![]() |
çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) uzun süredir bu konuyla ilgileniyordum ama hiç bir zaman derinlemesine araştırma yapmamıştım taki panik atak denilen illet hastalık beni bulana kadar ilaç tedavisinden yorulmuş şekilde doktora gittiğim bir gün anneme artık ilaç istemiyorum hayatımda hipnoz yapsalar olmaz mı dedim ve ilk çekimim orda başladı doktorun odasına girdik 10 dklık kendini nasıl hissediyorsun sohbetinden sonra doktor bir anda yüzüme baktı hipnoterapiye ne dersin dedi ağzım açık bir şekilde doktorcuğumun yüzüne baktım dunk56annem gülmeye başladı (tabi ben dünden razı şekilde hemen atlayıp evet dedim)ok dedi başlayalım ilk seansa yarın gel ve seanslar başladı hafta bir sonra ayda bir seanslar devam etti ve ben düzeldim ve doktor artık işin ustası oldun sana öğrettiğim şekilde zorda kaldığın anlarda hipnoza başla dedi kendine peki diyerek çıktım odadany789tabi zorda kaldığım anda kendime hipnozla başladım sonra bu olay neydi diyerek araştırmaya başladım hipnozu düşünüp 10 içinde ben hiç bir şey söylemeden doktor nasıl hipnoz önerisinde bulunmuştu ve buldum çekim denilen bir olay vardı bir çok çekim denemesi yaptım ve çok isteyince oluyordu olumsuz deneyimlerim olmadı değil olumsuz şeyleride çektim kendime (tabi hep olumlu olmaz ya)blissyblissy araştırmalarım sonucunda bu siteye ulaştım epeyi zaman aldı ulaşmam 2 yıl kadar sonra bu siteyi buldum (2 yıl kadar bir zamancık çok uzun sayılmaz demi)y789ve meraklı ben siteye daldım kaç saat inceledim siteyi kesintisiz olarak bilmiyorum telkinleri yükledim hemen telefonuma music45kulaklık kulağımda dolandım tüm gün bu arada bir hastahanede lab sorumlusuyum bu halde dolanmak biraz garip oldu ama napalım çekmemiz lazım kendimize güvenmemiz lazımsmileydancesmileydancearkadaşlardan biri birşey diyecek olsa bir sn ya egomu güçlendiriyorum dedim tüm gecede dinledim tabi ama hastahaneye bir girişim vardı bugün maşallah padişah gibiydim bir güven bir güven biraz fazla çenem açıldı yanlız sevemediğim kim varsa ne varsa yüzlerine patır patır söyledim khkh56herkeste tabi bir noluyoruz ifadesi çalışanlar şokta gelelim olayın çekim tarafına bugün cihazlar bozulduğu için 11 de vermemiz gereken sorunları 3 te verdik normalde dışarda bekleyen 100 hastayala tartışmam gerekiyordu ama olmadı sonuçlar geçikecek diyorum hastalar tbai bekleriz ne demek diyor 100 hastadan biridemi sorun çıkarmaz arkadaşlar şokta k8908niye herkes evet diyip gidiyor ama bilmiyorlarki ben içimden olumlama yapıyorum hiç kimse sorun çıkarmayacak diyorum sürekli ama öyle inanmışım ki herkes mutlu mesut paşa paşa bekledi sonucunu alanlar birde teşekkür etti956k956kbendir mutlu pıtırcık şeklinde dolanıyorum ortada ama dün geceden defterime yarın sorunsuz bir gün olacak diye yazmıştım hissetim sanki bir sorun çıkacağını peşin peşin evrene ricamı gönderdim (ayy bir başladımı bitmez sayfalar yetecekmi acaba bana)y789O0sevgiyle ve çekimle kalınO0 |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) harikasın canım günlüğün hayırlı olsun sevinclihep güzel haberlerle dolup taşsın.actionsmileiyiki varsın sevgiyle mutlu kallly789 |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) ayy saol canım oo ne haberler gelecek süper haberlerle dolup taşacak:)) |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) dün telkin dinleyerek uyumama rağmen kabus falan görmedim ayrıca çok rahat uykuya geçtim bebekler gibi uyumuşumk8908ve müziğin altındaki telkinleride duyabiliyorum artıkk çok mutluyumy789büyük başarı ya hiç duymazsam diye korktumda bir aramusic45dün birde bengüsunun tavsiyesiyle eft ye başladım süper geldi inanılmaz rahatladım bu kadar hızlı öğreneceğim aklıma gelmezdi (hızlı dediğim yaklaşık bir 6 saatlik araştırma sonucu sadece)bengüsu