Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Semkur' un Günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Semkur' un Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hedeflerimi neden koyamıyorum yada erteliyorum diye düşünmeye başladığımda aklından bunlar aktı. Bende geldiği gibi yazdım. Şu iki göğsümün arasına sıkışmış sıkıntıyı, huzursuzluğu bir dışarı çıkarsam sanki kocaman bir nefes alacağım. Ohhhhhhhh diyeceğim. Şükürler olsun 1-2 ay önce daha da sıkıntılı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Semkur' un Günlüğü

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-03-2009, 04:23 PM   #11 (permalink)
Teğmen
 
semkur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2008
Mesajlar: 84
Tesekkür: 315
84 Mesajinıza toplam 711 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
semkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of light
Standart Hedeflerimi neden koyamıyorum yada erteliyorum diye düşünmeye başladığımda

Hedeflerimi neden koyamıyorum yada erteliyorum diye düşünmeye başladığımda aklından bunlar aktı. Bende geldiği gibi yazdım. Şu iki göğsümün arasına sıkışmış sıkıntıyı, huzursuzluğu bir dışarı çıkarsam sanki kocaman bir nefes alacağım. Ohhhhhhhh diyeceğim. Şükürler olsun 1-2 ay önce daha da sıkıntılı bir durumdaydım sanki kendimi şu cümleyle tarifliyordum “ bir bardak suyun içinde ne yukarı çıkabiliyor nede dibe vurabiliyorum.” Şimdi yukardayım artık bardak dışarı çıkmak istiyorum. Bunun farkındayım.
Hedefim belli sorulara verdiğim yanıtlarda beni mutlu ediyor. Evet istediklerimde bu değişimler o halde neden erteliyorum ben bu hedefime ulaşmak için neyin beni tetiklemesini bekliyorum. Bana engel olan ne ? %95 emin olduğum bir durumdan beni alı koyan ne ? vazgeçemediğim ne. Haklılık isteğimi evet haklıyım. Bunu ben biliyorum başkasının bilmesine gerek var mı ? bilseler ne değişecek ? neden kendimi bu kadar ıspatlamaya uğraşıyorum. Sorun ne. Gerçekte bunun altına gizlediğim güvensizlik, cesaretsizlik neden ? neden yaşamıma giren insanların ailem, dostlarımın sorunları benim sorunum gibi oluyor. Neden kendimi çözümlemek zorunda hissediyorum. Neden benim için durum bu diyerek herkesin kendi sorumluluğunu taşımasına izin vermiyorum ? neden hep veren olan taraf olmak isitiyorum. yalnızlık korkusumu hiç aklıma gelmemişti yazana kadar. Acaba yalnız kalmak mı korkutuyor beni. Adlandıramıyorum.

....... hedefime ulaştığımda hayatım bugün olduğundan nasıl farklı olacak?
Hayata daha istekli olarak devam etmek. Kendime saygı duymak. Sanki dünyanın yükünden kendimi kurtulmuş gibi olacak.

....... hedefime ulaştığımda elime neler geçecek?
Kendimi yaşamak. Yeni insanlarla tanışmak.

........ hedefime ulaştığımda neler hissedeceğim?
Mutluluk

........ hedefime ulaştığımda benden başka kimler mutlu olacak?
Oğlum. Ailem, dostlarım.

..... hedefim benim hangi yönlerimi ifade etmemi sağlayacak?
Güvenirliliğimi, kendime olan inançımı.

...... hedefime ulaştığımda % kaç mutlu/doyumlu/bütün/kendimi ifade etmiş/başarılı olacağım?
%95 mutlu/doyumlu/bütün/kendimi ifade etmiş/başarılı olacağım.

...... hedefim bana hayat yolumda ne için hizmet edecek?
Bir başkasına bağımlı yaşamayı, kendi merkezimde kendimle sevgimle yaşamaya hizmet edecek.


Soruları merto’nun Ertelemenin farklı yüzü başlıklı yazısından alarak cevapladım.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Sende olmayan hiçbir yerde yoktur.
semkur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-03-2009, 05:14 PM   #12 (permalink)
Teğmen
 
semkur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2008
Mesajlar: 84
Tesekkür: 315
84 Mesajinıza toplam 711 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
semkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of light
Standart ne yapıyorum, neleri henüz yapamıyorum!!!!

