Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   bnm günlüğüm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/462196-bnm-gunlugum.html)

esra90 22-12-2009 02:23 AM

Cevap: bnm günlüğüm

çok haklısınız.. peki içimdeki duygu karmaşası duygularımın net olamaması :( sizce yaşımla alakalı bişeymi yeterince olgunlaşamadğim için mi yani

yeni bir hayat 22-12-2009 02:34 AM

Hedeflediklerinle karşılaştığın durumlar birbiriyle uyumlu olmadığında özellikle de bu yaşta duygu karmaşası yaşaman normal..Eğitim ile ilgilenmen gereken bu dönemde evlilik fikri sadece kafanı karıştırır diye düşünüyorum..Dolayısıyle gereken şeylere odaklanamazsın..Öncelikle kendini tanımalısın,değerlerini bilmelisin..

bayşegül 22-12-2009 03:45 PM

esracım merhaba
günlüğün hayırlı olsun
hep güzelliklerle dolsun

esra90 22-12-2009 10:55 PM

merhaba :) teşekkür ederim inş öyle olur..sizde benm günlüğüme hoşgeldiniz :)

esra90 23-12-2009 01:30 AM

güzel gecemin sakin sessizliği...evde yine sadece ben uyumadım..kendimle başbaşa olmanın keyfini çıkarıyorum..düşüncelerimin arkasında durablmektende mutluyum dün aldığım kararı bugün uyguladım küçükde olsa hissettiklerimi hiçe sayarak... böyle daha iyi olacağına inandığım için bunu yaptım..belki biraz zor oldu ama en kötü karar bile kararsızlıkdan iyidir düşüncesiyle yola çıktım sevgili günlüğüm..bugün konuştum bahsettiğim kişiyle telefonda bütün düşüncelerimi anlattım.. çok büyük bi tepkisi olmadı ama üzülmüştür heralde..en azından ben öyle düşünüyorum.aynı sınıftayız demiştim dersanede..akşam derse gittim hiç konuşmadık sadece selamlaştık..ilk saate girdi bi daha gelmedi derse.. kendimi kötü hissettim sanki suçluymuşum gibi..beni görmek istemediğinden gitti sanırım.. herneyse biraz zorlancam bu konuda aynı sınıfta ama napim. daha iyi oldu günlüğüm hayrlısı ne diyim..

esra90 23-12-2009 01:53 PM

BİTAnECİK GÜNLÜĞÜM,
bugün değişiklik var bende neden anlayamadım içimde değişik bi mutluluk var :):) kahkaha atmak geliyo hayrdır inşallah :):)öyle birden oldu uzun zamandır olmamştı.aslında sabah kötü kalktım biraz mutsuz uyandım ama bilgisayarı açtım hemen güzellll siteme girdim telkinlerimide açtım dinliyorum aklıma ilk imzamı değiştirmek geldi hemen güzel bi imza yapayım dedim içimi karartmasın..güzel gören güzel düşünür,,bende imzamı gördükçe güzel düşünürüm dedim onun için böyle bi imza yaptım :):)

çok_mutlu:) 23-12-2009 02:34 PM

çok güzel haberler çok sevindim canım şu profil resminide bir değişsen süper olacak mesela hayalindeki evi profil resmin yap:))

esra90 23-12-2009 02:39 PM

evet ya niye düşünemedim aslında papatya resmi koycaktım ama sorun çıktı evet kesnlkikle süper fikir :) hayalimdeki ev :):)

esra90 24-12-2009 03:22 AM

saat 03.19 ben hala uyumadım başım çok ağrıyo artık uyuma vakti geldi sanırım.. sanada bişeyler yazayım dedim günlüğüm vefasızlık etmek istemedim..aslında bahsetmek istediğim bikaç konu var ama hiç açıp moralimi bozmak istemiyorum inşallah içimdeki sıkıntılardan kurtulurum telkinlerimide düzenli olarak dinlemeye çalşıyrum..kesnlkle bırakmamam lazım..bazı şeylere kendi içimde yeni yeni tutunmaya çalşmşken..

esra90 24-12-2009 03:24 AM

okudumda çok soğuk olmuş ya :) seni seviyorum günlüğüm :) sizi seviyorum güzel sitemin güzel insanları :) içindeki umuda tutunup yeni bi sayfa açan herkesin Rabbim yar ve yardımcısı olsun..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:01 PM.