![]() |
Cevap: kutup-yıldızının günlüğü Her gün istediğim saatte uyuyor ve istediğim saatte uyanıyorum. Enerjik ve zinde bir halde uyanıyorum. İşime gidiyor ve işyerinde günümü en verimli halde geçiriyorum.. Kendime ve sağlığıma maksimum özen gösteriyorum. Her zaman bakımlı ve iyi görünüyorum. Bakımlarımı düzenli olarak yapıyorum, saçlarım ve cildim parlıyor. Bakışlarım da parlak, gözlerimin içi parlıyor. Sağlıklı besleniyor, bol su içiyorum. Bedenim için gerekli egzersizleri düzenli olarak yapıyorum. Yaptığım egzersizler ve iyi beslenmem sayesinde vücudum her geçen gün daha da şekle giriyor. Ruhumu besliyor ve dinlendiriyorum. Görüntümle ve enerjimle ışıl ışıl parlıyorum y789kendimi seviyorum.. |
Cevap: kutup-yıldızının günlüğü Zamanımı en iyi şekilde değerlendiriyor, bütün işlerimi zamanında yapıyorum. Evimi ve arabamı her daim temiz tutuyorum. Köpeğimi her gün fırçalıyor ve yürüyüşe çıkartıyorum. Kitaplarımı okuyor, filmlerimi izliyorum. Gündemi takip ediyorum. Zevk aldığım ne varsa yapmak için zamanım kalıyor.Yaşasın..smil56 |
Cevap: kutup-yıldızının günlüğü Seviyor ve seviliyorum..Her zaman yanımda iyi dostlarım var..Beni seven, bana sadık, harika bir erkek arkadaşım var. Ailem her zaman beni destekliyor ve onaylıyor. İşyerinde sevgi ve saygı görüyorum. İyi ve başarılı bir kariyerim var..art56art56 |
Cevap: kutup-yıldızının günlüğü Bugün üzüntü, öfke, mağduriyet hissettiğim bir durumla ilgili kendi kendime ağlayarak yazdım da yazdım. Sonra cümlelerimi inceledim ve bilinçaltımda kayıtlı olması muhtemel çıkarımları başka bir kağıda yazdım...Vee inanamadım ortaya çıkan negatif ve tehlikeli inançlara..Bu yükü nasıl taşımışım, ona da inanamadım..Sonra bunlara yönelik olumlamalar yaptım ve unutmayım diye de yazdım olumlamalarımı..Sadece unutmamak için değil, aynı zamanda yazmanın etkinliği artırdığını da düşündüğüm için... Son olarak da, olumlamalar haricindeki yazdıklarımı yaktım ve yok ettim..Kurtuldum hepsinden... Çalışma sonrasında kendimi çok rahatlamış ve hafiflemiş hissettim..Şükürler olsun...alk78 |
Cevap: kutup-yıldızının günlüğü Geçmişte yazdıklarını da yakın zamanda yazdıklarını da keyifle okudum. Hayallerini çok sevdim. Okurken içim aydınlandı. Paylaşımların içten ve samimi. Baya bir yol gelmişsin. Bu yolculuğa yoldaş olmak keyifli. Ders çalışmayı meditasyona benzetmeni çok sevdim. Sınav hazırlığındayım belki bunu ben de denerim. Konsantrasyonu yoğunlaştırma konusunda işe yarayacağına eminim. Zaten kendini vererek yaptığın her iş meditasyon gibidir. İstanbul'a alıştın mı, gezilecek mekanları keşfettin mi, yeni arkadaşlar edindin mi? İstanbul'la ilgili bir kitap vardı sanki hmm sanırım buldum. İstanbul'un 100 görülecek yaşanacak yeri. Aslında biz de böyle illerle ilgili başlıklar açalım ya forumda faydalı olmaz mı? :)) O dediğim kitap ile ilgili bilgiyi buradan bulabilirsin: İstanbul?un 100 görülecek, yaşanacak yeri - Edebiyat Haberleri- ntvmsnbc.com Hayatının her günü dününden daha güzel olsun. Mutlu ve huzurlu kal. Sevgiler. |
Cevap: kutup-yıldızının günlüğü y789 Evet alıştım hem de fazlasıyla..Yeni arkadaşlar edindim...Gezilecek mekanların hepsini olmasa da bir kısmını keşfettim..Eskiden Anadolu yakasındaydım, 2,5-3 yıldır diğer yakadayım.. Bu taraf daha keyifli, daha hoş geldi bana..Yakında mecburi hizmete gideceğim..Güzel olacağını düşünsem de İstanbul'u da özleyeceğim... |
Cevap: kutup-yıldızının günlüğü Önerdiğin şekilde illerle ilgili başlıklar açmak, gerçekten çok iyi fikir..Canımız sıkıldığında, forumdakilerden esinlenip yeni keşiflere çıkabiliriz, hoş olur...alk78 |
Cevap: kutup-yıldızının günlüğü Evet Anadolu yakası biraz daha durgun, düzenli ve huzurludur. Avrupa yakası daha canlı, ışıklı ve kalabalık. İstanbul'dan gidenler tatillerinde İstanbul'u gezmeye geliyorlar. Sen de öyle olursun belki. Bu şehri ben çok seviyorum. KPSS sonucunda gider miyim kalır mıyım bilmiyorumç Gönlüm kalmaktan yana olsa da yeni yerler keşfetmek de ayrı bir deneyim olacak. Dileğim hepimiz için hakkımızda en hayırlı olan yerlerde olmamız her zaman. |
Cevap: kutup-yıldızının günlüğü Varmış öyle bir başlık da devamı gelmemiş. Bak işte burada: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-sokaklar.html |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:47 PM. |