![]() |
kutup-yıldızının günlüğü Merhaba arkadaşlar....Hayallerime hoşgeldiniz.. |
Sevgi dolu bir dünyada yaşıyorum. Etrafımdaki insanlara güveniyorum ve onlar da güvenime layık davranıyorlar. Seviyor ve seviliyorum. Ailem benden uzakta da olsa her gün onlarla görüşüyor sevgimi yolluyor ve sevgilerini kucaklıyorum. Onların huzurlu olmaları huzurumu bir kat daha arttırıyor. Evimin yakınlarında her zaman arayıp sorabileceğim, herşeyimi ve herşeylerini paylaşabileceğim, dürüst, samimi, içten, sağlam dostlarım var. Mutluluklarımızı paylaşarak büyütüyor, ufak tefek sorunlarımızı paylaşarak yok ediyoruz. İstanbul'da yalnızlık diye birşey yok bizim için. Uzaklardaki dostlarımı da ihmal etmiyor, onları da arayıp soruyorum. Onlara uzak da olsam iyi enerjim onlarla birlikte. Zaten telepatik bağımız her daim aktif.. |
Düzensiz hayat bitti benim için. Ne zaman ne yapacağımı planlıyorum. Hayat benim ellerimde. İstediğim zaman akışına bırakıyor, istediğim zaman kontrolüm altına alıyorum. Evimi düzenlemekten zevk alıyorum, evimde vakit geçirmekten de. Ortamdaki temiz enerji ruhumu besliyor, çünkü bu ortamda hep güzel duygular, güzel düşünceler var.. |
Evet, yoğun olsa da şartları iyi sayılabilecek bir işim var. Fakat ortam huzursuzluğundan dolayı iş yerimi değiştirmek istiyorum. Benden 2 yıla yakın zamanımı çalmış olan iş arkadaşlarımı affediyor, ben güzel başka bir yola girmek üzere onlarla yollarımı ayırıyorum. Beni kendimi arayışa yönlendirdikleri ve bana yalnız mutlu olmayı öğrettikleri için onlara teşekkür ediyorum. Bana öğrettikleri sabrı takdirle karşılıyor, onların bu hoşgörü ve sabırdan nasiplerini almalarını diliyorum. |
1 ay sonra benim için önemli bir sınav var.. Bu sınavı kazanırsam işyerimi değiştirme hakkını da kazanacağım. Bu sınav için her gün bıkmadan, yılmadan ders çalışıyorum. Aaaa zaten çalıştıklarımın çoğunu hatırlıyorum.. Ben bu sınavı kazanmayı seçiyorum. Böylece kimseye minnet etmeden işimle ilgili sorunu çözmüş olmayı seçiyorum.. |
böyle kararlı gidersen herşeyi başarabilirsin bence art56art56 alk78 sınavının çok iyi geçmesini dilerim onayi |
Teşekkür ederim..İnşallah herşey çok güzel olacak.. Yogaya başlıyorum bugünden itibaren..Bu sayede negatif enerjimi de atacağım..Bir de şu sigara denen illeti bırakacağım.. Çok iyi ders çalışmak durumundayım, başka çarem yok..k8908 |
Merhabalar kutup-yıldızı;actionsmile Aramıza hoşgeldin öncelikle..vien1 Günlüğün ne kadar pozitif ve olumlu ifadelerden oluşuyor..Okudukça kendimi çok iyi hissettim..Bundan sonraki yazılarının da aynı pozitiflikle ve gerçekleştirdiğin hedeflerle dolmasını diliyorum..Hayırlı uğurlu olsun.Sağlık, mutlulukla ve başarılarla dolsun taşsın.. Bir ay sonraki imtihanın için de şimdiden başarılar diliyorum..Senin ve bütünün hayrına.. Geliştiren paylaşımlar diliyorum...Sevgiler.. http://img22.imageshack.us/img22/160/gulbuketi335.jpg |
yogaya başlamana da ayrıca sevindim.. hayatına farkındalık ve iç huzur getirecek Esneklik, zindelik ve konsantrasyon da cabası. thumbsanim |
