![]() |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Alıntı:
hep neşeyle kal inşallah y789 |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Dileğini seveyim.Sende... Amiiiin ;) |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Telkinleri yavaş yavaş bırakmaya başladım. Artık meditasyon ve olumlamalarla devam etmeyi, ara ara telkin dinlemeyi düşünüyorum. Duruşum daha karizmatik oh :) Yola devammmm :) |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi harikasınız.. durmak yok yola devam sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Teşekkürler . Hepimiz harikayız yaşasın ;) |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Kendimi çok güzel hissediyorummmmm :) Az önce Can Dündar'ın evlilik üzerine bir yazısını okudum. Seviyorum bu adamı. Hava güzel, kafam güzel, ben güzel ooh y789 Telkinleri aklıma gelirse dinliyorum artık, sanırım 2 yılın sonunda sağlamlaştı durumum :) Şimdi meditasyon, hipnoz ve olumlamaları sıkça uygulama zamanı benim için. Hipnoz olmaya gidiyorum şimdi. Görüşürüz günlük.tender45 |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Ezeli Nuuuuuuuuuuuur SEVİYORUM SENİ Benden daha kısa sürede bırakacağına eminim ben, biliyorum seni;) |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Canım süpersin ,telkin konusunda sağlamlaşmana sevindim. Darısı herkesin başınas456 Ben daha hipnoza el atmadım. O konuya girince, szilerden yardım alırım artık. Sevgiyle kal.. |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Tabiki yardım ederim:) Teşekkürler. Ya bu arada telkin dinledikçe mi bu oldu, yoksa önceden vardı da telkinlerin buna etkisi olmadı mı bu kısmı çözemedim. Uzun zamandır bende mevcut bu durum. Birisine birşey soruyorum, cümlesinin sonuna az kala başka bir şeyden bahsetmek istiyorum. Çook önemli değil benim için hiçbir konu. Eğer benim yaşadıklarımdan birşeyse önceden, dikkatle dinliyorum;ama hayatımda yoksa anlatılan şey sorsamda dinlemenin sonunu zor getiriyorum. Herkese yapmıyorum bunu, önem derecesine göre sanırım. Hoş birşey değil ama yaaaa. Başkalarının düşüncelerini önemsememe yapmış olabilir diye düşünüyorum. Kesin yaptı demiyorum ama yanlış olmasın:) Bu telkinlerin faydası çok oldu bana çünkü. BUGÜN ÇOK GÜZELLL BİR GÜNNNN:) NİYE? ERKEN KALKTIM ÇÜNKÜ:) (imkansız normalde ) kuş seslerini duyuyorum, güzel ohhhh! :) |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Yahu dün gece nasıl bir geceydi. Ayyy bir sıkıldım bir daraldım :) Şu dolunayın etkisi kesinlikle var, inanıyorum. Bugün de devam etti, dengesizdim biraz :) Evde oturdum dışarı çıkmak istemedim, dışarı çıkmış bulundum ay eve girmek istemedim. Ah dolunay aaaaaah! :) |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Bugünkü ruh halimi bir şarkı ile ifşa ediyorum :) Nakarata dikkat, zira en sevdiğim kısımdır kendisi :) Senin başın dara düşmüyor mu? Doğru dünyasının lideri misin? Harbi mevzuyu ben büyütüyorum yani Aklımdan zorum mu var? Herkes normal bende mi hasar? Kaçtıkça kıymık hep sakınana mı batar? Pardon gel gitlerden kafam bi ton Bir daha yapmam bu son En kazık sorular cennetinde Bir tane de sen yöneltince Sabrım taştı nihayetinde İki çift lafım var söyleyemedim Benim işim yok mu sanki yine gidemedim Geldim ayağına fener alayıyla E insaf artık teslim olma Tut tut tut tut Aklıma mukayyet ol Baştan savmayım Bi de bunda ustayım Ama metin ol Don Juan ilan etme beni sakın Bu konuda çok hassasım Emin ol Tut tut tut tut Aklıma mukayyet ol |
