Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Defduru'nun Güncesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/3749-defdurunun-guncesi.html)

defduru 04-04-2008 01:52 PM

Ynt: Defduru'nun Güncesi

İçimizdeki Tanrıdan yazılarını gönderen arkadaşım göndermiş aşağıdaki olumlama cümlelerini benim çok hoşuma gitti. Sizlerlede paylaşmak istedim. kiss3
Bugün de dahil hergün bir cümle seçelim kiss3 kiss3

Bu gun ve her gun bir olumlama cumlesiyle kendinize buyuk bir armagan verin

Cevrem tarafindan, bilerek ya da bilmeyerek alt ve ust bilincimde olusturulmus tum negatif ve gereksiz kodlamalari, dusunce kaliplarini iptal ediyor, yerlerine butun olmak bilincini sevgiyle birlikte yerlestiriyorum.
-
Ben sevgide guvende ve dengedeyim. Evren beni destekliyor. Ihtiyacim olan her sey bana sevgiyle sunuluyor ve ben sevgiyle, sukur ederek kabul ediyorum.
-
Bilerek ya da bilmeyerek alt ve ust bilincimde olusturdugum tum gereksiz ve negatif dusunce kaliplarimi iptal ediyorum. Bunların yerini sevgiyle dolduruyorum.
-
Ben evrenin sonsuz bolluk ve bereketiyle doluyum, sonsuz bolluk ve bereketimi tum cevreme ve ihtiyaci olanlara kolaylikla yayiyorum.
-
Ben bu gun sevgiyle doluyum, sevgiyi tum cevreme ve ihtiyaci olanlara kolaylikla yayiyorum.
-
Isime kolayca odaklaniyorum ve verimli calisiyorum.
-
Kendimi her zaman ve her yerde ozgurce ifade ediyorum.
-
Ben daima; en dogru kisiye, en uygun anda, en dogru sozcuklerle, davranislarla ve sevgiyle kendimi ifade edebilmeyi seciyorum.
-
Bu gun ve her gun sagligim durmadan daha iyiye gidiyor.
-
Bu gun kendimi sevgiyle ifade etmeyi seciyorum...
-
Evrenin sonsuz bolluk ve bereketi icindeyim...
-
Ben kendimi tam oldugum gibi seviyor ve kabul ediyorum.
-
Farkinda olarak ya da olmayarak kendimde yarattigim tum engellemeleri iptal ediyorum. Yolumun Tanrisal isik ve sevgiyle acilmasini talep ediyorum.
-
Zihnim ve bedenim kusursuz bir dengede. Saglikli ve uyumluyum.
-
Gecmisi affediyorum ve serbest birakiyorum.

Alıntı.

defduru 06-04-2008 03:20 PM

Dün kızlarımla birlikte arkadaşlarının doğum günü partisine gittik. Kaç gündür nasıl heyecanla bekliyorlar pasta ve mum üfleme faslını Sürekli evde prova yaptık nasıl şarkı söyleyecekleri ve ne zaman alkışlayacakları hakkında. Dün şarkıda söylemediler alkışta yapmadılar ama çok eğlendiler. Gittiğimiz doğum günü çocuklarıda ikizler 3 yaşını doldurdular.Allah uzun, sağlıklı, mutlu ve sevgi dolu bir ömür nasip etsin bütün çocuklarımıza. Neyse dün evde yaş ortalaması anneleride sayıyorum 0-3 yaş arasıydı. Ben bir ara kendimi yerde çocuklarla birlikte bekçi baba oyunu oynarken hatırlıyorum. Yerlerde yuvarlanıyordum. Diğer annelerden benden farksız değillerdi. Pasta kesildi servis yapıldı. Ben kızlar için tabak hazırlıyorum bir baktım benim kızlardan biri arkadaşlarının babaannesinin tabağına yaklaşmış beğendiklerinin tadına baktırmasını istiyor. Dedim benim kızlar büyümüş artık aç kalmayacaklar. Hep beraber çok eğlendik. Uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımı gördüm, yeni insanlarla tanıştım. En önemliside kızlar çok eğlendiler. Bu eğlence sırasında dün öğle uykusu güme gitti eve geldik yine uyumadılar. Akşam saat 10'u geçiyordu uyudular. Sabahta 10'da kalktık. Annelerine pazar günü hediyesi verdiler sabah uykusunu. Şimdi ikiside mışıl mışıl uyuyorlar babalarıyla birlikte. Bende nette geziyorum.
Mutlu, huzurlu ve sağlıklıyım......... Çok şükür herşeye........... kiss3

izmirli035 06-04-2008 03:40 PM

senin kizlar ne kadar sirinler oyle!!
allah bagislasin!

izmirli035 06-04-2008 03:41 PM

pardon, unuttum
isimleri nedir ve kaç yasindalar??

hayalayaz 06-04-2008 06:39 PM

amanda aman büyüyüp doğum günü partiside kutlarlamış benim meleklerim..canlarım benim onların koşup oynamaları gözümde canlandı..sen anlatırken ..allah ömürlerini sevinçle doldursun.. 96 96 96

defduru 07-04-2008 02:53 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
amanda aman büyüyüp doğum günü partiside kutlarlamış benim meleklerim..canlarım benim onların koşup oynamaları gözümde canlandı..sen anlatırken ..allah ömürlerini sevinçle doldursun.. 96 96 96

Görmen lazımdı Hayal teyzesi kızlarımı girlhaha . Normalde evden çıkarken giyinmek biraz sorun oluyor. Biri giyinirken diğeri soyunuyor. O gün hiç sorunsuz giyindik. Tam evden çıkacağız kolanya sürmedin dediler. Döndük bebek kolanyası sürdük mis gibi koksunlarmış. Çokta bilmişler. Aldığımız hediyeleri siz verin dedim. Defne pek vermek istemedi ama ikna ettik sonunda vermeye razı oldu. Duru hediyesini verdi birde öptü arkadaşını çok sevimliydiler. Akşam eve dönerken pasta istediler. Mum üfleyeceklermiş aldık bizde evde kızlara doğum günü yaptık. Mumlar bitene kadar yaktık onlar üflediler. Sayısını unuttum. Nerede pasta görsek mum istiyoruz artık. Merak ediyorum doğum günü kutlamaları ne kadar daha sürecek... girlhaha

Bugün yine pasta ve mum istediler. Bakalım uyanınca ne yapacağız. Kalkayım bir kek yapayım mum diker yeriz....... smiliyface

defduru 07-04-2008 02:54 PM

Alıntı:

izmirli Nickli Üyeden Alıntı
pardon, unuttum
isimleri nedir ve kaç yasindalar??

Defne ve Duru mlk34 mlk34

2 yaşındalar

hayalayaz 07-04-2008 04:21 PM

seversen oğlan sev, kız kendini sevdirir diye söylemiş büyükler, hakikatten doğru..onlar şimdiden bıcır bıcır, birde büyüseler işin var..ama güzel yaaa. onları süslemek püslemek ayrı bir zevk..artık onlar doğum günü partisinin yerine, başka bir enteresanlık buluncaya kadar kimbilir kaç kutlama yaparsınız..ikisinide sevgiyke öp benim için kiss3 bu defne için kiss3 buda duru için

suzzy 07-04-2008 04:39 PM

ayyy...canlarım benim ya... tender45 http://www.culturelezondagen.nl/images/NazarBoncuk.jpg

darısı onların yaşgününe...ama içimden geldi...bende mum üfleticem şimdi... blissy http://members.cox.net/jecoulter/fra...thday_girl.gif http://i63.photobucket.com/albums/h1...og/ping256.gif o fıstıkları kocaman öpüyor ve hatta sevgiyle çimdiriyorum... girlhaha

defduru 08-04-2008 02:43 PM

Bugün içimde bir sıkıntı var. Hani okula giderken pazar akşamı yatma vakti gelir ve sen yarınki ödevini yapmadığını hatırlarsın. İçin huzursuz ve kıpırkıpırdır. Yapmak istersin ödevini ama bişey engel olur yapmazsın. İşte öyle bir ruh hali içindeyim. Yapmayı unuttuğum bir ödevim varmış gibi hissediyorum. Belkide gözden kaçırdığım bir şey var. Ben böyle sıkıntılı olduğumda kızlarada yansıyor bu ruh halim. Onlardan sabahtan beri sürekli ağlıyorlar, bişey istiyorlar ama ne istediklerini bilmiyorlar ( anneleri gibi dl67 ) Şimdi uyuyorlar. Ve ben onları yatırırken kendi kendime söz verdim. Uyandıkları zaman hem ben hemde onlar çok çok çok çok iyi olacağız. Benim sıkıntılı halim gidecek ve kızlarında ağlamaları gidecek.

Bugün kendime iki tane olumlama cümlesi seçiyorum : kiss3 kiss3 kiss3

Ben kendimi tam oldugum gibi seviyor ve kabul ediyorum. wave

Bilerek ya da bilmeyerek alt ve ust bilincimde olusturdugum tum gereksiz ve negatif dusunce kaliplarimi iptal ediyorum. Bunların yerini sevgiyle dolduruyorum.
thumbsanim

defduru 09-04-2008 03:21 PM

Bugün sabah programlarından birinde R.Şanal vardı. Kitaplarını okudum ve anlattıklarını hayatımda uygulamaya çalışıyorum. Bugün izleyenlere küçük bir ödev verdi. Bende sizlerle paylaşmak istedim.
1) Aynaya bakarak kendinizi ne kadar sevdiğinizi söyleyin dedi. Ama gözbebeklerinizin taa içine bakarak. Gözbebeğinin ortasındaki siyah kısma odaklanarak. Ruhunuzla konuşun, ona söyleyin dedi.

2) Bugün kendinize bir ödül verin. Daha önce vermediğiniz bir ödül olsun dedi.

3) İçinize attığınız söyleyemediğiniz hislerinizi ve duygularınızı karşınızdaki insana anlatın. İnsanların ne söyleyeceğini düşünmeden, sadece içinizden geçenleri anlatın dedi.

4) Bir cismi hayal edin ve hayatınıza katın. (Çekim yasası) Küçük bir cisim düşünün dedi.Onu hayallarinizde sahip olduğunuzu ve kullandığınızı hayal edin dedi. Bir süre verin mesela 1 hafta. Daha sonra o bir şekilde sizin hayatınıza dahil olacaktır dedi.

Çok basit gibi gözüken 4 madde. Siz kendinizi ne kadar sever ve değer verirseniz çevrenizde size aynı ölçüde karşılık verir dedi R.Şanal........