Sağolun arkadaşlar... Hayallerimi yazdım şimdiye kadar..Biraz da geleceğin gerçeklerinden değil, şimdinin gerçeklerinden bahsedeyim 12389 Dün akşam Elvan Demirkan'ın 'Hayatla Mücadeleden Yaşama Geçiş' kitabından yoga hareketlerinden ilk 3 hareketi nefes alma tekniğiyle beraber uygulayabildim 10 dk kadar. Daha fazlasına gücüm yetmedi ama yaptıktan sonra acaip bi rahatlama ve dinçlik hissettim. Ciddi negatif enerjiyi aldığını hissettim. Bu yoga güzel bişeymiş hakkaten, sevdim ben. Devam edeceğim inşallah.. Bir de Hayal ablanın çekim yasası meditasyonu duruyordu ( eskisi )bilgisayarımda ne zamandır. Ama bir türlü deneyememiştim. Dün akşam onu da uygulayabildim. Kendisinin eline, diline, yüreğine sağlık. Gerçekten güzel ve faydalı olacağını umuyorum. Şunu da ekleyim; insana hem kendini güçlü hissettiriyor, hem huzur veriyor.f678h Henüz sigarayı bırakma konusunda tam karar vermemiştim ama Nil Gün'ün sigarayı bırakmak için hipnomeditasyon kasetini dinledim bugün. Bırakmaya henüz hazır hissetmiyordum, tarih falan da belirlemedim ama gittim nikotin bandı aldım ve yapıştırdım koluma. Zaten o kaset bile tek başına nisbeten bir soğuma yaptı. Banttan sonra 8 saat hiç içmedim, canım da çekmedi. Sonra aklıma düşünce içtim bir tane ama zevk almadım. Ben şimdi içtim ne oldu dedim kendime. O kaseti dinlemeye devam edip kendimi sigaradan tamamen özgürleştireceğim. Sigarayı bırakmak gerçekten harika bir duygu. Hayat gerçekten değişiyor. Ama işte arada sırada olayına da müsade etmemek gerekiyormuş. En kısa zamanda yakın bir tarih belirleyeceğim, belki ona bile gerek kalmaz. Sileceğim defterden .......'yı.k8908 |
Bugün işe gittim geldim, evle uğraştım, misafir geldi derken gecenin 12 'sine geldi nerdeyse saat..Eeee ders çalışma hayalim de başka bahara mı kaldı şimdi? Bu bahar, bu gece mi olsun, yarın mı olsun kararsız kaldım. Vaktim de dar..Ders çalışma moduna da bir an önce sağlam bir şekilde girmem gerek..Motivasyon motivasyon hadi...idea3 |
Alıntı:
Tekrar merhaba!! art56art56 Yoga da önemli olan kendini dinlemen ve meditasyon. Her harekette nefesine ve varlığına odaklan. Zihnin bomboş olsun. hoca olmadan bu hareketleri yapıyorsan Kesinlikle bedenini dinleyerek hareket etmelisin. zaten öle de yapmışsın 25889 10dk dayandım demişsin. devam edersen yavaş yavaş esnersin zaten. Ayrıca çok sevindim başlamana. evde yapıcaksan tv dede gösteriyorlar.ya da bi dvd edinmelisin. güneş selamını öğrenmeni tavsiye ederim. hersabah yaparsan güne çok mutlu başlayacağına garanti veriyorum. 956k Umarım sigarayıda bırakabilirsin. önemli olan kendine inanman. Telkinlerin faydalı olacağına eminim... neseli56 sevgiler... |
Bugün hiç içmedim sigara art56art56 Ben kendimi sigaradan özgürleştirdim. Daha önemli bi durum var; kabullenemediklerim vardı benim de. Bir de içimde nedenini bir türlü anlamadığım bir boşluk duygusu...Yalnızlık hissini duyumsamama neden olan boşluk duygusu.Şimdi tarif etmeye kalksam uzun sürer.Genelde düşünüyor, bi türlü çözemiyordum bunu. Beni hayatı yaşamaktan, hissetmekten alıkoyan ve olumsuz düşünmeye yönelten bi boşluk duygusu...O duygu kayıp artık, 2 gündür..Sonsuzluğa gitti.s456 Ruhum devrim yapıyor galiba... Allahım sana şükürler olsun..^-^96kl Arkadaşlar..Sizlere teşekkür ediyorum burdaki ortam için.Sonsuz sevgilerimi yolluyorum yüreklerinize. Korkularınızın ve şüphelerinizin yerine sevgileri koymanız için... Didle, sana özel teşekkür etmek istiyorum, günlüğümde yoldaş olduğun içinalk78 Şimdi ders çalışmaya gidiyorum..Çok çalışacağım ve verimli çalışacağım. Olacak istediğim yer inşallah.cilgin897 Sevgiyle ve inançla kalın... |
