Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Zeynep'in günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/462913-zeynepin-gunlugu.html)

zynp0 30-01-2010 04:07 PM

Cevap: Zeynep'in günlüğü

Alıntı:

aslanbey Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582035)
darısı benim başıma

Aminnny789

menis 30-01-2010 11:44 PM

arkadaşım ne güzel bu değişimler darısı hepimizin başına, yalnız bişey sormak istiyorum burdaki herkese,inancın da bu değişimde katkısı var mı sizce yoksa gerçekten inanmasak da bu telkinler başarılı oluyor mu bunu çok merak ediyorum ve sizlerin görüşlerinizi bekliyorum...

imported_Angel 31-01-2010 10:37 AM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582030)
Dün yılbaşı çekilişinde kazandığım çekirdek inanç çalışmasını yaptık. Bir döngü halinde istemediğim halde tekrarladığım ve düzeltemediğim şeylerin hiç aklıma gelmeyen bir nedenden dolayı olduğunu gördüm. Çok güzeldi. Hayatımda çok şey değişecek. İlk günden değişim başladı bile. keops (Abdullah Canıtez) a çok çok çok teşekkür ederimblissy Bunu çekiliş sayfasına yazmak lazım şimdikgirlhaha

senin adına çok sevindim canım sevinclisevincli
insan sorunların kaynaklarını net bir şekilde görünce ne kadar rahatlıyor dimi ? blissy çünkü teşhis etmek tedavinin anahtarı..anahtarı bulmuşsun şimdi rahatça o kapıyı açabilirsin blissy

yeni bir hayat 31-01-2010 12:15 PM

Alıntı:

menis Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582086)
arkadaşım ne güzel bu değişimler darısı hepimizin başına, yalnız bişey sormak istiyorum burdaki herkese,inancın da bu değişimde katkısı var mı sizce yoksa gerçekten inanmasak da bu telkinler başarılı oluyor mu bunu çok merak ediyorum ve sizlerin görüşlerinizi bekliyorum...

Sevgili menis,telkinlerden sonuç almak için inanmak gerekmiyor..Fakat inançlı olmanız süreci hızlandıracaktır..
En iyi şekilde faydalanmanızı diliyorum..actionsmile

zynp0 31-01-2010 03:07 PM

Alıntı:

menis Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582086)

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582117)
Sevgili menis,telkinlerden sonuç almak için inanmak gerekmiyor..Fakat inançlı olmanız süreci hızlandıracaktır..
En iyi şekilde faydalanmanızı diliyorum..actionsmile

Merhaba menis evet inanmasan da etki edecektir ama bir de heves edip buradaki yazıları okursan çok gaza geleceksin ve bilgilenince de süper bir etkisi olacak. Daha iyisi hepimizin başınasevincli
Süper moderatörümüzü de günlüğümde görmekten onur duydum efenimkrzm67

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582107)
senin adına çok sevindim canım sevinclisevincli
insan sorunların kaynaklarını net bir şekilde görünce ne kadar rahatlıyor dimi ? blissy çünkü teşhis etmek tedavinin anahtarı..anahtarı bulmuşsun şimdi rahatça o kapıyı açabilirsin blissy

Angelım meleğimblissy nasıl gaza geldim anlatamam çözülemeyecek bir şey değil sadece kafamda kurduğum düşüncelermiş çok alakasız alanlara yansıyormuş, kendimi engellemişim resmen. Kafamızdakiler değiştikçe hayatımız değişecekblissy

zynp0 01-02-2010 08:01 PM

Bugün direksiyonda çok iyiydim kendimle gurur duyuyoruum:zpzp::zpzp::zpzp::zpzp::zpzp::zpzp:

vitamin61 01-02-2010 08:06 PM

Biz de seninle cnm...

zynp0 01-02-2010 08:06 PM

Ve bu mesajla beraber üsteğmen olmuşumy789 oleeeyy:zpzp: Telkinlerim fonda, yeni üyeler eklenen grubumla hep hayal ettiğim şarkıları çalacağız, direksiyon sınavım harika geçecek, kitaplarım ve filmlerim sırada her birini okur ve izlerken çok büyük zevk alıyorum, dil kursum 9 şubatta başlıyor, okulum da sonraki hafta başlayacak. Çok mutluyumblissy

Önemli not: Çok sağol vitaminim ben de senle:D

zynp0 05-02-2010 08:17 PM

Moralim bozuk. Benden yaşça büyük bir kadın resmen boyumla dalga geçti. Sonra da seni sevdiğim için takılıyorum diye kıvırdı. Etraftakiler konuştukça batıyorsun dediler. Ben de o an ciddiye almamıştım, şakayla karışık gereken cevapları vermiştim ama şimdi aklıma gelince sinirim bozuldu. Lise bittikten beri(Yaklaşık 3 senedir) boyumla barışığım ve uzatmak gibi bir isteğim yoktu. Ama burada başlıkları okuduktan sonra "acaba?" diyerek bazı şeylere başladım. Tam onun üstüne böyle şeyler yaşamam çok garip. Kendi barışıklığım azaldıkça insanlara kısalığımı görmeleri için açık vermiş gibi oluyorum sanki. Çok garip. Ve pek iyi hissetmiyorum bugün. İnsan ilişkilerim bir garip. Yarın direksiyon sınavı var. Konsantrasyonum yüksek. İş açısından güzel olabilecek ama duygusal açıdan iyi hissetmediğim bir gündü.

Elektra 05-02-2010 08:27 PM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 583066)
Moralim bozuk. Benden yaşça büyük bir kadın resmen boyumla dalga geçti. Sonra da seni sevdiğim için takılıyorum diye kıvırdı. Etraftakiler konuştukça batıyorsun dediler. Ben de o an ciddiye almamıştım, şakayla karışık gereken cevapları vermiştim ama şimdi aklıma gelince sinirim bozuldu. Lise bittikten beri(Yaklaşık 3 senedir) boyumla barışığım ve uzatmak gibi bir isteğim yoktu. Ama burada başlıkları okuduktan sonra "acaba?" diyerek bazı şeylere başladım. Tam onun üstüne böyle şeyler yaşamam çok garip. Kendi barışıklığım azaldıkça insanlara kısalığımı görmeleri için açık vermiş gibi oluyorum sanki. Çok garip. Ve pek iyi hissetmiyorum bugün. İnsan ilişkilerim bir garip. Yarın direksiyon sınavı var. Konsantrasyonum yüksek. İş açısından güzel olabilecek ama duygusal açıdan iyi hissetmediğim bir gündü.

Ya canım boy konusunu bu kadar sorun etme. Allah başka sorunlar göstermesin bu nedir ki? Benim boyum 1.75'te ne oluyor sanki? Şu ana kadar hiç bir avantajını görmedim. NBA'ya mı aldılar sankigirlhaha Hiçbir olumlu yanını görmedim ama olumsuzluğunu gördüm, mesela lisedeyken orta boylu arkadaşımla ön sıralarda oturamazdım nedenmiş boy sırasına göreymiş, mesela beden eğitimde en ön sırada ben vardım hiç unutmam birgün hoca sağa çark dedi bende dalmışım sola çark yaptım arkadakilerde ördek gibi beni izliyor hoca lafı soktu hemen tabi girlhahaGel de sevin uzun boyuma khkh56 O yüzden sakın bu tür şeyleri kafana takma canım.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:41 AM.