Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Seherce`nin Günlügü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/371921-seherce-nin-gunlugu.html)

SEHERCE 31-05-2009 07:54 PM

Seherce`nin Günlügü
 
Dünden beri telkinleri dinliyorum, ilk ego ve sucluluk duygusundan basladim ikisinin de, ney, doga, klasik ve sanat verziyonlarini sirasiyla dinliyorum.Dün ney ve doga sesleri beni biraz huzursuz etti, ama asiri etkileyecek kadar degil, sanat ve klasik müzikleri de costurdu..

Gece rüyamda normal rüyalarimla hic alakasi olmayan bir rüya gördüm cok degisik bir konuydu :) korkmam gereken bir rüyaydi ama uyandigim da korku degil sanki rahatlama hissettim..

Bugün sabahtan beri telkinler acik ve kalbimde cok belirli bir sekilde agirlik, huzursuzluk hissediyorum, ama tuhaf olan normalde böyle huzursuz oldugum da kendimi kötü hissetmeme ragmen,hatta depresyona girmeme ragmen, bu sefer düsüncelerimde olumsuzluklara yer yok, yani olumsuz düsünmemek icin cabalamiyorum bile, kendimi dinledigim de bir bakiyorum olumsuz düsünmüyorum sadece bu huzursuzluk beni rahatsiz ediyor.

Baska zaman böyle oldugumda kendimi birakirdim ve hic birsey yapmazdim, simdi ise icimde ki bu huzursuzluk beni harekete gecirdi ve cok uzun süredir erteledigim bir isimi yapmaya koyuldum. Bununda yapmak icin yapmak olmadigindan eminim, cünkü kendimi taniyorum yapmak icin hic birsey yapamam cok kötü oldugum dönemlerde.
Ve simdi bu isi yapmaya baslaminin huzuru icindeyim. Kalbimde ki o agirlik gitti.

Demin bir öneri gördüm telkinleri sadece uyurken dinlemek en iyisiymis sanirim, sadece uyurken dinleyecegim artik..

serkans674 31-05-2009 09:20 PM

Cevap: Seherce`nin Günlügü
 
Alıntı:

SEHERCE Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464643)

Demin bir öneri gördüm telkinleri sadece uyurken dinlemek en iyisiymis sanirim, sadece uyurken dinleyecegim artik..

Öncelikle günlüğün hayırlı olsun kardeşliksmileydance
Valla öneriye kısmen katılıyorum uyurken yada uyanıkkken daha çabuk sonuç almak için ne kadar çok dinleyebilirsen o kadar iyidir.
Gece gündüz dinliyorum sende fırsat buldukça dinle derim.
Ben bir tek suçluluk duygularını gündüz dinliyorum uyurken dinleyince sürekli kabus görüyorum uykum bölünüyor o yüzden.

yasal06 31-05-2009 10:17 PM

Cevap: Seherce`nin Günlügü
 
günlüğünüz hayırlı olsun..

SEHERCE 31-05-2009 10:54 PM

Cevap: Seherce`nin Günlügü
 
Alıntı:

serkans674 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464653)
Öncelikle günlüğün hayırlı olsun kardeşliksmileydance
Valla öneriye kısmen katılıyorum uyurken yada uyanıkkken daha çabuk sonuç almak için ne kadar çok dinleyebilirsen o kadar iyidir.
Gece gündüz dinliyorum sende fırsat buldukça dinle derim.
Ben bir tek suçluluk duygularını gündüz dinliyorum uyurken dinleyince sürekli kabus görüyorum uykum bölünüyor o yüzden.


Serkan uykularim benim de bölünüyor ve cok huzursuz uyuyorum ve cok fazla uyuyorum, ama bunlar bende normal yani telkinlerden öncede böyleydim. O yüzden pek farketmiyor :)
Uyumadan önce veya uykudayken dinlemeye gelince, yapamiyorum ki bu telkinler beni cagiriyor hep ve su an ve yine ve her zaman da aciyorum ve acik kaliyor. :)

Düsünüyorum da, bir kitap okusam veya bir film izlesem de bu kadar heyecanlanir sanki birseyler degistirebilecekmisim gibi gelirdi ve bu heyecan en gec 2-3 gün icinde söner ben her zamanki hayatima olumsuz bir sekilde devam ederdim..