Bir izleyici soru sordu telefonla eşim çok dağanık ve pis onun temiz derli toplu olması için ne yapmalıyım dedi. Verdiği cevap çok ilginç geldi bana. Siz kendinizi temiz ve derli toplu birine layık görmüyorsunuz. Siz kendinize değer verin ve böyle bir eşi hak ettiğinizi düşünün dedi. Bakın göreceksiniz eşiniz bir süre sonra sizin istediğiniz gibi biri olacak.
Başka bir izleyici zaman çok değişti dedi. İnsanlar eskisi gibi değil ve herkes riyakar dedi. Verdiği cevap " yanılıyorsunuz siz böyle görmek istiyorsunuz ve böyle insanları çekiyorsunuz. İnsanlar hep aynı aslında dedi"

Kızlar uyandı daha sonra devap ederim günlüğüm kiss3

defduru 11-04-2008 03:28 PM

Sabah kahvaltıdan sonra kızlarla dışarıya çıktık. Biraz çamlıkta yürüyüş yaptık daha sonra çocuk parkına gittik. Deli gibi oyuncaktan diğerine koşturdular. Yerlere yatıp kumlarda yuvarlandılar. Salıncakta sallandılar ama artık büyümüşler momadan salla diye ikisi birden bağırdılar.Bende onları kocaman salladım. En büyük kaydıraktan jet gibi kaydılar. Bende aşağıdan onlara baka kaldım. Aman yarabbim dedim benim melekler büyümüş. Kaydırağın ilk basamağı kırılmış ben daha bişey söylemeden onlar beni uyardı elimi tut kırık diye girlhaha. Büyüdüklerin izlemek gerçekten çok büyük bir zevk. Birkez daha kendimle gurur duydum ne güzel iki varlık doğurmuşum diye dl67 Bir ara bir kedi geldi yanımıza peşinden koşturdular.

Yanlız insanların bana bakıp ikizmi? Kızmı? Erkekmi? diye sormalarından sıkıldım. Birde aaaa hiç benzemiyorlar? Sana da benzemiyorlar demiyorlarmı içimden sütçüye benziyorlar demek geçiyor. Bazısı daha ileri gidip tüpmü bunlar diye soruyor. Bugün yine bir kadın sordu tüpmü diye . Bende evet biri ipragaz diğeri aygaz dedim ve yürüdüm. Yahu sana ne ? demek geldi içimden tüp veya değil. Ne kadar meraklıyız kimisi de daha ileri gidip sorun kimde diye soruyor yaaa.
Kızmı? Erkekmi diyorlar çocukların saçları uzun pempe tokalarla iki kuyruk yapmışım. Üzerlerinde pembiş kıyafetler var. Laf olsun diye soru soruyorlar.
Ayy ben pek sıkılmışım parktaki insanlardan

Meleklerim çok yoruldular koşturmaktan şimdi mışıl mışıl uyuyorlar mlk34 mlk34

Resureksiyon 11-04-2008 04:07 PM

Ayyy ne kadar güzel anlatmışsınız bir an hayal alemine daldım çocukların parkta oynayışıyle ben de mutlu oldum. blissy
Ablacım size bir şey söylemek istiyorum ben karşımıza çıkan insanların "bilinç altı tabelası" olduğunu düşünüyorum size birisi rahatsız edici soru soruyorsa, markette yada yolda karşılaştığınız tüm insanlar, illa ki bi sebebi vardır farkında olmanız dileğiyle size bi mesaj olabilir orada...
Sevgilerimle...

shamanic 14-04-2008 04:55 PM

hiç güleceğim yoktu defduru.. allah ta seni güldürsün emi.. kızlarınla birlikte ailecek mutlu mesut yaşayın daima..

insanların soruları hiç bitmez zaten onun için bazen sabırlı olmak.. bazen de yönümüzü başka yere çevirmek gerek..
yönümüzü değiştirelimki sorularla mücadele etmeyelim..

büyürsün ne zaman evleneceksin diye sorarlar..
evlenirsin çocuk ne zaman diye sorarlar..
bi tane doğurursun buna kardeş ne zaman gelcek derler..
kardeşte yaparsın.. kendi çocuğuyla seninkini kıyaslayacak sorular sorarlar..

yani bu soruların ardı arkası hiç kesilmez..
çünkü insanların sohpet edecek başka bilgi birikimleri yoktur..

sen farklı bir anne ol ve çocuklarına insanlarla sohpet edebilecekleri
donanımı sağla daima..
sohpetin çalışıyor musun kaç lira maaş alıyorsun..
ne zaman evleneceksin den daha öte bir şey olduğunun farkında olarak yetişsinler..

sevgiler.. kiss3

defduru 15-04-2008 11:57 PM

Shamaniccim canım sağol iyi dileklerin için. kiss3
Valla kızlarımı her anlamda iyi yetiştirmeye gayret ediyorum. Bazen ben ne yapacağım diye düşünüyorum, aklım karışıyor ama elimden geldiğince doğru yetiştirmeye çalışıyoruz. Sürekli araştırıyorum,benden büyüklerle çocuk yetiştirme konusunda konuşuyorum ve bana uyanları uygulamaya çalışıyorum. Mesela benim kızlar henüz hiç abur cubur yemediler. Daha yeni küçücük bir parça çikolata yediler. Ne kadar geç yerlerse o kadar iyi diye düşünüyorum. Bol bol meyva yiyorlar, çikolata isteyince (reklamlardan görüp öğrenmeye başladılar) tahin pekmez veriyorum çikolata diye.Biraz daha büyüdüklerinde engel olamayacağım diye düşünüyorum. Küçüklüklerinden beri kitap okuyoruz. Şimdi kendileri getiriyorlar kitapları. Resimlerdeki hikayeleri bana anlatıyorlar.