Ben geldim sana gelirken günlük eli boş gelmek istemedim. Bak neler yaptım ilk önce kitaplarımdan Dört Anlaşmayı bitirdim. Gerçekten çok severek okudum. Bazende içimdeki ses kızdı söylemesi ve yazması kolay dedi kitabın yazarı Miguele.. Haklı tamam o kadar çok şey öğretiliyorki bize büyürken ve büyüdükten sonra insan olmamız için birtek şey öğretilmiyor kendimiz olmak. Şimdi diyorum hem kendimi bu yanlıştan kurtarayım, hemde ben çocuğumu yetiştirirken aynı yanlışı yapmayayım. İç sesim devrede yap yap diyor yapda gör. Dış dünya bu kadar kurallarla yaşarken sen ona kendi olmayı öğretde gör... Bu eğitim sistemi, bu düzen v.s. sıralıyor.. İşte bu noktada gerçekten insanlığın ilk yaşamlarına dönmek istiyorum. Sadece kendileri oldukları zamana. Ne kariyer, ne etiket, ne para bunların değerlerinin olmadğı zamana. Ben kendim olmayı öğrenirken ona ve tüm çocuklarımıza bu eğitim sisteminde çocuk bile olmadan sınav diyoruz. İşte günlük buda içimi acıttı bu kitabı okurken..
Diğer iki kitabımı bitiremedim çünkü onlarda alıştırma yapmamı istiyor. Bende Alıştırmalara geliyorum dur bakalım önce alıştırmaları yap öyle diğer bölüme geç diyorum diyorummmmm ve orda sayıyorum. Belkide bir çok şeyi aynı anda yapmak isteyip hiç bir sey yapamıyorum. Mükemmellikle iligili bir söz okumuştum. Mükemmellik=Tembellik gibi evet bunu kendimde deneyimlemiş bulunuyorum.
Bende şöyle bir karar aldım bu gün. Sevgili shamanic’in Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrıları bölümünü tekrar okudum. Ordaki ilk iki dersi yapmaya başladım.
Niyetlerimi belirledim, onlara uygun olumlamalarımı hazırladım.
Sabah ve akşam olmak üzere bu gün yazmaya başladım. Birde şükür defteri yaptım. Onada aklıma her geldikçe yazıyorum bu hayatta baba verilenler için şükrediyorum.
Bolluk ve bereket meditasyonunu her akşam düzenli yapıyorum. Ama bir iki gündür sonuna doğru uyuya kalıyorum.
Kişisel biyografim konusunda hala direniyorum. Nedenini anlamış değilim. Belki bu olumlamalardan sonra bir başlangıç yapabilirim.
Bu arada bendeki bir gelişmede şu oldu. Eğer birine bir tavır göstereceksem aklıma hemen şu geliyor “yaptığı davranış onun sorunu”. Ve gülüyorum kendi kendime o zaman kızmaya gerek yok ki diyorum. Böylece verdiğim cevap daha yumşak oluyor. Eskiden olsa sert olurdu.
Birde hayır diyemediğim bazı şeyler vardı. Bu gün onunla ilgilide bir deneyim yaşadım. Belki direk hayır yapamam diyemedim ama. Dolaylı bir şekilde kabul etmedim. Önceden böyle bir durumda sürekli bir içsel sıkıntı yaşar ve sonunda yapardım. Kullanıldığımı bile bile. Şimdide yaşadım ama kısa sürdü ve kendime doğru olanı yaptın dedim. Sen onun sorumluluğunu yüklendiğin sürece ne ona, ne kendine yardım etmiyorsun. Üstelik bunu yaparken bir arketipin gölgesinde yapıyorsun ki bu seni sonuç olarak huzurlu ve mutlu yapmıyor.
İşte böyle sevgili günlük.
__________________
Sende olmayan hiçbir yerde yoktur.
semkur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-03-2009, 08:19 AM   #13 (permalink)
Teğmen
 
semkur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2008
Mesajlar: 84
Tesekkür: 315
84 Mesajinıza toplam 711 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
semkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of light
Standart kendimi kötü hissediyorum

Cumartesiden bu güne kendimi çok kötü hissediyorum. Hiç bir şey yapmadım. Ne telkinleri dinledim nede meditasyon. ne olumlamalar hiç bir şey yapmadımmmmm. İçimde bir sıkıntı geldi çöktü yüreğimin üstüne. Kendime sorular soruyum diyorum içime döneyim konuşayım amannn sende ne olacak işte gene aynı sıkıntıyı yaşıyorsun diyorum. uffff. Ben galiba içsel barışımı sağlıyamayacağım.
__________________
Sende olmayan hiçbir yerde yoktur.
semkur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-03-2009, 09:55 AM   #14 (permalink)
Teğmen
 
Vodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Bulunduğu yer: ISTANBUL
Mesajlar: 117
Tesekkür: 2,872
118 Mesajinıza toplam 835 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Vodoo is a glorious beacon of lightVodoo is a glorious beacon of lightVodoo is a glorious beacon of lightVodoo is a glorious beacon of lightVodoo is a glorious beacon of lightVodoo is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Semkur' un Günlüğü

Günaydın Semkur...