Girmiyorm artık nete. Onun için yokum. Çok özel bir nedeni yok. Birazcık da dışarılarda gezip tozuyorum işte... :) Geçen hafta yaydım kendimi yeşilliğe mesela, yaptım meditasyonumu da ooh y789 Keyifler yerindedir umarım senin de ;) |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Bir bakalım... 4500 adım yaklaşık 500cal y789 bisiklet Spor yapmayı seviyorummmmmm :) Bugün vurdum kendimi cevo yollarına :) Malum telkinleri dinlemeyi bırakmıştım. Son üç gündür falan araya başka şeyler de karıştırarak suçluluk ve egoyu dinliyorum. Acaba gözlerimi sokaktaki kötülükleri görmeye mi kapadım yıllar önce , onun için mi görme sorunum var? Bunu düşündüm bugün. Mümkündür. Bugünkü ruh halim: İyimser, güleç, dikkatle dinleyen Görüntüm: Biraz salaş :) Kahküller: Zaptedilemez halde :) Kitabımı da aldım oh! :) İyi ki seviyorum şu mübarek cuma günümüzü. Hayırlı Cumalar herkeseO0 |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Güne bu şarkıyla başlayın :) "SILA_ALAIN DELON" Bi numaralar Allah Allah :):) Hayırlı günlerrrrr:) |
|
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Teşekkürler ;) |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ Boşvermişim, boşvermişim, boşvermişim dünyaya. Lal lal lal la Lal lal lal la Lal lal lal la lal lal laaaaa bisikletmusic45 Sende boşver dünyaya ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Boşverelim hepbirlikdeee lalalala :D:D |
Bana göre çok eğlenceli olan bir meditasyon ekleyeceğim boş vaktimde. Herkesin de seveceğini düşünüyorumm. Çünkü; dağ, bulut, çimen, patika, okyanus, şelale,ışıltılar, güneş, yağmur, balo... ne ararsanız var :) |
|
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Çok uzuuuuuuuuun yaz yaz bitiremiyorum bir türlü :) Haber vericem :) |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi bisikletbisikletbisikletbisikletbisiklet smileydancesmileydancesmileydance |
iyi ki varsıny789 |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi megavolt yazdığın mesajı göremiyorum, ne yazmıştın? Facebook eklentisi imzan sanırım. Anlamadım. |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Spor yaptım amacıma ulaştım :) Sporlu hayatı seviyorum :) |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Karmate_ Karaduman |
|
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Göremedim;ama teşekkür ettim ;) |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Telkinleri dinlemeyi bırakalı yaklaşık 3 ay oldu. Önceki gibi bırakınca başa sarmadım hiç :) Şimdi kendimi hipnoza verdim :) Araştırmalara devam... Herkese hayırlı kandiller |
Sevgili YESHAPPY, Hipnoz ile ilgili bilgilerini ve deneyimlerini bizimle paylaşırsan mutlu olurum. Teşekkür ederim. |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi ... do-ya-ma-dım :) |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi merhaba qünlüqünü bastan sonuna kadar okuudm cok quzel deqısımler kaydetmıssın ve senın adına cok sevındım ınan umarım hep ıyı qecer qunun yarının ve ömrun ınsallah allah bızede nasıp eder sahsen yenı baslamıs bırı olarak bende cok heveslendım ...:):) 5 qundur uyeyım ve bende telkınlere basladım yolun basındayım ınsallah bende senın qıbı cok quzel seyler yasarım...:) sevqıler.....:):) |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Hoşgeldin. Bütün güzel düşüncelerin hayırlarla seni bulsun. Okumuş olduğun ve iyi dileklerin için teşekkür ettim ;) O0 |