Bak bugünkü park maceramızı anlatayım . Sabah 8 de kalktık kahvaltı falan derken kızlar park diye tutturdular neyse hazırlandık. Baktım biri kovaları kapmış, diğeri de oyuncak pusete filini oturtmuş fil park istiyormuş. Ben de sırt çantamı hazırladım işte su, mendil, şapka aldım yanıma. Düştük yolla. Bizim sokakta çalışma var. Kızlar koca koca kepçeleri görünce başladılar ağlamaya ikiside kucak diye tutturdu. İkna ettim ve yürümeye başladık. Parka gittik, attılar kendilerini kumların içine nasıl mutlular kovalar kum dolup boşalıyor. Bizimkileri gören diğer çocuklarda koşturdular yanımıza. Onların yanında kova ve kürek yok kızlar vermek istemiyor. Şöyle bir karıştı ortalık. Benimkilerden büyük bir erkek çocuk tutturdu oyuncak puseti isterim diye. Kızım verin arkadaşınız oynasın diyorum yok bir elinle arabayı tutuyor diğer eliyle kovaya kum dolduruyor. Bağış çağrış oyun oynadılar. Henüz paylaşmayı bilemiyorlar. Aslında bende çocukken öyleymişim hiçbir oyuncağımı vermezmişim okula başlayınca değişmişti huyum. Sallandılar, kaydıraktan kaydılar ve en sevdikleri tahtaravalliye bindiler. Saat 1 de zarzor ikna edebildim eve dönmeye. İşte böyle sevgiyle kalın........... kiss3 kiss3 kiss3

defduru 16-04-2008 03:07 PM

Tarif edemediğim bir neşe ve huzur kapladı bugün içimi blissy blissy blissy
Her sabah kalkıyorum ve aynada taaa gözlerimin içine bakarak SENİ SEVİYORUM diyorum. Evet ben kendimi seviyorum..... neseli56
kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

tatlıcadı 16-04-2008 03:52 PM

Alıntı:

defduru Nickli Üyeden Alıntı
Bana ne oldu bilmiyorum ama kendimi ve hayatımı biraz sizlerle paylaşmaya karar verdim. Yarın babamı bu dünyadan uğurlayalı yedi sene bitiyor. Bir bakıyorum o yaşıyormuş gibi geliyor. Bir bakıyorum hiç yaşamamış yada daha dün aramızdan ayrılmış gibi. Çok ani olmuştu babamın aramızdan gidişi. Gece yarısı gelen bir telefon trafik kazası diye hastaneye koşturmaca ama araba kullanırken kalp krizi sonuçu ayrılmıştı aramızdan. Bana ilk eşim söyledi yer ayaklarımın altından kaydı ve yere yığıldım. Ama aklımdan sadece ben şimdi ne olacağım geçti. Şimdi düşündükçe nasıl kızıyorum kendime bencillikten başka bişey değil. Koskoca kadındım on yıllık evli ve baban öldü dediklerinde ilk düşündüğüm ne olacağımdı. Ne garip......

merhaba defduru çok etkiledi bu paragraf beni bir gece banada telefon geldi babam ölmemişti ama beyin kanaması geçirdi yoğun bakımda dediler aynen senin hissettiklerini hissettim bende 8 senedir evliyim 6 yaşında bir oğlum var 30 yaşındayım ama benimde aklımdan ilk "ben şimdi ne olacağım" geçti ankara da yaşıyoruz eşimle ,bende evimi bırakıp istanbula geldim oğlumu burda anaokula verdim .....

şimdi okuyunca yazdıklarını korku sardı içimi dilerim eşimle ben o noktaya gelmeyiz şimdilik herşey yolunda ama bendemi bencillik yapıyorum dönmeyi çok düşündüm ama babacım bana öle bakınca yapamıyorum :( ne zamana kadar kalıcam bilmiyorum ama hayalim onun yürüyebildiğini görmek umarım hayal olarak kalmaz agl34

defduru 17-04-2008 02:55 PM

Sevgili Tatlıcadı babacığına acil şifalar diliyorum. Biran önce toparlansın inşallah. Canısı valla yazını dün okudum ve dünden beri düşünüyorum ne yazayım diye. Ben de herhalde senin yaptığını yapardım diyeceğim ama eskiyi düşününce köşeye sıkışmış gibi hissediyorum kendimi. Belki babamı bırakmazdım ama evimide boşlamazdım. Eşimle daha iyi, daha içten iletişim kurmaya çalışırdım. Benim hatam anneme ve kardeşime dönüp eşimi tamamen boşlamam, görmezden gelmemdi. Nasıl olsa o benim yanımda diye düşündüm ama hataydı. Seninki daha büyük bir sorumluluk ben aynı şehirdeydim. Sen birde başka bir şehire gelmişsin evini bırakıp . Yanlış birşeyler yazmak, yanlış anlaşılmak istemiyorum ama çok zor bir durum. Allah yardımcın olsun.
Ne diyeceğimi şaşırdım.

Babanın yerini hiçbirşey doldurmuyor. Onlar kocaman bir dağ bizim arkamızda duran. İşte ben ilk kaybettiğim haberini alınca o dağın yok olduğunu düşündüm korkum bundandı. Belki ona dokunamıyorum, ona sarılamıyorum ama biliyorumki o herzaman benimle birlikte. Taaa içimde ve bana her zaman olduğu gibi yol göstermeye devam ediyor. Dualarım seninle ve babacığınla birlikte. Rabbim biran önce babanı sağlığına kavuştursun ve sende yuvana geri dön........

tatlıcadı 17-04-2008 03:15 PM

Alıntı:

Sevgili Tatlıcadı babacığına acil şifalar diliyorum. Biran önce toparlansın inşallah. Canısı valla yazını dün okudum ve dünden beri düşünüyorum ne yazayım diye. Ben de herhalde senin yaptığını yapardım diyeceğim ama eskiyi düşününce köşeye sıkışmış gibi hissediyorum kendimi. Belki babamı bırakmazdım ama evimide boşlamazdım. Eşimle daha iyi, daha içten iletişim kurmaya çalışırdım. Benim hatam anneme ve kardeşime dönüp eşimi tamamen boşlamam, görmezden gelmemdi. Nasıl olsa o benim yanımda diye düşündüm ama hataydı. Seninki daha büyük bir sorumluluk ben aynı şehirdeydim. Sen birde başka bir şehire gelmişsin evini bırakıp . Yanlış birşeyler yazmak, yanlış anlaşılmak istemiyorum ama çok zor bir durum. Allah yardımcın olsun.
Ne diyeceğimi şaşırdım.

Babanın yerini hiçbirşey doldurmuyor. Onlar kocaman bir dağ bizim arkamızda duran. İşte ben ilk kaybettiğim haberini alınca o dağın yok olduğunu düşündüm korkum bundandı. Belki ona dokunamıyorum, ona sarılamıyorum ama biliyorumki o herzaman benimle birlikte. Taaa içimde ve bana her zaman olduğu gibi yol göstermeye devam ediyor. Dualarım seninle ve babacığınla birlikte. Rabbim biran önce babanı sağlığına kavuştursun ve sende yuvana geri dön........

canım çok teşekür ederim işallah babacığım iyi olucak bende evime döneceğim eşim her hafta sonu geliyor ama oğlum babasını görmemeyi kabullenemiyor haklıda yavrucum ama iki aradayım işte sadece geçicek diyorum kendime günlüklerinizi okuduğumda ve sorunlarınızı çözdüğünüzü gördüğümde motive oluyor "bak diyorum kendime herkez geçmiş bu tünelden sonunda mutlaka ışığa kavuşmuşlar ama " kiss3

defduru 17-04-2008 03:35 PM

Canısı hakkınızda en hayırlısı neyse öyle olsun. Zaten olan herşey bizim hayrımıza gelişiyor. Biz yaşarken bunların farkına varamıyoruz. Hani bir laf vardır "Allah sevdiği kulunun yoluna sıkntıları birer inci tanesi gibi yerleştirirmiş" diye çünkü yaşadığımız sıkıntılar bizim olgunlaşmamıza yardım ediyor ve büyüyoruz. Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez. Demekki sende öyle kuvvetli birisinki şimdi bunları yaşıyorsun. Herşey geçiyor ve bitiyor. Bir bakmışsın babacığın sağlıklı bir şekilde ayakta sende yavrunla eşinle birlikte evinde mutlu mesutsunuz. ark5

kiss3 kiss3 kiss3

shamanic 17-04-2008 04:03 PM

tatlıcadıcım sorunun cevabını aslında kendi mesajının içerisinde vermişsin..
elbette ebeveynlerimiz bizler için çok önemli mutlaka ve mutlaka her koşulda yanlarında olmak için çaba sarfetmeliyiz..
lakin senin baban senin için ne kadar önemli ise oğlunun da babası da aynı derecede önemli..

onların birlikte geçirecekleri paylaşımda bulunacakları zamanı engelllemeden hareket etmen en doğrusu..

yıllar sonra yavrucuğun büyüdüğünde onunda anne ve babasıyla geçirdiği dünyaları değişmeyeceği anıları olsun..

tıpkı senin babanla yaşadığın günler gibi..

elbetteki babanın yanında olman onun için çok büyük bir avantaj ve önemli bir iyileşme sebebi..

lakin bu süreç uzun olacak..
keşke elimizde sihirli değneklerimiz olsaydı bir anda olması için her şeyin..
ve bu süreçte birbirinizi dinlendirerek hareket etmeniz hepinizin pozitifliğini koruması adınada çok önemli..

olayın şokunu biraz daha atlattıktan sonra evine dönerek
eşin yerine sen sık sık gelip ailenin yanında olursun.. hatta birlikte gelirsiniz..

seninde sorumlu olduğun kendine ait bir ailen var nihayetinde.. ve dünyanın değişmeyen bir gerçeği var ..
en nihayetinde hepimiz bu dünyadan geldiğimiz sıra ile ayrılacağız.. (inşallah en hayırlı şekilde böyle olur.. )

baban ailesi ile birlikte aile olmanın güzelliğini yaşadı.. senin gibi güzel hayırlı evladı oldu.. hepiniz biraradaydınız..
aynı güzelliği oğlundan esirgeme.. ailenden aldığın bu güzel mirası evladınada yaşat doyasıya..

düşünsene yıllar sonra yavruşun büyümüş bu forumda başka dostlarıyla dertleşirken;
annemin yaptığı ki yapması grektiği konusunda kendisine hak veriyorum dedemin yanında kaldık aylarca..
o günlerim güzeldi evet annem her koşulda yanımdaydı ama her zaman neşeyle oynadığım dedemi
yatarken görmek beni derinden etkiliyordu.. üstelik çok sevdiğim ve kendime model aldığım babam yanımda yoktu..
her şeye rağmen onu özlüyorumm.. nasıl ki annem kendi ailesinin aynında birarada olmak istiyorsa
bende kendi evimizde kendi odamda ailemle bir arada olmak istiyordum..
annemin ve annanemin ağladığını görüyorum ve onlarında mutlu olmasını istiyordum
ama dedem yattığı için bu mümkün olmuyordu..

yukarıda yazdıklarım sadece bir senaryo ama oğluşunun minik yüreğinde neler olduğunun farkında ol mutlaka..
ağır hastalıklar geçiren bir ailenin yanında olmak küçük çocuklar için ayrıca zordur..

heleki kendilerini yakın hissettikleri büyüklerini bakıma muhtaç olarak görmek..

lütfen sözlerim seni incitmesin.. herkezin en mutlu ve huzurlu şekilde bu olayın içerisinde yer almasını istiyorum..
eminimki sevgili baban seninle sohpet edebildiğinde söyleyeceği ilk şey benimle olmanda çok güzel ama yuvanda mutlu olduğunu bilmek torunumu en iyi şekilde yetiştiğini bilmek
beni daha fazla mutlu eder.. > olacaktır..

