Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   kutup-yıldızının günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/227323-kutup-yildizinin-gunlugu.html)

kutup-yıldızı 08-03-2009 10:41 AM

kutup-yıldızının günlüğü

Merhaba arkadaşlar....Hayallerime hoşgeldiniz..

kutup-yıldızı 08-03-2009 10:54 AM

Sevgi dolu bir dünyada yaşıyorum. Etrafımdaki insanlara güveniyorum ve onlar da güvenime layık davranıyorlar. Seviyor ve seviliyorum. Ailem benden uzakta da olsa her gün onlarla görüşüyor sevgimi yolluyor ve sevgilerini kucaklıyorum. Onların huzurlu olmaları huzurumu bir kat daha arttırıyor. Evimin yakınlarında her zaman arayıp sorabileceğim, herşeyimi ve herşeylerini paylaşabileceğim, dürüst, samimi, içten, sağlam dostlarım var. Mutluluklarımızı paylaşarak büyütüyor, ufak tefek sorunlarımızı paylaşarak yok ediyoruz. İstanbul'da yalnızlık diye birşey yok bizim için. Uzaklardaki dostlarımı da ihmal etmiyor, onları da arayıp soruyorum. Onlara uzak da olsam iyi enerjim onlarla birlikte. Zaten telepatik bağımız her daim aktif..

kutup-yıldızı 08-03-2009 10:58 AM

Düzensiz hayat bitti benim için. Ne zaman ne yapacağımı planlıyorum. Hayat benim ellerimde. İstediğim zaman akışına bırakıyor, istediğim zaman kontrolüm altına alıyorum. Evimi düzenlemekten zevk alıyorum, evimde vakit geçirmekten de. Ortamdaki temiz enerji ruhumu besliyor, çünkü bu ortamda hep güzel duygular, güzel düşünceler var..

kutup-yıldızı 08-03-2009 11:03 AM

Evet, yoğun olsa da şartları iyi sayılabilecek bir işim var. Fakat ortam huzursuzluğundan dolayı iş yerimi değiştirmek istiyorum. Benden 2 yıla yakın zamanımı çalmış olan iş arkadaşlarımı affediyor, ben güzel başka bir yola girmek üzere onlarla yollarımı ayırıyorum. Beni kendimi arayışa yönlendirdikleri ve bana yalnız mutlu olmayı öğrettikleri için onlara teşekkür ediyorum. Bana öğrettikleri sabrı takdirle karşılıyor, onların bu hoşgörü ve sabırdan nasiplerini almalarını diliyorum.

kutup-yıldızı 08-03-2009 11:08 AM

1 ay sonra benim için önemli bir sınav var.. Bu sınavı kazanırsam işyerimi değiştirme hakkını da kazanacağım. Bu sınav için her gün bıkmadan, yılmadan ders çalışıyorum. Aaaa zaten çalıştıklarımın çoğunu hatırlıyorum.. Ben bu sınavı kazanmayı seçiyorum. Böylece kimseye minnet etmeden işimle ilgili sorunu çözmüş olmayı seçiyorum..

didle 08-03-2009 06:32 PM

böyle kararlı gidersen herşeyi başarabilirsin bence art56art56 alk78
sınavının çok iyi geçmesini dilerim onayi

kutup-yıldızı 08-03-2009 10:45 PM

Teşekkür ederim..İnşallah herşey çok güzel olacak..
Yogaya başlıyorum bugünden itibaren..Bu sayede negatif enerjimi de atacağım..Bir de şu sigara denen illeti bırakacağım..
Çok iyi ders çalışmak durumundayım, başka çarem yok..k8908

yeni bir hayat 09-03-2009 01:40 AM

Merhabalar kutup-yıldızı;actionsmile

Aramıza hoşgeldin öncelikle..vien1

Günlüğün ne kadar pozitif ve olumlu ifadelerden oluşuyor..Okudukça kendimi çok iyi hissettim..Bundan sonraki yazılarının da aynı pozitiflikle ve gerçekleştirdiğin hedeflerle dolmasını diliyorum..Hayırlı uğurlu olsun.Sağlık, mutlulukla ve başarılarla dolsun taşsın..

Bir ay sonraki imtihanın için de şimdiden başarılar diliyorum..Senin ve bütünün hayrına..

Geliştiren paylaşımlar diliyorum...Sevgiler..

http://img22.imageshack.us/img22/160/gulbuketi335.jpg

didle 09-03-2009 03:09 PM

yogaya başlamana da ayrıca sevindim.. hayatına farkındalık ve iç huzur getirecek
Esneklik, zindelik ve konsantrasyon da cabası. thumbsanim

kutup-yıldızı 10-03-2009 12:55 AM

Sağolun arkadaşlar...
Hayallerimi yazdım şimdiye kadar..Biraz da geleceğin gerçeklerinden değil, şimdinin gerçeklerinden bahsedeyim 12389
Dün akşam Elvan Demirkan'ın 'Hayatla Mücadeleden Yaşama Geçiş' kitabından yoga hareketlerinden ilk 3 hareketi nefes alma tekniğiyle beraber uygulayabildim 10 dk kadar. Daha fazlasına gücüm yetmedi ama yaptıktan sonra acaip bi rahatlama ve dinçlik hissettim. Ciddi negatif enerjiyi aldığını hissettim. Bu yoga güzel bişeymiş hakkaten, sevdim ben. Devam edeceğim inşallah..
Bir de Hayal ablanın çekim yasası meditasyonu duruyordu ( eskisi )bilgisayarımda ne zamandır. Ama bir türlü deneyememiştim. Dün akşam onu da uygulayabildim. Kendisinin eline, diline, yüreğine sağlık. Gerçekten güzel ve faydalı olacağını umuyorum. Şunu da ekleyim; insana hem kendini güçlü hissettiriyor, hem huzur veriyor.f678h
Henüz sigarayı bırakma konusunda tam karar vermemiştim ama Nil Gün'ün sigarayı bırakmak için hipnomeditasyon kasetini dinledim bugün. Bırakmaya henüz hazır hissetmiyordum, tarih falan da belirlemedim ama gittim nikotin bandı aldım ve yapıştırdım koluma. Zaten o kaset bile tek başına nisbeten bir soğuma yaptı. Banttan sonra 8 saat hiç içmedim, canım da çekmedi. Sonra aklıma düşünce içtim bir tane ama zevk almadım. Ben şimdi içtim ne oldu dedim kendime. O kaseti dinlemeye devam edip kendimi sigaradan tamamen özgürleştireceğim. Sigarayı bırakmak gerçekten harika bir duygu. Hayat gerçekten değişiyor. Ama işte arada sırada olayına da müsade etmemek gerekiyormuş. En kısa zamanda yakın bir tarih belirleyeceğim, belki ona bile gerek kalmaz. Sileceğim defterden .......'yı.k8908

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:11 AM.