saol canım bu arada gel gelelim günüme iyi başladım inanılmaz sakin ve dingindim hastahaneye hiç hoşlanmadığım ve benle durup dururken küsmüş bir arkadaşım geldi mecburen aynı ortamda bulunmak zorunda kaldık ama hiç gerilmedim inanılmaz rahattım ama o fazlasıyal gerildi benim masanın üstündeki herşeyi düşürdü topladı ve çıkışta noldu dersiniz kendi konuştu iyi çalışmalar kolay gelsin dedi çıktı bende gayet rahat bir ses tonunyla saol sanada kolay gelsin iyi günler dedim normalde gerilmem gerekirdi u859ama gayet rahattım ve normalde beklediğim bir telefon gelmedi gün içinde telefon elimde aradımı arayacakmı diye beklmem gerekirken umursamadım umursamıyorumda 8977biliyorumki arayacak niye dert edeyim blissyanladım ki başkalarının bize verdiği değer önemli değil biz kendimizi değerli görüyorsak yeterli bunu geç olsada anladım artık insaların düşüncelerine göre değil kendi düşüncelerime göre hareket ediyorum normalde üzüldüğüm şeyler beni bugün üzmedi bir sürü insana yardım ettim çok huzurluyum ve en önemlisi yarın cmtesi daha güzel ne olabilirkiactionsmileböyle işte ama daha gün bitmedi değil mi 12 yi vurmadığı sürece gün bitmiş değildir bakalım gece yarısına kadar yeni mucizeler görecekmiyim kesin görecemde işte alçakgönüllülük yapıyorum kendimcesmil56uy897bir de bugün bir ara çöküntüye uğruyordum bir anda kendimi kötü hissetim kendime bir bağırmışım herşey süper çok mutluyum napıyorum ben istediğim herşeye koşar adım yolda bana gelmeye çalışıyor bense onları durduruyorum yani kısaca titredim ve kendime döndüm kendimey789(kendi iç bağırtım beni bile korkuttu buda ayrı bir olay)Sevgiyle,çekimle kalın,iyilik melekleri hep bizimle olsun ayy seviyorum ya kendimik8908 |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) gittikçe farkındalıklarının artması dileğiyle sevgiyle mutlu kalınnnnny789 |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) gece 12'yi vurmadan hiç birşey bitmedi dedim ve oldu o kadar site gezmeme kitap okumama rağmen çekimle ilgili istediğim yöntemlere ulaşamıyordum siteyi bir açtım ne göreyim adminlerimizden shamanic'in yazısı(isim hatalıysa özür dilerim)ay bir mutlu oldum sormayın aradığım her şey bu yazıda mevcuttu ve ne zamandır aradığım çözüm tüm açıklığıyla karşımdaydı kalktım zıpladım (biraz hiperaktifimdirde)blissysevinince yerinde duramıyorum napayım süper fikirler geldi aklıma artık yöntemlerde elimde olduğuna göre çekim bekle beni diyorum:)ve gel gelelim 2.süprize siteden dünya tatlısı sevecenmi sevecen esra90la tanıştım ve çok sevdim aynı dertlerden muzdariptik ama çözüm yollarımız hemen bulundu artık zorda kaldığımızda koşacağımız yeni bir arkadaşlık başladı daha ne isterim y789süper hikayeler okudum sitede yeni şeyler öğrendim ve yaşadığım her güzel dakika için şükrediyorum.128956hayat çok güzel ya:)k8908 |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) azmini,heyecanını takdir ediyorum. yaa ne güzel sizler gibi insanlarla bir arada olmak. siteden kopamıyorum, pozitif ve enerji dağıtan değerli insanlarla dolu. yazılarını takip edeceğim, süpersin. |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) o sizin süperliğiniz çok mutlu oldum beğenmenize bir mutluluk fırtınasıdır gidiyor bende yakında uçacam:)yazılarımı takip etmeniz beni onure eder güzel sözleriniz için teşekkürler:) |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) Günlüğün hayırlı olsun çok_mutlu:) Ne kadar pozitif bir ismin var,insana kendini çok iyi hissettiriyor..sevincli Kendini geliştirdiğin güzel haberlerinle doldurmanı diliyorum..Farkındalıklarının artması dileklerimle.. Sevgiler..actionsmile |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) saolun saolun güzel ve iyi temenlinleriniz +++ bonusuyla sizlere dönsün hep mutlu kalın iyilik