Bak bugün hava çok güzel.Gerçi ben İstanbuldayım sen nerdesin bilmiyorum.Ama genelde hava güzel sanırım.

Aç bulunduğun yerin camlarını derin bir nefes al ciğerlerini doldur temiz havayla.Bahar geldi.Her kışın sonu bahardır ya bu baharla bizim içimizdeki kışta son bulacak.HER ŞEY GÜZEL OLACAK.HERKES İÇİN SENİN İÇİN BENİM İÇİN HEPİMİZZZZ İÇİN
__________________
Dünle beraber gitti cancağızım ne kadar söz varsa düne ait şimdi yeni şeyler söylemek lazım....MEVLANA
Vodoo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-03-2009, 10:42 AM   #15 (permalink)
Teğmen
 
kayrasu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 77
Tesekkür: 710
76 Mesajinıza toplam 553 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kayrasu is a jewel in the roughkayrasu is a jewel in the roughkayrasu is a jewel in the roughkayrasu is a jewel in the rough
Standart Cevap: Semkur' un Günlüğü

canım benim semkur'cuğum inan iyi gidiyorsun sana bir sır vereyim mi ben hala yerimde sayıyorum bak canım enazından kendini birşekilde ifade ediyorsun günlük tutuyorsun ne güzel şükür defterin dahi var sakın pes etme inan ben sadece dört anlaşma ve ustaca sevmek kitabını okuyabildim telkinlerimi şükür aksatmıyorum özlem'ciğimin bolluk ve bereket meditasyonunu da sadece gece yani günde bir defa dinliyebiliyorum o yüzden karamsarlığı içinden at hadi bakalım sen iyi gidiyorsun ve başarıyorsun hatta başardın bile diyorum hepimizin yüregi seninle
kayrasu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-03-2009, 01:54 PM   #16 (permalink)
Teğmen
 
semkur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2008
Mesajlar: 84
Tesekkür: 315
84 Mesajinıza toplam 711 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
semkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Semkur' un Günlüğü

Alıntı:
Vodoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Günaydın Semkur...

Bak bugün hava çok güzel.Gerçi ben İstanbuldayım sen nerdesin bilmiyorum.Ama genelde hava güzel sanırım.

Aç bulunduğun yerin camlarını derin bir nefes al ciğerlerini doldur temiz havayla.Bahar geldi.Her kışın sonu bahardır ya bu baharla bizim içimizdeki kışta son bulacak.HER ŞEY GÜZEL OLACAK.HERKES İÇİN SENİN İÇİN BENİM İÇİN HEPİMİZZZZ İÇİN
Alıntı:
kayrasu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
canım benim semkur'cuğum inan iyi gidiyorsun sana bir sır vereyim mi ben hala yerimde sayıyorum bak canım enazından kendini birşekilde ifade ediyorsun günlük tutuyorsun ne güzel şükür defterin dahi var sakın pes etme inan ben sadece dört anlaşma ve ustaca sevmek kitabını okuyabildim telkinlerimi şükür aksatmıyorum özlem'ciğimin bolluk ve bereket meditasyonunu da sadece gece yani günde bir defa dinliyebiliyorum o yüzden karamsarlığı içinden at hadi bakalım sen iyi gidiyorsun ve başarıyorsun hatta başardın bile diyorum hepimizin yüregi seninle

canlarım çok teşekkür ediyorum ilginize.
bugün biraz daha iyiyim. vodoo önerilerin için çok sağol canım. bugünde hava çok güzeldi. seninde dediğin gibi biraz yürüdüm güneşin sıcaklığını hissederek. İyide geldi. ama neden bilmem içinde bir hüzün var. Bir durgunluk hali...

kayrasu yol arkadaşım biz galiba en ağır ilerliyen grupta yer alacağız. Çok hevesle başladım defterlerime ama nedenini bilmediğim bir durumdan dolayı tıkandım. Bugün yine başaldım ama kendimi zorlıyarak yapıyorum. belkide bu telkinlerden dolayı dalganma hissi dedikleri. O yüzden telkinlerde suçluluğu çıkardım. Erken kalkma ve başkalarının düşünceleri telkinlerini ekledim. Şimdi onlarla devam ediyorum. canım birbirimize destekle başaracağız inşallah. Hadi kayrasu kaldığımız yerden devam canım. biz kendimize kalk demezsek kimse demez. Hadi başaralım ve yolumuza ışık verelim canım.
__________________
Sende olmayan hiçbir yerde yoktur.
semkur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-04-2009, 08:33 AM   #17 (permalink)
Teğmen
 
semkur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2008
Mesajlar: 84
Tesekkür: 315
84 Mesajinıza toplam 711 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
semkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Semkur' un Günlüğü

bugün daha iyiyim artık. tekrar başladım olumlamalarıma, şükür defterime. Sabahları bir tenbellik çöktü üstüme uyanamıyorum. O yüzdende sabah yapacaklarımı yapamıyorum. bugün bir karar aldım çünkü akşamdan sıkıntısı basıyor beni yine sabah kalkamıyacakmıyım diye. o yüzdende sıkma kendini dedim. sen sıktıkça olumsuza gidiyor. belkide bahar, belkide saatlerin geri alınması etken kendine zaman tanı. bu duyunca biraz daha rahatladım sanki. umuarım bu kendime uydurduğum bir mazeret değildir.
dün bir güzellik daha yaptım biyografimi yazmaya başladım.
kendimi seviyorum, herkesi seviyorum.
kendimin ve herkesin oldugu gibi olmasına izin veriyorum.
her geçen gün kendimi daha çok onaylıyorum ve bunu yaşamımın tümünde hissetmeyi seçiyorum.
evet şimdi bir molası ve biyografiye devam....
__________________
Sende olmayan hiçbir yerde yoktur.
semkur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-04-2009, 08:41 PM   #18 (permalink)
Teğmen
 
kayrasu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 77
Tesekkür: 710
76 Mesajinıza toplam 553 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kayrasu is a jewel in the roughkayrasu is a jewel in the roughkayrasu is a jewel in the roughkayrasu is a jewel in the rough
Standart Cevap: Semkur' un Günlüğü

harika gidiyorsun bu arada benim içinde yudumla
kayrasu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2009, 11:18 PM   #19 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 70
Tesekkür: 359
66 Mesajinıza toplam 415 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
01nisan is a jewel in the rough01nisan is a jewel in the rough01nisan is a jewel in the rough01nisan is a jewel in the rough
Standart Cevap: Semkur' un Günlüğü

Semkur’cuğum merhabalar,

Sorduğumuz her sorunun cevabını bilinçaltımız mutlaka yanıtlıyor, bir yola çıkmışsan, o yol seni gideceğin yere götürüyor… Hiç acele etme, senin de çok kısa zamanda sorularının yanıtlarını alacağından eminim. Bazen günlüklere takılıyorum, özellikle Merto , Shamanic çok güzel çözümler sunuyorlar, sanal koçluk yapıyorlar... Sana yardım etmek isterim fakat onlar dururken, ben ne söylesem eksik kalır.. Bazı şeyler, bana göre doğru oluyor, bana kolay geliyor, başkasına anlamlı gelmeyebiliyor. Çünkü ben de çok yeniyim bu yolda.

Olumlamalar konusunda, ben olumlama yapamayanlardanım. Günlüğünü okuyanlar bana kızmasınlar, seni de olumsuz etkilemek istemem fakat sanırım benzer durumlar yaşıyoruz, onun için paylaşmakta yarar var diye düşünüyorum. Sabah erken saatlerde, ya da uyumaya yakın olumlama yapmayı denedim. Hep bir dirençle karşılaştım, olumlama yaptığım şeyi, duygu olarak, hissedemedim. Sabahın köründe, ben …..yım, ben şuyum, ben buyum demek işkence gibi geldi. Bu nedenle de kendimi kandırmanın bir anlamı yok dedim. Buna alternatif olarak günün ilerleyen saatlerinde bilinçli zihnimle kararlar alıyorum, onu olumlama gibi tekrar ediyorum kendime, ihtiyaç duyduğum zamanlar tabi..


Telkinler konusunda da, Atakan bey’e özel kendini sevme telkini yaptırmıştım. Kendini sevme ve geliştirilmiş güven telkinini ve ego, suçluluk telkinlerini dinliyorum. Başka da telkin eklemiyorum, ekledim, denedim olmadı. Dinlediğim telkinlerden memnunun. Hele ilk başlarda müthiş güzel sonuçlar almıştım. Çok güvenli, neşeli ve keyifli idim. Bununla ilgili yaşadığım bir farkındalığımı anlatmadan geçemeyeceğim. Telkinler hallediyor diye boşvermemek gerekiyor. Daima HİSSETTİĞİMİZ DUYGUYA dikkat etmeliyiz. Hissettiğimiz güçlü bir olumsuz duyguyla her şeyi berbat edebiliyoruz. O aralar birkaç gün süreyle keyifli güvenli halimden eser kalmadığını fark ettim. Bunu kendime sordum, bunun cevabını bilmek istiyorum dedim, ve cavap geldi Bir gün kuaförde saçlarıma işlem yaptırıkken, orda çalışan bir genç, sürekli yardım etmeye, jestler yapmaya çalışıyordu, fakat kendini ifade edemiyordu. O gencin özgüvensiz, zavallı hali bana çok dokunmuştu, birkaç gün süreyle aklıma takılmıştı. Evet o gencin özgüvensiz hali beni o kadar duygulandırmışt ki, onun duygularını içselleştirmiştim ve olumlu giden gidişatımı tersine çevirmiştim.

Günlüğünü çok işgal ettim, biraz benim günlüğüm gibi oldu galiba, birazcık daha yazayım bitiriyorum.

Çekirdek inancı bulmanın çok zor bir şey olduğunu düşünmüyorum, kişi isterse çekirdek inancını rahatlıkla bulabilir bence. Yanlışım varsa düzeltin, Fakat çalıştığın sorunun kökeninde büyük travmalar varsa duygusal olarak fena etkilenebiliyorsun da. Böyle bir şey olduğunda o olumsuz duygunun boşaltılması gibi aşamalar var diye biliyorum. Seni tam olarak tanımadığım için de ne diyeceğimi bilemiyorun. Fakat, sorun duygusal hayatınla ilgili bir takıntı ise çok kolay çözebileceğini düşünüyorum. SEVGİLER.
01nisan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-04-2009, 12:36 AM   #20 (permalink)
Teğmen
 
semkur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2008
Mesajlar: 84
Tesekkür: 315
84 Mesajinıza toplam 711 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
semkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Semkur' un Günlüğü

Alıntı:
01nisan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Semkur’cuğum merhabalar,

Sorduğumuz her sorunun cevabını bilinçaltımız mutlaka yanıtlıyor, bir yola çıkmışsan, o yol seni gideceğin yere götürüyor… Hiç acele etme, senin de çok kısa zamanda sorularının yanıtlarını alacağından eminim. Bazen günlüklere takılıyorum, özellikle Merto , Shamanic çok güzel çözümler sunuyorlar, sanal koçluk yapıyorlar... Sana yardım etmek isterim fakat onlar dururken, ben ne söylesem eksik kalır.. Bazı şeyler, bana göre doğru oluyor, bana kolay geliyor, başkasına anlamlı gelmeyebiliyor. Çünkü ben de çok yeniyim bu yolda.

Olumlamalar konusunda, ben olumlama yapamayanlardanım. Günlüğünü okuyanlar bana kızmasınlar, seni de olumsuz etkilemek istemem fakat sanırım benzer durumlar yaşıyoruz, onun için paylaşmakta yarar var diye düşünüyorum. Sabah erken saatlerde, ya da uyumaya yakın olumlama yapmayı denedim. Hep bir dirençle karşılaştım, olumlama yaptığım şeyi, duygu olarak, hissedemedim. Sabahın köründe, ben …..yım, ben şuyum, ben buyum demek işkence gibi geldi. Bu nedenle de kendimi kandırmanın bir anlamı yok dedim. Buna alternatif olarak günün ilerleyen saatlerinde bilinçli zihnimle kararlar alıyorum, onu olumlama gibi tekrar ediyorum kendime, ihtiyaç duyduğum zamanlar tabi..


