![]() |
Ynt: siyah inciler evet şeker haklısın kursta olunca değiştirilemiyomuş... denedim benimkinde ... bekleyelim bakalım biraz.. http://eray-batin.de/fenertv/wbb2/images/202.gif http://img229.imageshack.us/img229/5...dblk0111ep.gif sonra hallederiz hele eğitimini http://enferparadis.free.fr/pak55.gif bi tamamlasın ark5 |
Ynt: siyah inciler siyah'cım civciv'in ömürlü olsun canım...adıda pek güzelmiş... ttli3 benimde limon adında balığım var birkaç günlük...ama ben onu bir kere beslemiştim...2 gündür bakıyorum davul gibi şişmiş,diyordu... blissy bu gün tekrar bir bakayım dedim...ne göreyim... girlhaha çatlamak üzere olmuş... anlamadım bu kerata biyerlerden benden gizli yiyecek'mi buluyor acaba... dusun |
Ynt: siyah inciler Aa çok şeker senin civcivin, senin balığın, senin de kaplunbaağan. Hepsi uzun ömürlü olsun kiss3 Bende alcam bi hayvan, bende isterim :P gulensmiley gulensmiley Çok da bi kıskancımdır da bende hayvan isterimmm o zaman :P Vallahi çatlıyor senin balık kaçak yem alıyor bence birileri mi besliyo acaba yoksa neden çatlasın hayvancağız alla alla 4897 dusun Çok bir şekerler yahu hepsini bi öpesim geldiiii kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: siyah inciler Alamadımmmmm 88a 88a 88a 88a 88a hayvan alamadımmmm param yetmediiiiii 88a 88a 88a 88a Para biriktirmem lazımmmm |
Ynt: siyah inciler Günaydım bugün onbeş dakika erken çıktım evden çıkarken aynadan kendime baştım eleştirmeden fazla kilolarıma aldırış etmeden sevgilerimi gönderdim kendime. Sürekli değişiyor kilom son 7 senedir bir gören bir dahaki sefer ne göreceğini kestiremiyor bunun 25-30 kiloya varan dönemleri oldu. Bazen artan bazen azalan. 36 dan 42-44 de 44'den 36ya sabitleyemiyorum birkaç aydırda istesemde veremiyorum. Artık istesemde kelimesini kullanmak istemiyorum. Çünkü istesemde diye birşey yok herşeyin bir karşılığı var bilincimde bilinçaltımda veremiyorsan mutlaka bilinçaltımı kendince bir çıkarımı bir neden sonuç ilişkisi var altında... |
Ynt: siyah inciler Eve gelir gelmez uyumak istediği ile ceelleşmek zorunda kalmıyorum eskisi kadar. Zaman zaman oluyor ama eskisi kadar yoğun değil. Evimi çok seviyorum. Yemek yeme isteği bazen kriz gibi geliyor istesemde bu bastıramıyorum gelip gidip atıştırmalar aç olmadan... Yemeğin içimdeki boşluğu doldurduğunu biliyorum. Henüz o boşluğu dolduracak birşey bulamadım. Üç gündür malzemelerimi getirdim spora inmek için dolapta bekliyor.... Çekim yasasının yansımalarını görmek istiyorum hayatımda kendi cümlelerimi kuramıyorum neyi nasıl çekmeliyim. Artık çok farkındayım birşeyi çok istemenin onu benden uzaklaştırdığını okadar çok istemişimki bazı şeyleri ben istedikçe onlar kaçmış bir ömür geçmiş kaçanları kovalamakla bak ben dostum uzaylı değilim sadece iyişeyler istiyorum hepimiz için demekle... Bir aşamamıdır bilmiyorum ama artık çok fazla israrcı değilim isteklerimle... İstediklerim öyle çok fazla şeyler değildi "büyük güzel bir aile, iyi ilişkiler birlikte geçiriilen hoş zamanlar birlikte bir pikniğe gitmek, belki bir yılbaşını kutlamak kocaman bir masada" böyle şeyler işte... Herkez isterse güzel bir istek insanların içinde parçalanma bölünme, bölünerek birilerini suçlayarak bu negatif enerjilerle beslenerek mutlulğu bir yol açılıyorsa bırakalım mutlu olsunlar. |
Ynt: siyah inciler Günaydın siyah ttli3 Bu 36 dediğin beden sanırım. Aman 36 beden olup ne yapcan önemli olan sağlıklı olmak. Ama eğerki ben kilo vercem zayıflıcam felan diyorsan; diyetisyene git. en sağlıklı öyle zayıflarsın. Bir de spora git bence pilates aletli felan. Öyle yemek isteği geliyorsa soy bir slatalık havuç felan onları ye. Mesela havucu ve salatığı soy yanına da yeşil zeytin al sonra onları limonla ye süper güzel olur. Ya da canın bişiyler yemek istedi gir mutfağa uzun uzun salatalık malzeme yıka. sonra da salata yap kendine; böylee marullu, domatesli, rokalı felan. Üzerine biraz sumak dök, zeytinyağı az biraz da limon harika olur. Brokoli, havuç ve karnıbaharı haşla sonra dolaba koy soğusun. Soğudukları zaman üzerine sarımsaklı yoğurt dök, biraz sumak ekle onu ye. Gerçekten çok lezzetli oluyor. Hem de besleyici. Eğer bünyen bunlara alışırsa hem sağlıklı olursun hem de sağlıklı zayıflarsın. |
Ynt: siyah inciler Hayıır sanrım anlatımda bir eksiğim var. Şu anda 42 44 arası gidip geliyorum. Ayrıca bölgesel yağlanmalar beni çok rahatsız ediyor. Ve ben yemek yemeğe başladığım zaman aç olduğum için yemiyorum. Geçenler de kan tahlileri vs yaptırdım bazı anormallikler var. |
Ynt: siyah inciler ALLAH ım ben bu bayanların zayıflama sohbetlerine hasta oluyorum yaaaa khkh56 |
Ynt: siyah inciler Alıntı:
belki problemin hormonlarla ilgili olabilir,ki eğer hormonal bir sorunsa,tedavi+diyet önerilebilir canımmm ttli3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:33 PM. |