Rica ederim.. ve tebrik ediyorum!!! hayatında yeni bi detoxa başlamışsın ne güzel.. sigarayı bırakmak büyük bi devrim. sigaradan önce ve sonra diye bakıcağından eminim artık hayata. İnş istediin yer de olur (sanıyorum üni??) güzel haberlerini takip edicem... girlhaha sevgiler.. |
Sevgili günlüğüm, çok şükür oldukça iyi sayılırım. Tek sıkıntı nikotinin yoksunluk belirtileri ve istediğim gibi ders çalışamayışım..Daha ne olsun diyeceksiniz ama olsun herşey birden düzelmez, sabır da lazım.. Sigarayı hiç içmedim demek isterdim ama bant 2 gündür yapıştırmıyorum alerjiden dolayı..Günde 1 tane içtim, ikisinde de eski iş arkadaşlarımın lafı açıldığında öfkeyle içtim. Demek ki ne yapacağım? Sigarayla öfke, hüzün vb kötü duygular arasındaki bağlantıyı kopartacağım. Diğer zamanlarda gerginlik hasıl olduğunda nikotin sakızı alıyorum. Aslında bu yoksunluk belirtilerine hiç aldırmam başka zaman olsa, ama bi yandan da ders çalışıyorum. Ama şunu söyleyim; sigaradan uzak durdukça kendimi daha çok seviyorum, daha temiz ve daha sağlıklı hissediyorum. bağımlı olmanın verdiği zayıflığı hissetmiyorum artık. Sigarayı bırakmak için olan meditasyon kasetini bir kez dinlemiştim, onu da her gün dinleyeceğim bundan sonra.. art56art56 Yoga hareketlerini yine yaptım bugün, gerçekten işe yarıyor. Fiziksel ve ruhsal denge konusunda çok faydasını göreceğim diye düşünüyorum. Dersle ilgili kendime nasıl olumlamalarda bulunsam acaba? Motivasyon için bişeyler yapmalıyım..Bununla ilgili meditasyon kaseti falan olsa ne güzel olurdu..Veya Hayal ablanın çekim yasası meditasyonunu verimli ders çalışmak için de mi uygulasam? Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar... Sevgiler hepinize...krz56 |
Yok yok olmayacak böyle...Bundan sonra kendime 100 sayfalık konu bitirmeden siteye girmeyeceğim..Yasak koydum kendime...Belki bu işe yarar..Siteden uzak kalmak zor gelecek bana, ama çok takılmaya başladım. Zaman bu kadar çok takılmak için doğru zaman değil, değil mi arkadaşlar? Herşey gönlünüzce olsun, kalpleriniz sevgiyle dolsun...actionsmile Ben gittim bisikletBye..En kısa zamanda görüşmek üzere.. |
Merhaba arkadaşlar...Oh bee..geldim siteye sonunda. Yasakları uygulamak çok da keyifli olmuyor tabii, ama işe yaradı arkadaşlar.f678h Bugün güzel çalıştım..Bu sınavı kazanacağım inşallah. k8908 Gün geçtikçe kendimle daha fazla barışıyorum. Son 1-2 yıldır bende takıntı haline gelmiş düşünceler vardı arkadaşlar, bilinçaltım negatif yönde ilerlemişti. Şimdi çok şükür ki bunlarla bağlantım kopuyor ve neden öyle düşünmüşüm, anlam veremiyorum. İstediğim gibi davranınca, kendimi takdir ediyorum ve de değerlilik hissim artıyor. Bir de hayatımı sevgiyle doldurmak istiyorum..Saflığımı istiyorumO0 Dünyaya pembe gözlüklerle bakmak istiyorum. Ne deyim daha, ışığımız güzel olsun arkadaşlar.. Sevgiler.... |
