Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Seherce`nin Günlügü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Seherce`nin Günlügü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Dün günlügüme yazmayi canim hic istemedi nedense, tembel bir ruh halim vardi ve herseyi mi etkiledi.. Bugün erken kalktim ve cok iyi kalktim, uzun süredir ilk defa, dün gece koruma kalkanini da dinlemeye basladim, o ndanmidir bilmem. Gece uykuya dalmadan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Seherce`nin Günlügü

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-06-2009, 07:12 AM   #11 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 17
Tesekkür: 87
17 Mesajinıza toplam 73 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SEHERCE will become famous soon enoughSEHERCE will become famous soon enough
Standart icimdeki cocuk

Dün günlügüme yazmayi canim hic istemedi nedense, tembel bir ruh halim vardi ve herseyi mi etkiledi..

Bugün erken kalktim ve cok iyi kalktim, uzun süredir ilk defa, dün gece koruma kalkanini da dinlemeye basladim, o ndanmidir bilmem.

Gece uykuya dalmadan önce bisey basardim..
Kücüklügümün yanina gittim, seneler öncesine ve o na yapilan bir kötülük aninda, o insan kilikli ....... alip bi güzel dövdüm, iki de okkali laf söyledim kücük seheri alip yanindan uzaklastirdim ve o na sarildim, teselli ettim, artik korkmamasi gerektigini söyledim.
Insan kilikliyi da 2 bodyguert gibi adamlarin eline biraktim, o na bisey yapacaklar :)

Kücük Seher, o na ne yapacaklar diye sordu, *söyledim..

"yapmasinlar, sadece o na söylesinler bir daha o nu görmek istemiyorum, eyer gelmezse affederim o nu" dedi.

Öyle yaptik, ve rahatladik..

Simdi de hala bunun etkisindeyim, yani sevinc, mutluluk, rahatlama, kendime güven, bu oyunu cocukluk hayatim da gecirip, bugüne kadar etkisinde kaldigim herseyde oynucam.
Cok güzeldi..

Hele kücük bana sarilmak ve o nu öpmek, gözlerinin icine bakmak ve o nu mutlu görebilmek, cok muhtesem biseydi..

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

SEHERCE isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-06-2009, 01:21 PM   #12 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Smile Cevap: Seherce`nin Günlügü

merhabalar sehercim..

günlüğün daima güzelliklerle dolsun canım..

bu yaptığın o kadar güzel ve okadar değerli bir çalışma ki.. tam bir kelebek etkisi.. super

olan bir şeyi değiştiremeyiz.. ancak olan her şey bu günümüzü etkiler.. öyleyse yapacağımız şey olana karşı bakışımızı değiştirip bu günümüze etkisini değiştirmektir..

ilk adım kendimize sahip çıkmak ile başlar..

aslında bu çalışmanın çok farklı bilimsel temelleri de var da.. bir noktadan sonra dimağımız almıyor diye yazamıyorum

mesela kuantum düşünceyi bile solda sıfır bırakacak paralel evrenler teorisi var.. ki biz kuantum u bile ancak yeni yeni çözmeye kabuletmeye başladık..

yaptığın çalışma paralel evrenler ilkesinden hareketle gerçek bir çalışmadır.. sen gerçektende o küçük kıza detek oldun ve onun geleceğini değiştirdin.. şimdiki SEN onun geleceği olduğuna göre SEN şimdi değişip etkilerini şimdi de yansıtmaya başladın..

peki öyleyse birde şu çalışmayı yapalım..

5 yıl sonra sen nasıl birisi olamk istiyorsun..

sen küçük haline gidip yardımcı olduğuna ve rahatlama hissettiğine göre..
senin harika halin de gelecekten gelerek senin yaşamına düzeltme dokunuşları yapamaz mı.. seni olmak istediğin SEN e doğru yönlendiremez mi..

mükemmel halin ile buluşma meditasyonu yaparak bunu da denemek ve etkilerini bizimle paylaşmak ister misin..

olan her şeyin senin iyiliğin güzelliğin mutluluğun başarıların için olması dileklerimle..

sevgiler..

