![]() |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi canım benim sevindim görüşmen olmasına. Hiç belli olmaz ne olacağı. Biz isteriz ve akışına bırakırız ondan sonra yolları takip etmemiz gerekir. Bu bir telefona cevap vermek, bir maile cevap vermek ya da bir mail atmak vs. Sana ilk sinyal gelmiş bence 956k bi görüş bakalım sonra paylaşırsın bizimle actionsmile biz burdayızy789 rengin solmasın sevgiyle kalt678 |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi İmam-ı Rabbani hazretleri buyuruyor ki: İstemek, kavuşmanın müjdecisidir. Yanıp yakılmak da, kavuşmanın başlangıcı demektir. Büyükler (Vermek istemeseydi, istek vermezdi) buyuruyor. (m.61) Hadis-i şeriflerde de buyuruluyor ki: (Dua etme arzusu gelince, dua edin. Çünkü bu, duanın kabul olacağına alamettir.) [Tirmizi] (Allahü teâlâ birine dua etmesini takdir etmişse, kabul etmeyi de takdir etmiştir.) [Ebu Nuaym] |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi İç sesimi duyamıyorum, sorularımın cevaplarını alamıyorum, rüyalarımı anlamlandıramıyorum, rum, rum, rum... Canım çekim yapmak hiç istemiyo. Ara ara piskopata bağlıyorum :) Sakin, dingin, yalnız, gökyüzü, güneş, bulutlar, kuşlar, deniz, rüzgar, ben... biri bu huzuru benim için bana çekimlesin hayırlarla, pöffff! Kendi için çekimleyen varsa da yazsın merak ederim y789 |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Alıntı:
ayyy bende ayniyim vallahiii y789 dalgalanma sonrasiii firtinadan kurtulus benimkisiiigirlhaha denemeye devamm sorulara cevaplar orda bi yerde hadi desmeye devamm sapkal89 |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Sakin, dingin, yalnız, gökyüzü, güneş, bulutlar, Kuşlar, deniz, rüzgar, ben... biri bu huzuru benim için bana çekimlesin hayırlarla.. Bunları bende istiyorum..blissy |
Yağmurda vurdum kendimi yollara bugün tık yok, cevap yine yok :) İçimden zaten duyamıyorum o cevabı ona hiç değinmicem :) |
Profil resmine bayıldımmmm ağaç çok şekerr, 1024*768 ya da 800*600 boyutlarındaysa atar mısın bana? Masa üstü resmim yapıcam :) |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi " Sana bu dünya aynıysa hala, bana uzaylı diyeceksin! " |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Beklemekte olduğun şey, ancak onu beklediğini unuttuğunda gerçekleşir; bu kaderin 'Sen bakarken soyunamıyorum' deme şeklidir .. y789 |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi süperr gerçektenn :) |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Benim de çok hoşuma gitti, ikna oldum :) Bütün isteklerimi serbest bırakıyorum artık, endişeye son, ne gerçekleşecekse hayırlarla gerçekleşsin. O'na güvendim, O'na sığındım. |
Mükemmel bir bakış açısı.krz56 Sevgiler.actionsmile |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Gerçekten etkili bir yazı :) 2 gündür serbest bırakma modundayım. Umarım 3-5 günlük değildir bu durum. Teslimiyet gösterdim, endişelenmiyorum artık, birşeyleri düşünmek zorunda değilim. Aman öyle olmasın, böyle olmalı diye... Ne olacaksa olsunnnnnnn, ama güzelliklerle olsun ne olacaksa, hayırlarla... Böyle kafam çok rahat, herkese tavsiye ediyorummmmm |
her şey gönlünce güzel olsuny789 |
|
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Bilseydim daha önce paylaşırdım;ama bende yeni rastladım :) Hepimizi motive etmiş ne güzel y789 İyi ki varızt678O0 |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi evet çok iyi oldu.iyiki varız :zpzp: |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Susuyorum ve şükrediyorum. |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Desteklenmesem de Allah'tan bana yol göstermesini ve başarmayı diliyorum. |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Klasik müzikli telkinler daha etkili oluyor sanırım bende. Bırakmıştım, tekrar telkinlere kulak vermeye başladım. |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Üsttekini yazarken gözüm imzama ilişti. Uzun zamandır neyi sevdiğimi, ne yapmak istediğimi bilmiyordum, galiba biliyordum;ama unutmuştum... Büyürken unutmuşum... unutturulmuş... vs. vs. Meğerse imzam benim amacımmış, hayatımmış, bilinçaltımdan gelen netlikmiş. Bilinç altım bilinçüstüme bunları farkında olacağı bi şekilde haber verseymiş ya cık cık cık... Bunu bulabilmek için tiyatroydu, resimdi, tasarımdı , müzikti dolandım durdum. En sonunda aşkım müzikmiş anladım. Şimdi sıra bunun için ne yapmam gerekiyor, kafamdaki olmsuzlukları nasıl atarım buna geldi,bi 15 yılımı daha aldı mı bunun çözümü, tamam artık Karacaahmet'ten solo ya da koro halinde bi konser veririm...:) İnşallah kolaylıkla amacımın adımlarını bulurum ve amacımı yaşarım destekle ve inançla. Hayırlı günler bulsun herkesi.Amin. |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi amin canımcımm günlüğüne uzun zamndırr gelmediğimi farkettim bendeee . amacını bulman izleyeceğin yolu bulman bile ne güzel darısı başımaaaa |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Farkedişine teşekkürler yelda_k ;) İçinde çözemediğin ne varsa, ortaya çıkamayan bulunamayan ne varsa sende, innnşallah en kısa zamanda, geç kalmadan, tam da zamanında karşına çıkar. Gönlüne hoş gelen hayırlı olur yaşamında hep inşallah canım benim. Amin. |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi ewet canım gönlumden gecenn hakkımızda olsunn.. igecelerrr :) |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Bugün kendim için bişi istiyorum. Bütün dileklerim hayırlısıyla olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. Heeey, Yuppii, yihaaa, oleyy, olaaa :):) |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Her an güncemi dilek güncesine dönüştürebilirim. Çekim güncesi çok iyi oldu evet evet, çok da mutlu oldum benimmiş gibi davranınca :) Bundan sonra aklıma estiğinde böylesin günce, kucak aç bana, hazır ol ;) http://www.hayatimdegisti.com/forum/...sihirli_g_ljpg |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi sol alttaki ev harikaymış ondan ben de istiyorum :):):):) |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Göcek'te, sahibi yoksa neden olmasın :) |
bende burdakinee bayıldımmm.içim ferahladıııı y789 |
|
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Telkinlerle ilk buluştuğumda değişik kararlar alıyorum diye bi konu açmıştım. O günlerde tiyatrodan bahsetmiştim. O zaman aldığım bu kararı ancak geçtiğimiz kasımda hayata geçirebildim. Şimdiyse bi üst seviyede sayıyorum kendimi. Yine değişik kararlar alıyorum ve sanırım bunu hayata geçirmem bu kadar uzun sürmez. İnşallah bu kararımı da hayata 15 gün içinde geçiririm. Artık ne istediğini bilmek güzel. |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi İç sesim nerdesin??? Çok sessizsin! |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Kulağım kalbimi duymuyor ki! |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Zaman lütfen bükül. ... biraz daha zamana ihtiyacim var |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Benden ne yapmami bekliyorsun? |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Düsüncelerinizi denetleyin. Tüm düsünceleriniz duadir. Istediginiz seye dikkat edin. Teşekkürler |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi "Bendeniz" in sitede paylaştığı olumları kendime söylemeye hazırım. 21 gün devam edicem. Şimdi başladım. Kendimi muhteşem hissediyorum. ( Bunu söylerken coşku nerdeyse taşacak ) İnanılmaz harikalıkta işler başardım. Ben son derece güçlüyüm. Ben son derece başarılıyım. Harika bir insanım. Başarmak çok kolay. Ne kadar zevkli işler yapmışım! Şimdi mükemmelleşiyorum. Gücün ruhumda dolaştığını görüyorum. |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Yine yine yine unuttum her sabah bunları kendime söylemeyi. Hırrrr kendime. |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Dün geceden beri çok neşeliyim. Pozitif düşündükçe güzel şeyler görüyorum. Hayatıma kendiliğinden geliyolar. Şükürler olsun. Karizma telkinim de bi yandan oooh! :) Yağmur da çok güzeldi bugün, bende güzelim, herkes güzel :) Olumlamalarım eksik, onlara zaman ayırmak istemiyorum nedense bir türlü. |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Çok sıcakkk amanınn, buna da şükür tabiki. Aldığım telkinler ve elbette dualarım etkilerini gösteriyor. Çevremden aldığım etkiler de pozitif olunca 3'e 5'e 10000'e katlanıyor etkiler :) Temmuzda bişiler yazıcam kısmetse inşallah güzel şeyler yazarım. O zaman n'apıyorum? Hemen olumlama... Çok başarılıyım, bunu ben başardım. Ben her zaman mutlu anlar yaşarım. Mutlu anlarımı Temmuz günü günceme yazıyorum. Çok mutluyum. Kendime güvenim tam. Kendimi muhteşem hissediyorum. Şükürler olsun. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:56 AM. |