Sadece uygulama kısmını aksatmadan yaptım. 21 gün hipnozu denedim ve kesinlikle işe yaradı diyebilirim. Olumsuz düşünceler yavaş yavaş benden uzaklaştı. Şöyle diyeyim; aklıma olumsuz bir düşünce geldiğinde hemen yerine olumlusunu koyabiliyorum artık :) |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Son üç günde okuduğum kitaplar; R.Şanal_Kuantum ve Kur'an, Hayata Evet!, Mümin Sekman_Limit Sizsiniz. "Limit Sizsiniz" ve "Kuantum ve Kur'an" dan öğrendiğim birşey var. Bugüne kadar kendimi gerçekleştirememiş olmam koruyucu bir anneye sahip olmamdan kaynaklanıyormuş da haberim yokmuş. Üstü kapalı öyleymiş gibi geliyordu;ama öyle değildir herhalde diyip unutup devam ediyordum hayata. Tam anlamıyla bugün keşfettim. Acı oldu. Öğrendiğim için ne yapmam gerektiğini düşünüyorum şu an bu konuda. Yani acı;ama aşılamaz değil :) Acıyı tatlıya dönüştürme çabalarındayım. Böyle söyleyerek onu suçlamış gibi olmak istemiyorum, bu beni huzursuz ediyor. Arkasından konuşuyor gibi hissediyorum. Büyük ihtimalle ona da söylerim bunu;ama kalbini de kırmak istemem. Her neyse... Yeri gelirse yada yerini getirtirsem söylerim, bunun üzerinde çok düşünmeyeceğim. Koruyucu olunduğu için kendimi gerçekleştirmeme izin verilmemiş meğerse... Beni çok sevip, sevgiden bunaltışı öyle sanıyorum ki beni kaybetme korkusundan kaynaklanıyormuş. Ne zaman ben dışarı çıkıyorum desem, bombalar, arabalar vs. dikkat et, çıkma boşver napıcaksın demeleri bundanmış meğerse... Şarkı söylemeyi çok sevdiğim halde desteklenmemişim, çevremin sesin güzel dediği halde annemin aynı görüşte olmaması belki de beni başkalarıyla paylaşmak istemeyişiydi. Öyle sanıyorum...;ama bir uzmana başvurup bunu netleştiremem gerek. Acilen kendime bi çözüm bulup, uygulamaya geçip, özgürleşmem, o ferahlatıcı rüzgarı yüzümde,saçlarımda hissetmem gerek. Öğrendiğime üzüldüm;ama çorap söküğünün başı olduğu için mutluyum. Bu iki kitabı tavsiye ederim. Belki siz de benim gibi farkına varırsınız bi anda o kilit noktanın. Hayırlı günler, cennet rüzgarları yüzünüze vursun ;) |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Tüm bu yazdıklarının farkına vardığın için ve paylaştığın tebrik ediyorum. |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Bravo sana , yazdıkların çok güzel ve iç açıcı ... Dilerim hep böyle güzel düşünürsün... Huzurla ve sevgiyle , gülekal... |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi canım günlüğünü sıkılmadan okudum çok renkli bir günlük olmuş tebrik ediyorum seni956k gelişmeler süper bende 5 gündür telkinleri dinliyorum. ufak ufak çekimler yapmaya çalışıyorum bazılarını çekebiliyorum ama azimliyim u859 iş durumun noldu onu merak ettimdusun2 sevgiyle kal iyiki varsın iyiki varız iyiki varım t678 |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi "bigokyanus" , " tolgaasya" , "Parici" , "Ezel_i Nur" "Yorumların hepiciğine teşekkürler ;) teşvik ediyor yorumlarınız beni daha da güzel, mutlu yaşamaya :) Teşekkür ederimmmmmm :) "Parici" iş aramıyorum artık, amaaan bu yaz hayat bana güzeldi zaten hep, rahatım böyle :) İş aramadığım halde bugün haber geldi, bi tanıdık vasıtasıyla... Yarın bir iş görüşmem var :) Hayatımın işi mi bu iş? Hayır. Bildiğim bi iş mi? Hayır;ama cesur olup bir yerden başlamam ve harekete geçmem lazım. Tek güvendiğim samimi, sevgi dolu bakışlarla insan ilişkilerini yürütmem, sevgi dolu olmayı düşünüyorum her an :) Yapmak istediğim şeyler için bir fırsat olur belki de bu. İstememezlik yapmıcam, bakalım olursa çalışırım, bakarsın çalışırım bana hiç uygun değildir, çıkarım, hayat bu, herşey mümkün :) Olmazsa yine Elhamdülillah :) Çekim dedin aklıma geldi. Uzun süredir çekim yapmak gelmiyordu içimden, yine çekimlemedim;ama sadece istedim ve unuttum (öyle güzel hayaller de kurmadım) Allah'a şükürler olsun yerini buldu :) Emin ol senin de olumlu düşüncelerin arttıkça çekimlerin de daha kolay ve çok olmaya başlayacak ;) "Ezel_i Nur" tekrar bağlantımıza sevindimmmm :) Faydasını sende görüyorsun dimi :) süper:) İyi ki varsınız hepiniz ;) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:04 PM. |