sevgiler... ark5

tatlıcadı 17-04-2008 04:21 PM

hayır incinmiyorum hatta iyi geliyor yazdıkların kendimi oğluma karşı eşime karşı suçlu hissediyorum umarım bırakıp dönme cesaretini bir gün bulabilirim hayatım boyunca hep babamı kaybetme korkum oldu yıllar önce kalp krizi geçirdiğinde yanlızdık ikimiz evde babamla ,annem kardeşimle yazlıktaydı birlikte dönecektik yazlığa babamla onu nasıl hastaneye götürdüğüme ben bile şaşıyorum şimdi o günden sonra hep bu korkuyla yaşadım hergece dua ettim tanrıya belki bu gün yaşıyor olması dualarımın cevabı çok zor agl34 annemde senin gibi diyor evime artık dönmemi ama içim acıyor yapamıyorum

oğlum benden daha güçlü sanırım öğretmenine " dedem hastaneden döndü artık hasta değil demiş " geçen gün yemek yiyordu oğlumla babam dede ne güzel oynardık bahçede değilmi dedi aylardır sesını duyamadığım babacım kısık sesle "ne güzel oynardık" dedi terk etmişim gibi gelicek bana hele bu durumdayken sözlerinin doğru olduğunu ve bunu yapmam gerektiğini biliyorum ama gücüm yok korkuyorum ya ben dönündüğümde evime kötü birşey olurda kaybedersem ve sonsuza dek kendimi suçlarsam keşke diye agl34

çok teşekür ederim yardımların için kimbilir aşarım belki bunu da sad456

shamanic 17-04-2008 04:31 PM

canım benim elinde hayatının hassas terazisini tutuyorsun..

çok duygulu naif bir insansın..

dilerim meleklerin yardımcın olsun..
kendin ve ailelerin için en hayırlı doğru kararı vermen için ruhunu kalbini aydınlatsınlar..

babanın başına gelenler elbette zor ama bu durumda kalacak değil tatlım..
bir çok iyileşme örneği var.. babanda onlardan birisine imzasını atacak inşallah..

bu güzel gelişmelerin kısa süre içerisinde hayatınıza mutlulukla yansıması dileklerimle..

kötü sonu değil mutlu sonu düşün daima .. hem sen hem annen.. hep birlikte babanıda buna inandırın..
inandırın ki iyileşme süreci hızlı ve mutlulukla olsun..

sevgiler.. kiss3

tatlıcadı 17-04-2008 04:33 PM

meleklerimden biride sen olmalısın kiss3
Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
canım benim elinde hayatının hassas terazisini tutuyorsun..

çok duygulu naif bir insansın..

dilerim meleklerin yardımcın olsun..
kendin ve ailelerin için en hayırlı doğru kararı vermen için ruhunu kalbini aydınlatsınlar..

babanın başına gelenler elbette zor ama bu durumda kalacak değil tatlım..
bir çok iyileşme örneği var.. babanda onlardan birisine imzasını atacak inşallah..

bu güzel gelişmelerin kısa süre içerisinde hayatınıza mutlulukla yansıması dileklerimle..

kötü sonu değil mutlu sonu düşün daima .. hem sen hem annen.. hep birlikte babanıda buna inandırın..
inandırın ki iyileşme süreci hızlı ve mutlulukla olsun..

sevgiler.. kiss3

defduru 18-04-2008 02:51 PM

İçimizdeki Tanrı'dan

Huzur içte başlar. O her ruhun içindedir; filizlenmeyi, büyümeyi ve serpilmeyi bekleyen bir tohum gibidir.
Onun büyüyebilmesi için uygun koşulların, uygun çevrenin ve uygun bakımın hazırlanıp, verilmesi gerekmektedir.
Sukunet içinde ol ve köklenmesi için huzurra bir şans ver.O, bir kere uygun şekilde hazırlandı mı artık büyümeye devam eder;
ancak onun hassas başlangıç döneminde ona yardım etmek ve bakıp korumak gerekir. O nedenle dünya huzur ve barışın anahtarını içinde tutmaktasın. Dünyadaki kaosa ve kargaşaya bakarak vakit kaybetme, onun yerine kendi içinde herşeyi yoluna koymaya başla. Sakin bir şekilde Benim irademi yerine getirmeye çalış. Üzerinde konuşmak yerine sadece onu yaşamalısın. Kendi yaşamındaki kaos ve kargaşayı huzura, sukunete ve rahatlığa dönüştürmelisin; böylece dünyada içinde yaşadığın toplumun faydalı bir üyesi haline gelirsin. İçinde, o konuda birşeyler yapabileceğini bildiğin yerden işe başla ve sonra dışa yönel.

Sevgiyle paylaştım.......... Herkes kendi payına düşeni alın .... kiss3 kiss3

defduru 20-04-2008 03:19 PM

Çok yorgunum bugün .........................

