![]() |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) geçmiş olsun canım benim kendine dikkat et iyiki varsın ve bizimlesiny789 |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) canım arkadaşım çok geçmiş olsun. ve sende bu enerji, bu mutluluk ışığı olduğu sürece tüm olumsuzlukları siler geçersin. cilgin897 |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) Alıntı:
|
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) Alıntı:
|
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) Slm çok mutlu :) sana hayran olmamak elde değil arkadaşım harikasın. :)) yazdıklarını okuyunca gaza geliyorum bende yapıcam diyorum ama sonrasında şevkim kırılıyor nerden başlayacağımı bilemiyorum, senden ricam nasıl başladın,neler yaptın,ego güçlendiri haricinde başka telkin dinledinmi yada kaç saat dinledin,çekimler vs.. bunlarla ilgili paylaşımlarda bulunursan bizlere çok büyük bir iyilik yapmış olacaksın arkadaşım. Hep böyle mutlu olman dileğiyle... |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) teşekkürler yesmos güzel dileklerin için en kısa zamanda yaptıklarımı toparlayıp paylaşımda bulunacağım:)) |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) çok mutlum her zaman mutlu olhttp://img62.imageshack.us/img62/7653/bloem273zw.gif |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) mutluluğun daim olsunhappy6 |
bengusucum saol güzel dileklerin için:))y789 |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) Merakla bekliyorum çok mutlu :)) arkadaşım sevgilerle... :)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:29 PM. |