![]() |
Cevap: spestnaz ın günlüğü şu anda okulun kütüphanesindeyim. seçmek iyi güzel ama harekete geçmek da lazım. yani aslolan cesaret. korkuyorum gidip konuşmaya. gerçek hayatımda yanımda sizin gibi cesaret veren, kendimi güçlü hissettiren insanlar yok. ne yapsam yok olmaz, yapamazsın diyen (çok özür dilerim) salakklarr var. nefret ediyorum onlardann ama kovamıyorum. niye bilmem ama yapamıyorum. yaa rahat bırakın beni diyorum. yalnız kalmak istiyoruum demek istiyorum ama diyemiyorum. sevmiyorum onları. evet onları sevmiyorum. ben sizi seviyorum yaa. . sırf onlar yanımdalar diye, onları tanıdığım için gidip hoşlandığım kıza merhaba diyemiyorum. tam konuşacakken tanıdıklarımdan birini görüyor ve direksiyonu onların yanına kırıyorum. ve kararsızlığım beni bitiriyor. karar verdimmi ardında duramıyorum. çok çabalıyorum kendi kararlarımı verip uygulamak için şimdiye kadar olmadı ama olacak. her ne kada herşey aleyhimde işlesede olacakk!! kendinize iyi bakın sizleri seviyorumm. . |
Cevap: spestnaz ın günlüğü iki gündür telkinleri gece dinlemeye başladım. dün toplam 3 saat dinlemişim kulağımdan çıkmış kulaklıklar, bu gece ise ne kadar dinleyebildim bilmiyorum ama iki gündür saat 09:09 da kalkıyorum. . mutluyum ve sizleri seviyorum. gün içinde de, gece de dinleyeceğim artık ve mutluluk çapamı oluşturacağım bende alnımda blissy pes etmek yokk guitar başarana kadarr partysmiley sizleri çooooooooookk seviyorumm, kendinize iyi bakın cilgin897 |
Cevap: spestnaz ın günlüğü ayy uyanma saatin ne güzelmiş 09:09 ben saatlere çok dikkat edenlerdenim saatler bile seni mutluluğa uyandırıyor artık:) |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Alıntı:
|
Cevap: spestnaz ın günlüğü Cok sevindim.bende 8.kalktim ,kizimi krese goturdum . Eve geldim ,siteye girdim ,bir baktim spestnaz gunlugune ne guzel.. seyler yazmis.Haliyle bende sevindim canim ya |
Cevap: spestnaz ın günlüğü yaa ben sizleri çok seviyorum yaa anlatamamm blissy delilerr gibi çığlık çığlığa koşasım varrrr tabii mutluluk çığlığı en zor günümde yetiştiniz sayenizde şimdide mutluyum kendimimm sevincli nasıl anlatiyim bilmiyorum içim içime sığmıyor sizin yazdıklarınıza bakınca. . bakıyorum yeni konu yerine ilk mesajı açarrken başlıyor kıpırdamaya kalbim sonnra sizin güzel yazılarınızı pamuk şekeri gibi dileklerinizi okuyorum mutluluktan uçasımmmm geliyor uy897 Allah'ıma bin bir şükürler olsunki burasıyla tanıştırdı beniii cilgin897 sizleri çooooookk seviyorumm guitar kendinize iyi bakın t678t678t678 |
Cevap: spestnaz ın günlüğü bugün 09.30 da kalktım smil56 kahvaltı yı kaçırmışımm ama aç değildim garip bi durum partysmiley dün akşam istemediğim bişey hakkında birine hayır dedim ve bunu yaparken içimde hiçbi şekilde çekinme yoktu blissy hayat benimse o üzülürse üzülsün kendi istediği olmasığı için. . bide tavır yapmaya çalışdı ki anlatamam size. umursamadım. gözlerinin içine bakaaaa bakaaaa hayır dedim. bi neden istedi nedeni yok, öyle dedim. . çok mutluyum yaasevincli bide bugün annemin çok sevdiği benimse hiç sevmediğim bi giysi var onu giymeye karar verdim. . normalde şu ne der, yok ya yakışmazsa, o nasıl bakar derdim ama şimdi kim ne derse desin dedimm blissy hala da diyorumm partysmiley eee si hayat güzel, bana verdikleri için Rabb'ime şükrediyorum veeee uçuyorumm gulensmiley sizleri seviyorum kendinize iyi bakınnn happy6 |
Cevap: spestnaz ın günlüğü yapım gereği çok sabırsızım. o yüzden hemen değişmek istiyorum. umutsuzluğa atmasına izin vermiyroum ama. bekliyorum. bugüne kadar bekledim şimdide bekliyorum. ne kaybederim ki. . ama kazanacağım ve kazandıracağım çok şey var. olumlamalar yapacağım, en azından çalışacağım. ama çoooookk kötü bastırıyor bilinçaltı. zor tutuyorum kendimi. bu kadar dayanıklı olduğumu bilmiyordum. sizleri seviyorum. kalı n sağlıcakla. . |
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:47 AM. |