melekleri hep sizlerle olsun teşekkürler:) |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) çok mutlu:d hemenn senden şolee pozıtıflığını bana doru ufurmenı ıstıorum hadiii cabuk ol...............:D |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) ne demek hanene +1000 pozitif bonus gönderiyorum hep pozitif kalman için:) |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) şimdi gel gelelim bugünü anlatmaya bugün yine sabah kargalar bile daha kahvaltıya oturmadan işe gittimkhkh56 gün kaçmaz yakalmak lazım uyku sevmez oldum bu arasmileydanceyine kulaklıklar kulağımda telkine son gaz devam guitarişte aksilikler çıkmaz mı yine çıktı(ama benim umrumda mı)hayırrrrrrry789bu arada ben fazla pozitif enerjiyle yüklendim galiba kime çarpsam sıçradı(bir elektrik yüklüyüm sormayın yani)s456çok sevdiğim bir arakadaşımı gireceği yanlış bir yoldan dönderdimblissybir arkadaşım bana çok istediğim pembiş bir kalem hediye etti (ayy kalem elimde odama bir dönüşüm var dünyaları verdi sankik8908)çünkü benim çekim defterimde pembiş çok uyumlu bir ikili oldularO0bir hasta sorun çıkardı yine ama anında hallettim(sorunda neymiş kimmiş)gulensmileyve telkinlerdeki sesleri artık daha iyi duyabiliyorum s456s456ve süper bir uyku uyudum bir ara uyandım kulaklıklar kulağımda(ama ben sırıtıyorum)nedensemusic45ayy nasıl mutluyum dedim yeniden uyudum ve saç rengimi değiştirmeye karar verdim hiç olmayacak şekilde tutmaz denilen saç boyası tamda hayalimdeki şekliyle tuttu blissy(bir yakıştı bir yakıştı)sabah işe gider gitmez bu arda sitedeki çekimle ilgili yazıyı hemen yazdırdım uygulamaya başlayacam yarın şu anda özümseme aşmasındayım daha8977ve bana ters gelen ne kadar olay kişi varsa hepsine şikayetlerimi birer birer ilettim (eskiden olsa üzülürdüm oturur ağlardım sonrada)u859ama bana ters gelen olayları hiç içimde tutmaya niyetim yok bu saatten sonra ve hastlardan aldığım duların haddi hesabı yok bir hasta Allah ne muradın varsa versin dedi bir hasta Allah her zaman yüzünü güldürsün dedi bir hastada inşallah senin gibi güzel bir kız çocuğun olur dedi8977hastalarımda bana çekim yapıyor toplu çekim söz konusu ve şu an süper rahatım koltuğuma oturmuşum karşımda ekran(geveze benle birlikte)blissykeyfim süper yerinde birde birde sanki dahada bir gençleşip güzelleştim(çok yaşlıyım ya daha 24 yaşımdayım)altı üstü zaten 25 ten sonra sabitleyecem yaşı bir 10 yıl 25 olarak gezmeyi düşünüyorum yaşlanmaya hiç niyetim yok:)(ayy yine sevgi pıtırcığıyım benim bu halim nolacak) |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) bugün süper bir güne uyandım şimdide bir mutluyum sormayıny789(nedenini bende bilmiyorum)smileydanceçok güzel şeyler olacak hissediyorum neşe yumağına dondum sabah uyandım odam bir dağınık bir dağınık hemen toplayayım dedim sonrada avaz avaz anne ben odamı değiştirecemmusic45hemen bir dolap getirdim koydum odama adı çekim dolabı12389çekimle ilgili makale yazı ne varsa o dolapta artık ve fıstık yeşili bir kutu hemde kocaman benim dileklerime ancak yeter napayımkhkh56çekim defterimle kalemimide yerleştirdim(dün bahsettiğim pembiş defterimle pembiş kalemim)odam pırıl pırıl oldu babamda tek izin günüm pazar diye bana sıcak ekmek almış annişimde süper bir kahvaltı hazırlamıştı yani değmeyin keyfime sonra annemle çay sefası yapıp sohbet ettikkhkh56(annemle sohbet etmek beni en rahatlatan şeydir)gulensmileygel gelelim sonrasına aylardır aklımda Lens almak vardı ama bir türlü gidip alamamıştım ama evrene nasıl bir mesaj gondermişsem Lens kendi ayağıya bana geldi lensinde ayağı olur demeyin varmı(kuzenim saolsun bana süper bir Lens hediye etti)khkh56koskaca çekim yasasını bir Lens için kullanan ilk insan olarak tarihe ismimi altın harfelerle kazıtacamgulensmileyama çok şeker oldu