranışlar için şöyle düşünebilirsin...farzet ki hayat bir bilgisayar oyunu..ana karekter de sensin o kişiler ve davranışlar da senin yolunu engelleyen ama aslında kolayca aşılabilecek küçük engeller..veya küçük yaratıklar smil56

Haklısın, hiç bu şekillerde düşünmemiştim, ben başroldeyim ve o yaratıklar da keyfimi kaçıramayacak kadar küçüklerr f678h Çok güzel bir düşünce, bu arada aklıma mario bros geldi hemen, gerçek hayatta da zıplayıp şu yaratıkların üstlerine basabilsem keşkegirlhaha

Benden size bir mani gelsin
Oyun ve kıskanılma, ikisi bir arada, iyiki varsınız arkadaşlar, bugün şanslı günümdeyim galiba. blissyKötü espiri günümde de olabilirim sanırımkhkh56

zynp0 12-02-2010 03:01 PM

Alıntı:

nsmr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584290)
khkh56khkh56 Yarınn sınava giriyoruumm,, 1 2 ayy sonra da direksiyon sınavımm varr ::) banada buılaşsınn, bilgilerin yeteneğinn. . Ne varsaa blissy

Teorik kısmı bulaşsın ama direksiyon yeteneğim bulaşmasın sakıngirlhaha Sınavı bir gün önceden çalıştın mı halledersin(yani bugüngirlhaha), direksiyonu da benden kat kat daha iyi sür inşallahf678h

maviinci 12-02-2010 06:34 PM

uuuff bee motor neymiş öyylee sevincli ilkyardım - trafik yapıyorum daa, şasi-süspansiyon. . birsürü şey var yaa :) yapacam amaa =) Direksiyon da bulaşsın benncee, çünkü bugüne kadar koltuğuna bile oturmadım bi arabanııınn :P

zynp0 13-02-2010 07:01 PM

Alıntı:

nsmr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584327)
uuuff bee motor neymiş öyylee sevincli ilkyardım - trafik yapıyorum daa, şasi-süspansiyon. . birsürü şey var yaa :) yapacam amaa =) Direksiyon da bulaşsın benncee, çünkü bugüne kadar koltuğuna bile oturmadım bi arabanııınn :P

Çalışıp ezberledin mi motor bile kolay gelir, hem senin gibi bir hukuk öğrencisine bunlar ne kii, ver gazı ver gazı:D Nasıl geçti? Ben de aynenn arabayla ilgili hiç bilgim yoktu, sürdükçe alışıyosun çok garip bişey:) kursun normal dersleri yeterli gelmedi 2 ders daha özel aldım. İttire ittire geçtik:)

maviinci 13-02-2010 08:23 PM

khkh56khkh56 ben naptım, yaa sevincli trafik süperr, motordan da eminim nerdeysee,, yani geçerim % 70 i ama ilkyardım çokk pis geldii khkh56 onu belki geçerimm ::) MeçhûL, yani :) pazartesi de direksiyon dersim varr sevincli bakalım napacaaamm :)

zynp0 14-02-2010 11:38 PM

Alıntı:

nsmr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584488)
khkh56khkh56 ben naptım, yaa sevincli trafik süperr, motordan da eminim nerdeysee,, yani geçerim % 70 i ama ilkyardım çokk pis geldii khkh56 onu belki geçerimm ::) MeçhûL, yani :) pazartesi de direksiyon dersim varr sevincli bakalım napacaaamm :)

Ayy en zoru motor sonra trafik diye en çok ikisine çalıştın ilkyardıma hiç bakmadın dimigirlhaha İnşallah geçersin. Direksiyonun heyecanı da başka::)

maviinci 15-02-2010 11:49 AM

:) ilkyardıma az baktım, motora hiç bakmadım, tafiğe çok baktımm ::) neyim ben yaa xS Saçmalamışım resmenn :) Ama direksiyon gerçekten çoookk güzelmişş :) Vites hoşuma gitmeye başladıı khkh56

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:17 PM.