![]() |
asiyah'nın zihinsel mutasyonu Merhaba sevgili arkadaşlar, Önce sorunlarımı yazıcam buraya. 1- 9 kilo fazlam var. 2- Ders çalışmıyorum. 3- Kimseyle görüşmüyorum. 4- Anne-babama saygısız davranıyorum 5- Aksi, aşağılayıcı bir tarzım var. 6- Arkadaşlarıma birer böceklermiş gibi davranıyorum ve onları tersliyorum. 7- Düzensiz besleniyorum. 8- Dağınık ve savrukum. 9- Sevgilimi yerden yere vurup aşağılıyorum. Onu kırıyorum ve ona çok kötü davranıyorum. Ona önem vermiyorum. 10- Kitap okumuyorum. 11- Bisiklet sürmüyorum. 12- Kardeşlerimi önemsemiyorum. 13- Dua etmiyorum. 14- Şükretmiyorum. 15- Gururlu davranıyorum. 16- Yapmam gerekenleri sürekli erteliyorum. |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu haydi bismillah!...kahvesmiley |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Alıntı:
|
Sorunları tespit ettim. Çözüm yolunu da buldum: bu site işte. Şimdi de uygulama faslındayım u859 Bakalım ne kadar sürecek... |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Neler değişmiş.... 1- Bugün diyete başladım. 2- Arkadaşlarımla görüşmek için bir gün ayarladım. 3- Anne ve babamı gülümsettim. 4- Kırdığım arkadaşlarımdan özür diledim. 5- Sevgilime onu sevdiğimi söyledim. Ve yaptığı bir şey konusunda ona yetenekli olduğunu söyledim. 6- Erken uyandım ( Geç yatmama rağmen :( ) |
|
|
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu bende gec yattim 3.30 tr saati 4.30 erkenden uyandim havalardanmi nedir |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Günlüğün hayırlı olsun kardeş, inşallah gönlünce olur herşey956k |
Alıntı:
Çok teşekkür ederim. serkans674 :) çok teşekkür ederim. Sevgiler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:18 AM. |