aynaya baktım süper durdu kafamdakinden bile güzel(kendimi güzel gormede üstüme yoktur(kendimi seviyorum napayım hemde çok seviyorum ayy şeker ben)music45(ego telkinlerini fazlamı kaçırdım ne)gulensmileyayy babişim portakal soymuş getirmiş yemek isteyen varsa paylaşabilirim ayy annişimle babişimi çok seviyorum şükürler olsun boyle bir anne ve babaya sahip olduğum içinsmil56bugün niyeyse çok mutluyum(ne zamana mutsuz oldunki diyeceksiniz)smil56ama nefes alıp vermek bile mutlu olmak için geçerli bir neden değilmi89778977şimide çekim defterime yeni oğrendiğim bilgiler sayesinde daha güzel şeyler yazacam sonrada ders çalışmam gerek benim bir okulum var gulensmileyherkes okuldan arta kalan zamnlarında işe gider ben işten arta kalan zamnalrımda okula gidiyorum khkh56aradada akıllı kız olup ders çalışıyorum(ders çalışmayı çok seferimde)khkh56neyse bugünlük bu kadar arkası yarın(tam pembe dizi gibi oldu ama neyse8977sevgiyle dostça kalın(bu sozuda hatırladınız değil mi)aman ne yapayım aklıma başka birşey gelmediblissyblissy(teknik aksaklıklar nedeniye dün yaşadıklarım bugüne kaldı bugün yeni bir gün günün sonunda inşallah yeni bir sayfa daha yazacam)y789 |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) süpersin canım böyle devam et sevgiyle mutlu kaly789 |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) saolun yavaş yavaş çevremdekilerede yardım etmeye başladım haha mutlu olmak çok güzel valla bu kızın hiç derdi yokmu diyeceksiniz ama artık herşeyin olumlu bir tarafını bulup onu görüyorum polyana falan değilim yanlış anlaşılma olmasın sadece yaşamayı seviyorum üzülmeyi vakit kaybı olarak görüyorum:)sevgiyle kalın okuyan herkese ayrıca teşekkür ederim:) |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) "çok mutlu" hayranın oluverdim çıktım:) yazıların hayat dolu okurken ferahlıyor huzuru buluyor kekik kokusu gibi içime çekiyorum ohhhh diyorum ohh oh oh oh. senden esinlenip gaza gelmeye çalısıyorum, basarılı da oluyorum hani. hayata olumlu bakanlardanım artık bende, ne yani 3 günlük ömrümü heba mı edeceğim demi ama. canım arkadaşım hep mutlu hep çok mutlu kal. yüreğinden sevgi, yüzünden gülücükler hiiiç eksik olmasın. yaz ol,bahar ol ve kıştan uzak ol. |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) "çok mutlu" hayranın oluverdim çıktım:) yazılarını takip ediyorum,okurken ferhalıyor huzuru buluyorum, kekik kokusu gibi içime çekiyorum ohhhhh diyorum ohhh oh oh oh. senden esinlenip gaza geliyorum ne iyi geliyor bir bilsen. iyi ki varsın arkadasım. bende hayata olumlu yönünden bakmayı öğreniyorum artık,canımı hiç bir sey için sıkmıyorum hep pozitif free pozitif:) 3 günlük ömrümüz var bu saatten sonra negatif olup ta hayatımın heba olmasına izin verir miyim hiç. mutlu çoook mutlu ol arkadaşım yön verdiği bir arkadaş var bilmeni isterim. yüreğinden sevgi, yüzünden gülücükler hiiiiiiç eksik olmasın. güzel insan hoşçakal. |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) anam mesaj gitmedi die üzülmüştüm şimdi ise utandım yaa,kulaklarımdan alev cıkıyor ne ettim ben böyle. :) |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) ayy ne güzel dilekler bunlar (yaz ol,bahar ol ve kıştan uzak ol. )defterime hemen yazmalıyım beni çok ama çok mutlu ettin güzel sözlerinle genco sanada her doğan gün yeni bir güzellik getirsin sevgiyle mutlu kal:) |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) gel gelelim bugüne güne başlangıcım süperdi diyecemeyecem bu sefer sevincliçok mutlununda gerildiği anlar oluyor çiçekler bocekler diye gezinmiyorum ortadau859hani diğer sayfalarda olan saçım vardıya sabah uyandım işe gidecem bana bir garip geldi fazla yıkadım açıldı kafam oldu turuncu safi portakaly789y789(bu boya üreticilerine ne diyeyim ben)neyse dedim