![]() |
Cevap: spestnaz ın günlüğü hahaha khkh56 yurtta olmasam denerdim ama onu da öldürmek istemiyorum smil56 öneri için teşekkürler guitar |
Cevap: spestnaz ın günlüğü günlüğün çok eğlenceli tebessüm etmemek elde değil.alk78 |
Cevap: spestnaz ın günlüğü teşekkürlerr, tebessümleriniz kahkahalarınızın teminatıdır actionsmile |
Cevap: spestnaz ın günlüğü hakkaten gülen yüzlerle dolmuş burası...ne kadar hoş bir günlük blissy:zpzp: |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Alıntı:
http://www.resimupload.org/data/medi...mor-sumbul.jpg hepinize minnettarım guitar sizleri çooookk seviyorumm iyi ki varsınızz y789 |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Spestnazcım ne güzel artık mutluluklarını paylaşıyorsun...böyle güzel yazıları okudukça bende mutlu oluyorum..sıra banada gelicek diyorumm...İyiki varızzz...music45 |
inşallah her geçen gün burada senden daha çok gülen yüz göreceğiz hepimiz f678h son sözün için de şunu diyim ; estağfurullah o nasıl söz öyle y789 tabi ki herkesin herkese öğüt vermek haddidir..hepinizin görüşleri bence çok değerli...hem de her kelimesi 12389 |
Cevap: spestnaz ın günlüğü :) merhaba spestnaz:) |
Cevap: spestnaz ın günlüğü teşekkür ederimm actionsmile buradaki herkes melek gibi parıldıyor aslında, ama farkındalık denen şey gerçekten ona sahip olunmadığı zaman acımasız oluyorr dunk56 her şeye rağmen biz çabalıyoruz ve sonuca ulaşacağımızı biliyoruz guitar kimi 3, kimi 5, kimi de 7 günde. . sabır sandığının anahtarını bulmuşuz, çevirmek kaldı geriye. . içinden çıkacak olann sonsuz mutluluk için sadece çevirmekk music45 http://asansorlukuyumcukasasi.net/images/anahtar.jpg |
Cevap: spestnaz ın günlüğü sigrt56 çokk pis soğuk yedimm bad45 ama site yerinde ya guitar iyi yaa, hayırlısı actionsmile pöh bee partysmiley bugün anayasa sınavıma girdim. 5 sayfa yazdım bir buçuk saatte. dik durmaktan kaburgalarım çatlamak üzre wave44 ooooff ne gündü yaa sevincli neyse fazla uzatmasın bu gariB smil56 sizi seviyorum dostlar, kendinize iyi bakın y789 |
evet ego güçlendirici telkin insanda dik duruş yaratıyor smil56 |
|
Cevap: spestnaz ın günlüğü Merhaba doğan güneş... |
Cevap: spestnaz ın günlüğü bi itirafta bulunayımmı y789 o tarz sözler eskiden bana da yavan ve basmakalıp gelirdi...hadi canım sende falan derdim...altında yatan derin anlamı göremezdim...herşeyi yerinde ve tuzu kuru olan insanların mutluluk tezahürü gözüyle bakardım...ama artık istesem de diyemiyorum..telkinler sayesinde gizli bir güç olmumsuz düşünceye tam kapılacağım sıra beni geri çekiyor sevincli |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Her gecenin sabahı var deniyor, gece karanlık olduğu için dışlanıyor. . Nedenn gece doğan 'Ay' ı kimsecikler düşünmüyor?? Sırf Güneş ışığıyla aydınlattığı için mi?? Bu ne biçim iş o zamann. . Gece ortaya çıktığı için mi?? Onun seçme şansı yok ki. . Yeterince aydınlatamadığı için mi?? Elinden geleni yapıyor. . O halde neden 'Ay' ın güzellikleri yanında gecenin karanlıkları var olsunn ki?? http://img03.blogcu.com/images/b/i/l...1247777288.gif |
