![]() |
Cevap: Zeynep'in günlüğü Alıntı:
|
Cevap: Zeynep'in günlüğü f678hslm herkese.. Yha baktım bi muhabbet var.Bende dahil olayım dedim.12389 İyi ettim galibacilgin897 Yha bende 1.82 ama emin olun hiç bi faydasını görmedim şimdilik gelecekte ne olur bilememdusun2 Boy uzatma çalışamlarına başlamanız içn zaten yaşınızında uygun olmsaı lazım..Bayanlar 18 Erkekler 21 yaşına girene kadar uzuyolar...neseli56 Büyük ihtimal bu yaşdan sonra ne yaparsanız yapın boy uzaması artık değişmezagl34Çünkü boy uzaması durmuştur...4897 ama siz kendinizi nasıl mutlu hissediyosanız öyle dewam edinnderty s456HERKESE SELAMLARVE İYİ AKŞAMLAR25889 |
Bak ya herkes boyunu yazıyo şimdi de ben yazarım görürsünüz gününüzükhkh56 gnr lütfen erkek olduğunu söyle yoksa 1.75ten sonra 1.82 boyunda bir kızı kaldıramayacağımgirlhaha Aslında hoşuma gidiyor insanlar minyon olunca genellikle şefkat gösteriyorlar iyi davranıyorlar ama uzun zamandır ilk defa bu şekilde bir muameleye maruz kaldım biraz moralim bozuldu. Şimdi daha iyiyim ama, teşekkür ederimsuperxy |
Cevap: Zeynep'in günlüğü y789zynp0..oyy kıyamam eveet cinsiyet:erkekf678h BAk Boyunu merak ettim şimdiooo67 yha zaten kızlar çok uzun olmuyolar.khkh56 olanlarda mankenmmi oluyolar sankii4897 Bende küçükkken kısaydım.s45apk Kimi zaman aşağıdan bakmak yukarıdan bakmaktan iyidir.cilgin897Bide böyle düşündusun2 |
|
Bende manken olmıycam zaten y789yeter bu kadarr.. s456Teşekkür ederimmcilgin897 |
Cevap: Zeynep'in günlüğü Direksiyon sınavını geçmişiiiiimmsmiliyfacehpm2alk78happy6cilgin897 Artık ben de ehliyet sahibi bir insanımgirlhaha Vee hayatım boyunca otomatik vites kullanacağımkhkh56 daha debriyaj görmek istemiyorummm! Bugüüüün, ders seçtim, yıllardır görmediğim kuzenim ve yengem bize geldi, sinan çetinin programları gibi olduk kuzenim nasıl değişmiş, çok hoş bir gündü hem kafam dağıldı süper oldu. Ders programım harika, cuma günüm boş. 3 gün tatil!Böyle ders programına can kurbangirlhaha bayılıyorum okuluma bölümümegirlhaha Bugün çok şımarıklık yaptımgirlhaha Ama şimdi çok yorgunum. Gidip dinleneyim en iyisi. |
Cevap: Zeynep'in günlüğü Debriyajdan ayağını yukarıya doğru komple kaldırma, vitesi değiştirdin, debriyajdan ayağını çekmen gerekiyor topuğunu paspastatan kaldırmadan pedalın ayak tabanını yalayarak, ayak tabanında sürtünerek yapmaya çalış. arabayı hiç bir zaman stop ettirmezsin. |
|
Cevap: Zeynep'in günlüğü Zeynep, heyecan yok tamam mı. Aynaları da lütfen iyi kullan, Sık sık arkadaki aracı kontrol et ama sen öndesin onun için arkandakinin sana korna çalmasına sellektör yapmasına aldırma. Anlayışsız dangalak maganda dolu yollarda. İyi sürüşler. Bir de ... neyse şimdi cesaretini kıracak bir espiri öğren sonra söylerim. Ayrıca sana önceki cevabımda paspastan yazacağıma paspastadan yazmışım. Yakında klavye hatalı komik kelimeler köşesi açacağım galiba çok matrak olurdu. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:39 AM. |