Sevgili günlüğüm, dün sana yazmadım ya özlemiş olduğumu farkettim. Kendimi tanımak, bilinçaltımla bilincim arasındaki bağı kuvvetlendirmek, iç sesimi duymak, bunların hepsi güzel gidiyor da fazla kaptırıyorum galiba. Zaman uçup gidiyor sanki. Kendimi huzurlu hissediyorum ama 1 ay sonunda istediğim olsun istiyorum. Sınavı istediğim şekilde sonuçlandıracağım inşallah. Ama ders çalışmazsam tam tersi bilinçaltıma işler ben farkında olmadan. Ben ders çalışmayı çok seviyorum. Zihnimi aktif bir şekilde çalıştırmayı özlemişim. İnanın bana, ders çalışmak kahve içmek kadar zevkli kahvesmiley kahvesmiley kahvesmileyOh değmeyin keyfime.. Meditasyona benzetebilirim bu işi. Önce zihnimi tamamen günlük düşüncelere kapatıyorum. Sonra okumaya başlıyor ve zihnimin kapısını açıyorum. Otomatik bir şekilde zihnimin yüksek açıklık halinde herşeyi kolayca, verimli ve hızlı bir şekilde beynime kabul ediyorum. Birçoğu bildiğim bilgiler zaten, onlar zaten sadece beynimdeki konumlarını değiştiriyorlar, bu zaten daha kolay...Ooo süper ya..ben kaçtım..özleyeceğim sizleri.. Sevgimiz herşeye yeter.. Şükürler olsun..art56art56 Yüreğimden hepinize tertemiz sevgi gönderiyorum.. |
Merhaba günlüğüm, sana yine gelmek güzel.. Nasıl mıyım? İş 2 gündür yoğun, geç çıktım işyerinden. Vakit kalmadı hiç derse merse, az çalıştım az. Sınava da az kaldı, günler su gibi akıp gidiyor, anlamıyorum. dunk56 Sigarayı tamamen bırakamadım hala, günde 1 tane içiyorum her gün. Tam yoksunluk durumları geçti diyordum ki 2 gündür yine hafif yoksunluk belirtileri oluyor, hissediyorum. Ama ben sağlıklı yaşamak istiyorum, çok sağlıklı insan olmak istiyorum. O yüzden dönmeye hiç niyetim yok.. Off off, strese girdim sınava iyi çalışamadım diye..Ama bu sınavı kazanacağım, kazanmak için elimden gelen herşeyi yapacağım..Gerekirse 3-4 saat uyuyacağım, ama güzel çalışacağım..İnşallah herşey güzel olur arkadaşlar.. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum..hoşçakalın..t678 |
Cevap: kutup-yıldızının günlüğü Uzunca bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar.. Ne zamandır nete pek giremedim ve uzak kaldım siteden. Yazacak o kadar şey var ki hangisinden başlasam bilmiyorum.. Bu yazdıklarım bu günlüğe yazmanın ilkelerine uymayacak, epeyce olumsuz ifade olacak. Ama size kendimi şu anda ancak böyle anlatabilirim. Bu zaman içinde neler oldu? Sınavı kazanamadım ama zaten 1 ayda olması çok zordu. Zaten bana başka bir kapı da açılmak üzere olduğu için bir sonraki sınav için zamanım var. O yüzden pek kafaya takmadım. Ama buna rağmen halen de ders çalışmaya başlayamadım. İki aydır geçici görevde olduğum yerde mutlu oldum, kendimi değerli hissettim. İnsanların bana güvendiklerini, sorumluluk verdiklerini, takdir edildiğimi gördüm. Yüzeysel de olsa yeni arkadaşlıklar kurdum. Eski işyerimdekine benzer huzursuzluklar yaşamadım. Değersizlik duygum kayboldu. Yaklaşık 1,5 aydır bi ilişkim var. Başından beri aşk yoktu, bunu ikimiz de biliyorduk ve kabullenmiştik. Ama erkek arkadaşım bana değer veriyor, değer verdiğini hissettiriyordu. Bana karşı anlayışlı ve inceydi. İlişkimizin iyi gittiğini düşünüyordum. Fakat son 1 haftadır aramızda garip bir mesafe var. O dengeli bi ilişkimiz var falan diyor. Ama bana açıkçası ilişki gibi gelmiyor aramızdaki. Sanki