Cevap: spestnaz ın günlüğü 20 satır yazdım hepsi silindi khkh56khkh56 kısmet değilmişş actionsmile bugün hukukta ne işi olduğunu bi türlü anlayamadığım iktisat adlı arkadaşın dersinden çaktımm sanırımm sevincli aklım başıma geldi gibi bişey. . Affetmek, affedilmek istedim. Hava o kadar güzel ki, derin nefes almaya kıyamadımm khkh56 tebessümüm yeniden doğdu yüzüme. zor da olsa oldu actionsmile deli gülüşü gibi music45 yüzüme her bakan öyle diyor: 'Lan sen deli misin!! Kaçık. . Öyle bişey yapılır mı!' falan filann. . Deliyim bee. . Varmı diyeceğiniz! siz akıllıysanız ben deliyim. . deliyimm. deliyimm. . . vesaire. . yaşamak için deli olmak lazım bennce guitar 60 ımda altımda poşetle kenar mahalle çocukları gibi karda kayamayacaksam nedenn yaşıyorumm?? Yada sallana sallana yürüyemeyeceksem şu yaşımda?? bağırıp çağırarak konuşamayacaksam; deniz kıyısında volta atamayacaksamm, turistlere yanlış adres khkh56khkh56 tarif edemeyeceksemm, partysmiley pulp fiction daki twist sahnesinde deliler gibi dansetmeyeceksem derty gökkuşağı nın bir ucundaki altın dolu torbayı aramayacaksamm, sokakta yürürken pantolonumun paçasının birbirine sütünmesiyle çıkan sesi rock müzik ritmi yapıp yürüyemeyeceksem; bir ucu kapalı su kemerinin üstünde haykıramayacaksamm; benn niye yaşıyorummsevincli ohh bee!! kendimi affediyorum laaaann. . affediyoruuumm. . Bana kötülük yaptıklarını düşündüğüm herkesi affediyorumm. . hemmde herkesi. . bilmeden istemeden canını sıktıklaımdan özür diliyorum ve yüce gönüllerinde benim için estirdikleri fırtınalarında kendime güvenli bir liman buluyorummm. . derin nefes alıyorumm ve herşeyy çok daha güzelleşiyorr. . Hayat belki toz pembe değil ama ğamuk şekeri gibi güzell actionsmile Hepinizi seviyorumm. . kendinize iyi bakın. |
Cevap: spestnaz ın günlüğü ne kadar samimi bir yazı :) blissy okurken içim açıldı valla bir an çocukluğumdaki o neşeli günlerimi hatırladım.. iyiki varsın sevgilerle smiliyface |
Cevap: spestnaz ın günlüğü biz de seni seviyoruz güzel insan... |
Cevap: spestnaz ın günlüğü sağolun dostlarr actionsmile sizolmasanız bu gemi batarr http://www.genckolik.net/uye/165180-...08-titanic.jpg |
Cevap: spestnaz ın günlüğü o gemiyi kimse batıramaz... sanmıyorum... |
|
Cevap: spestnaz ın günlüğü bugünüm lüzumsuz hatırlamalarla geçti guitar ne kadar çok insan varmış etrafımda hayata (+) taraftan bakann. . Bazıları boşvermişliğe saplamnış; çıkamıyorlar. Bazılarıysa tamamen umutsuzlukla büyüyorlar. . Hele helee, benden daha beter durumda olup da kendi halinden memnun olanlar da var ki, tutup sarsmak istiyorum onları. . Kendine geeeeellll laaaaann!! demek istiyorum ama o, basit biri olup öyylece yaşamayı tercih ediyor. . Amaaaaaann!! Umursamıyorum elimden geldiğince çoğu şeyi. . Açıyorum odamda DuMaN ımı sonn sesste, bağıra çağıra eşşşlik ediyorum şarkısınaa. . İçmeden sarhoş oluyorum khkh56 açtım camı, baktım etrafaa. . Çektimm içime sissli havayıı. . vayy bee!! yaşamak varmış, dedimm. . yaşamak güzelmişş, dedimm. bir de nefes verdimmm ki. . hiçbir şey kalmadı içimde. gökyüzüne uzanan bir yol açıldı ve gittiler. gitsinler, zaten. . İstemiyorum hiçbir şey. . İstemiyorum. İsteyemiyorum. . actionsmile Ama yaşamak güzel. . yada ne derr: Hayat, Güzeldir!!! |
Cevap: spestnaz ın günlüğü insanlar hiçbir şeyin değerini bilmiyorlar. . hiçbir şeyin hem de . sevginin bile. ulan yazık bee!! aç insanları düşünmeden, yazık günah demeden çöpe attıkları yemeklere, israf ettikleri suya eyvallah. . ama kırdıkları kalplere?? buna eyvallah diyecek biri varrmıı?? varrsa, ben kocamaaann bir 'hata'yım. Büyük bir hayal kırıklığından ibaretim. sığamıyorum bu bedene. . Küçük geliyor dünyaaa. . hislerimin tercümanı yok. kimse de anlamıyor. ben kimseye benzemiyorum. bilmiş bilmiş bakmayın bu yazıya. . yine çıkmazlara girmiş; kendini tutamamış demeyin. bana sabrı da tavsiye etmeyin. . sabrediyorum zaten. . saçma sapan şeyler yaşıyorum. Hayırlısı, deyip geçiyorum. Sabah bir yazı okuyorum, diyorum ki: işte, benim derdim bu. . enn fazla 6 7 dakika sonra unutuyorum