Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   spestnaz ın günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/462407-spestnaz-gunlugu.html)

Belgin ∞ 04-12-2009 02:55 PM

Cevap: spestnaz ın günlüğü

Alıntı:

spestnaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572315)
bu tünelde, ucu karanlık olan bu tünelde bana ışık olduğunuz için sizleri çoooooooooooooooookk seviyorumm!!!

Burayı da olumlu yazdık mı tamamdır y789 Harika bir mesaj tamamlanmış olur o zaman :)

Mesela ne diyebiliriz? dusun2
Her yanı ışıklarla dolu olan bu tünelde, renklere renk kattığınız için...
Daha olumlu oldu sanki girlhaha

sevgiler.

spestnaz 04-12-2009 05:09 PM

tabii tabii sevincli değiştircektimde vazgeçdimm blissy mutluyum umutluyumm music45 pavarotti dinliyorum uy897 tavsiyeniz için çooooooooookk mu çooooooooooooooooooooookkk teşekkürler cilgin897 bundan sonra öyle olacak gulensmiley geç olsunda güç ollmasın dimi sapkal89 sizzleri çoooooookk mu çççççççççççooooooooookkkkkkkkkk seviyoruuuuuumm music45khkh56happy6smil56cilgin897k8908uy897alk78
Her yanı ışıklarla dolu olan bu tünelde, renklere renk kattığınız için sizlere minnettarım, sizleri seviyorum, sizlere aşığım, sizlere duacuyım, sizleri mutlu görmek istiyorum. . tahmin ettiğiniz gibi liste uzayıp gidiyorr 8977

HAYAT BİZİM music45

son bişey: artık yazılarım siyah renkli olmucak (ama siyah gömlek yakışıyor bana) blissy

spestnaz 04-12-2009 11:50 PM

bay günlük, son 15 dakikadır özgüvenimi kaybetdim bilmiyorum neden bir sürü konuya yazdığım mesajları gönderemedim. bilmiyorum neden. tuttu aldı cesaretimi. ama bilmiyorum kim aldı. yarın istanbul a dönüyorum. sabah 11 de otobüsüm kalkıyor. koltuk no 11. mutlumuyum? bilmiyorum. 1 ay sonraki finallerim aklımda. onları geçersem 1 ay ankara dayım. offffff acaba kalsammı. . riske girmek istemiyorum. o zaman geçmeliyim. yaa çokk yalnızım, ama gönül yalnızlığı. çok sağolun sizler baana destek oluyorsunuz zor zamanımda, iyi günümde zaten yanımdasınız ama bennde sevgimi paylaşabilmek istiyorum. tek başıma taşıyamıyorum. çok ağır geliyor. sanırım gül alacağım, yurdun bahçesine dikeceğim. ama benim olacak. onunla konuşacağım, koklayacağım onu, gözyaşlarını yapraklarına süreceğim. onu seveceğim. .

yarım yazamayacağım için şimdi yazmak istedim. sizleri seviyorum. hepp sevgiyle kalın.

derya hanim 05-12-2009 12:56 AM

spestnaz gunlugunu bastan sona okudum okumayada devam edicem .cok icten ve samimi .burada bulunanalarin cogu, bende dahil olmak uzere cok ozel insanlariz cunku bu siteye uye olmak tesaduf sonucu yada tavsiye ile bize bir mucizedir

yeni bir hayat 05-12-2009 05:40 AM

Enes'cim sanal da olsalar bu gülleri kabul et lütfen..Arada böyle hava değişiklikleri olur hayatımızda..İstediğin güzellikleri hayatına tezahür ettirebilirsin..Çünkü burada bunların sayısız yöntemi var..Sınavlarında da başarılar diliyorum..İyi yolculuklar..actionsmile

http://i0912.hizliresim.com/2009/12/5/1026.bmp

spestnaz 05-12-2009 08:25 PM

yaa ne desem. . ne kadar güzel şey desem yetmez ki size sapkal89 çok iyisiniz yaa, yeniden büyümeme yardım ettiniz, ediyorsunuz. benim de bi insan olduğumu hatırlattınız. sizin verdiğiniz güller sanalda olsa beni çok mutlu etdi. anlatamam yaa, anlatamam. kaydetdim bilgisayara hep bakıcam. çok teşekkür ederim. sayenizde bu durumdayım. sizleri çok blissyseviyorum. sizlere minnettarım. mutluyum yaa, çooooooookk mutluyum sevincli çok teşekkür ediyorum sizlere. çok teşekkür ediyorum. haykırarak söylüyorum: SİZİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKK SEVİYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMM
kendinize iyi bakınn actionsmile

Sultan 05-12-2009 09:58 PM

harikasın farkındalıklarının gittikçe artması dileğiyle sevgilery789

spestnaz 06-12-2009 12:15 PM

gece boyu telkin dinledim. hatta kulaklık kulağımdan çıkınca rahatsız olup uyandım, kulağıma takıp bidaha yatdım blissy başım ağrıyor ama mutluyum. sizleri seviyorum. kendime geliyorum. farkedebiliyorum. başkalarının düşünceleriyle hareket etmiyorum artık. eskiden herkese yardım etmeye çalışırdım, elimden gelenin fazlasını yüklendiğim için hiçbişey yapamazdım ama suçlu yine ben olurdum. uzaklaşırdı insanlar benden, çünkü becerememiştim. ve üzülende ben olurdum. ama şimdi doğru olanı yapıyorum: sadece yapabileceğim şeylere yardım ediyorum. bana ters davrananları tersliyorum. o kimki bana ters davransın. . benden daha değerli değil. o zaman o kim ki bana kendimi kötü hissettirecek!! ohh bee, işte şimdi rahatım. . sizleri çok seviyorum. kucaklarr dolusu sevgiler. Allah'a emanet olun t678

spestnaz 07-12-2009 10:37 AM

yine gece dinledim ama saat 02.51 de uyandım farkettim uyuyamadığımı ve 3 saat dinlemişken çıkardım kulaklığı kulağımdan ufak bi kaçamak oldu buu y789 açığı kapatıcam ama bugün İnşallah blissy mutluyum herşeye rağmen. . hocamdan kağıdımı göstermesini isticem. 500 kişi arasından nsaıl yapıcak bilmem ama (yapmaya da bilirr) ben kağıdımı görmeyi seçiyorumm actionsmile sağlıcakla kalınn sizleri seviyorumm guitar

doris 07-12-2009 12:03 PM

bizde seni cooooooook seviyoruz spestnaz...smil56ttli3tender45

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:13 PM.