![]() |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) çok mutlu:d hemenn senden şolee pozıtıflığını bana doru ufurmenı ıstıorum hadiii cabuk ol...............:D |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) ne demek hanene +1000 pozitif bonus gönderiyorum hep pozitif kalman için:) |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) şimdi gel gelelim bugünü anlatmaya bugün yine sabah kargalar bile daha kahvaltıya oturmadan işe gittimkhkh56 gün kaçmaz yakalmak lazım uyku sevmez oldum bu arasmileydanceyine kulaklıklar kulağımda telkine son gaz devam guitarişte aksilikler çıkmaz mı yine çıktı(ama benim umrumda mı)hayırrrrrrry789bu arada ben fazla pozitif enerjiyle yüklendim galiba kime çarpsam sıçradı(bir elektrik yüklüyüm sormayın yani)s456çok sevdiğim bir arakadaşımı gireceği yanlış bir yoldan dönderdimblissybir arkadaşım bana çok istediğim pembiş bir kalem hediye etti (ayy kalem elimde odama bir dönüşüm var dünyaları verdi sankik8908)çünkü benim çekim defterimde pembiş çok uyumlu bir ikili oldularO0bir hasta sorun çıkardı yine ama anında hallettim(sorunda neymiş kimmiş)gulensmileyve telkinlerdeki sesleri artık daha iyi duyabiliyorum s456s456ve süper bir uyku uyudum bir ara uyandım kulaklıklar kulağımda(ama ben sırıtıyorum)nedensemusic45ayy nasıl mutluyum dedim yeniden uyudum ve saç rengimi değiştirmeye karar verdim hiç olmayacak şekilde tutmaz denilen saç boyası tamda hayalimdeki şekliyle tuttu blissy(bir yakıştı bir yakıştı)sabah işe gider gitmez bu arda sitedeki çekimle ilgili yazıyı hemen yazdırdım uygulamaya başlayacam yarın şu anda özümseme aşmasındayım daha8977ve bana ters gelen ne kadar olay kişi varsa hepsine şikayetlerimi birer birer ilettim (eskiden olsa üzülürdüm oturur ağlardım sonrada)u859ama bana ters gelen olayları hiç içimde tutmaya niyetim yok bu saatten sonra ve hastlardan aldığım duların haddi hesabı yok bir hasta Allah ne muradın varsa versin dedi bir hasta Allah her zaman yüzünü güldürsün dedi bir hastada inşallah senin gibi güzel bir kız çocuğun olur dedi8977hastalarımda bana çekim yapıyor toplu çekim söz konusu ve şu an süper rahatım koltuğuma oturmuşum karşımda ekran(geveze benle birlikte)blissykeyfim süper yerinde birde birde sanki dahada bir gençleşip güzelleştim(çok yaşlıyım ya daha 24 yaşımdayım)altı üstü zaten 25 ten sonra sabitleyecem yaşı bir 10 yıl 25 olarak gezmeyi düşünüyorum yaşlanmaya hiç niyetim yok:)(ayy yine sevgi pıtırcığıyım benim bu halim nolacak) |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) bugün süper bir güne uyandım şimdide bir mutluyum sormayıny789(nedenini bende bilmiyorum)smileydanceçok güzel şeyler olacak hissediyorum neşe yumağına dondum sabah uyandım odam bir dağınık bir dağınık hemen toplayayım dedim sonrada avaz avaz anne ben odamı değiştirecemmusic45hemen bir dolap getirdim koydum odama adı çekim dolabı12389çekimle ilgili makale yazı ne varsa o dolapta artık ve fıstık yeşili bir kutu hemde kocaman benim dileklerime ancak yeter napayımkhkh56çekim defterimle kalemimide yerleştirdim(dün bahsettiğim pembiş defterimle pembiş kalemim)odam pırıl pırıl oldu babamda tek izin günüm pazar diye bana sıcak ekmek almış annişimde süper bir kahvaltı hazırlamıştı yani değmeyin keyfime sonra annemle çay sefası yapıp sohbet ettikkhkh56(annemle sohbet etmek beni en rahatlatan şeydir)gulensmileygel gelelim sonrasına aylardır aklımda Lens almak vardı ama bir türlü gidip alamamıştım ama evrene nasıl bir mesaj gondermişsem Lens kendi ayağıya bana geldi lensinde ayağı olur demeyin varmı(kuzenim saolsun bana süper