zynp0 | 12-02-2010 02:57 PM | Cevap: Zeynep'in günlüğü Alıntı: gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı
(Mesaj 584255)
hayırlı olsun ehliyetin darısı olmayanların başına .. | Aminnn!sevincli Çok teşekkürlers456 Alıntı: SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı
(Mesaj 584266)
Bence o kadın seni resmen kıskanmış ve canını acıtmak istemiş.girlhahaKendi ile barışık hiç bir insan bir başkasının canını acıtmak istemez,istiyorsada kendi mutsuzdur ve karşısındakinide mutsuz etmek ister ondan öyle saçmalar.Demekki harika görünüyordun,ışığını kıskanmış hemen koruma kalkanı uygulamaları Zeynep cim blissyEe artık alışmamız gerekecek sanırım mutluluk ifadesinın ışığı ile dolanırken kıskanılmaya y789 | Gerçekten de bu harika bir bakış açısı selenas harikasın ya çok mutlu ettin beniy789 koruma kalkanını da ekleyeyim listeme, en son başkalarının düşüncelerini önemsememeyi ekledim ama dinlemeye fırsatım olmamıştı, ikisi birden doping etkisi yapsın azcıkf678h Alıntı: imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı
(Mesaj 584288)
işte budur zeynepciğim k8908
selenas çok doğru yazmış..ne eksik ne de fazla...bence de durum bundan ibaret...bu tarz insanları ve davranışlar için şöyle düşünebilirsin...farzet ki hayat bir bilgisayar oyunu..ana karekter de sensin o kişiler ve davranışlar da senin yolunu engelleyen ama aslında kolayca aşılabilecek küçük engeller..veya küçük yaratıklar smil56 | Haklısın, hiç bu şekillerde düşünmemiştim, ben başroldeyim ve o yaratıklar da keyfimi kaçıramayacak kadar küçüklerr f678h Çok güzel bir düşünce, bu arada aklıma mario bros geldi hemen, gerçek hayatta da zıplayıp şu yaratıkların üstlerine basabilsem keşkegirlhaha
Benden size bir mani gelsin
Oyun ve kıskanılma, ikisi bir arada, iyiki varsınız arkadaşlar, bugün şanslı günümdeyim galiba. blissyKötü espiri günümde de olabilirim sanırımkhkh56 |