Burada ve telkinlerimle (artik o nlar benim :) sanki cok cok cok farkli seyler yasiyorum..
Okudugum o onlarca kitaplardan farkli seyler, insallah böyle devam ederde ben su negatif halimi yenebilirim telkinler sayesinde ve pozitif hayata merhaba der, bir daha da hic birakmam..
Icimde bazi kötü sesler "yok yok sen bundan da yarin olmadi yarindan sonra ümidini keser birakirsin, aslinda bunun da sana hic bir faydasi olmayacak, sen negatif olmaya mahkumsun"
desede, beni ego ve sucluluk duygusundan sonra gelen telkinler fazlaca meraklandirdigi icin pes etmeyecegim gibi geliyor. Hayirlisi diyelim gelecege dair yorumlar yapmadan bugün kü telkinlerimizin tadini cikaralim demi? Hadi bakalim.

Siz de beni yanliz birakmayin .. :)

SEHERCE 31-05-2009 10:56 PM

Cevap: Seherce`nin Günlügü
 
Alıntı:

yasal06 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464661)
günlüğünüz hayırlı olsun..

Tskler yasal, ayrica vakit ayirip okudugunuz icinde tsk ederim ..

SEHERCE 01-06-2009 12:01 PM

Cevap: Seherce`nin Günlügü
 
Karmasik bir ruh hali, iyimiyim, kötümüyüm bilmiyorum ..
Biraz, yine hayir diyemememin sucluluk duygulariyla bogusuyorum (taptaze bi olay, sen tut sucluluk duygusu telkinin dinlerken yine suc isle, olacak is degil.)

Ama yine de kendime haksizlik etmemeliyim, yolun basindayim henüz, ayaklarimin dolanmasi, birseye takilip düsmem normaldir, sen yine de yolunda devam et...

Ne hikmetse dünkü rüyamla bugünkü rüyam birbiriyle cok baglantili, dün de birileri beni kovaliyordu, bugünde baska bir verziyonla kovalanma sahnesi tekrar rüyama geldi..
isin garip tarafi cok korkmuyorum, sanki film sahnesi ceviriyormus edasiyla rolümü oynuyorum.

Telkinlerin cogunda, dünden beri sesler duyuyorum, biri arkadan bagiriyor, ama cok uzaktan geliyor, su sesiyle birlikte fena olmuyor o gelen ses, sanki biri bana :)))
sesini duyurmaya calisiyor gibi geliyor.

Karmasik ruh hali dedim ya, sakinim aslinda pek bisey düsünmüyorum, pek bisey de yapmak istemiyorum, ama diger evde oldugum günlere nazaran 2-3 gündür hareketli hissediyorum kendimi, hala disari cikmak istemesem de, evde pc basinda oturmuyor veya yatip durmuyorum.
Aklima bi is geliyor, kalkip o nu yapiyorum, yapmis olmanin huzuruyla da tekrar gelip pc basina oturuyorum. Bu hali daha önce de yasadim mi emin degilim, ama sorgulayip kafa mi karistirmak istemiyorum, bir kere de herseyi olacagina birakmanin rahatligini yasamanin zevkini cikarayim..

Gece cok gec uyudum ve erken kalktim gözlerim yaniyor, ama yine baska zamana nazaran halsiz ve mutsuz etmiyor beni bu uykusuzluk.

Siyahcanin günlügünü bastan sona okudum bugün, ne tuhaftir ki, hic tanimadigim bir insanin günlügünü okurken, duygulandim, bogazim dügüm dügüm oldu.
Belki de, hayat hikayesi biraz benim hayat hikayeme benzedigi icindir. Bilemiyorum.
Siyahcanin günlügüne bisey yazamadim, ne yazacagimi bilemedim, ama o nun o espirili hali ve yazis tarzi cok hosuma gitti, insani sIkmadan, bir nefeste okunan tarzdan :)

Simdilik bu kadar sevgiligi günlügüm cooook uzun yillardir ilk defa, 2.gün günlügüme biseyler yazmaya devam ediyorum, kutlarim kendimi.

SEHERCE 01-06-2009 03:59 PM

Cevap: Seherce`nin Günlügü
 
Akinyildiz selamlar, tamam geliyorum ..

Kulaklarim da uguldama henüz yok, ama devamLi dinliyorum.

SEHERCE 02-06-2009 10:23 PM

Cevap: Seherce`nin Günlügü
 
Dün disari cikmayi basardim, ailemden sevdiklerimle güzel bir orman gezintisi,günes ve agaclarin gölgesine gelince, püfür püfür rüzgar esliginde,gülmek, eglenmek, hareket.