okuduklarımı. amaaaann!! boşveeerr!!! sen mutlusun spestnazz. . kimse umurunda değil, senin. dünya sadece senin. Sadece senin. kim sıkabilir ki canını!! kimmse sıkamaz! ama gelin görün kii. . Sığamıyorum bu dünyaya. sığamıyoruuuuuuuumm. . sonsuzluk denen saçmalığa kaptırsam kendimi. . Yada jüpiter de 400 500 yıldır dönmekte olan hortumun arasına atlasamm!! saat 20.20. . bakın, buraya yazıyorum: Kendimi bildim bileli bu aynı vakti görme (19.19, 20.20, 21.21 vb) olayına saçmalıktır, dedim. . ama inanmaktan kendimi de alamadım. en son biri yazmıştı ya, kapıda kalan kadın hikayesi. . onu okudum ama kimin yazdığını unuttum. . al işte. . neyse, o hikayeden sonra biraz duruldum. şu ann biraz sakinliğe ihtiyacım varr. . sakinim, ama. . bilmiyorum yaa. . bu internet cafe deki insanlardan iğreniyorum. Havada uçuşan küfürleri bir duysanız. . elimde olsa varr yaa. . neyse, öyle işte. . yazdıklarımı silesim var. alakasız oldu, gibi. . ama silmiyorum. çünkü gerçekler. . Realistlik gerçekçilikse; benn de NaturalisT im. . sevgiyle kalınn. . |
Cevap: spestnaz ın günlüğü o 20.20 olayını ben de biliyorum ve inanıyorum nedense...önceden hep yakalardım bence doğruluk payı olabilir. spestnaz sen çok tatlı bir insansın kimsenin seni üzmesine izin verme. bunu başarmak senin içinde... |
|
Cevap: spestnaz ın günlüğü bazen bütün teselli sözleri anlamsız geliyo kulakların duymuyo iyi bilirim bunu..bazen susmak en iyi destek.. |
Cevap: spestnaz ın günlüğü enn iyisi olabliir ama ben susmak istemiyorum. . teselli sözleri kocamaaann bir yalandan ibaret diyorum. çünkü beni hiç mi hiç umursamadan söylenen sözlerr. . anlayabiliyorum bunu. . biliyorum bu durumu. yaşıyorum. o zaman kendimi salak gibi hissediyorum. kızıyorum herkese. . taa ki durulana kadarr. . |
Cevap: spestnaz ın günlüğü yok zaten teselli etmek yerine susmak lazım diyorum yani çevrendekilerin ...çünkü bazı konularda teselli insanı sinir eder ya da ne biliyim anlmasız manasız gelir |
Cevap: spestnaz ın günlüğü afedersin. asğır duymaz uydurur gibi birşey oldu. ne alakası varsa dediğimin konuyla. . teşekkürler. bugün biraz ot um kusura bakmayın arkadaşlar. . |
Cevap: spestnaz ın günlüğü canım dostum biliyorum zor ama sakin olmalısın. daraldığımız zaman her şey daha da kötüye gider. sen sakinliğini korumaya çalışmalısın... |
Cevap: spestnaz ın günlüğü iyi ki varsınız hepiniz. teşekkür ederimm herkese. |
Cevap: spestnaz ın günlüğü gece 2 de yatıp sabahın 06.30 unda kalkıp sopa gibi ayakta olann ve kendini bugün için enn az cintonik gibi çarrrpıcı hisseden kaç kişi vardır acaba benden başka khkh56khkh56 http://www.eksiduyuru.com/files/1181900740.jpg |
Cevap: spestnaz ın günlüğü telkin dinlemenin avantajlarından birisi de bu zaten...uyku süresini oldukça kısaltıyor.. ama ne güzel dimi daha fazla zaman kalıyor insana cilgin897 |
Cevap: spestnaz ın günlüğü |
|
|
alışırsın geçer girlhahagirlhahagirlhahasuçluluk telkini dinliyormuydun sen ? o telkin gündüz dinleyince çok fena uyku yapıyor..belki listendeki başka herhangi bir telkinin de gündüz uyku getirme etkisi olabilir..bi düşün istersen :) |
|
Cevap: spestnaz ın günlüğü canım benim böyle daraldığın zamanlarda müzik aç tv izle kafanı başka bir yere yönlendir. camı aç temiz hava girsin içeri. hayal kur kendini bambaşka bir yerde mesela kır çiçeklerinin içinde hayal et. biliyor musun hayallerimize kimse karışamaz oraya kimse müdahale edemez orda istediğini yapabilirsin ve yine biliyor musun hayaller gerçek olabilirler. bu arada geçmiş olsun iyi ki varsın... |
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:11 PM. |