__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-06-2009, 05:30 PM   #13 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 17
Tesekkür: 87
17 Mesajinıza toplam 73 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SEHERCE will become famous soon enoughSEHERCE will become famous soon enough
Standart Cevap: Seherce`nin Günlügü

Shamanic, kelebek etkisi evet, seneler önce bir film izlemistim kelebek etkisi (butterfly effect).

O zamanlarda düsünmüstüm aslinda böyle birsey düsüncede mümkün diye..
Ama hic denememistim, inancim o kadar da yüksek degildi, son 1 aydir falan kücüklügümden bu yana bazi devrelerde yasadigim olumsuzluklar, kötü olaylar, ait olamama, sevgisizlik, yanlizlik, korku, simdiki beni fazlaca yönlendirdigine, ruhumu SIKISTIRDIGINA, hissettirmeye calistirdigina , kesinlikle inandim ve inaniyorum ve suna eminim ki gecmis gecmiste kaldi lafi benim icin gecerli bisey degil, ne kadar da gecmis gecmiste kaldi desem, ne kadar kendimi unuttum , affettim diye teselli etsemde, ruhum söylediklerimin disinda hareket ediyor hep, artik en son tabiri caizse tamir edilmek istedigini anladim ve bu ilk deneyimim de basarili oldum, bu basima gelen en kötü olay, ama gecmisim de beni etkileyen cok daha fazlalari var, o nlari da tamir etmeden, 5 sene sonrama bakmanin bir faydasi olmayacak..
Bunu daha önce denedim gelecekte nasil olacagimi veya nasil olmak istedigimi düsünüp rahatlayamiyorum, söyle diyeyim, temelim saglam degildi ve bu yasa kadar saglam bir bina kuramadim bu yüzden, bu yikik dökük bir virane üstüne bir kac kat daha cikmaya gerek yok, önce temelimi saglamlastircam, sonra bu yasima kadar ki ciktigim katta ki catlaklari tamir edegim, sonra bugünüm keyfini cikarip, yarin icin cikacagim katlarin nasil olacagina, nasil bir hayat istedigime sonra karar verecegim..

Gelecegi tamir etmek ..

Kesinlikle kararliyim, hergün, olmadi 2-3 günde bir simdiki beni etkileyen, gecmiste ki durum, olay ve kisileri bulup, o nlarin üzerinde düsünecegim ve kücük kiza yardim edecegim.
Bunlari da burada paylasmaktan büyük zevk duyacagim tabii ki, simdiki zamanima ve gelecege sira geldiginde de insallah bu deneyimlerimi de sizinle paylasacagim insallah..

Cok tsk ederim yaa, birilerinin beni anladigini bilmek ne kadar rahatlatici, bunu cevremden birilerine anlatsam herhalde bana delirmis bu derler :)))
SEHERCE isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-06-2009, 06:08 PM   #14 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 17
Tesekkür: 87
17 Mesajinıza toplam 73 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SEHERCE will become famous soon enoughSEHERCE will become famous soon enough
Standart Cevap: Seherce`nin Günlügü

Bir sev iki sev, asik ol
Derdi unut umut dol
Ac kalbini sevgiye
Hayat kisa mutlu ol
SEHERCE isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-06-2009, 07:55 PM   #15 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 17
Tesekkür: 87
17 Mesajinıza toplam 73 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SEHERCE will become famous soon enoughSEHERCE will become famous soon enough
Standart Cevap: Seherce`nin Günlügü

