![]() |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Alıntı:
|
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu asiyahçım hoşgeldin günlüğün hayırlı olsun bitanem..bütün bu yazdığın olumsuzlukların farkına varman bile büyük bir başarı...belli ki kendinde memnun değilsin...bu foruma girmemizin nedeni herkes çok dörtdörtlük olduğundan değildi...iyileşmeye izin verdin mi kapılar açılmaya başlıyor..senin açılmış bile...hergeçen gün kendinde daha güzel değişimler farkedeceksin..yeter ki izin ver... sank, senin kendine kızgınlığın var..önce değişime kendini affetmekle başla ben öyle başlamıştım..sonra affedemediklerini..gelişmelerini takip ederiz artık kolay gelsin..sevgiyle kal.. |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu sudem8 Tam üstüne bastın! Sen söyleyince daha da bir fark ettim. Gerçekten kendime o kadar kızgınım ki. Günlük tutuyordum. Onu okudum. Bir çok yerinde yaptıklarım/davranışlarım/tepkilerim yüzümden kendime kızmışım. Ve hala tahammül edemiyorum kendime bazı konularda. Kendimi affetmeliyim... Suçluluk duygusunu dinlemeye başladım. Bir iki gündür dinliyorum. Henüz pek bir değişim fark edemedim. Ama en kısa zamanda rahatlayacağıma inanıyorum. |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu teşekkür ederim serkan kardeşim. |
|
|
|
|
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Önemli olan bu sorunların farkında olman zaten... Ve zaten farkında olanlar bu siteyi öyle yada böyle buluyorlar... Sorunun farkına varan çözüme şimdiden ulaşmış demektir... Hepimiz seninleyiz.. Biz de bi'iz ve aynıyız.. Kolay gelsin.. |
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:51 PM. |