![]() |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Alıntı:
|
Yaaaa!.. Gördün mü siyahça çekim yasasını?!.. Siyahça, siyahça diye diye bir de açık siyahımız oldukhkh56 |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... adımın MOR olarak değiştirilmesini teklif ediyorum...sevincli |
Yakışıırrr!sevincli Peşinden 'AMOR' gelirmişkiss3 |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... gelir bende bu şans varken...kahvesmiley |
Ne var ki şansında? "AMOOR... AMOOR..."guitarmusic45 |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... HUuuu hhuuuuuuuuu AMor her yerde! Yahhhooo! |
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Siyahça, ilk ders'i okudum...Çok güzel ve anlamlı yine, son ders gibi... Sanırım senin siyahlar solmada... MOR' u geçelim,Akça Pakça geliyorsevincli |
|
Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... o değil de arkadaşlarım; ben bugün sabah zehirlendimdi azıcık...dinlenmem lazım artık...sabah söylemesi ayıp, siyahça usulü sucuklu yımırtalı patates yapmıştım.bizim beyazca yemedi uyanık, sevmiyormuş beyefendi! oğluşum, kızım ve bizdeki yatılı-oturmalı misafir yedik... sonra öğlende bi baktım doğduğundan beri öğlen uykusu nedir bilmeyen benim kuduruk oğlan koltukta uyuyakalmış..dedim bi gariplik var ama du bakalım...sonra o uyurken kızımla ben siyahça usulü kremşantili, reçelli yoğurt yidik söylemesi ayıp...işte herhalde bizi o kurtarttı...oğlan da uyanınca kustu afedersiniz, o da öyle atlattı sanırsam...olan bana oldu azıcık, tam bi kusma özürlüsüyüm çünkü! aman vücudumun kontrolü elden gider diye kusmadan oturur beklerim öyle ecelimi! bu arada misafirin akıbetinden haber yok henüz! neyse, feci yorgunum, gidip yatsem iyi olur...daha fazla şansımı zorlamayayım... (ooohhhhh ben de sizin günlükleri böyle tar u mar ederim işte, ohh canıma deysin!) kahvesmiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:18 AM. |