beni beğenmediğini hissediyorum. Bana kalırsa beni çekici bulmuyor. Ben düşüncelerimi hissettiklerimi ona söyleyince bi ilişkide karşı tarafı illa fiziki olarak beğenmenin çok da gerekli olmadığını huy, karakter.. bunları beğenmenin de önemli olduğunu falan söyledi. Bu ne demek şimdi? Son bir haftadır hissettiğim beğenilmeme hissini daha önce hissetmiyordum. Acaba hala aşamadığım bir değersizlik duygum var da bunu karşı taraf içgüdüsel olarak hissedip benden soğuyor mu? Görünüşümle ilgili sorunum yok çok şükür..Ama neden böyle sonuçlarla karşılaşıyorum ilişkilerimde anlamıyorum. Bunun bilinçaltımla ilgili olduğunu düşünüyorum, ama bunu nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Ve şu anda değersizlik duygum tavan yapmış durumda agl34 |
Cevap: kutup-yıldızının günlüğü 2 yıldır istanbulda yalnız yaşıyorum. Bu yakada 1-2 tanıdık dışında iş dışında görüştüğüm kimse yok. Yanızlık duygusunu aştım bir süredir. 2-3 ay öncesine kadar çok yoğun bir iş tempom vardı, düzensizliğim, dağınıklığım, istikrarsızlığımı buna bağlıyordum. ama şimdilerde öyle de değil. Gelişigüzel kitaplar karıştırıyorum ama effektif kitap okumuyorum. 1-2 gün spor yapıyorum, sonra bir ay yapmıyorum. Nete çok girdiğim dönemler oluyor ama o zamanı da sosyokültürel anlamda effektif geçirmiyorum. Bi ara meditasyona başlamıştım, nerdeyse 1 aydır yapmıyorum. Yogaya başlamıştım, birkaç gün sonra bıraktım. Dışarı çıkıyorum ama rasgele dolaşıyorum, bu yüzden hala istanbulun gezip görmeye değer yerlerini bilmiyorum. Sinemaya, tiyatroya gitmek istiyorum, ama nedense fırsat olmuyor. Düzeni yemek yemeye karar veriyorum, birkaç gün sonra salıp öğün yememeye başlıyorum. Zamanımın çoğunu düşünerek, bi türlü uygulamaya geçiremediğim kararlar alarak, kendi hayatımla ilgili fikirler üreterek ve sigara içerek geçiriyorum. Sonra da kendime çok ama çok kızıyorum. Kendime saygım azalıyor. Zamanı kullanamıyorum. Enerjim de olmuyor kafamın dağınık olmasından dolayı. Bi planım bile olsa oyalanmaktan yapamıyorum veya erteliyorum, ya da gecikiyorum. Bazen aldığım gazetenin sayfasını açmadan gün bitiyor. Aldığım kitaplara, filmlere bakamıyorum bile çoğu zaman. Ne olacak bu haller? Neden bu erteleme, düzensizlik, dağınıklık, istikrarsızlık? Nasıl düzeltebilirim? Yardım edin lütfen..desteğinize ihtiyacım var.. |
Cevap: kutup-yıldızının günlüğü Alıntı:
Bence bunları yaşayan bir tek sen değilsindir kutup yıldızı.Burdaki birçok insan da eminim bu tür sorunları yaşıyorlar.Birçoğumuz bunlar için buradayız zaten.Sanırım o kadar çok istemediğimiz şeyler yapmaya zorlanıyoruz ki en sonunda yapmak istediğimiz şeyleri yapmaya bile üşenir duruma geliyoruz.Herneyse sebep nolursa olsun önemli değil önemli olan sorunun olduğunun farkında olmak ve sen de farkındasın.Şimdi ikinci basamak olarak bunları aşmak kalıyor.Türlü çeşit deneyip yine aynı yere geliyorsan sen de benim gibisin demektir:) O yüzden sana plan yap şunu yap bunu yap demeyeceğim.Bence aklına senin için faydalı olduğunu düşündüğün birşey gelirse o an şak diye kalkıp yapıver.Aa bunu yapmak çok iyi olur yarın başlıyorum deme.Çünkü o yarın hep yarın olarak kalıyor.Bence çözüm 'o anda hemen yapmak'.Aklına yatarsa denemeni tavsiye ederim.Zaten bunu hayatına oturttu mu herşey yavaş yavaş çözülmeye başlıyor.Basit ama etkili. Sevgiler.. |
