Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Sycorox'un Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/2516-sycoroxun-gunlugu.html)

hayalayaz 08-11-2008 02:23 AM

Ynt: Sycorox'un Günlüğü

Alıntı:

Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Eee sildim bile ablam,geçmiş olsun yeni hesap açıcam artık:)
Bırakamadım ya,açıkçası başkası bana kal kalmak istesem bile yapmazdım...Ama çok hatırınız var...Senin Shamanın,Redflowersın fln...Bak Belgin hanım kızdı:)
24 yaşında eşşek kadar kızsın ha! diye:)
Ne biliyim bu aralar,çok garibim ben...çok karışığım...Belki ondan oldu...Bir anım bir anımı tutmaz oldu...Birde konuyu bilmeden atladım...Neyse...
Yeni hesapmı açayım,o heralde direk gitti...Kurtulamadınız benden,bloğada öyle bir yazı yazmışımki,blogır arkadaşlarımda korkmuş bu bloğumu bırakıyo ne diye:)

sağol kuzum benim kırmadığın ve hatırımızı saydığın için, zaten saygı görenlerdensin, bu tüm hayatın boyunca daim olsun.. kiss3.. vay be ben ne güzel dua edermişim, daim maim eski laflar, tevellütte eski ama bu lafları etmezdim ben, gör bak sevgi insana neler söyletiyor.... aa34 aa34 aa34 aa34

Antuza 08-11-2008 02:43 AM

İşte geldim burdayım:)
Yeni,yok aslında eski profilim...Aylar aylar önce,ne ayı belkide yıl önce ilk bu profilden kaydolmuşum...Ama hiçmi hiç hatırlamıyorum...Sonra unuttum gitti...Vay be nerden nereye tekrardan döndüm...

Belgin ∞ 08-11-2008 02:45 AM

Hiç bişey demiyorum sana yeteri kadar söyledim zaten söyleyeceklerimi,anlarsın sen.

Hoşgeldin diyelim adettendir.

Mustang 08-11-2008 07:38 AM

Canımın içi büyüyorsun ama hala öfkeyle kalkıp zararla oturuyorsun .Kendi dışındaki olaylara hala çok sert tepki veriyorsun .Ben sana her zaman bir olaya sinirlendiğinde akşamsa sabah olsun sabahsa akşam olsun öyle tepki göster demiyormuyum ...Öğreniyor ama acıtıyorsun kendini...

Dün çok yoruldu ve üstünede birde kıgınlık gelince hiç düşünmedi .Bir anda gözünü kararttı.Canım kuzum sana biraz daha sakin ol diyorum .Seni seviyorum .

Hayata emin adımlarla gidiyorsun bazı lüzumsuz şeylerin seni yolundan döndürmesine izin verme.Yolun açık ve aydınlık olsun. kiss3

ceren18 08-11-2008 09:55 AM

gamzecim noluyo kuzum suan hiçbişey anlamadım ama dönmene sevindim ttli3 bazen burda beklenmedik tepkiler veriliyo malesef ama biz egrisiyle dogrusuyla burdayız valla zılgıtıda yemissin kendine gelmissin girlhaha

comte 08-11-2008 11:36 AM

Sycorox. Üye Adayı.

Olayı kaçırmışım ben, şu aralar pek takip etmediğim için. Ne oluyor bakim. yu89

Kıdemli üyemiz sevimli kardeşimiz, olmuş üye adayı.

Yazılardan okuduğuma göre, bir şeyler yapmışın ama, sonuç yine olumlu olmuş.

Neyse olur böyle şeyler. Sen akıllı kızsın. super

Ama bir daha olmasın öyle üyeliğini silmek, gitmek mitmek falan.

Ankara dediğin şurası 3 saatlik yol bak ha. bisiklet

Neyse ben sana bir youtube videosu koyayım da anlarsın sen onu. smiliyface

Bi ara msn den de bi görün bana bakim actionsmile

http://www.youtube.com/watch?v=OQIjrzYFz60

Antuza 08-11-2008 12:35 PM

Teşekkürler arkadaşlar...
Mehmet abi video için çok sağol...En sevdiğim şarkılardan...
Dün için pişman değilim açıkçası...Ben burada sürekli olarak tepkisiz kalmaktan çok sıkılmıştım...Bir nevi sabrımın taşmasıydı,hani dolar dolar dolarda küçücük bir damlada taşarya öyle...Son zamanlarda zaten bozuk olan sinirlerimin boşalmasıydı belkide...
Üye adayı olmaktan pişmalık duymadım,şimdiye kadar burada ünvanlar için yazmadım...İçimden geldiği için yazdım...Site için yazdım...Başlarda karma,teşekkür ne onu bile bilmezdim...Onun için ben devam edeceğim yine...Yine yazacağım,içimden geldiği için...

teoman_ 08-11-2008 01:00 PM

slm Sycorox
ne oldu neye tepki vermen gerekiyordu da tepkisiz kaldın dusun
günlüğünde eski sayfalara doğru gittim biraz ama konu açık değil pek
tekrar hoşgeldin aramıza diyelim öyleyse hismiley

comte 08-11-2008 05:26 PM

Alıntı:

Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler arkadaşlar...
Mehmet abi video için çok sağol...En sevdiğim şarkılardan...
Dün için pişman değilim açıkçası...Ben burada sürekli olarak tepkisiz kalmaktan çok sıkılmıştım...Bir nevi sabrımın taşmasıydı,hani dolar dolar dolarda küçücük bir damlada taşarya öyle...Son zamanlarda zaten bozuk olan sinirlerimin boşalmasıydı belkide...
Üye adayı olmaktan pişmalık duymadım,şimdiye kadar burada ünvanlar için yazmadım...İçimden geldiği için yazdım...Site için yazdım...Başlarda karma,teşekkür ne onu bile bilmezdim...Onun için ben devam edeceğim yine...Yine yazacağım,içimden geldiği için...

İyi olmuş. 25889

Aramıza hoşgeldin demiyorum, zaten aramızdasın. ark5

Karma teşekkür önemli değil tabi ki.

Önemli olan buradaki varlığın. super

ikizruh 08-11-2008 07:22 PM

O ilk yazını okuyunca az daha kalbime iniyordu gamze yaa deli misin sen canım yaa sadanim Baya alışmışım sana tuhaf oldum.Neyse ki durdurmuşlar seni yrl78 Canım biz seni çok seviyoruz bir iki kişinin olumsuz tavrı seni siteden soğutmasın.Tekrar hoşgeldin aramıza 956k

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:13 PM.