Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Yeni Hayatın Günlükleri

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yeni Hayatın Günlükleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 7 MAYIS 2009 Hala bi sonuç yok acaba eksik bişeyler mi var diye düşünüp telkin eklemeye karar verdim, birkaç telkin daha ekledim, ama daha dinleyemedim. Bakkala gitmek için evden çıkarken biran omuzlarıma baktım, şaşırdım omuzlarım dimdikti eski bezgin, çökük omuzlar ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Yeni Hayatın Günlükleri

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-05-2009, 11:07 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen

serkans674 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serkans674 is an unknown quantity at this point
Wink Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri

7 MAYIS 2009
Hala bi sonuç yok acaba eksik bişeyler mi var diye düşünüp telkin eklemeye karar verdim, birkaç telkin daha ekledim, ama daha dinleyemedim.
Bakkala gitmek için evden çıkarken biran omuzlarıma baktım, şaşırdım omuzlarım dimdikti eski bezgin, çökük omuzlar yok, dimdik kendine güveni olan bir duruş.
:) Birçok insan bunun için "eee ne var bunda" diyebilir ama benim için inanılmaz bir olay ilk defa kendim farketmeden yada birisi uyarmadan kendimi düzeltip dikleşmedim. dimdik duruyordum.
Sevindim doğal olarak ama eee tabi benim şüphecilik başladı yine o anlık bir durumdu belkide kendimi avutuyordum bütün gün sürekli omuzlarıma dikkat ettim evet inanlmaz ama gerçekti omuzlarım dik duruyordum.
Artık telkinlerin işe yaradığını gördüm ve benim gibi sonucu görmek önemli olan bir insan için artık bu iş olacak dediğim andı.Yeni eklediğim telkinleri dinleme başladım vakit kaybetmeden.İlk listemi forumlardaki tavsiyeler üzerine üzerine yaptım, tavsiyelerde en çok ihtiyacınız olduğunu düşündüğünüz telkinleri listenize ekleyin diyordu bende aynen öyle yaptım.
Ego güçlendirici,sucluluk duygularına ek olarak depresyon dünde kaldı+kendine güven+ertelemeyi bırak+zinde uyanma telkinlerini ekledim listeme çünkü acilen bunlara ihtiyacım vardı.Kendime bir çizelge hazırladım dinlediğim süreyi uzatmam gerekiyordu, bazı yazılarda uyurken dinleyenlerin daha etkili olduklarını yazdıklarını hatırlıyorum ama benim için büyük bir sorun var uykuya dalmakta güçlük çekiyorum en ufak ses ve ışıkta uyuyamazken bide telkinleri sesi uyutmuyor beni.
Çözüm basitti bir bilgisayar teknikeri olarak benim için imkansız yok. Hemen winmata listemi hazırladım ve windows'un zamanlanmış görevler aracını kullanarak gece ben uyduktan sonra açılacak saate ayarladım telkinleri.Bilgisayarı açık bırakıp uyuyorum ben uyuduktan sonra çalmaya başladığı içinde uykuya dalmama engel olmadan bütün gece dinlemiş oluyorum.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...
serkans674 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2009, 12:09 AM   #2 (permalink)
Üsteğmen

serkans674 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serkans674 is an unknown quantity at this point
Smile Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri

Ve bugün olanlar
4 gündür yeni listemi gece gündüz her vakit bulduğumda dinliyorum, günlük ortalama 12-14 saatlik bir dinleme oluyor bu şekilde.Birkaç gündür bir sebep olmadan bile mutlu olduğumu farkettim.
Ve bugün dikkatimi çeken bir konuya ayırdım bütün vaktimi.
"SOSYAL FOBİ"
Bu fobi üzerine kurulmuş bir forumu inceledim ve böyle bir hastalık olduğunu öğrendim.İnceledikçe acı gerçeği farketttim evet ben SOSYAL FOBİ hastasıyım su götürmez bir şekilde hemde.Belkide profesiyonel bir yardıma ihtiyacım var.
Kararımı verdim hastaysam iyileşmek için çare mutlaka vardır ve en önemlisi hasta olduğumu kabul edip iyileşeceğime inanmak.
Daha önce 1,5 yıl depresyon tedavisi görmüştüm çok ciddi anlamda bir sonuç alamadım çünkü devlet hastanesindeki pskolog doğal olarak birkaç dakikalık görüşmede daha iyimisin vs. sorular sourup aynı ilaçları yazıp 1 ay sonra yine gel diyordu.
İlaçların etkisi oluyordu tabiki rahatlama,umursamama,biraz daha mutlu olmak gibi ama kalıcılık olmadı tedavi bitti eski halimize döndük zamanla ve bununla yaşamayı kabullenmiştim artık.
Madem telkinlerle ilerme kaydettim listemi değiştirmem gerektiğini farkettim benim öncelikli sorunum sosyal fobi ve bununla ilgili olan diğer telkinlerdi.
Yeni Listem
Ego güçlendiric+suçluluk duyguları +depresyon dünde kaldı + sosyal fobi + başkalarının düşüncelerini önemsememe+sosyallik artırıcı+koruma kalkanı+ertelemeyi bırak
Umudum yeni listeyle beraber yeni bir hayat. 14 mayıs doğum günüm dört gün sonra ama artık öyle bakmıyorum 14 mayısta yeniden doğacağım, hayata yeniden başlayıp kaderim bu yapacak birşey yok artık dediğim herşeyi hayatımdan silicem.
Sorunumu anladım çözümü uzak değil artık.

Ve bu arada birşey sormak istiyorum kilo verme hariç bütün telkinlere ihtiyacım var hepsini dinlesem olurmu yoksa yaptığım listeden dewam edip sonra mı ekleyip çıkartsam.

Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...
serkans674 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
gunlukleri, hayatin, yeni

« Garip Rüyalar Görenler? | Son damlanın düştüğü an......... »