biraz makyaj falan aynaya bakamaz durumdayıım ama servis geldi bindim ama savaş silahlarımı kuşanmış olarak gelecek yorumları biliyorumsmileydancededim napayım napayım dedim ilk kişinin fikrine bakayım sonra planımı şekillendiririm ayy baktım saçımı şamata konusu yaptı altta kalırmıyım marjinalim ben suçmu dedim çıktım işin içinden smileydanceservise her binen suratıma bakıyor bende gülmeye başladım daha onlar birşey diyemeden tamam portakal oldum havuç kafa oldum khkh56arada eğlenmekte lazım sizi güldürmek için size kendimi feda ettim dedim herkes dumur oldu soylenecek tek bir soz bırakmadım8977saçım hastanenin konusu oldu herkes havuç kafamı gormeye geldigulensmileyayy ben boylede güzelim arada değişiklik şart diyorum ama aynaya kendim bakamıyorum neutrali5kurtuluş yolu telefonuma sarıldım direk annemi aradım anne beni kurtar diye kadın noluyor dedi dedim havuç oldum ama ben havuç olmak istemiyorum nolur normal bir sebze olayım daha koyu renklisinden mümkünse kızım saçmalamayı bırak noldu dedikhkh56dedim saçıma birşey yapmamız lazım silahlarımı doldurdum geldim ama düşman cephe çoğunlukta savaşamıyorum saçıma çozüm annem güldü tabi bunumu dert ettin ben gelirken boya alırım düzeltiriz kızım üzülmeblissyayy ben bir nefes almışım sormayın(kendimede çeke çeke portakal kafalı olmayımı çektin diyorum)smil56iş yoğunluğu üstüne en son odada bulunan 10 kişinin bana soru sorduğunu farkettim imdat diye bağırasım vardı ama olmadı ya bir sakin olun derin nefes alın dedim hastalara hastalar şokta (bilmiyolarki ben onların şok zamanında sakinleşmeye çalışıyorum)gulensmileydurun tek tek konuşun dedim yoksa hiç biriniz cevap almayacaksınız ben tekim ve tek cevap vercek benim(farkındayım kolonlanmam şart oldu )smil56hastalar derin nefes şokundan sonra tek tek dertlerini anlattılar hepsini sorunu çozdum rahatladım o yoğunlukta birde günlerdir beklediğim ve çekim çekim diye delirdiğim ve bugün artık son geldi geldi yoksada yeter dedim ve baktım karşımda mesaj onu bile okuyamadım sonra okudum ama çekimi fazla yapmışım tam 1 saat içerisinde telefon talebim gerçekleştigulensmileygeri planda ney çalıyor pcde telkin dinlemeye gayret ediyorum hastalar ağlamaklı gozlerle bana bakıyorlar amca sonunda dayanmadı kızım çokmu dertlisin bunu dinliyosun bunu kapat nerdeyse ben ağlayacam dedimusic45amcaya telkin konusunu bir açsam işin içinden 2 saatte çıkamam tamam amca senimi kıracam kapatayım dedim(yazık amca bilmiyorki ego güçlendiriyorum)gulensmileygulensmileyneyse bu telkinlerden bir arkadaşıma soz ettim işin içine zayıflama telkini girince banada nolur diye yalvarmya başladı(1 kaç gün dolansın sonra sırrımı soyleyecem oyle hemen soylemem)khkh56o arada siteye bir baktım süper sozler yazıma ve mükemmel dilekler genco arkadaşımdan "yaz ol bahar ol kıştan hep uzak ol "nasıl sevindim içime bir mutluluk çoktu anlatamam bu kadar karışıklığa iyi geldi bu soz hemen defterime yazdım bu arada gün içinde mert beyle konuştum ve süper oneriler verdi bana saygılarımı gonderiyorum kendimi gormemi sağladı sapkal89ve derdemez turuncu kafamıda aldığım gibi eve vardım eve bir girişim var anne dur dedi kızım seni kurtaracam havuç kafalıktan ve annem derdemez sorunu şipşak halletti sonunda istediğim renk oldu ama bir yığın bakım maskesi yaptı annecim saçına birşey olacak diye sağ salim kurtardık saçları birşey olmadan gulensmileyyanlız bugün farkettim telkinler bende inanılmaz işe yarıyor normalde o karışıklıktan sonra eve geldiğimde sinir stres odama çekilir ağlardım oturdum ders çalıştım ama değişik gerçekten siteden bir sürü yeni bilgi edindim hepsini uygulayacam inşallah sitede beğendiğim yazıların hemen çıktısı alıp dosyalıyorum altın değerinde bilgiler var çünküblissyyaşamının geri kalanında mutlu ve huzurlu