Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   bnm günlüğüm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/462196-bnm-gunlugum.html)

esra90 29-10-2009 12:13 AM

bnm günlüğüm

insan bu kadar isteksiz olur mu ya da hiç bişeydenmi mutlu olamaz.. hep aynı yerde tıkanmalar,aynı sorunlar öylesine tebessümler iyice dengem bozuldu evde ağla dışarda gül. ama anladım ki insan ne kadar da mutluymuş gibi gözüksede için mutsuzsa güldüğünde gözlerinin içi gülmüyosa herşey faydasız..en son ne zaman içten güldüğümü hatrlamıyorum bile...

kumsal1980 29-10-2009 12:57 AM

Cevap: bnm günlüğüm

İnadına gülümse esra bende çok gülerim ama yalnız kalınca farklılaşıyorum.Yine de gülümsemek gibisi yok.Bi çocukla çocuk olmak bir bebeği güldürmek.. vb insanı gerçekten mutlu edebiliyor.Küçük şeylerden mutlu olmayı bilmek gerekiyor.hayatı sanırsam basit yaşamak gerekiyor biz ne kadar derine inersek o kadar kötü oluyoruz.Aynı sorunlar hep kafamızın etrafında dönüyor gibi.bi boşlukta hemen yakalıyor bizi.herşey senin elinde bunu unutma.inş. senin için herşey hayırlı olur...

kumsal1980 29-10-2009 01:28 AM

Bu arada günlüğün hayırlı olsun...

esra90 29-10-2009 03:06 PM

güzel düşüncelerin için teşekkür ederim kumsal :) aslında hiç aklımda yoktu günlük tutmak çünkü her sene bi günlük alıyorum geriye dönüp okuyorum hep aynı şeyleri yazmşm mutsuzluklarımı güzel hiç bişey yok..... bi de böyle deneyim dedim site ortamnda belki farklı olur düşüncelerimi değiştercek olan bişeyler çıkar inşallah.

kumsal1980 29-10-2009 03:51 PM

Biliyomusun ben 4 sene günlük tuttum üniversite de dönüp okuduğumda içinde genelde hep mutsuzluklarım vardı.Zaten bi kıza aşıktım genelde hep o vardı.Okadar gözümde büyütmüştüm ki kızı.platonik seviyordum.sanki ondan başkasını sevemeyeceğim gibi gelmişti.bide üstelik kızın çıktığı vardı.ama ben bekledim sevmekten vazgeçmedim.herşey günlüğe dökülüyordu.derken askerdeyken ayrıldığını öğrendim teklif ettim kibarca reddetti çok şaşırdı.Bir aşkta böylece bitti.günlüğüde yırttım böylece :))içinde hep olumsuzluk yoktu güzel şeylerde vardı.ama yine de günlük tutmak güzel bişey.benim yazı kabiliyetimi geliştirdiğini düşünüyorum.şuan günlük tutmuyorum.sadece burda arasıra yazıyorum.kib herşey gönlünce olsun hayata gülümse :))

aybükem 29-10-2009 04:49 PM

günlüğünüz mutlulukla dolup taşsın

esra90 29-10-2009 06:52 PM

teşekkür ederim aybükem :) umarım senn günlüğünde de güzel şeylerle dolup taşar :)

esra90 29-10-2009 06:55 PM

kumsal..
inşallah herşey güzel olur sizin hayatınızdada :):) gülümseyeblmek çok güzel gerçekten :)

esra90 29-10-2009 07:02 PM

bugün ilk defa masaya oturup ders çalıştım çok zor yaptığım bişey olduğu için az da olsa mutlu oldum...arkadaşımla buluşcaktım ona evde annemin pişirdiği kestaneden götürdüm :) canm benm o da bana çikolata almış beni çok mutlu etti bnde onu tabi :)

kumsal1980 29-10-2009 07:20 PM

herzaman herşeye rağmen hayat güzel yeter ki güzellikleri görebilelim sende saol :)))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:32 PM.