Bana hic sormadan, alistigim yerden, arkadaslarimdan, oyunlarimdan ve en önemlisi daha büyümeden cocuklugumdan koparmislardi ve üstüne üstlük beni bu travmamla yapayalniz birakmislardi.
Hic dilini bilmedigim bi yerde sudan cikmis baliga dönmüstüm, cirpiniyordum ama kimse görmüyordu, kimse duymuyordu feryatlarimi.
Eskisi gibi oynamiyordum artik, eskisi kadar enerji dolu degildim, gülmüyordum ve konusmuyordum. Üzüntülerimi unutmak icin, yanlis, oyalayici düsüncelere teslim etmistim kendimi (ego), cünkü üzüntümle bas edemiyordum.
Baskalarinin na mahkum olmus, kendine güveni bitmis, kendi isteklerinin farkina varamayip, baskalari gibi olmayi hayal eden biri haline gelmistim.
Kendimi birilerine sevdirmek icin, birseyler vermem gerektigini düsündüm hep, sevgi, ilgi, fedakarlik, hatta para.
Hayatim resmen acikli bir film olmustu ve ben sadece disardan seyrediyordum gelismeleri.
Bu gecmis..

Kendi farkima vardigimdan beri, kendimi kontrol edemedigimi hissediyordum, icimde her zaman iki-üc ses var,her düsüncemde, her hissimde her verecegim kararda, iki- üc kisiden ayri ayri sesler geliyor ve kafami karistiriyor, öyle ki artik karar vermek bile istemiyordum ve genelde olumsuz yönde gelen seslere yenik düstüm..

Bu sesler icimde ki cocuktan gelen sesler, yardim cagrisi, yine mantigimi konusturacak olursam, yada belki de egodur, derki , sen delirdin , ne ici ne cocugu, ama öyle degil, eyer ben bunu kesfederek kendimi cok huzurlu hissediyorsam, dogru yoldayim demektir.

Yani bugün yine 20 sene öncesine gittim, o alistigim yerden kopardiklarin da, gördügüm kabus sonrasinda yanliz basina göz yasi dökerken ve üzüntüden kendimi ölecekmis gibi hissederken, ben büyük Seher olarak, gülümseyerek ve bütün iyimserligimle, bütün sevgimle o kücük kizin yanina gittim, o nu teselli ettim, korkmamasi gerektigini, yaninda oldugumu söyledim o na, sakinlesti, aglamaya basladi, ben burada olmaktan cok mutsuzum, beni geri götür dedi, sonra hic yapmadigi seyi yapti ve beni buraya zorla getirdiler, bana hic sormadilar, hic fikrimi almadilar ve getirince de beni yalniz biraktilar, arkadasim yok, dilim olmadigi icin herkez benimle dalga geciyor diye bagirmaya, öfkesini disa vurmaya basladi, izin verdim.. O nu dinledim ve sonra da sakinlestirdim..
Seni simdilik buradan götüremem, ama artik hep yanindayim dedim.. Bana güvenmesini söyledim ve sakinlesti, rahatladi, artik yalniz olmadigi icin daha da mutlu oldu, gülmeye basladi.. Ve bana güveniyor..

Ben, o nunla bulustugum icin cok mutluyum, o nun o zamanki üzüntüsüne teselli, yalnizligina yoldas, caresizligine care, korkulara cesaret oldugum icin, kendimi de daha güclü hissediyorum ve o kücük kizi cok sevdigim icin, kendimi de seviyorum..

Degisimleri anlatamayacagim kadar cok ve ince, dogru yolda oldugumdan eminim, tabii ki gecmise ve o kücük kiza takilip kalmayacagim, ama o nu yanimdan ayirmayacagim, o nun cok enerjik, cok dahi, cok akilli, cesaretli oldugu zamanlardan da ben ögrenecegim..
SEHERCE isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
gunlugu, seherce`nin


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Seherce`nin Günlügü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Seherce`nin Günlügü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Dün günlügüme yazmayi canim hic istemedi nedense, tembel bir ruh halim vardi ve herseyi mi etkiledi.. Bugün erken kalktim ve cok iyi kalktim, uzun süredir ilk defa, dün gece koruma kalkanini da dinlemeye basladim, o ndanmidir bilmem. Gece uykuya dalmadan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.