olmak istiyorum ve altın kuarallar burda burayı keşfettiğim için çok şanslıyım aslında burada bana bir çekimle geldi uzun uzadıya anlatırım bir ara yoksa hiç bitmeyecek khkh56sevgiyle dostça kalın bu arada bu bugünün ozetiydikhkh56kısa kestim yanismil56smil56 |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) Cok_mutlu canim ne guzel yazmissin icim acildi.Yuzumde tebessumle okudum hele saclarinla dalga gecmene bayildim .Hangi telkinleri ve kac saat dinledigini yazarmisin benim profile .bende dinliyorum ama bu aralar biraz ihmal ettimy789basinda dinlediklerimle idare ediyorum .Mutluluk pesini hic birakmasin .alk78 |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) saolun valla kendimle dalga geçmek zorundaydım yoksa onlar benle dalga geçecekti:)))sizi birazda olsa gülümsetebildiysem ne mutlu bana:) |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) çok mutlu günlüğün hayırlı olsun mutluluğun daim olsun günün hep güzelliklerle dolsun tatlım... |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) çok teşekkür ederim bayşegül iyi dileklerin için sabah sabah beni mutlu ettin saol:) sevgiyle kal.. |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) Günlüğün hayırlı olsun 25889 |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) çok teşekkürler guneşim ne güzel bir nick sabah sabah güneş gibi doğdun günlüğüme sağol:=) |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) 89778977veeee merabalar günlüğüm tekrar 1 günlük aradan sonra senleyimy789y789bugün uyandığımda içimde tarif edilemez bir sevinçle uyandım sürekli içimden bugün süper birşey olacak bugün süper birşey olacakguitarguitarve boyle güle oynaya güne başladım klasik servis sohbetleri serviste yapılmaya devam ediyor ama ben elimden gelse serviten inip koşacam o vaziyetteyim ve bu ara ben hayal etmeden garip gorüntüler gozumun onune gelmeye başladı ilerde olmasını istediğim şeyler ama ben gozumde canlandırmıyorum bir anda gozumun onuna goruntü geliyor ve gidiyor(nedenini bilen var mı acaba?)ve beni mutlu eden şeyler bunlar nedir nedendir çozemedim henüz işe gider gitmez siteyi onuma açtım inceledim inceledim bütün sayfaları kitap almak istiyorum kendime ve ne kadar kitap onerisi varsa sitede çıkardım buldum onerilenlere baktım kendime uygun olanlara +puanlar verdim ama bir sorun var benim almak istediğim kitaplar için bir miktar nakit lazımy789(o bende varmı hayırr)napacaz haydi çozum üret dedim şimdi çık aman dedim ben listeyi yaptım ve napıp edip o kitapları alacam s456almak zorundayım bu aralar o kadar çok şey kafamdan geçiyorki anlatamam tam bilgiye açmışım herşeyi oğrenmek istiyorumokumak istiyorum ama kafam çok karışık bu ara tam başlıyacam diyorum ya bilmediğim birşey varsa diyorum biraz daha okuyayım diyorum hop başa sarıyorum herşeyi(bu kadar kafa yoğunluğu neden acaba?)dusun2mutluluk bana yaklaşıyor biliyorum hemde çok az kaldı89778977ama bu karışıklık beni yormuyor değil fikirler aklımda donuyor donuyor yargılar yapıp sonuçlar çıkarıyorum gorduğum herşeyi okuyorum bu ne açlıkmış boyle y789halada okuduğum şeyler yeterli değil gibi geliyork8908ve donelim gün içine telkinleri dinledim her zamanki gibi ama akşam üstü nedense bir anda enerjim düştü nefes alamadığımı farkettim inananılmaz bir ümitsizlik çoktu içime buna izin veremem dedim kendi kendime çozum üretmeliyim hemen odadadn çıktım yan odaya geçtim nefes alıp verdim uzun uzun sonrada kendi kendime herşey yolunda sakin oluyorsun çok mutluyum herşey çok ama çok iyi gidiyor dedim ve 10 dk boyle tekrarladım gozlerim kapalı şekilde ve 10 dk sonunda kendimdeydim (artık kendime çozum üretebiliyorum)ve odaya doner donmez kağıda yazdım kendimi seviyorum kendimi çok seviyorum bu şekilde 1 sayfa doldurmuşum beni rahatlattı gerçektens456hım