Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   YESHAPPY'nin güncesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/276985-yeshappynin-guncesi.html)

YESHAPPY 21-06-2011 04:42 PM

Cevap: YESHAPPY'nin güncesi

Hocam bu ne özgüvendir yahu :) Bak bak bak havalara bak;ama tevazuyla :)

YESHAPPY 30-06-2011 03:07 PM

Yazıcam detaylıca , çok mutluyum eğlendim çokk :)

YESHAPPY 05-07-2011 08:51 PM

Evet yazıyorum :) Telkinleri dinledikten sonra değişik kararlar almaya başlamıştım. Tiyatroya gitme fikri gelmişti aklıma. Telkinleri dinlemeye başladıktan çok sonra ( 2sene sonra sanırım ) 6-7 ay önce gerçekleştirdim bu düşüncemi :) Tiyatroya(kurs) girdim. Sonunda da galamı yaptım :) Oyunu sahneledik. Çok şükür çok iyi cümleler duydum oyun sonrası :) Bi diğer isteğim de gerçekten bunu mu (müzik) istiyorumun cevabını öğrenmek ve şarkı söylemekti. Çok şükür bunu da bunun içinde gerçekleştirdim. Çok vazgeçmeyi düşündüm gidip gelirken;ama kendime direndim. Sonunu görmem lazımdı , ne yapacağımı görmeliydim. Kolay değildi benim için herkesin karşısında tek başına şarkı icra etmek :) Grupla oyun iyi;ama tek kalınca bildiğin heyecanlanıyordum, ses titriyor falan... :) Onu attım üstümden. Sahne tozu yutmak böyle bişi olsa gerek :) Oyunu sahneleyeceğimiz gün 1-2 kişi ve ben dışında herkesin karnına ağrılar giriyor, heyecanlı hepsi... :) Bende hiç heyecan yok, diyorum bende bi sorun olabilir mi? :) Heyecan yok;ama ben bu oyunu oynarım arkadaş, kendimden eminim hissi hat safhada :) Dinlediğim tiyatro telkininin buna büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. Neyse sonunda istediğim cevapları buldum, sınırlarımı zorladım. O vazgeçiren sese direndim. Sonunda da ödülümü aldım :) Tereddütsüz sorularımın cevaplarını öğrenmek istedim ve Allah'ım bana nasip etti. Şükürler olsun.

*kelebek* 05-07-2011 09:20 PM

yeshappy senin adına çok sevindim canım,isteklerine birer birer ulaşabilmen harika birşey..umarım onar onar yüzer yüzer de ulaştığın zamanlar olur :) tebrik ederim başarıların için :)

YESHAPPY 05-07-2011 09:30 PM

Çok teşekkür ederim. Varsa cevabını merak ettiğin soruların karşına çıksın cevapların ;) t678

*kelebek* 05-07-2011 09:51 PM

hakkımda ne düşünürsen 2 katı senin olsun :D

YESHAPPY 07-07-2011 01:42 AM

Birinin imzasında gördüm çok hoşuma gitti :) Ozzy Osbourne_Dreamer

Ben sadece bir hayalperestim
Kendi hayatımı hayal ederim;
Sadece daha iyi günleri hayal eden bir hayalperestim.

Ben sadece bugün yolunu arayan bir hayalperestim

YESHAPPY 26-07-2011 12:47 PM

The sims3 oyunundaki gibi kendime bazı günleri (belki ilerde hergünü :) ) şanslı günler ilan etmeye karar verdim. Dün mesela benim şanslı günümdü. İnsanlarda bana karşı anlam veremediğim bi iletişim durumu vardı. Hani bazen yüzümde bişi mi var deriz ya, ya da Allah Allah fermuarım mı açık nedir , n'oluyo? Diye cümle kurmaya sebep olur :) Anlam veremediğim bi teslimiyet, karşılıklı bişi vardı iletişimlerde. Velhasıl-ı kelam güzeldi :)

Pazartesileri çok şanslı olurum :)

YESHAPPY 01-08-2011 09:30 PM

Evet bugün pazartesiydi ve yine çok şanslıydımmm :):):)

