Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Siyahça'nın Beyaz Sayfaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/273159-siyahcanin-beyaz-sayfalari.html)

sudem8 01-06-2009 01:50 PM

Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464745)
seni seviyorum esos insanı!

bugün yatmadan önce hepinize dua edeceğim! sizi hep kendiniz gibilerle karşılaştırsın diye!...

amiinn... olsun o halde...y789

ismira 01-06-2009 02:23 PM

Sevgili Siyahça,

Öncelikle günlüğünün hayırlı olmasını dilerim biraz gecikmeli de olsa. Seni, yazdıklarını izlemek benim için çok keyifli oluyor inan. Öyle biri enerjin var ki içimdeki neşeyi kıpır kıpır hareketlendiriyor. Çoğu kez kahkalarla okuyorum. En güzel şifayı dağıtıyorsun bence herkese...(Ama bir tehlike de var: Derler ya bir kahkaha, bir pirzola...)

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464793)
şöyle düşündüm; madem Tanrı bu yolu karşıma çıkardı, ve madem içime bunu yapmayı isteme duygusunu koydu, e demek ki yapabileceğim!

Çekim yasası ilginç bir şekilde işliyor. Son günlerde, senin yukarıda belirttiğin gibi düşünmeye başlamıştım:

Madem ki Allah bir arzuyu, bir dileği içime verdi, o halde bu O'nun dileğidir, O'nun iradesidir ve bana lütfudur. Ben engel çıkarmayı bırakıp kendimi açıyorum ve bu iradenin benim vasıtamla gerçekleşmesini kabul ediyorum. İçimde bunun gerçekleşmesini engelleyen, sınırlayan duygu, düşünce, inanç her türlü hafıza kaydını Allah'a teslim ediyorum. O bizi arındırır ve dileğimiz gerçekleşir. "Allah kendi dilemediği şeyi kuluna diletmez" derler. O halde "Senin iraden gerçekleşsin!" diyorum.

Bu sabah da bir arkadaşımla telefonda paylaştım bu düşüncemi. Üstüne senin yazdığını okudumsevincli

Sevgiler

shamanic 01-06-2009 03:20 PM

ne kadar güzel bir noktayı yakalamışsınız sevgili siyahça ve ismira.. super

benimde aklıma mevlana nın bir sözü geldi satırlarınızı okurken;
vermeyi istemeseydi.. istemeyi vermezdi..

yine benzer bir sözüde; kuru duayı bırak.. ağaç isteyen tohum eker..

bu iki cümle çoğu zaman kulaklarımda çınlar..

düşüncelerimiz sürekli ettiğimiz dualar gibidir..
hepsi gerçekleşir.. bunun için ne düşündüğümüze yaşam denen toprağımıza hangi tohumları ektiğimize dikkat etmemiz gerekir..

ne mutlu bizlere ki daha dikkatli tohumlar ekip hem kendi hemde sevdiklerimizin yaşamlarını güzelleştirmeye çalışıyoruz..

günlerinizin daima mutlulıkla şekillenmesi dileklerimle...

http://img364.imageshack.us/img364/1...02cm5tgwy5.gifsevgiler...

sudem8 01-06-2009 04:41 PM

[quote=Siyahça;464736]hüfff hepiniz bir oldunuz ağlattınız beni kızlar!

meleklerle mi yarışıyorsunuz anlamadım ki!...

bu kadar çok iyi insanı bir arada görmemiştim hiç...

bana bunu görme fırsatı verdiğiniz için çoookkk teşekkür ederim..minnetimi ifade edecek kelime bulamıyorum!

esos; söylediğini hemen yarın denemeye başlıyorum, söz...
içimde biri, sürekli kirli, günahkar olduğumu söylese de....(belki de artık susması gerek!)[/quote ağlamaaaa...sen ağlama...siyahçaaaa....
dayanamam...bunları sana Yaratan bizler aracılığıyle sana iletiyor.artık senin uyanma zamanın.ya bir kitap, ya bir televizyon programı birileri aracılığıyla mesajlar veriyor.bunları iyi değerlendir.değişmeyi seçiyorum mutlu olmaya izin verirsen hayatın değişir.güzellikler akmaya başlar.ilk olumlama cümlem sürekli tekrar ettiğim.sahip olduğum gücü kullanmayı seçiyorum.Allah bize o gücü vermiş ama biz kullanmasını bilmiyoruz.artık düğmeye bastın çekim yasası devreye girdi.sen olumsuz düşündüğün anda hemen değiştir.böyle yaptıkça temizlersin,bilinçaltını....kolay gelsin herzaman yanındayım...blissy

Siyahça 01-06-2009 05:47 PM

yirim hepinizi! sevincli

gülpor 02-06-2009 03:55 PM

slm siyahça,biryerde Amasyalı olduğunu yazmışsın,Amasyayı çok severim,dört yılım orda geçti benim,ne günlerdi bee...sevincliayrıca bu yarıyıl tatilindede Amasya'daydım,senin deyiminlee benim abim insanı orda yaşamaktadırsevincli

Siyahça 02-06-2009 04:34 PM

oranın havasından suyundan nasiplendiğin belliydi zaten arkideşim! nerdeyse benim kadar zekisin! uy897

gülpor 02-06-2009 05:29 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464943)
oranın havasından suyundan nasiplendiğin belliydi zaten arkideşim! nerdeyse benim kadar zekisin! uy897

sağol yaasevincliallah razı olsun kardeşkahvesmiley

sudem8 02-06-2009 06:01 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464943)

kahvesmileyne yani şimdi memleket:zpzp: ayrımı yapıyorsunuz küstümsmil56türkiyenin her yeri bir bencegirlhaha96kl

Siyahça 02-06-2009 06:40 PM

huzuru içinde taşıdıkça her yer cennet geliyor insana...geliyordur yani...sad456

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:56 PM.