Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   asiyah'nın zihinsel mutasyonu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/372298-asiyahnin-zihinsel-mutasyonu.html)

asiyah 28-06-2009 09:16 PM

Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu

Alıntı:

akınyıldız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468908)

Bu çok güzel. Hep yanlış yöndeydim ben de ne zaman kendimi yalnız hissetsem :S Daha çok yalnız kalmaya çalışıyordum. Ve ne zaman yalnız kalmam gerekse (sinirli oldugumda) sevdiğim insanlara çok kötü davranıyordum. Çok üzülüyorum :(

sudem8 29-06-2009 04:24 PM

asiyahçım hoşgeldin günlüğün hayırlı olsun bitanem..bütün bu yazdığın olumsuzlukların farkına varman bile büyük bir başarı...belli ki kendinde memnun değilsin...bu foruma girmemizin nedeni herkes çok dörtdörtlük olduğundan değildi...iyileşmeye izin verdin mi kapılar açılmaya başlıyor..senin açılmış bile...hergeçen gün kendinde daha güzel değişimler farkedeceksin..yeter ki izin ver... sank, senin kendine kızgınlığın var..önce değişime kendini affetmekle başla ben öyle başlamıştım..sonra affedemediklerini..gelişmelerini takip ederiz artık kolay gelsin..sevgiyle kal..

asiyah 02-07-2009 01:04 AM

sudem8
Tam üstüne bastın! Sen söyleyince daha da bir fark ettim. Gerçekten kendime o kadar kızgınım ki. Günlük tutuyordum. Onu okudum. Bir çok yerinde yaptıklarım/davranışlarım/tepkilerim yüzümden kendime kızmışım. Ve hala tahammül edemiyorum kendime bazı konularda. Kendimi affetmeliyim... Suçluluk duygusunu dinlemeye başladım. Bir iki gündür dinliyorum. Henüz pek bir değişim fark edemedim. Ama en kısa zamanda rahatlayacağıma inanıyorum.

asiyah 02-07-2009 01:11 AM

teşekkür ederim serkan kardeşim.

sudem8 02-07-2009 01:19 AM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469357)
sudem8
Tam üstüne bastın! Sen söyleyince daha da bir fark ettim. Gerçekten kendime o kadar kızgınım ki. Günlük tutuyordum. Onu okudum. Bir çok yerinde yaptıklarım/davranışlarım/tepkilerim yüzümden kendime kızmışım. Ve hala tahammül edemiyorum kendime bazı konularda. Kendimi affetmeliyim... Suçluluk duygusunu dinlemeye başladım. Bir iki gündür dinliyorum. Henüz pek bir değişim fark edemedim. Ama en kısa zamanda rahatlayacağıma inanıyorum.

Asiyahcım ho'popono tekniği var onuda incelersen forumda lütfen beni affet özür dilerim seni seviyorum teşekkür edrim demekle kendimizi arındırmaya başlıyoruz..önce kendimizi affetmemiz için yaradanımızdan yardım istiyoruz..çünkü ilk yapacağımız kendimizi affetmek..olduğumuz gibi kabul edip..sahip olduğumuz gücü ortaya çıkarıp,özümüze dönmek..o zaman işlerindaha kolaylaşır güzelim..sevgiler..O0

asiyah 02-07-2009 01:25 AM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469362)
Asiyahcım ho'popono tekniği var onuda incelersen forumda lütfen beni affet özür dilerim seni seviyorum teşekkür edrim demekle kendimizi arındırmaya başlıyoruz..önce kendimizi affetmemiz için yaradanımızdan yardım istiyoruz..çünkü ilk yapacağımız kendimizi affetmek..olduğumuz gibi kabul edip..sahip olduğumuz gücü ortaya çıkarıp,özümüze dönmek..o zaman işlerindaha kolaylaşır güzelim..sevgiler..O0

Teşekkür ederim. O tekniği uygulamaya başladım dün :) Bakalım ne olacak.

sudem8 02-07-2009 01:47 AM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469365)
Teşekkür ederim. O tekniği uygulamaya başladım dün :) Bakalım ne olacak.

çok sevindim hayırlı olsun..çok azimli bir kızsın.işin mantığını anlamışsındır zaten..kendimizi affetmek ve sevmek için arınma çalışması çok faydasını görüyoruz..bazen yanlış anlaşılıyor da..kolaygelsin güzelim..O0

asiyah 02-07-2009 02:08 AM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469370)
çok sevindim hayırlı olsun..çok azimli bir kızsın.işin mantığını anlamışsındır zaten..kendimizi affetmek ve sevmek için arınma çalışması çok faydasını görüyoruz..bazen yanlış anlaşılıyor da..kolaygelsin güzelim..O0

Çok teşekkür ederim sevgili sudem8 ablam. :) Çok sağol.

suxvegas 02-07-2009 11:29 AM

Önemli olan bu sorunların farkında olman zaten... Ve zaten farkında olanlar bu siteyi öyle yada böyle buluyorlar...

Sorunun farkına varan çözüme şimdiden ulaşmış demektir...

Hepimiz seninleyiz.. Biz de bi'iz ve aynıyız..
Kolay gelsin..

asiyah 02-07-2009 01:50 PM

Alıntı:

suxvegas Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469397)
Önemli olan bu sorunların farkında olman zaten... Ve zaten farkında olanlar bu siteyi öyle yada böyle buluyorlar...

Sorunun farkına varan çözüme şimdiden ulaşmış demektir...

Hepimiz seninleyiz.. Biz de bi'iz ve aynıyız..
Kolay gelsin..

Çok teşekkür ederim suxvegas,

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:51 PM.