Ekleme lazım buna

Salı günleri hep şanslı olurum dolayısıyla pazartesi ve salı günleri şansım tavan yapar :)
music45

YESHAPPY 15-08-2011 10:12 PM

Yarın Salı ve ben salıları çok şanslı oluyorummmmmm :)

YESHAPPY 16-08-2011 05:17 PM

beni tam anlamıyla destekleyecek yeni kurallarla dolu yepyeni bir yaşam oluşturuyorum

beni tam anlamıyla destekleyecek yeni kurallarla dolu yepyeni bir yaşam oluşturuyorum

YESHAPPY 20-08-2011 08:10 PM

Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum,Kendime inanıyorum,
Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum,Kendime inanıyorum,
Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum,Kendime inanıyorum.

YESHAPPY 29-08-2011 06:36 PM

Amacım belli. Doğru strateji, elimdeki kaynaklar ve kaynak elde etme adımlarımdan sonra amacım gerçekleşmiş halde cepte :) yanımda, evde , arabada, hayat dolu, devamlı :)

zahiri 29-08-2011 06:45 PM

enerji patlıyor hay maşallah daim olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh ::)

YESHAPPY 29-08-2011 06:52 PM

Alıntı:

zahiri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805775)
enerji patlıyor hay maşallah daim olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh ::)

Ay sağolasın y789 doğru tespit ama ne diyeyim:) Benim için yazığın şu yazı senin için de geçerli olsun. Amiiin.956k

zahiri 29-08-2011 11:12 PM

amin amin amin =)

Işıldayan Safir 29-08-2011 11:48 PM

Merhabalar YESHAPPY, ttli3

Bugün çok önemli bir şey farkettim. :) Az önce günlüğünü baştan sona inceledim. Biz seninle niye hiç tanışmadık dedim kendi kendime. ttli3 Hakkında hiçbir şey bilmiyormuşum. Bildiğim tek bir şeyi de yanlış biliyormuşum. Çok şaşırdım. İtiraf edemicem rezalet yani. khkh56

Günlüğün çok hoş... Çok sıcak... Ayrıca da Ömer'e bugün mesaj atıcaktım. Söyliyim de ona sana çizdiği koruma kalkanından bana da yapsın. Kıskandım ayol. khkh56

Geç de olsa seni birazcık tanıdığıma sevindim.Olumlamalara devam...

Okuduğum kitaptan bugünün talihlisi sensin. Hatta ilk talihlisin. :) Şansına seçtiğim not şu:

"Hayat kısa bir battaniye gibidir! Yukarı çekersin ayak parmakların isyan eder... Aşağı çekersin omuzların titrer. Ama yine de neşeli insanlar dizlerini karınlarına çekerek rahat bir uyku uyumayı başarır."

Umarım yaşamına katkısı olacak bir seçim olmuştur.

Her şey gönlünce olsun.

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. actionsmile

YESHAPPY 30-08-2011 12:20 AM

Zerynthia yazınla o kadar güzel gülüyorum ki şu anda :) Hoş bi huzur kattın bana şu dakika. Yazdıklarına yürekten kocaman bi gülümsemeyle teşekkürler. Bende tanıma konusunda senden farksız değilim emin ol :)

Karar verdiğim yolda, beni yol üstünde tutan cümlelerden bir tanesi oldu seçtiğin cümle.

Benim de senin için kitaptan olmasa da içimden geçen cümle:
Başına gelecek en güzel şey hayallerinin hayırlar içinde devamlı olarak gerçekleşmesi olsun.

O0

YESHAPPY 30-08-2011 12:23 AM

Az daha unutuyordum. "Biz niye hiç tanışmadık dedim" demişsin ya. Buna benzer bir duyguyu bende içimden geçirmiştim bugün sitede senin konunu (içindeki devi uyandır) ararken. Çekim gibi bişi olmuş sanki :) Tevafuk işte.