Belgin ∞ 20-04-2008 04:29 PM

Neden yorgunsun defduru.Kızlar mı yordu,pazar temizliği mi? ttli3

defduru 24-04-2008 02:00 PM

Biz dün Ortaköy'deydik. Kızlarla ne kadar sohbetlere katılabildiysem dinlemeye çalıştım. Sürekli gözüm kızlarda olduğu için bazı şeyleri kaçırdım. dl67

Valla Shamanic kızlar dünden beri seni anlatıyorlar. Abla beni kucağına aldı, şekerden tren yaptık diyorlar ve Defne Senin kolyeni anlata anlata bitiremiyor. Herkese çok çok teşekkür ederim. İlginiz için. Valla Shamanic söz vermişti sözünü tuttu kızlarla ilgilendi. Pisimde ilgilendi parka gidemediler ama telefonundaki kedi resimlerini Duru anlatıyor. İçlerinden birinin ismi şampiyonmuydu ? Ya da Duru öyle hatırlıyor. Kedininde kardeşi var diyor anlatıyor işte çok sağol. Kızlarım ve benim için güzel bir gündü.
Herkese kucak dolusu sevgiler...... kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

defduru 28-04-2008 03:46 PM

Ben çok iyiyim fakat meleklerim birkaç gündür mutsuzlar. Ortaköy dönüşü Duru emziğini yolda dişleriyle kemirmişti, bende Defne'nin emziğini kemirdim ve kızları emzikle vedalaştırdım. Daha önceden sadece uyku zamanı emiyorlardı.Havhava veriyorduk ve artık geri almıyoruz havhavdan. Fakat yavrularım çok mutsuz oldular. 4 gündür emziksiz uyumaya çalışıyorlar. Nasıl uyuyacaklarını bilemiyorlar. Ellerini nereye koyacaklarının bilemiyorlar. Sürekli ağızlarını şapırdadıp duruyorlar ve uykuya geçmeleri çok zor oluyor. Gece birkaç defa uyanıp emzik arıyorlar ve kriz şeklinde ağlıyorlar. Eşimde bende pes etmemeye kararlıyız ama çok zor geçiyor günlerimiz.Daha yeni öğle uykusuna yattılar bi oraya bi buraya dönerek resmen bayıldılar. Binicik bedenlerin böyle kıvranması ne kadar zor.
Acaba Atakan kızlar için ne telkininde bulunursun? Emzik bırakma telkini varmı ? dl67 Şaka bir yana herhalde birkaç günde alışacaklar. Öyle umuyorum.

Neyse sonra devam ederim. Kızların emzik bırakmasını burada bir partiyle kutlamayı düşünüyorum ...... girlhaha

ECEM18 28-04-2008 03:51 PM

mlk34 kızlarınız o kadar şirin ve güzellerki allah nazarlardan saklasın tender45 tender45 profilinizdeki resmi gördükçe hayranlıkla bakıyorum ttli3 ttli3

tatlıcadı 28-04-2008 04:24 PM

Alıntı:

Ben çok iyiyim fakat meleklerim birkaç gündür mutsuzlar. Ortaköy dönüşü Duru emziğini yolda dişleriyle kemirmişti, bende Defne'nin emziğini kemirdim ve kızları emzikle vedalaştırdım. Daha önceden sadece uyku zamanı emiyorlardı.Havhava veriyorduk ve artık geri almıyoruz havhavdan. Fakat yavrularım çok mutsuz oldular. 4 gündür emziksiz uyumaya çalışıyorlar. Nasıl uyuyacaklarını bilemiyorlar. Ellerini nereye koyacaklarının bilemiyorlar. Sürekli ağızlarını şapırdadıp duruyorlar ve uykuya geçmeleri çok zor oluyor. Gece birkaç defa uyanıp emzik arıyorlar ve kriz şeklinde ağlıyorlar. Eşimde bende pes etmemeye kararlıyız ama çok zor geçiyor günlerimiz.Daha yeni öğle uykusuna yattılar bi oraya bi buraya dönerek resmen bayıldılar. Binicik bedenlerin böyle kıvranması ne kadar zor.
Acaba Atakan kızlar için ne telkininde bulunursun? Emzik bırakma telkini varmı ? dl67 Şaka bir yana herhalde birkaç günde alışacaklar. Öyle umuyorum.

Neyse sonra devam ederim. Kızların emzik bırakmasını burada bir partiyle kutlamayı düşünüyorum ...... girlhaha

çok zor onlar için bırakmak benim oğluşumun bırakması için dr umuz şunu önermişti emziklerin uclarını kesiyorsunuz ama onlar görmeyecek kestiğinizi ememeyecekler ve sonunda bıkacaklar ttli3 benimki ilk 3 gün yaygarayı kopardı ama sonra çaresiz alıştı kolay gelsin canım

defduru 29-04-2008 03:36 PM

Alıntı:

tatlıcadı Nickli Üyeden Alıntı

çok zor onlar için bırakmak benim oğluşumun bırakması için dr umuz şunu önermişti emziklerin uclarını kesiyorsunuz ama onlar görmeyecek kestiğinizi ememeyecekler ve sonunda bıkacaklar ttli3 benimki ilk 3 gün yaygarayı kopardı ama sonra çaresiz alıştı kolay gelsin canım

Tatlıcadı teşekkür ederim. Bizim dr umuz çöpe atın hep beraber demişti ama biz birkaç kere atıp geri aldık. Ben bilmeden sizin dr söylediğini uyguladım galiba. Bugün biraz daha iyiler. Dün bir arkadaşıma gittik öğleden sonra ona "artık kocaman olduk meme yok havhav gelmiyor" dediler. Galiba kabullenmeye başladılar. Bu günleri bir geçirelim arkasından tuvalet eğitimimiz başlayacak. Bakalım neler yaşayacağım eğitim sırasında çok merak ediyorum. Şu sıralar kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Okuduğum her yerde sabırlı olmalısınız falan diyor. Umuyorum onuda emzik gibi birkaç günde düzene sokarız. 96 96 96

suzzy 29-04-2008 03:44 PM

canlarım benim...böyle yazdıklarınızı okuyunca kızımın ne kadar büyüdüğünü farkediyorum... blissy

az uğraşmadım bende emzik attırma... girlhaha kakayı tuvalete yaptırma olaylarıyla... ark5