Ben bunu cok seviyorum, ama neden herzaman cikmadigimi veya cikamadigimi b.......
yok yok biliyorum, bir tarafim kalk gidelim derken, güclü tarafim otur oturdugun yerde sen iyi degilsin diyor ve genelde kazaniyor.

Neyse dün ciktim iste, hemde baya zorladim kendimi, iyiki de zorlamisim..

Bugün cok sinirliyim, yada aslinda bir kisiye karsi sinirlerimi kontrol edemiyorum, acaba diyorum cok mu üstüne düsüyorum, cok mu yogunlasiyorum, takintim haline filan mi geldi. Yoksa gercekten istemiyormuyum o nu.. ?????? :((((

Ya takmasam, yani ihmal de etmesem ama yine de kendime öncelik versem, cok mu bencilce olur, cok mu vicdansiz olur, yoksa ikimiz icin de daha mi iyi olur..
Sorular, cember, daire, dön dön etrafinda, senelerce dön dolas, ayni seyi yasa, yoruldum diyorum ama demek ki yeterli yorulmamis, dur durak bilmiyorum, ayni seyleri geriye sarip sarip yine yasiyorum, bir degisiklik ama neresinden, nasil....

Sacmaliyormuyum ...... ???

Telkinlerim ve ben, bugün biraz küsmüsüz gibi davraniyoruz birbirimize, pek dinleyemedim simdi biraz actim saat burada 21.32 ama sanki ben o nlari duymuyorum, o nlarda bana ses vermiyor..
Basim agriyor.. Cok kötü..
Boynumu kastim sanirim yine, yada cok uykusuzum belki de o ndandir...

Telkinler: Size cok umut bagladim, beni yari yolda birakmayin..

Gerci ben beni yari yolda birakirsam, telkinler ne yapsin ..
Bi yasadigimin farkina varamadim, ben ve düsüncelerim cok ayri kisilikler, yasamak istemedigim bir hayatin icinde savruluyorum, ayaklarim yere basmiyor, kendimi kontrol edemiyorum..

Kendime ait bir kararim olmali, kendime ait cizdigim bir yol olmali, kendime ait bir bugünüm, bir gelecegim olmali.. Ben yaptim demeliyim. Dogru veya yanlis ben ordaydim.. Hissettim ..
Güclendim.. Sadece ben yaptim, ben karar verdim, kimseyi düsünmedim, sadece kendimi düsündüm, ama iyiyim cünkü ben yasadim, iliklerime kadar ben hissettim, cünkü BEN`dim diyebilmeliyim..
BEN´i mi bulmaliyim önce, nerede kaybettim ki en son, hangi yolda biraktim o nu, kac yasindaydim...
Biliyorum aslinda, ama o nu ordan alip bugüne getirebilmek icin 20 sene öncesine gitmem gerekiyor..

20 sene dile kolay........

nilsoy 03-06-2009 01:05 AM

Cevap: Seherce`nin Günlügü
 
seherce günlüğün hayırlı olsun... ne güzel ismin var.. seher vakti .. günün karanlıktan çıkıp aydınlanması hayatın hareketlenmeye başlaması.. isminle cismin çatışır olmuş... 2600ama artık bitti..DÜN DÜNDÜR.. BU GÜN BU GÜN..
artık değişim yerindesin... ama acele etme.. büyük hayaller kurma.. onlarda olacak ama küçük küçük ilerleki yıllardır içindeki seni engelleyen negatif düşüncelerin olanları fark edip hemen savunmaya geçmesin...( bende aynı durumdayım.... )
ben telkini dinlerken music45boynumdan yukarı ateş basıyordu başlarda... suçluluk telkinindeki olumlamalar beynimde yılllarca yerleşmiş negatif inançlarla çatışıyormuş... ondan ateş yapıyormuş.. dediğin gibi uykularım zaten bozuktu... suçluluğu gündüze kaydırdım..
acele etme... bazen duraklamalar oluyor.. ama geçici... eeeee yılların alışkanlıkları var tabiki.. direniyorlar.. ama yeniliyorlar inan...2600

SEHERCE 04-06-2009 07:02 AM

Cevap: Seherce`nin Günlügü
 
Nilsoy ilgi ve alakan icin cok tsk ederim, yazdiklarini ciddiye aliyorum ve katiliyorum :)


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:30 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.