Işıldayan Safir 30-08-2011 12:30 AM

Tesadüf değildir hiçbir şey... y789

Senin dileğinde varya çok müthiş yani... Böyle evin içinde Amiiiiiinnnn! diye haykırmak istiyorum. Kocaman kalpler saçmak istiyorum evrenin her köşesine. khkh56

Coşku geldi içime. khkh56 Teşekkürler. :zpzp:

YESHAPPY 30-08-2011 12:50 AM

Amiiiiiin Allah'ım amiiiiiiiiin.

YESHAPPY 30-08-2011 11:43 PM

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580154)
mutlu oldum cümleni görünce. Teşekkürler "appetite for destruction"O0
Kuantum başarı kitabındakileri uygulamaya başladım.Aslında ben matrixe hükmedin adlı kitabı almaya gitmiştim.Bunu bulamadım.Alacağım kitaplar arasındaydı kuantum başarı da;ama daha sonra alacaktım.Derken bunu gördüm kitapların arasında.Bulamadım şimdi diğerini "kuantum başarı"yı alayım dedim bari.Bu da tevafuk...
Dün gece isteklerle birlikte olumlamaları yaptım kitapta önerildiği gibi. Daha sonra hayatımın gerçek amacını bulmaya yönelik sorular sordum kendime kitaptan ve cevaplarını bulmaya çaıştım.Hiç cevabını bilemediklerim de oldu;ama farkettim ki mutluluğumu yıllardır birşeyin olmasına bağlamışım. O olmazsa ben hiç mutlu olamayacakmışım. Öyle yaşıyormuşum yıllardır...
Bunu net bir şekilde farkettim şükür Allah'ıma. 2gündür kendime kitaptan seçtiğim şu cümleleri tekrarlıyorum. "Ya herşey iyiye giderse?" , "Bunu seviyorum;fakat mutlu olma için buna ihtiyacım yok"
1.sini söylerken mutlu oluyorum.
2. sini söylerken başta zorlandım,kabullenemedim.Hayır bunsuz mutlu olmak istemiyorum dedim. Şimdi farkettim ve kabul ettim ki mutlu olmak için bir nesneye ya da bir kişiye bağımlı yaşamak gerekmez.( Bilsenizde soruları net bir şekilde sormadan,cevaplarını kendinize vermeden ve kağıda dökmeden kendinize itiraf edemiyorsunuz) artık kabullenme kısmındayım.Umuyorum bu durum ömürlük olur. İnsan böyle daha huzurlu oluyormuş.y789
Şimdi ise gerçekten beni ne mutlu eder?Her anımda mutlu olmam için neye ihtiyacım var? Bunu çözmeye çalışıyorum. Ne yapmaktan mutlu olurum da sürekliliğini sağlarım diye sorup duruyorum kendime.12389 İnşalah bunun yanıtını bulurum. Belli ki kilit noktam bu.Çok zorlanıyorum emin oluny789

Bunu yazalı 1 yıldan fazla olmuş. Ocak 2010'da yazmışım. Vay be diyorum şimdi.
O zamanki kendimi bulmakla , bulmamak arasındaki benle dağlar kadar farkım var şu an .
Amacımı gerçekten bilmediğim için bağlanmışım başka şeylere,(amacımı gerçekleştiren bi başkasına bağlanmışım meğerse) boşa geçen zaman olmuş o ana kadar bana kalan.Öğrettikleri de vardır muhakkak. İyi ki de amacımı bulmuşum. O duygularımdan özgürleşmemin tadındayım şimdilerde. Çok yol katetmişim. Ben n'apmışım böyle vay vay vay :):) İyi ki yazmışım günceme. Yaptıklarını farkettiriyo insana.

