![]() |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Alıntı:
|
Ynt: Sycorox'un Günlüğü İşte geldim burdayım:) Yeni,yok aslında eski profilim...Aylar aylar önce,ne ayı belkide yıl önce ilk bu profilden kaydolmuşum...Ama hiçmi hiç hatırlamıyorum...Sonra unuttum gitti...Vay be nerden nereye tekrardan döndüm... |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Hiç bişey demiyorum sana yeteri kadar söyledim zaten söyleyeceklerimi,anlarsın sen. Hoşgeldin diyelim adettendir. |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Canımın içi büyüyorsun ama hala öfkeyle kalkıp zararla oturuyorsun .Kendi dışındaki olaylara hala çok sert tepki veriyorsun .Ben sana her zaman bir olaya sinirlendiğinde akşamsa sabah olsun sabahsa akşam olsun öyle tepki göster demiyormuyum ...Öğreniyor ama acıtıyorsun kendini... Dün çok yoruldu ve üstünede birde kıgınlık gelince hiç düşünmedi .Bir anda gözünü kararttı.Canım kuzum sana biraz daha sakin ol diyorum .Seni seviyorum . Hayata emin adımlarla gidiyorsun bazı lüzumsuz şeylerin seni yolundan döndürmesine izin verme.Yolun açık ve aydınlık olsun. kiss3 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü gamzecim noluyo kuzum suan hiçbişey anlamadım ama dönmene sevindim ttli3 bazen burda beklenmedik tepkiler veriliyo malesef ama biz egrisiyle dogrusuyla burdayız valla zılgıtıda yemissin kendine gelmissin girlhaha |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Sycorox. Üye Adayı. Olayı kaçırmışım ben, şu aralar pek takip etmediğim için. Ne oluyor bakim. yu89 Kıdemli üyemiz sevimli kardeşimiz, olmuş üye adayı. Yazılardan okuduğuma göre, bir şeyler yapmışın ama, sonuç yine olumlu olmuş. Neyse olur böyle şeyler. Sen akıllı kızsın. super Ama bir daha olmasın öyle üyeliğini silmek, gitmek mitmek falan. Ankara dediğin şurası 3 saatlik yol bak ha. bisiklet Neyse ben sana bir youtube videosu koyayım da anlarsın sen onu. smiliyface Bi ara msn den de bi görün bana bakim actionsmile http://www.youtube.com/watch?v=OQIjrzYFz60 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Teşekkürler arkadaşlar... Mehmet abi video için çok sağol...En sevdiğim şarkılardan... Dün için pişman değilim açıkçası...Ben burada sürekli olarak tepkisiz kalmaktan çok sıkılmıştım...Bir nevi sabrımın taşmasıydı,hani dolar dolar dolarda küçücük bir damlada taşarya öyle...Son zamanlarda zaten bozuk olan sinirlerimin boşalmasıydı belkide... Üye adayı olmaktan pişmalık duymadım,şimdiye kadar burada ünvanlar için yazmadım...İçimden geldiği için yazdım...Site için yazdım...Başlarda karma,teşekkür ne onu bile bilmezdim...Onun için ben devam edeceğim yine...Yine yazacağım,içimden geldiği için... |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü slm Sycorox ne oldu neye tepki vermen gerekiyordu da tepkisiz kaldın dusun günlüğünde eski sayfalara doğru gittim biraz ama konu açık değil pek tekrar hoşgeldin aramıza diyelim öyleyse hismiley |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Alıntı:
Aramıza hoşgeldin demiyorum, zaten aramızdasın. ark5 Karma teşekkür önemli değil tabi ki. Önemli olan buradaki varlığın. super |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü O ilk yazını okuyunca az daha kalbime iniyordu gamze yaa deli misin sen canım yaa sadanim Baya alışmışım sana tuhaf oldum.Neyse ki durdurmuşlar seni yrl78 Canım biz seni çok seviyoruz bir iki kişinin olumsuz tavrı seni siteden soğutmasın.Tekrar hoşgeldin aramıza 956k |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:13 PM. |