Telkinler konusunda da, Atakan bey’e özel kendini sevme telkini yaptırmıştım. Kendini sevme ve geliştirilmiş güven telkinini ve ego, suçluluk telkinlerini dinliyorum. Başka da telkin eklemiyorum, ekledim, denedim olmadı. Dinlediğim telkinlerden memnunun. Hele ilk başlarda müthiş güzel sonuçlar almıştım. Çok güvenli, neşeli ve keyifli idim. Bununla ilgili yaşadığım bir farkındalığımı anlatmadan geçemeyeceğim. Telkinler hallediyor diye boşvermemek gerekiyor. Daima HİSSETTİĞİMİZ DUYGUYA dikkat etmeliyiz. Hissettiğimiz güçlü bir olumsuz duyguyla her şeyi berbat edebiliyoruz. O aralar birkaç gün süreyle keyifli güvenli halimden eser kalmadığını fark ettim. Bunu kendime sordum, bunun cevabını bilmek istiyorum dedim, ve cavap geldi Bir gün kuaförde saçlarıma işlem yaptırıkken, orda çalışan bir genç, sürekli yardım etmeye, jestler yapmaya çalışıyordu, fakat kendini ifade edemiyordu. O gencin özgüvensiz, zavallı hali bana çok dokunmuştu, birkaç gün süreyle aklıma takılmıştı. Evet o gencin özgüvensiz hali beni o kadar duygulandırmışt ki, onun duygularını içselleştirmiştim ve olumlu giden gidişatımı tersine çevirmiştim.

Günlüğünü çok işgal ettim, biraz benim günlüğüm gibi oldu galiba, birazcık daha yazayım bitiriyorum.

Çekirdek inancı bulmanın çok zor bir şey olduğunu düşünmüyorum, kişi isterse çekirdek inancını rahatlıkla bulabilir bence. Yanlışım varsa düzeltin, Fakat çalıştığın sorunun kökeninde büyük travmalar varsa duygusal olarak fena etkilenebiliyorsun da. Böyle bir şey olduğunda o olumsuz duygunun boşaltılması gibi aşamalar var diye biliyorum. Seni tam olarak tanımadığım için de ne diyeceğimi bilemiyorun. Fakat, sorun duygusal hayatınla ilgili bir takıntı ise çok kolay çözebileceğini düşünüyorum. SEVGİLER.

canımsın 01Nisan ben bu paylaşımlardan oldukça mutluluk ve sevinç duyuyorum. ne demek canım istediğin gibi yazabilirsin. inan her satırda kelimede kendimi sorgulamamda bir yardımı oluyor. Biliyorum canım burdaki arkadaşların yardımcı olacağını. bu siteyi çok sevmemim nedeni o zaten gönülden yapmaları. bana gelince yazdıklarında o kadar evet bu dediklerim varki. aşk acı ile yazdığın yazıda bir şey söylemiştin bu çekirdek inançları bulmazsak diğer konuların havada kalecağı gibi. evet çok haklısın. o yüzden ben bu kesintileri yaşıyorum. ben belki tesbit yapıyorum yada yaptığımı sanıyorum. ama bahsettiğin boşaltım olayını gerçekleştirmiyorum. ama azmettim bir yol bulacağım. bu gün bir yazı okudum sizlerlede paylaşacağım yazıyı yazdığımda. sorumluluk kuralı diye bir yazı. bu konuda sınırları aşıp başkalarınında sorumluluklarını alırsanız diyor. onların hatalarından ders almak yerine düzeltirsiniz onların hatalarını" işte bende bu oldukça yoğun yaşadığım bir duygu. özellikle duygusal bağım olan insanlara karşı. ve sonrada bana yapılan bir hatada kendini kullanılmış gibi hissetmek belki buda bir çeşit hırsama tutkuya mı dönüşüyor bilemiyorum canım. ama şunu belirlemem gerek bir an önce kendi sınırımı çizip başkasının sorumluluk alanını işgal etmemeyi. senin dediğin gibi olur inşallah duygusal alandaki bu takontımı çözebilirim hızla.
canım iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum. yanımda sizin gibi insanların olduğunu bilmek bana güç veriyor.
sevgimle öpüyorum
__________________
Sende olmayan hiçbir yerde yoktur.
semkur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
gunlugu, semkur'


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Semkur' un Günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Semkur' un Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hedeflerimi neden koyamıyorum yada erteliyorum diye düşünmeye başladığımda aklından bunlar aktı. Bende geldiği gibi yazdım. Şu iki göğsümün arasına sıkışmış sıkıntıyı, huzursuzluğu bir dışarı çıkarsam sanki kocaman bir nefes alacağım. Ohhhhhhhh diyeceğim. Şükürler olsun 1-2 ay önce daha da sıkıntılı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.