YESHAPPY 28-09-2011 08:53 PM

Bilgisayarla işim gücüm olduğu için radyasyondan enerjimin silindiğini, ışığımın gittiğini hissediyorum. Kİmseyle konuşmak istememeye başladım. Halbuki uzun zamandır sağlıklı yaşamak için bilgisayardan uzak durma kararı almıştım ve bunu da uygulamaya koymuştum. Çok geçmeden iş teklifi aldım ve bilin bakalım n'oldu. Sabah 8 akşam 6 bilgisayar başındayım. Yine şükür 5 yıldır işsiz olan biri olarak şikayet etmem anlamsız olur;ama naptım da çekimimi saptırdım? Önce istediğim tam olarak bu iş olmasa da buna yakın bi işi çok istedim uğraştım vs vs. olmadı olmadı. Pes ettim tamam dedim olmazsa olmasın napim demekki başka bişi yapmam gerekiyomuş, o bu dilmiş. Çok geçmeden tam istediğim olmasa da ona yakın bi işe girdim işte. Ya ben nerde saptırdım bu çekimi ve nasıl geri döndürücem? Hangi ara şu anki durumumu hayal etmişim de gerçekleşmiş? Çekim yapasım yoook, meditasyonu zaten uzun süredir bıraktım,onu da yapasım yoook. Biri sevabına benim için benim yerime gönlüme güzel olanı dilesin. Ben bu aralar beceremiyorum da...

YESHAPPY 25-12-2011 06:28 PM

Ne konu açıyorsam sonunda benden çıkıp başkasına teşekkür ediliyor, hayır başkasının yaşamlarına dokunmam için vesile mi kılınıyorum nedir annamadım gitti :) Neyse gönüller bir olsun amaan eller havaya her zamanki gibi:)
Bu arada telkinler kesmiyor artık beni, 3.göz chakramın resmen kapalı olduğu ortada, alnımın ortasında bir ağırlıkla dolaşıyorum etrafta uzuuuuun süredir. Hayatımda farklı şeylere dokunmanın vakti geldi;ama nasıl ne şekilde bilemiyorum. Yaşam koçu olayını açmıştım, ona bir göz atayım. Çok tereddütlerim olduğu için odaklanamadım kişilere. Bu aralar doğal taşlarımla başbaşayım. Kuvars kristalimle chakra aktifleştirme çalışmama kaldığım yerden devam...

sweeet 26-12-2011 02:36 PM

Aşk olsun YESHAPPY yaptığın paylaşımlar için özellikle bizzat kendim sana teşekkür ederim.

Mutlu ol, mutlu kal her zaman sevgiler.

Gönlüne göre senin için ne varsa güzel olanların hepsi en yüksek hayrına gerçekleşsin canım.

YESHAPPY 27-12-2011 08:26 PM

sweet çok tatlısın gerçekten;)
Bu söylediğim sanal alemin genelini kapsayan bi durum :)
Teşekkürlerine değer veriyor ve tekrar ilgin için teşekkür ediyorum sana ;)

YESHAPPY 18-02-2012 10:42 PM

Forumdaki toplam mesaj sayım 777 olmuş (bununla 778) Bu bir işaret mi :)

YESHAPPY 18-02-2012 10:50 PM

Allah'ım o neydi öyle? Aylardır tuhaf hareketler yapan bi kızla dipdipe yaşadım ve son damlası bardağı taşırdı. Sıyrıldığım için şükürler olsunnnnn oooh! :):):) Ama geçen bu tuhaf enerjili, kızgınlık dolu günlerim de bana bişi öğretti.

"Hey! Görmüyor musun? O sana hayırlı gelen biri diil. Oturduğun yerden kalk ve kendine gel, özgüvenli olduğun günlerine dönme vakti geldi. Hadi! gidiyoruz, derisini geride bırakıp yenilenen ruhum ve ben ;) Başarı mı? Benim adım :) Mutluluk mu? Her saniyem.
Kıskanılmak mı? Belki zarar veren;ama değerini hatırlatan bir nimet bi yerde de.

Yaşadıkça artan tatlar bunlar :)
Hayata bi eyvallah ;)

Öptüm ;) 8977

YESHAPPY 15-03-2012 11:29 AM

Allah Allah! Dün yazdığım bütün konulardaki yazılar silinmiş;ama tekrar nereye ne yazdım nasıl tek tek döniim de hatırliiiiim?