gel gelelim kitap faslına kitapları almam lazım ama nasıl bir yerden para gelmesi lazım bana ama nerden dedim tek çozum var maaşımın yatması ama maaşın yatacağı ile ilgili hiç birşey yok kime sorsam bu ay geçikeçeckmiş diyor 8977bendir bana para lazım diyorum istediğim kitaplar epeyi çünkü music45ve dedim tek çarem kaldı odaklan paraya (para goz değilim yanlış anlaşılmasın)khkh56içimden diyorum maaş yatsa ve alsam kitapları nasıl mutlu olurum ve kendimi oyle inandırdmımki yarın maaşım yatmış olacak ve ben o kitapları alacam hangi raftan başlayacağıma kadar karar verdimkitap listesi elimde dolanıyorum ve hayal ediyorum veee günün süprzi 1 saat once haber geldi maaşlar yatmış yarın çekecem gerçekten para konusunda ilk çekimi başarıyla tamamlamamın gururu içerisindeyimkhkh56darısı diğer dileklerimin başına yarın o kitapların hepsi benim olacakkkkkkkk yupbiii çok isteyince ve inanınca gerçekten oluyorgulensmileyartık o kitaplarıda okuyup soru işaretlerini atmam ve çozumlerimi netleştirmem gerekiyor8977yoruluyorum ama(zafare giden yolda çekilen çile kutsaldır)khkh56olsun değer ya hayallerimi gerçekleştirmeme az kaldı budur ya budur bak seninde hayallerin gerçek oluyor deme zamanım geldi çünkü ciddi manada bir 5 yıldır üzüntülerim sevinçlerime gore ağırlıkta artık mutluluklarımın ağırlıkta olmasını istiyorumgulensmileyve buna çok ama çok az kaldı artık biliyorumgulensmiley |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) biraz geç oldu ama günlüğünüz hayırlu olsun.O0isminiz gibi içi mutlulukla dolsun ayrıca imzanada bayıldım sevincli |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) bir kaç gündür yazmıyorum tarihe altın harflerle kazıtacam kendimismileydance2 yada 3 gün oldu heraldes456şu anki durumumdan bahsedeyim fena halde gribim ve boğazım çok yanıyorsmileydance(yazık bana)ama umrumda değil şu an için daha onemli konular var kafam tam çorba beyne aşırı yüklenme soz konusu çünkü ogünki kitap faslından başlayayım ogün koştura koştura iş yerinden çıkışta maaşım çektiğim gibi şehirdeki en büyük kitapçıya gittim gün boyu çok neşeliydim yeni kitap alacam diye ama benim istemem yetiyormu elimde 30 tane kitap ismi olan bir listeyle girdim kitapçıya kişisel gelişim kitaplarınız nerede acaba dedim gosterdiler buraya kadar herşey yolunda bakıyorum bakıyorum raflara aradığım hiç bir kitap yok kendimden şüphe duydum diyorum galiba yanlış goruyorum çağırdım gorevliyi ya birşey sorabilirmiyim evet dedi listeyi eline tutuşturdum ve ben bu kitapları istiyorum dedim hepsinimi dedi dedim evet mümkünse hepsini y789maaşı kitaba yatırmakta kararlıyım adam 5 dk sonra elindeki listeyle geri dondu evet dedim malesef elimizde listede yer alan sadece 2 kitap var dedi adama oyle bir ne demişim ki adam 2 adım geri çekildiy789sadece 2 tanemi dedim evet dedi iyi o zaman alayım ben onları dedim kitaplardan birini sevmedim bıraktım 1 ini aldım çıktım ama kitap almam lazım acilen ümitlerim suya düşmemeli hemen çozum dedim ve aklıma bütün şehirlerde bulunan kitap satışıda yapan bir süper market geldi direk oraya ama yağmur nasıl yağıyor umrumdamı hayırs456(grip ordan yadigar)gittim ordada 2 adet kitap buldum aradıklarım olmasada en azından çekim yasası var içinde y789kitapları aldım elimde kocaman bir liste ve 3 kitapla kaldım e dedim bari kendimi mutlu edeyim kendime bir fanusun içinde bir melek aldım ışıklı birşey karanlıkta süper gorunuyor direk eve kitapları incelemek lazım ben biraz abarttım inceliyeyim derken 1 kitap bittiy7892.kitabıda sabah uykulu gozlerle hastaneye goturdum okuyacam ya inat ettim ama benim kafa çekim falan derken oldu curcuna bütün bilgiler kafamda fır donuyor onuda yapayım bunuda yapayım bak buda varmış siteye bakıyorum bir yandanda e-kitapları yazdırıyorum