Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Sycorox'un Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/2516-sycoroxun-gunlugu.html)

Akulina 04-11-2008 11:39 PM

Ynt: Sycorox'un Günlüğü

Teşekkür ederim arkadaşlar...
Nemesis;bende bazen korkuyorum bu durumdan ötürü...Büyük ihtimalle oda korkuyo...Garip bir durum gerçenten çok karışık...

disik;senin hikayen gibi olurmu bilemem,olsa keşke...

Yeşillim2005;ya ne güzel çok mutlu oldum adına...benimde çevremde böyle çok örnek var...

Karışığım ama...Çok garip bir ilişkimiz var onla...İlişki bile denmez heralde:),beni geçen çok kızdırdı,saçma bir laf etti,kafamı karıştırdı cidden anlamadım,ne demek istediğini...Şimdi halen çok ilgili...Hayatımla ilgili en küçük detayı bile atlamıyor,düşünsenize bana kafa yoruyor...Ve bunu göstermemek için hem baya bir çaba harcıyor,hemde belli eder gibi bir tavır içinde...Ve haliyle karışıyorum...
Ben gene her zamanki gibi aynıyım,ona tavır bile yapmıyorum...Öyle değişiklik yok...Çok ilgilide değilim...Sadece boş boş konular ve konuşmalar geçiyor aramızda...Bunu seviyorum o ayrı bişey...
Olumlamalar yapmak istiyorum,nerden başlasam diye kalıyorum...

disik82 05-11-2008 04:40 PM

where do i begin???:)))) love story başlamış bile canım benim: )))))) benim erkek arkadaşımla aramız bir ara bozulur gibi oldu hatırlarsan biliosun sana da anlatmıştım. ben hep onu ne kadar çok sevdğimi düşündüm ışık yolladım kalbimden ona öyle imgeledim hep. ona sımsıkı sarıldığımı düşünüodum hep ayrı olduumuzda hep sevgimi düşündüm ve hep onu seviyorum ona aşığım dedim ve birde onun beni çok sevdiğini hissetmek istiyorum onun bana aşık olduğunu hissetmek istiyorum dedim ve inan bana öyle işe yaradı ki:))) gerçekten hissediyorum, hergün benii aradığında "bitanecik aşkıımmmmm" diyor önce:)))))))))))
sende sürekli x in beni sevdiğini hissetmek istiyorum, sevgisini bana anlatmasını seçiyorum gibi olumlamalar yap canım :))))))))))) sevgiler....

yeşillim2005 06-11-2008 05:56 PM

insan isterse her türlü insanla anlaşabilir yeterki olay ve durumları yönetebilsin
onun seninle ilgilenmesine izin ver ama ona detaylı raporlar verme çok net olma biraz seni merak etsin erkekler merak dilmek değil merak etmek isterler sürekli nerdeydin diye soran bir kadından sıkılabilirler 98569

pisiii 06-11-2008 09:20 PM

sycorox cum ben iktiisadla dertliydim onda akademik karieyr yapıyorum. sevdiğim insanlarda dertliydim onu çözemedi,m hala :) ama artık sorun yaşadğım seylereden kaçmaktansa cephede kalmayı istiyorum. buna iktisadla başladım. ve iktisdad kaprisli sevgiliye benzer. sevdik.çe yolda bırakmaz:) cilgin897

Mustang 07-11-2008 07:13 AM

Canımın içi okunu germişsin yine gittiği yere kadar gideceksin .Her yeni başlangıç senin hayat hikayeni oluşturacak sen iyiliğe güzelliğe yöneldikçe daha güçlü olacak ve okunu daha uzağa atacaksın .Canım kuzum hayat yolun daima aydınlık ve açık olsun. kiss3

Mustang 08-11-2008 12:57 AM

Güle güle Günlük...
Daha önceden düşüncesizlik edip hemen profilimi silince aklıma sen geldin...
Evet ben Mustang değil Sycorox...
Ayrılma kararı aldım...
Burada iyi kötü birçok anım,güzel günlerim geçti...Çok şey öğrendim...Çok çok sevdiğim insanlar oldu...Hepinize çok teşekkür ederim...
Buraya girdiğimde en çok sevdiğim şey,insanların kendini huzurlu hissetmesiydi...Çok şaşırmıştım esasen...Ve bende öyle hissettim...Hemen annemide taşıdım...Güzel günlerdi...
Sonra tartışmalar başladı...Zamanla bizide yıpratan gereksiz olayların içinde bulduk kendimizi...Bunlarada hadiiiii dedik...Sonra başka arkadaşların fln tartışmaları...Neyse azıcık duruldu...Ama bugün...Birinin bir yazısını gördüm...Diğer arkadaşı tenkit edişini...Ve üzüldüm açıkçası...Bizden öncekiler bize böyle davranmamışlardı...Ve artık bu tip şeyleri görmekten yorulduğumu farkettim...Ben huzursuz oluyorum açıkçası böyle şeylerden...Başkasına bile söylense,ne biliyim...
Onun için ben artık durmama kararı aldım...
Hepinizi çok seviyorum...Kendinize iyi bakın...Siteyede iyi bakın...Size canımı bırakıyorum...
Güle günlük,burada yollarımız artık ayrılıyor...

hayalayaz 08-11-2008 01:54 AM

bebeğim, ne oldu kuzucuğum dusun
dur bakayım nereye gidiyorsun, biz bir aile değilmiyiz? mesele ne ise aramızda çözer hallederiz..bırakmıyorum seni hiç bir yere, eğer ben ablansam, benim biraz hatırım varsa gitmemeni rica ediyorum, hadi bakayım, tartışmalardan tedirgin olduğunu yazmışsın, ama kuzucuğum her ailede oluyor bunlar konuşup düzeltmekte yine bizlerin elinde, neler paylaştık burada, ve paylaşmaya devam etmek istiyorum..lütfen gitme canım benim..bak sana kocaman bir öpücük veriyorum. sevgiyle her şeyi hallederiz.. kiss3 kiss3 kiss3 saygılı sevgiler

yeni bir hayat 08-11-2008 02:02 AM

Hayırdır,nereye gidiyorsun Sycorox..Bizler en önce kendimiz için buradayız..Başkalarının tartışmaları seni niye bağlıyor ki..
Onların burada öğrenecekleri çok şey var,o yüzden değişene kadar sabretmek lazım..Hayal ablanın dediklerini de dikkate al,seni sevenlerin hatırı için .. kiss3

Belgin ∞ 08-11-2008 02:02 AM

Yazmak istiyorum yazamıyorum.Elim ayağım kitlendi kaldım öyle.Sayko nereye gülüm?Her yapılan şeyin bir sebebi var,ama konuşulmadan çözüme ulaşılmadan böyle gidilmez ki.

Sen kırmazsın bizi,di mi? kiss3

Mustang 08-11-2008 02:08 AM

Eee sildim bile ablam,geçmiş olsun yeni hesap açıcam artık:)
Bırakamadım ya,açıkçası başkası bana kal kalmak istesem bile yapmazdım...Ama çok hatırınız var...Senin Shamanın,Redflowersın fln...Bak Belgin hanım kızdı:)
24 yaşında eşşek kadar kızsın ha! diye:)
Ne biliyim bu aralar,çok garibim ben...çok karışığım...Belki ondan oldu...Bir anım bir anımı tutmaz oldu...Birde konuyu bilmeden atladım...Neyse...
Yeni hesapmı açayım,o heralde direk gitti...Kurtulamadınız benden,bloğada öyle bir yazı yazmışımki,blogır arkadaşlarımda korkmuş bu bloğumu bırakıyo ne diye:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:16 PM.