Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Benim Güncem (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/2457-benim-guncem.html)

PAMİRNAZLI 21-12-2007 03:37 PM

Ynt: Benim Güncem

Dün zıvanadan çıkmışcasına eşdost hısım akraba ziyaret edince şu 3 güzel haberi aldım almasınada 30 kötü haber de yanında eşantiyon verdiler. Dinlememek için direndim ama dedikoduda güzel be arkadaşlar. Hele herkesi tanıyorsan .. Nihayetinde ölenler hastalar ayrılanlar aldatanlar kaçanlar vs vs yüklendim evime geldim. HAni perhizdesinizdir kaçamak günleriniz olur ya işte dün ruhum kaçamak yaptı. Üstüne İlhan İrem ekledim. Toparla bakalım nasıl toparlıcan tekrar psikolojini. İnat ettim bugün kimseye gitmedim.Kahvaltımı ettim güzelce sonrada halılarımı yıkadım bayram bayram. Kendine güven , Sosyallik arttırıcı açtım güzelce ohh en güzelii. Şimdi çayımıda hazırlarım benden alası yok. Ne ya alla alla ..

PAMİRNAZLI 22-12-2007 11:12 PM

Alıntı:

best idea Nickli Üyeden Alıntı
sosyallik artırıcı telkinin nasıl bi faydasını gördün

Sevgili best idea

Suçluluk Telkini bana çok ağır geldi. Aşırı mutsuzdum dinlediğimde psikolojim negatif sorgulamaları daha çok yaptı. Kabus görmelerimde şiddetli baş ağrılarımda Suçluluk telkinini dinlediğim sürede gerçekleşti.Ama ben bir hata yapmıştım Suçluluk telkini tekbaşına günde 12 saat dinliyordum. Sonrasında Suçluluk ve Kendine Güvenle devam ettim biraz daha iyiydi bu süreç baş ağrılarım azaldı.Kabus görmem bitti.Sonrasında Depresyon dünde kaldı Kendine güven ve Ego güven güçlendirici ile devam edip Suçluluk telkinini listemden çıkardım. Bu süreç toplamda 3 hafta sürdü. Sonra Sosyallik arttırıcı,Başkalarının düşüncelerini önemsememe ertelemeyi bırak telkinlerini sırasıyla ekleyip psikolojime göre diğerlerini azalttım.Şimdi neye ihtiyacım olduğunu daha net görüyorum. İletişime kapanmaya başladığımda Topluluk Karşısında konuşma ve Sosyallik arttırıcı telkinleri dinlemem iki günde kendini gösteriyor.Asosyalliğim sona eriyor. Kendime güvenim artıyor.Düşüncelerime hakim olabiliyorum.Konuşmamı programlayabiliyorum. Karşımdaki insanı daha sağlıklı dinleyip emin olmadan yorum yapmıyorum. Yani Duygusal zekamı daha sağlıklı kullanabiliyorum. Tabi seni ne kadar tatmin eder Onu bilmiyorum.Bence dinleyin sonuçlarını kendiniz gözlemleyin.
Güncemi okursanız bendeki değişimi zaten görürsünüz.
Bunda en büyük etki kesinlikle telkinler.Tabi değişme isteği vardı bende o olmazsa inancın olmazsa ne hipnoz ne ipnoz nede telkinler işe yaramaz. Kapılarını aç ve kenara çekil.şifa o kapıdan girecektir.
Bu arada olumlamaları çok yapıyorum.

Megolamanlık da diyebilirsin.
Ama ben hersabah hazırlanıp evden çıkmadan makyajımı yapar saçımı fönler gibi kafamın üzerine şans yıldızımı koyuyorum ( Sembolik hayali) O yıldıza o gün için günümü nasıl geçirmem gerektiğini söylüyorum.Ondan bana şans getirmesini istiyorum. Meleklerimle konuşuyorum. Gözlerime bakıp kendimle konuşuyorum. Kendime parlak zekamdan sağduyumdan güzelliğimden vs vs hoşnutluğumu dile getiriyorum ve şükrediyorum. Sonra kapıdan çıkmadan parfüm sürer gibi ellerimle etrafımda ışık demeti oluştuğunu ve insanların benim ışığımı enerjimi çok net hissedebildiğini imgeliyorum.
Net hatırlamıyorum ama bu serüvenim yaklaşık beş altı aylık bir olay
Annem ve babamla çok sık görüşemem. Son gittiğimde onlar bile bendeki değişimin farkındaydılar. Dedimki doğru yoldayım.
Çözüm sende
Ben çok konuşuyorum gerçi telkinlerden sonra böyle oldum ama olsun ben hoşnutum halimden...

O kadar yol varki seç beğen al.
Sevgi ve Işıkla kal.

shamanic 23-12-2007 12:37 PM

25889 harikasın arkadaşım brawo... ark5

hayalayaz 23-12-2007 12:38 PM

harikasın.. sapkal89 25889

hülyaa 28-12-2007 09:15 PM

valla süper 25889
ben bu parfüm olayına bayıldım..hayalgücün muhteşem.. sapkal89

25emel 29-12-2007 03:44 PM

Alıntı:

hülyaa Nickli Üyeden Alıntı
valla süper 25889
ben bu parfüm olayına bayıldım..hayalgücün muhteşem.. sapkal89

bende bu çok konuşma olayına bayıldım girlhaha

hülyaa 30-12-2007 02:14 PM

bende bu çok konuşma olayına bayıldım girlhaha

idea3 idea3
blook blook
dusun dusun

acep neyi kaçırdım pc05

PAMİRNAZLI 30-12-2007 08:31 PM

Hepimizin muhteşem geçireceği 2008 'e şimdiden hoşgeldin iyiki geldin mutluluklar sevinçler bolluk ve bereketler getirdin diyorum.Hergününü dolu dolu yaşayacağıma olan inancımla seni şimdiden seviyorum.

2007 güzeldin. İyiki geldin yaşattığın tüm güzellikler için müteşşikirim.Güle güle

PAMİRNAZLI 04-01-2008 08:50 PM

Offfffffffffffff offffffffffffffffffffffff
ben yine özledim sizi
Ben yazmayınca kopuyorum.
Eski motive olmuş halime geri dönmek istiyorum. Depresifim bu günlerde
Niye kontrol edemiyorumki kendimi niye

cicek1973 04-01-2008 09:03 PM

Selam

Harikasınız arkadaşlar İnanılmaz imgelemeleriniz var.Bende banyo yaparken suyun bedenimdeki bütün negatif enerjiyi aldığını imgelerim suyu dökerken bedenimden bütün negatif enerjinin akıp gittiğini düşünürüm.Yerine pozitif enerjinin dolduğunu düşünürüm.Banyodan hafiflemiş olarak çıkarım.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:34 AM.