bir Lens hediye etti)khkh56koskaca çekim yasasını bir Lens için kullanan ilk insan olarak tarihe ismimi altın harfelerle kazıtacamgulensmileyama çok şeker oldu aynaya baktım süper durdu kafamdakinden bile güzel(kendimi güzel gormede üstüme yoktur(kendimi seviyorum napayım hemde çok seviyorum ayy şeker ben)music45(ego telkinlerini fazlamı kaçırdım ne)gulensmileyayy babişim portakal soymuş getirmiş yemek isteyen varsa paylaşabilirim ayy annişimle babişimi çok seviyorum şükürler olsun boyle bir anne ve babaya sahip olduğum içinsmil56bugün niyeyse çok mutluyum(ne zamana mutsuz oldunki diyeceksiniz)smil56ama nefes alıp vermek bile mutlu olmak için geçerli bir neden değilmi89778977şimide çekim defterime yeni oğrendiğim bilgiler sayesinde daha güzel şeyler yazacam sonrada ders çalışmam gerek benim bir okulum var gulensmileyherkes okuldan arta kalan zamnlarında işe gider ben işten arta kalan zamnalrımda okula gidiyorum khkh56aradada akıllı kız olup ders çalışıyorum(ders çalışmayı çok seferimde)khkh56neyse bugünlük bu kadar arkası yarın(tam pembe dizi gibi oldu ama neyse8977sevgiyle dostça kalın(bu sozuda hatırladınız değil mi)aman ne yapayım aklıma başka birşey gelmediblissyblissy(teknik aksaklıklar nedeniye dün yaşadıklarım bugüne kaldı bugün yeni bir gün günün sonunda inşallah yeni bir sayfa daha yazacam)y789 |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) süpersin canım böyle devam et sevgiyle mutlu kaly789 |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) saolun yavaş yavaş çevremdekilerede yardım etmeye başladım haha mutlu olmak çok güzel valla bu kızın hiç derdi yokmu diyeceksiniz ama artık herşeyin olumlu bir tarafını bulup onu görüyorum polyana falan değilim yanlış anlaşılma olmasın sadece yaşamayı seviyorum üzülmeyi vakit kaybı olarak görüyorum:)sevgiyle kalın okuyan herkese ayrıca teşekkür ederim:) |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) "çok mutlu" hayranın oluverdim çıktım:) yazıların hayat dolu okurken ferahlıyor huzuru buluyor kekik kokusu gibi içime çekiyorum ohhhh diyorum ohh oh oh oh. senden esinlenip gaza gelmeye çalısıyorum, basarılı da oluyorum hani. hayata olumlu bakanlardanım artık bende, ne yani 3 günlük ömrümü heba mı edeceğim demi ama. canım arkadaşım hep mutlu hep çok mutlu kal. yüreğinden sevgi, yüzünden gülücükler hiiiç eksik olmasın. yaz ol,bahar ol ve kıştan uzak ol. |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) "çok mutlu" hayranın oluverdim çıktım:) yazılarını takip ediyorum,okurken ferhalıyor huzuru buluyorum, kekik kokusu gibi içime çekiyorum ohhhhh diyorum ohhh oh oh oh. senden esinlenip gaza geliyorum ne iyi geliyor bir bilsen. iyi ki varsın arkadasım. bende hayata olumlu yönünden bakmayı öğreniyorum artık,canımı hiç bir sey için sıkmıyorum hep pozitif free pozitif:) 3 günlük ömrümüz var bu saatten sonra negatif olup ta hayatımın heba olmasına izin verir miyim hiç. mutlu çoook mutlu ol arkadaşım yön verdiği bir arkadaş var bilmeni isterim. yüreğinden sevgi, yüzünden gülücükler hiiiiiiç eksik olmasın. güzel insan hoşçakal. |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) anam mesaj gitmedi die üzülmüştüm şimdi ise utandım yaa,kulaklarımdan alev cıkıyor ne ettim ben böyle. :) |
Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) ayy ne güzel dilekler bunlar (yaz ol,bahar ol ve kıştan uzak ol. )defterime hemen yazmalıyım beni çok ama çok mutlu ettin güzel sözlerinle genco sanada her doğan gün yeni bir güzellik getirsin sevgiyle mutlu kal:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:58 PM. |