Cevap: kutup-yıldızının günlüğü Tşk ederim phantom. Elimden geleni yapacağım. Umarım sizlere güzel geri bildirimlerim olur. Tüm hayatımdeğişti.com ailesine sevgiler... |
Cevap: kutup-yıldızının günlüğü Arkadaşlar merhaba..en son 2009'da yazmışım bu günlüğe..siteyi ara ara takip etmeye devam ettiğim halde günlükten tamamen koptum ..hayatımda birtakım olumlu değişiklikler yaşadığım kısa bir dönem geçirdim günlük sonrasında..daha sonra bazı kısır döngüler tekrar etmekle birlikte zor diyebileceğim ama sorunlarla daha kolay başa çıkabildiğim, koyu renklerin yanında güzel renklerin de olduğu bir yaşantım oldu. Hayatımda benim için hoş sayılmayacak bir tecrübenin benzerini kendime çekmem ve tekrar zamanım olması üzerine tekrar kendi içime döndüm. Yine ara ara kişisel gelişim kitapları okuyordum, ruhumu beslemeye çalışıyor, negatif düşüncelerden nisbeten de olsa uzak duruyordum ama bilinçaltımla uğraşmak veya çözmeye çalışmaktan vazgeçmiştim. Bazı sebeplerden dolayı biz ne kadar çaba sarfetsek, olumlu düşünsek, kendimizi iyi hissetsek de temeldeki birşeylerin aynı şeyleri hayatımıza çekmeye devam ettiğini yaşayarak gördüm. Yakınlarda çekirdek inanç çalışması da yaptırdım. Tam üç yıl olmuş. Bu süre içinde hayatımda olan olumlu değişiklikleri, çözebildiklerimi, çözemediklerimi, evrenin bize neleri yaşatarak sonunda hazırlamış olduğu sürprizleri nasıl gördüğümü, hangi davranışlar ve düşünceler değiştiğinde nelerin değişebileceğini evrenin bana nasıl gösterdiğini sizlerle paylaşmak istiyorum. |
Cevap: kutup-yıldızının günlüğü Yaklaşık 3,5 yıl önce işyerimde çok ciddi problemlerim vardı. Dışlanmış, hor görülen, bütün herkese kötü gösterilmiş bir insandım. İnsana ihtiyaç duyduğum zaman arayıp görüşebileceğim kimsem yoktu. Maddi olarak dipteydim. İş değiştirme şansım yoktu çünkü aynı zamanda ihtisas eğitimi alıyordum ve bırakırsam 3-4 yıllık emeğimden vazgeçmiş olacaktım, nitekim daha önce ihtisasımı yarım bırakıp, tekrar başka yerde başladığım için bitişi 2,5 yıl geciktirmiş durumdaydım. İnsanlara öfke duyuyor, kendimi haksızlığa uğramış ve şanssız hissediyordum. Yaklaşık 20 gün önce uzman oldum, başarılı bir tez, sonrasında da başarılı bir sınav verdim. Maddi olarak çok rahat olmasam da idare ediyorum. Daha önce şoförlük sıfır olmasına ve birikimim olmamasına, bankalar da kredi vermiyor olmasına rağmen, banka müdürü ile konuşarak kredi çekerek araba aldım ve istanbul trafiğinde 8 aydır gayet rahat kullanıyorum. İnsan ilişkilerim süper olmamakla birlikte eskisi gibi insan yoksunluğu içinde değilim. İnsanların negatif etkilerine tepkimi sınırlı tutabiliyorum. Özellikle işyerinde bilgi ve becerim konusundaki negatif inançların bilgi kısmını yok ettim, beceri kısmını da gitmeden önceki bir ay içinde gösterip öyle gideceğim. Bana az vaka yaptırmış olsalar da, ben bilgi ve tecrübeme, becerime güveniyorum. Evren onlara haksız olduklarını, yanıldıklarını gösterdi..:) ve bunu sonsuz kez göstermeye hazır...:)..Eklemek istediğim harika birşey daha var.. Saf sevgisiyle, masumiyetiyle, enerjisiyle ruhumu okşayan iki buçuk yaşındaki köpeğim...:) |
