![]() |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Sen de arada kaynadın gittin, -yaş odun- arkadaşım...(atasözünü bildiğini düşünerek, yanlış anlamayacağını umuyorum..) |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Yok aslında birbirimizden farkımız...wink77 (Ama biz Osmanlı bankasıyız!..) deme... Evine yuvana dön yavrııımm...actionsmile |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
khkh56 İlahi ismira! Bunları yazalı iki hafta olmuş...y789 |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Nasıl yaparım? 1) Yaş.......Her yaşta gençlikgirlhaha Nasıl? Tibetin beş ayini bunun için uygun sanırım. Başlamıştım, yedi tekrarla giderken aksattım. Şimdi yeniden başlıyorum. Başka nasıl?... Sağlıklı beslenme. Başka?.. Ruhsal arınma. Başka nasıl?.. ?...dusun2 2) Kilo.....61 super.....Nasıl Yaparım? Beş ayinin uzun vadeli etkilerinde var kilo vermek. Yapalım o zaman... Başka nasıl?.. Bilinçaltını ikna et (12389Tartı ayarını değiştirdim, bak işte diye gösteriyorumsevincli) Başka nasıl?... Siyahçanın aktardığı, üç saatte bir yeme yöntemini fikren benimsiyorum. Uygulayalımgulensmiley Başka nasıl?... Bol su içelim...Günde iki fincan da beşli çay... Başka?... Aaa! Hayal panoma ideal formda bir resim koydumgirlhaha Başka?... Topraktan gelenleri topraktan gelenlerle, hayvandan gelenleri hayvandan gelenlerle eşleştirmeye dikkat... Başka?... ... 3) Sağlık.....Her açıdan sağlıklı, ince, düzgün ve zinde bir bedenuy897 Nasıl?... Yukarıda iki maddedeki uygulamalara devam, telkinlere devam, reikiye devam, arınmaya devam... Başka nasıl?... ... . . |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... ismira yoksun bugün gözlerimiz seni aradı..ho'op arın day789 |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... yediğin şeylerin bilinçaltını perişan etmeyi de dene, çok işe yarıyor, yeminlen! mesela cipse bakıp diyeceksin ki; bu cips şeysi acayip zayıflatan feci şifalı bir besindir! (enayi cips şeysi de buna inanıyor ve sana kilo yapamıyor!) |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... dl67 Alıntı:
khkh56 Bunu okumuştum... Ama o enayilik bilinçaltına ait olmasınsmil56dusun2 dl67rt67wink77 |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Yavaş yavaş her şeye âşık oluyorum :) <3 |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... aaaaaaaaaaaa! |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Alıntı:
Nasıl yaanii?.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:01 PM. |