ama öyle böyle değil hakkatten olay yani... b456

defduru 30-04-2008 03:20 PM

Suzzy'cim valla tuvalet eğitimi biraz gözümü korkutuyor , ama kaçış yok eninde sonunda başlayacağız. Birde geçen gün tv'de Prof.Dr. Erkan Topuz kanserden falan bahsetti. Ve çocuk bezlerini beyazlatmak için kimyasal kullanıyorlar kanser tehlikesi var falan dedi. Ben de korktum açıkçası çocukların altı 24 saat bağlı biran önce başlayalım şu eğitimlerede kurtulalım bezlerden. Şimdi emzik işini bitireyim parti yapacağım artık tuvalet eğitiminden sonra da bir parti yaparım hem kendim hemde kızlar için girlhaha

defduru 30-04-2008 04:18 PM

Dün evlilik yıl dönümümüzdü tam 18 koca seneyi devirdik beraber............ blissy blissy blissy blissy

Kuzucuklarımızla beraber bir kutlama yaptık. Rabbim herkese nasip etsin. Akşam yemekte bir eşime bir kızlarıma baktım ve hayatımdaki herşey için Allaha binlerce kez şükrettim. Rabbim mutluluğumuzu, huzurumuzu ve sağlığımızı bozmasın 96 96 96

Eşim gelirken eve bir pastada alımıştı tabi pastanın olmazsa olmazı mumlar elim yanana kadar mumları yaktım kızlar üflediler. Ve ikiside iyiki doğdun iyiki doğdun diye şarkı söylediler. Bir ara ikiside iyiki doğurdun anne dediler nasıl mutlu oldum. İyiki doğurdum dedim bende iyiki........... mlk34 mlk34 mlk34

Hayatımdaki 3 önemli varlık eşim ve minik meleklerim................. kiss3 kiss3 kiss3

comte 30-04-2008 04:26 PM

Daha nice mutlu yıllara, ailenizle birlikte "huzurla ve sağlıkla" girmeniz dileklerimle... actionsmile

shamanic 07-05-2008 09:00 PM

http://img519.imageshack.us/img519/750/div62su6la1.gif

canımm ark5 yeni okuyabildim yazdıklarını... utananadam

ne kadar çok şey kaçırmışım... tuh788

ben o iyiki doğurduğun dediğin güzllliklerin her yerlerini koklaya koklaya öperim..
hem iyiki doğurdun hemde iyiki onlarla tanışma fırsatını bizlere sundun..

normalde takılarım doğal taş olduğu için dışarda kullandığımda mutlaka eve gelince temizlerim
ama iki adet dünya güzeli melek onlara dokunduğu için o hali ile saklıyorum hala..
onların güzel sevgi dokunuşları orada kaldı diye..

bir dahaki görüşmemize onlar için şimdiden düşündüğüm hediyeler ile geleceğim..
sizi çok yoruyoruz ama kimbilir bir sonraki buluşmamıza yine meleklerin misafirimiz olur..

ben yine ilgilenirim onlarla söz tatlım.. b456

artilerini ne zaman yapacağız annesi..

zor döneminizi başarı ile atlatmışsınızdır umarım.. thumbsanim

http://img297.imageshack.us/img297/2...nmumgd4mj8.gifveee http://www.islamisohbet.gen.tr/din/a...cekler/fw2.gifgeçirdiğiniz harika 18 yıl için tebrikler..

http://img148.imageshack.us/img148/7991/ak39kb.gif
kalplerinizde birbiriniz için yanan aşk alevi daima ilk günün heyacanında..
ve son günün olgunluğunda ruhunuzu ısıtsın..
http://news.nationalgeographic.com/n...nimal_love.jpg
eşinle ve bebeklerinle birlikte huzur içinde yaşayacağınız harika nice nice seneler dilerim..
birbirinizi tamamlayan çok güzel bir çiftsiniz..
sağlığınız .. huzurunuz.. refahınız daim olsun inşallah canım..
http://img520.imageshack.us/img520/7455/gif791iz.gif
http://img520.imageshack.us/img520/8...pler2bh7wz.gif
sevgiler..

güzel kızlarınıda öpüyorum miss yanaklarından.. kiss3

Mustang 08-05-2008 05:28 PM

Merhabalar, canlarım sizlei nekadar özlemişim .Seni ve kuzucuklarını Allah birbirinize bağışlasın.Bitanem hemen öğüt vermeye başlamış gibi olmayayım ama bu yaşadığın şeyleri bizlerde yaşadık.Gerçekten senin için yorucu zor bir dönem bizim tektek yaptığımız şeyleri sen iki misli yapacak ve zorlanacaksın.Emzikleri kesmek iyi bir yol bende denemiştim ama oğlum böceklerden çok korkar onun emziğini bir böceğin yanına koymuştum ondan sonra oemdi diye birdaha emmemişti.Tuvalet eğitimine gelince çok yanlış uygulamalar var ama inanıyorumki sen onlar için eniyisini bulursun .Ben kendim tuvalete gierken onlara ben tuvalete gidiyorum ay hemen yetişmeliyi diyerek onları uyardım ve bazen birlikte gittik. Hiç çaktırmadan onları uyarırsan seni kendilerine örnek alacaklardır.Allah sana sabır versin.Hepinizi kocaman kiss3sevgi ile kalın.

Mustang 11-05-2008 09:08 AM

Canım anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum ,kuzucuklarınla nice annler gününü birlikte yaşarsınız inşallah. kiss3 kiss3 kiss3

ECEM18 11-05-2008 02:20 PM

dünyanın iki güzel meleğine sahip olan güzel annenin anneler günü kutlu olsun
saygılı sevgiler kiss3 kiss3 kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:53 PM.