Cevap: kutup-yıldızının günlüğü Tekrar mrb..Lakin özel hayatımda problem yaşadığım için, ben sayfayı kapatsam da o sayfaların bilinçaltında kapanmıyor olduğunu farkettim.Asıl bu sebepten çekirdek inanç çalışmasına ihtiyaç duydum ve yaptırdım.Kişisel çalışmamı üstüste günlerde yapamamakla birlikte yatmadan önce 1-2 saat sürse de yapıyorum. Yine de ne yalan söyleyim, olumsuzlamaları yapmak zor geldi bana..Şimdi de 2 gündür cd'yi dinliyorum, ama bir iç sıkıntısı musallat oldu ki sormayın..hayatımın en mutlu olmam gereken dönemlerinden birinde nedenini anlayamadığım birşeyler oluyor içimde..Herhalde direnç dedikleri bu olsa gerek, bilinçaltının direnci..Bir de çalışmayı yaptırdıktan sonraki günler içinde yakın arkadaşlarıma dayanamaz oldum..Hatta biri kırıldı ve küstü benle..Ben de oluruna bırakmak istedim ve aramadım..Acaba bunun da mı nedeni çekirdek inanç çalışması? Bir de unutmak istediğim adam 2 gündür daha çok aklımda..Neler oluyor anlamış değilim..Gün boyu cd'mi dinlerken, yıllardır posta kutusunu temizleme gereği duymayan ben, oturup saatlerce bununla uğraştım..Demek ki bilinçaltım temizlemek istiyor eski kayıtları...:) |
Cevap: kutup-yıldızının günlüğü y789 Şükür egzersizlerini gördüm şimdi..ne kadar harika değil mi? Nasıl enerjiyle dolduruyor insanı.. Şükürler olsun ki büyüdüm art56art56 (çekirdek inançlarımdan biri büyümeyi reddetmekmiş). Şükürler olsun ki seviliyor ve seviyorum. Şükürler olsun ki mutlu ve başarılıyım. art56art56 |
Cevap: kutup-yıldızının günlüğü Oh be içim rahatladı..:) |
Cevap: kutup-yıldızının günlüğü sweet tşk ederim, günlüğümde yoldaş olduğun için |
Cevap: kutup-yıldızının günlüğü Merhaba sevgili günlüğüm ve arkadaşlar... İki gün önce ilk uzman nöbetimi tuttum ve yorucu ama gayet iyi geçti. İki gündür de yine tembel tembel yatıyorum. Kendimi affediyorum, demek ki yatmaya ihtiyacım varmış. Bu sayede çekirdek inanç cd'mi günde 10-15 saat dinlemiş oldum. Kişisel çalışmamı yapamıyorum ama, zor geliyor bana..Bunu yapmasam da cd yeterli olmaz mı acaba? |
Cevap: kutup-yıldızının günlüğü Her gün istediğim saatte uyuyor ve istediğim saatte uyanıyorum. Enerjik ve zinde bir halde uyanıyorum. İşime gidiyor ve işyerinde günümü en verimli halde geçiriyorum.. Kendime ve sağlığıma maksimum özen gösteriyorum. Her zaman bakımlı ve iyi görünüyorum. Bakımlarımı düzenli olarak yapıyorum, saçlarım ve cildim parlıyor. Bakışlarım da parlak, gözlerimin içi parlıyor. Sağlıklı besleniyor, bol su içiyorum. Bedenim için gerekli egzersizleri düzenli olarak yapıyorum. Yaptığım egzersizler ve iyi beslenmem sayesinde vücudum her geçen gün daha da şekle giriyor. Ruhumu besliyor ve dinlendiriyorum. Görüntümle ve enerjimle ışıl ışıl parlıyorum y789kendimi seviyorum.. |
Cevap: kutup-yıldızının günlüğü Zamanımı en iyi şekilde değerlendiriyor, bütün işlerimi zamanında yapıyorum. Evimi ve arabamı her daim temiz tutuyorum. Köpeğimi her gün fırçalıyor ve yürüyüşe çıkartıyorum. Kitaplarımı okuyor, filmlerimi izliyorum. Gündemi takip ediyorum. Zevk aldığım ne varsa yapmak için zamanım kalıyor.Yaşasın..smil56 |
