![]() |
Cevap: Zeynep'in günlüğü Alıntı:
|
Cevap: Zeynep'in günlüğü arkadaşım ne güzel bu değişimler darısı hepimizin başına, yalnız bişey sormak istiyorum burdaki herkese,inancın da bu değişimde katkısı var mı sizce yoksa gerçekten inanmasak da bu telkinler başarılı oluyor mu bunu çok merak ediyorum ve sizlerin görüşlerinizi bekliyorum... |
insan sorunların kaynaklarını net bir şekilde görünce ne kadar rahatlıyor dimi ? blissy çünkü teşhis etmek tedavinin anahtarı..anahtarı bulmuşsun şimdi rahatça o kapıyı açabilirsin blissy |
En iyi şekilde faydalanmanızı diliyorum..actionsmile |
Alıntı:
Süper moderatörümüzü de günlüğümde görmekten onur duydum efenimkrzm67 Alıntı:
|
Cevap: Zeynep'in günlüğü Bugün direksiyonda çok iyiydim kendimle gurur duyuyoruum:zpzp::zpzp::zpzp::zpzp::zpzp::zpzp: |
Cevap: Zeynep'in günlüğü Biz de seninle cnm... |
Cevap: Zeynep'in günlüğü Ve bu mesajla beraber üsteğmen olmuşumy789 oleeeyy:zpzp: Telkinlerim fonda, yeni üyeler eklenen grubumla hep hayal ettiğim şarkıları çalacağız, direksiyon sınavım harika geçecek, kitaplarım ve filmlerim sırada her birini okur ve izlerken çok büyük zevk alıyorum, dil kursum 9 şubatta başlıyor, okulum da sonraki hafta başlayacak. Çok mutluyumblissy Önemli not: Çok sağol vitaminim ben de senle:D |
Cevap: Zeynep'in günlüğü Moralim bozuk. Benden yaşça büyük bir kadın resmen boyumla dalga geçti. Sonra da seni sevdiğim için takılıyorum diye kıvırdı. Etraftakiler konuştukça batıyorsun dediler. Ben de o an ciddiye almamıştım, şakayla karışık gereken cevapları vermiştim ama şimdi aklıma gelince sinirim bozuldu. Lise bittikten beri(Yaklaşık 3 senedir) boyumla barışığım ve uzatmak gibi bir isteğim yoktu. Ama burada başlıkları okuduktan sonra "acaba?" diyerek bazı şeylere başladım. Tam onun üstüne böyle şeyler yaşamam çok garip. Kendi barışıklığım azaldıkça insanlara kısalığımı görmeleri için açık vermiş gibi oluyorum sanki. Çok garip. Ve pek iyi hissetmiyorum bugün. İnsan ilişkilerim bir garip. Yarın direksiyon sınavı var. Konsantrasyonum yüksek. İş açısından güzel olabilecek ama duygusal açıdan iyi hissetmediğim bir gündü. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:41 AM. |