başka çozum yok krzm67bir yandan onlar sitedeki yazılar diğer sitelerdeki yazılar derken kafam oldu davul sevinclimeditasyon hipnoz eft derken uçuşa geçecektim telkinler var birde ama ben duramıyorum takıldım bir kere bir yandan okuyorum bir yandan elimde defter notlar çıkarıyorum ne kadar çok eksik bilgi varmış bende s456bir yandanda dersler cabası (bende nasıl bir beyin varsa dolup taşacak)ama ben herşeyi dağıtmadan toparlayamayanlardanım once kafam karışacak herşey birbirine girecek sonra 1 hafta düşünüp sentezleyip işime yarayanları alıp yaramayanları silmeyi planlıyorum8977telkinler süper yarıyor uyurken ozellikle en etkili uyku ilacını geride bırakır iananılmaz rahatlıyorumu859ve bir karar aldım hayalim güzel sanatların her hangi bir dalıyla uğraşmak bayılıyorum tasarıma ne yapayım dedim araştırma yaptım ve elimdeki imkanlarla ebru kursuna yazıldım daha sonra bunu farklı şekillerde geliştirecem inşallah çok büyük planlarım var 8977bugün sabaha gelince işe bir gittim problem çıkacak ya çıktı problem sonucunda haftaların yorgunluğu çekim falan derken tam 2 saat ağladım ve karar verdim ben işimden hoşnut değilimdunk56ama çozum buldum ve çozum başka bir yere geçmekte ve büyük ihtimallede geçiyorum patronlarımla konuştum ya beni başka bir yere alın yada ben çıldırma noktasına gelecem aylardır cesaret edemediğim birşeydis456ve evet yanıtı geldi yakında yer değiştiriyorum daha yoğun olacak ama mutlu olacamağlamak iyi geldi yıkılmadım ayaktayım ağlasamdamusic45ve 2 tane insandan darbe yedim iş yerinde asıl ağlatan konu buydu çozumu buldum hemen ama gozyaşıda doktum onlar son noktaydı aslında ama beni bu durum yormuyor insanlara güvenmiyorum beklediğim kişilerden gelmesi beni mutlu etti s456beklmediklerimdende gelebilirdi(bundada olumlu bir yan buldum ya helal olsun bana)ve beni en sakinleştiren şeyi yaptım alışveriş kendime ciciler aldım ve çok mutluyum kilo verme telkinine başlamam şart oldu ama gobişim var acilen telkin lazım bu olaya el koymayada karar verdim tığ gibi olacam hedeflerime yavaş yavaş yaklaşıyorum.. bekle beni hayat ben geliyorum mutlu olmaya...O0k8908 sevgiyle kalın iyilik melekleri hep sizinle olsun...O0 |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) geçmiş olsun canım benim kendine dikkat et iyiki varsın ve bizimlesiny789 |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) canım arkadaşım çok geçmiş olsun. ve sende bu enerji, bu mutluluk ışığı olduğu sürece tüm olumsuzlukları siler geçersin. cilgin897 |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) Alıntı:
|
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) Alıntı:
|
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) Slm çok mutlu :) sana hayran olmamak elde değil arkadaşım harikasın. :)) yazdıklarını okuyunca gaza geliyorum bende yapıcam diyorum ama sonrasında şevkim kırılıyor nerden başlayacağımı bilemiyorum, senden ricam nasıl başladın,neler yaptın,ego güçlendiri haricinde başka telkin dinledinmi yada kaç saat dinledin,çekimler vs.. bunlarla ilgili paylaşımlarda bulunursan bizlere çok büyük bir iyilik yapmış olacaksın arkadaşım. Hep böyle mutlu olman dileğiyle... |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) teşekkürler yesmos güzel dileklerin için en kısa zamanda yaptıklarımı toparlayıp paylaşımda bulunacağım:)) |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) çok mutlum her zaman mutlu olhttp://img62.imageshack.us/img62/7653/bloem273zw.gif |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) mutluluğun daim olsunhappy6 |
bengusucum saol güzel dileklerin için:))y789 |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) Merakla bekliyorum çok mutlu :)) arkadaşım sevgilerle... :)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:19 AM. |