Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   bnm günlüğüm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/462196-bnm-gunlugum.html)

çok_mutlu:) 06-12-2009 10:50 AM

Cevap: bnm günlüğüm

canım bence burada süper bir gelişme söz konusu niye kendiniz üzüyorsunki sen işten ayrılma konusunda tam emin değildin patronların sana yol açmış sana yardım edeceklerini söylmeişler artık süper ötesi bir şansın var hem cv ne yazacağın daha uzun bir süre çalıştığın bir yer olacak bundan sonra bu + bir puandır gittiğin yerde deneyim kısmına baktıklarında 1 ay yazısını gördüklerinde 1 ayda usanıp kaçıyor demekki diyeceklerdi senin gelceğine süper bir çekim yapılmış farkında değilmisin ve daha erken çıkacağın için artık derslerlede daha fazla ilgilenebilcekesin deyme keyfine her olaydan olumlu bir sonuç çıkarman gerek olumlama yapabileceğin için ama bu fazlasıyla olumlu bir olay zaten ayy senin adına çok sevindim canım belki bu zaman dilimi içerisinde ayrılsaydın keşke ayrılmasaydım gibi birşey gelecekti aklına ama şimdi 1 ayın var 1 ay boyunca hem erken çıkıp ders çalışma şansın var hemde kararlarını düşünme şansın var çekim yaşası sende fazlasıyla var bunu ilerletebilirsin her senin elinde çekim yasasına bir gülümse bak neler gelecek sana:)

esra90 09-12-2009 12:15 AM

ewtt günlükcüm hayatın bana çizdiği yoldamı ilerliyorum yoksa bu çizgiyi kendim mi belirlicem bu da biraz saçma oldu ama
blmiyorum bu soru geldi aklıma herşey üst üstemi geliyo hep böyle oluyo ama önmli karar vermem gereken şeyler olduğunda..Allahım çok dua ediyorum hem de çok beni tek duyan sensin biliyorum ki içime ferahlık huzur ver senn merhametine sığınıyorum..

esra90 13-12-2009 09:04 PM

sonlansın sonlansın belirsizlik btsin dedim bugün işten ayrıldım inş iyi yapmşmdır inşallah

Sultan 13-12-2009 09:10 PM

kendini mutlu hissedeceğin bir iş için imgeleme yap.iste mutlaka seni bulacaktır...iyiki varsın sevgiyle mutlu kaly789

esra90 14-12-2009 09:49 AM

bengusucum artık uzun bi süre çalşmayı düşnmüyorum dersanem var ya ona yönelcem inş. açık öğretim sınavlarım da başlayacağı için onada çalşmam lazım üçü birden çok ağır geldi..bana çoook dua et olur mu :)sende iyi ki varsın mesajınla tebessüm ettrdin beni :):)

esra90 20-12-2009 12:36 AM

seviyorum bu sattleri kendimi en iyi hissetiiğim anlar yalnız kendimle başbaşa kalmak çok güzel kendime zaman ayırmakda çok güzel.. bazen çok mutsuz olduğumu düşünüyorum sanki yşamak için bi sebebim yokmuş gibi geliyo düşünüyorum.... eğer Rabbim beni yarattıysa mutlaka bu dünyada güzel bişeyler yapmam gerekiyo en azından başkalarına mutluluk verbilyorumdur belki birilerinin hayatına çok şey katıyorumdur azda olsa bu beni sevindiriyo günlüğüm.....

spestnaz 20-12-2009 12:40 AM

yaşamak için sonsuzz nedenlerden ufak 1 tanesi sizin günlüğünüzü birilerinin okuyor olması t678

esra90 20-12-2009 12:41 AM

bu cümle çok güzel içim cız etti gerçekten..

esra90 22-12-2009 01:59 AM

sevgili günlüğüm bu konuyu sana açıp açmamakda teretdüt ettim.. en azndan burdaki arkadaşlarımdan başkada bu olaya tarafsız bakacak cokda fazla kişi yok sanırım etrafımda.. en tarafsız en net görüşleri burdan alacağıma inandım..hayat bana resmen hucum etti 2009 yılında herşey üst üste geldi.. 1 ay öncesine dayanan bi olay.. bi çocuk var benden beş yaş büyük dersaneden daha doğrusu dersaneye beni görebilmek için kayıt olmuş ciddi düşünüyor.. iyi birisi belki en azından şimdi tanıdığım kadaryla telefonda görüşürüzyoruz arada msjlaşıyoruz yani.. ama ben mesafemi hep koruyorum o da öyle.. başta kenslkle olmaz dedim ben evlilik düşünmüyorum.. o da zamana bırakalım azda olsa birbirimizi tanıyalım dedi ama bu gece uzun uzun düşündüm yok yani ben daha evlenmeyi falan düşünmüyorum belki yaşım gelmiş olsa o kişiyle düşünebilirim ama evliliği düşünmüyosam onlada görüşmemn bi anlamı yok.. bu bir ay içinde ona kesin hiç bişey söylemedim arkadaşmışız gibi davrandım belki bnm için düşünme aşamasıydı.. diyo ki yaza düğün yaparız ben daha 19 yaşndayım evliliğe hazır değilim ki böyle bişeye nasıl girişiyim sizce napmam lazım şimdi hem onu kırmadan hemde bu konuda üzülmeden bişeklde kapatmam lazım kendimde bağlanmadan..uzamasını istemiyorum ona mantıklı bişeklde açklamam lazım ama nasıl kötü olan dersanede aynı sınıftayz :(

yeni bir hayat 22-12-2009 02:13 AM

Yüreğinin sesini dinle esracım..İçindeki ses sana doğruyu söyleyecektir.
19 yaş evlenmek için bence de çok erken..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:21 PM.