Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Smyrna Günleri... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/4512-smyrna-gunleri.html)

smyrna 24-03-2008 05:19 AM

Ynt: Smyrna Günleri...

peterpan harikasın. ne diyeceğimi bilemiyorum şuan. mutluluktan kanat taktım uçuyorum gerçekten mlk34
çok teşekkür ederim öyle güzel şeyler yazmışsın ki nasıl mutlu oldum anlatamam. sana kocaman sevgiler kiss3 kiss3 kiss3

hayalayaz 24-03-2008 05:27 AM

bana söyleyecek bir şey kalmamış, bende takıntıya reiki göndereyim..

gökhanavcı 24-03-2008 06:28 AM

mlk34 mlk34 bak bu iki melek sana hediye sakın hiç bişey için üzülme unutma sen gülersen dünya güler ayrıca çok güzel günler seni bekliyor gökyüzünden ay ve güneş seni sordular bugün dünyada türkiyede bi yerde okadar güzel görünen bişey var ki dediler güneş benden daha çok ışık saçıyo dedi AY da dediki artık dünyaya benim yerime o doğsun geceleri dedi bende dedim o biricik smyrna ama o bu içindeki güzelliklerin farkında değil onlarda biraz kızdı sana biz bile farkına vardık oda varsın diye HADİ AY GÜNEŞ VE PETERPAN GÜLÜMSEMENİ BEKLİYO VE SANA HAYATTA HARİKALAR YARATACAĞINA İNANIYORUZ PETERPAN 98569

smyrna 25-03-2008 10:59 AM

bugün daha iyiyim sonunda. aslında dün kötüydüm bi yakınımla ilgili kötü bi haber aldım sağlık sorunu sad456 buaralar pek iyi bi gelişme olmuyo niye bilmiyorum.
olumlu düşünmeye çalışıyorum. bugün güzel bigün olacak. güzel gelişmeler beni bekliyo. böyle düşünmeye hissetmeye çalışıyorum. yakın zamanda sizlere güzel haberler vereceğim.
buarada telkinlerle ilgili açgözlü davranmaya başlamıştım kendimi frenledim biraz. şimdi listemde ağırlıklı olarak ego ve kendine güven, az sayıda da suçluluk ve ertelemeyi bırak telkinleri var. sanırım bi süre bunlara ağırlık verip çok dağılmamam lazım.
güzel haberlerle görüşmek dileğiyle. hepinize sevgiler kiss3

ikizruh 25-03-2008 11:47 AM

aynı telkin çılgınlığını bende yaşadım bende tabi senin gibi bir kaç telkini çıkardım onları da 2 hafta sonra eklerim.nedir bu insanoğlundaki açgözlülük ve sabırsızlık ya herşey hemen oluversin istiyoruz 789569

smyrna 26-03-2008 09:51 AM

özlemciğim açgözlü olmamayı ve sabretmeyi de öğreneceğiz sonunda. neseli56
bu arada sizlerle birşey paylaşmak istiyorum. son günlerde acayip tembelleşmiştim bi sürü iş vardı beni bekleyen ama ben bi türlü hareket edip de bi ucundan başlayamıyordum hiç bişeye. ertelemeyi bırak telkinini dinlemeye de başlamıştım ama artık bi işe yaramadığını düşünmeye başlamıştım çünkü bi türlü harekete geçemiyordum. ama sanırım bilinçaltım günlerdir bi birikim yaşadı ve dün acayip bi patlama oldu. bianda bekleyen işlere el atmaya başladım sırayla güzelce hallettim onları. ve ders çalışmaya başlamam gerekiyodu onada dün ufak bi başlangıç yaptım bugün de daha sıkı bi şekilde devam edeceğim inşallah.
telkinlerle ilgili gerçekten sabırlı olmak gerekiyo demekki ve bu arada harekete geçemesek bile düşünce bazında bişeyleri değiştirmeye çalışmamız gerekiyor. zamanı gelince de hareket oluyo zaten. biraz sabır ve gayret arkadaşlar herşey güzel olacak gulensmiley gulensmiley smiliyface

ikizruh 26-03-2008 12:53 PM

bende erteleme bende işe yaramıyor heralde deyip çıkarmıştım listeden eklesem iyi olucak sanırım.çünkü bende çok tembelim yapacak işim soracak sorum gidilecek yerim var ama hiçbirini yapasım gelmiyor yaa uykulusmile

hayalayaz 26-03-2008 12:56 PM

özlem
sana özelden gönderdiğim mesajı okudunmu..

ikizruh 26-03-2008 01:51 PM

özelden mesaj gelmedi ablacım msn deki msj nı gördüm ekledims senii

mavidag 26-03-2008 03:07 PM

erteleme telkinini bende çıkarmıştım..acaba yine dinlesem mi ,birazda listeyi yeniledim ama kısa telkinler olduğundan sakıncası olmuyor..
biraz fazla mı aceleciyiz..kendim için konuşuyorum..hemen sonucu almak istiyoruz..annem hep emeklemeden koşmak istersin der bana..doğru galiba..

değişicez, değişicez..)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:38 AM.