Cevap: kutup-yıldızının günlüğü Seviyor ve seviliyorum..Her zaman yanımda iyi dostlarım var..Beni seven, bana sadık, harika bir erkek arkadaşım var. Ailem her zaman beni destekliyor ve onaylıyor. İşyerinde sevgi ve saygı görüyorum. İyi ve başarılı bir kariyerim var..art56art56 |
Cevap: kutup-yıldızının günlüğü Bugün üzüntü, öfke, mağduriyet hissettiğim bir durumla ilgili kendi kendime ağlayarak yazdım da yazdım. Sonra cümlelerimi inceledim ve bilinçaltımda kayıtlı olması muhtemel çıkarımları başka bir kağıda yazdım...Vee inanamadım ortaya çıkan negatif ve tehlikeli inançlara..Bu yükü nasıl taşımışım, ona da inanamadım..Sonra bunlara yönelik olumlamalar yaptım ve unutmayım diye de yazdım olumlamalarımı..Sadece unutmamak için değil, aynı zamanda yazmanın etkinliği artırdığını da düşündüğüm için... Son olarak da, olumlamalar haricindeki yazdıklarımı yaktım ve yok ettim..Kurtuldum hepsinden... Çalışma sonrasında kendimi çok rahatlamış ve hafiflemiş hissettim..Şükürler olsun...alk78 |
Cevap: kutup-yıldızının günlüğü Geçmişte yazdıklarını da yakın zamanda yazdıklarını da keyifle okudum. Hayallerini çok sevdim. Okurken içim aydınlandı. Paylaşımların içten ve samimi. Baya bir yol gelmişsin. Bu yolculuğa yoldaş olmak keyifli. Ders çalışmayı meditasyona benzetmeni çok sevdim. Sınav hazırlığındayım belki bunu ben de denerim. Konsantrasyonu yoğunlaştırma konusunda işe yarayacağına eminim. Zaten kendini vererek yaptığın her iş meditasyon gibidir. İstanbul'a alıştın mı, gezilecek mekanları keşfettin mi, yeni arkadaşlar edindin mi? İstanbul'la ilgili bir kitap vardı sanki hmm sanırım buldum. İstanbul'un 100 görülecek yaşanacak yeri. Aslında biz de böyle illerle ilgili başlıklar açalım ya forumda faydalı olmaz mı? :)) O dediğim kitap ile ilgili bilgiyi buradan bulabilirsin: İstanbul?un 100 görülecek, yaşanacak yeri - Edebiyat Haberleri- ntvmsnbc.com Hayatının her günü dününden daha güzel olsun. Mutlu ve huzurlu kal. Sevgiler. |
Cevap: kutup-yıldızının günlüğü y789 Evet alıştım hem de fazlasıyla..Yeni arkadaşlar edindim...Gezilecek mekanların hepsini olmasa da bir kısmını keşfettim..Eskiden Anadolu yakasındaydım, 2,5-3 yıldır diğer yakadayım.. Bu taraf daha keyifli, daha hoş geldi bana..Yakında mecburi hizmete gideceğim..Güzel olacağını düşünsem de İstanbul'u da özleyeceğim... |
Cevap: kutup-yıldızının günlüğü Önerdiğin şekilde illerle ilgili başlıklar açmak, gerçekten çok iyi fikir..Canımız sıkıldığında, forumdakilerden esinlenip yeni keşiflere çıkabiliriz, hoş olur...alk78 |
Cevap: kutup-yıldızının günlüğü Evet Anadolu yakası biraz daha durgun, düzenli ve huzurludur. Avrupa yakası daha canlı, ışıklı ve kalabalık. İstanbul'dan gidenler tatillerinde İstanbul'u gezmeye geliyorlar. Sen de öyle olursun belki. Bu şehri ben çok seviyorum. KPSS sonucunda gider miyim kalır mıyım bilmiyorumç Gönlüm kalmaktan yana olsa da yeni yerler keşfetmek de ayrı bir deneyim olacak. Dileğim hepimiz için hakkımızda en hayırlı olan yerlerde olmamız her zaman. |
Cevap: kutup-yıldızının günlüğü Varmış öyle bir başlık da devamı gelmemiş. Bak işte burada: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-sokaklar.html |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:11 PM. |