Sevgili günlük 2008 yılından 2012 yılına kadar olan bütüüüün gelişimimi kısaca özetlemiştim dün sana. Bu yıllar içinde telkinler başta olmak üzere çok ve farklı şekillerde kişisel gelişim teknikleri denedim; ama hiçbiri emin ol sürekli olmadı. yıl içinde ara ara bıraktım başa döndüm hep. Yani hiçbir şekilde gelişmeler kalıcı olmadı. Son çare olarak çekirdek inanç çalışması yaptırmaya karar verdim eğer o da işe yaramazsa en son aklımda olan başka bir yöntem deneyeceğim.

YESHAPPY 15-03-2012 11:44 AM

Yaaa ama noluyo forumumaaaa Ezeli-Nur'a mesaj attım database hatası aldım. Ouuuuyyy!

YESHAPPY 15-03-2012 11:45 AM

Yazdığım mesaja rastlarsan burdan oku lütfen :)

Ezeli_Nur nasılsın? ;) az önce hepsini okuyamasam da günlüğünü okudum tam sonuna yorum yazacaktım ki günlüğünün kapalı olduğunu farkettim :) Anladığım kadarıyla Pazartesi iş başı yapmışsın, inşallah gönlüne göre keyifle çalışırsın ve de tabii ki gelsin paracıklar y789
Bol ve en bereketlisinden ;)
Yalnız bişiii anlamadım sen çekirdek inanç çalışması mı yaptırdın? Çekirdek inanç telkini demişsin. Orayı tam anlayamadım. Yaptırdıysan gelişmeleri biiiir bir anlat isterim ona göre. Çoook öptüm ;) aayyyyşşş! özlemişim
t678

YESHAPPY 17-03-2012 10:29 AM

Hayırlısıyla gerçekleşsin inşallah işin ;) Biraz beklesen de sağlam olsun inşallah.
Ben 6 aydır işimden dolayı bilgisayarlarla iç içe olduğum için akşam eve geldiğimde artık pc falan açmıyorum o yüzden msn e girmiyorum. Hiç olumsuz düşünmüyor musun süperrr :):):) İnşallah ömürlük olur bu düşüncelerin. Telkinler beni bir yere kadar götürebildi, artık bana fayda sağlamıyorlar.
Tüh çekirdek inanç yaptırsaydın bütüüün detaylarını ve sendeki gelişmeleri öğrenecektim senden :) Artık ben yaptırdığımda öğrenirim detayı ile :)

Cıvl cıvıl bi gün olsun senin için bugün ;) Resme dikkat :-)

YESHAPPY 28-03-2012 12:56 PM

Gerçekleşen düşüncelerim ve hayallerim nedeniyle artık hayatımın kontrolünün Allah'ın izniyle elimde olduğunu biliyorum ve inanıyorum. Yaşadıklarımın kendi düşüncelerim nedeniyle olduğundan eminim artık ve bu yüzden kabullenişe geçmiş durumdayım.

Yalnız hala bir sorum ve sorun var. Telkinleri dinlemeyi bıraktığımda ( Yaklaşık 4 yıl dinledim) tek başıma onlarsız yoluma devam edemiyorum. Bunun nedeni nedir? Maille sordum yanıt alamadım. Buradan yanıt veren olur umarım. Daha derin bir soru çünkü.

hayatimdegisti 28-03-2012 01:59 PM

merehaba Yeshappy her türlü sorun için bana cep numaramdan ulaşabilirsin.Bu diğer tüm üyelerimiz içinde geçerli.
0539 559 64 22 yi caldiran herkese dönüş yapiyorum.

Telkinler kişinin yaşamını değiştirir.Ancak çevreden sürekli negatif telkinler almaya devam ederiz.Bu bazen bir arkadaş bazen kardeş bazen anne baba olabilir.Hatta dinlediğimiz müzikler izlediğimiz diziler bile türlü türlü olumsuzluklar içerir.
Bu nedenle telkinleri dinledikten ve değişimler olduktan sonra en azından haftada 1-2 gün yada 2 haftada bir tekrar etmekte fayda vardır.
Diğer soruların için telefonu çaldırman yeterli...

YESHAPPY 30-03-2012 05:24 PM

Teşekkür ederim Atakan Bey. Demekki ömür boyu dinlemek gerekiyor.

YESHAPPY 29-04-2012 05:34 PM

Allah'ım bana dün verdiğin bütün hediyeler için sana şükürler olsun:)

YESHAPPY 24-12-2012 08:29 PM

Kesin olarak şunu anladım ki bu iş ilanları için açılan internet sitelerindeki hiçbir iş bana göre değil. Ne olacam Allah bilir... Hadi Allah'a emanet.

YESHAPPY 24-12-2012 11:37 PM

Çok işime yaradı, yapabildim, yapabilmeye de ara ara devam ediyorum;ama şu çekim yasasından aşırı derecede gına geldi bana. Artık bıdı bıdı geliyo okuduklarım. Bir sürü gelişim kitabı okudum okudukça anladım ki hepppsi birbirinin aynı. Hiç bilmeyen için elbette işe yarar inkar etmiyorum;ama bi yerden sonra yeni aldığınız başka bir kitap, izlediğiniz kişisel gelişimciler vs vs yetti artık hep bildiğim şeyler bunlar demeye başlıyorsunuz, kanal değiştiriyorsunuz. Poff! Sıkıldım, yine mi falan...bla bla bla...
Yürekten Allah'a sığınarak Allah'tan yardım mı istedin? Oldu bil. Tabi Allah dilediğine dilediğini verir o ayrı. Ümitle dua et yeter. Allah yardım ediyo. Etmiyosa, istediğin olmuyosa sen pişmemişsin demektir hayalin için. Vardır bi eksiğin onu gör, kör davranma diyorum kendime. Sözün özü yasa masa sıkıldım. Diledim oldu Allah'ın izniyle durumundan geçip Allah'tan diledim Allah'ın izniyle oldu modundayım. Dağlar fark yok arada;ama kişisel gelişimden böğğ geldi bana. Oh çok şükür :)

YESHAPPY 24-12-2012 11:39 PM

Yani özetle bu olmaz, bu değil, bu da değil ben farklı bişi istiyorum :)

YESHAPPY 06-02-2013 07:18 PM

Şu sıralar hayatımda hiç yaşamadığım duyguları yaşamaya başladım. İşi bıraktım. Zaten sevdiğim bi iş diildi. Eve tıktım kendimi. Çok nadir dışarı çıkıyorum. Dışarı çıktığımda hemen eve dönmek istiyorum. Birşeylerle uğraşayım diyorum düşünüyorum aklıma gelen şeyleri istemiyorum. İstediğim şeyler de uzak yerlerdeler. İnsanların yüzüne bakamıyo gibi bi histeyim. Kendimi sevmemeye başladım. Yolda çirkin bi enerjiyle yürüyorum. Yaşam enerjim çok düştü. Sırtım ağrımaya başladı. Geç yatıp geç kalkıyorum. Geleceğimden daha çok kaygılanıyorum. Herşeyin en kötüsünü düşünüyorum. Gece kapıyı kilitlemeden yatarsam kesin kötü bişi olacağını düşünüyorum. İnsanlara güvenmiyorum. Ocağı kontrol etmeden yatarsam huzursuz oluyorum. Korkuyorum geleceğimden. Hayatı hevessiz yaşayıp gitmekten... Depresyon başlangıcı mı? Anksiyete başlangıcı mı? Ne oluyor hiç bilmiyorum. Nasıl düzeleceğimi de bilmiyorum. Telkinlerden de sıkıldım artık;ama şu an için yapabileceğim başka bişi de yok gibi görünüyor. Telkinlerin etkilerinin geçici olması da beni ayrıca üzdü:( Güncemin 1.sayfasında 1 hafta içinde etkilerini gördüğümü yazmıştım. Alnımdaki o ağırlık hissi de gitmişti o zaman;ama tekrar geri gelmişti daha sonra. Alnımda daha çok ağırlık hissi var. Doktora gittim fiziksel açıdan birşey yok. ego ve suçluluğa bir daha başladım 2 gün oldu. Eskisi gibi güzel değişimler olur mu diye tereddütteyim;ama yine de deneyeceğim...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:07 AM.