| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Mustang'in Rüzgarı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Günaydın bu gün toplatı var .Bir an için gidemeyeceğim sandım dün öğleden sonra mütiş bir karın ağrısı çektim kendime iki nokta yaptım daha öncede olmuştuda bilmeden yapmışım meğer .Sağ elimi ağrının üzerine koydum ve sen geçeceksin ve ben DR bile ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #11 (permalink) |
Guest
| ![]() Günaydın bu gün toplatı var .Bir an için gidemeyeceğim sandım dün öğleden sonra mütiş bir karın ağrısı çektim kendime iki nokta yaptım daha öncede olmuştuda bilmeden yapmışım meğer .Sağ elimi ağrının üzerine koydum ve sen geçeceksin ve ben DR bile gitmeden sen iyileşeceksin demiştim ve iki saat sonra ağrım geçmişti.dünde yine bu sefer bilerek yaptım ve kıvranan ben bir saat sonra iyi idim.Sabah kalktığımda hiç yoktu eşim hayretetti.Ben başka sorun çıkmasından korkarken sağlık sorunu çıkıyordu.Evdekiler patlamaya hazır bomba gibiler .İnsanlar hayatlarına ne çekerlerse onu yaşıyorlar .Biz çocuklarla iyilik güzelikler çekiyoruz ve iyi yaşıyoruz .Oda hayatına kötü çekimler yaptığı için kötü şeyler yaşıyor. hayat hiç birimiz için kolay bir şeyler sunmuyor ama ben ve çocuklarım halimize şükrediyoruz ve kimse içn kötü düşün müyoruz .Biz dolu dolu yaşarken o sıkıntı içinde yaşıyor.Ben o bizim eve gelirken kötü bir çekim yapmıştım .Biraz bencilik etmiştim daha sıcak olan odada çocuklara verim ama soğuk odanında balkonu vardı.Şimdi yazları onun odasından balkona çıkmak sorun olmaya başladı.Çekimlerinizi yaparken bencil olmayın sonunda sizde mutlu olmaya bilirsiniz. bu gün çok merak ettiğim sizlerle tanışacağım ben sanki hepinizi tanıyorum ama yinede görmek dokunmak ve sizlerle tanışmak başka olacak.Belki birgün bütün site toplana bilirizne güzel olur .Çekelim neden olmasın ...Uzakta olup katılamayanlarda alım kalıcak hepinizi çok seviyorum ve kocaman öptüm.Yolunuz açık ve aydınlık olsun. ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Mustang'in Rüzgarı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Günaydın bu gün toplatı var .Bir an için gidemeyeceğim sandım dün öğleden sonra mütiş bir karın ağrısı çektim kendime iki nokta yaptım daha öncede olmuştuda bilmeden yapmışım meğer .Sağ elimi ağrının üzerine koydum ve sen geçeceksin ve ben DR bile ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi