![]() |
Ynt: BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA segili hayal hanım, bugün benim o enerjiye çok ihtiyacım var ve gönderdiğin o enerjiyi tüm kalbimle kabul ediyorum çok teşekkürler. İyiki burdayım. rt67 |
Ynt: BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA hayal ablamın gönderdiği şifa enerjisini kabul ediyorummm her daiimm kiss3 |
Ynt: BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA OOOHHHH şimdi dinlendim işte,bende sizleri seviyorum güzel kızlarım..allah hepinizin yüzünü güldürsün..alev reiki konusunu okursan neden bahsettiğimi anlarsın..hepinize en derin saygılı sevgilerimi sunuyorum |
Ynt: BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA bugün yine güzel bir gündü işyerine yeni bilgisayarım geldi ,en seviğim çiçeği alıp masamada koydum önceden böyle şeyler beni pek mutlu etmezdi ama yine eskisi gibi zevk alır oldum yaa herşey kendiliğinden oldu ben bişey yapmıyorum valla fırsat buldukça telkinlerimi dinliyorum bide bu siteye giriyorum gogogo gogogo hayal ablada sağolsun güzel şeyler yazıyo daha naasıl kötü olayım eski günleri hatırlamak bile istemiyorum hatırlayınca kendimi hala kötü hissediyorum demekki tam aşamadığım bazı şeyler var ama her yeni gün daha güzel olacak diye düşünüp geleceğe umutla bakmakta fayda var 98569 hayal abla ben reiki diilde eft ilgi duydum sen ne düşünüyosun eft ile ilgili ben pek anlamıyorumda böyle şeylerden utananadam |
Ynt: BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA ablam ben eft ye nedense hiç sıcak bakamadım..ama biz keopsu davet ettik izmire ve ondan deep peat ve sedona tekniklerini öğrendik deep peat eft nin geliştirilmişi..hem sedona yöntemleri hemde peat'ın kitapları var istersen bendeki özetleride gönderebilirim..biz çok faydalandık..bir bak istersen..eft dende çok fadalanan arkadaşlarımız oldu..onların yazdıklarınıda okumanı tavsiye ederim..saygılı sevgiler |
Ynt: BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA nihayet girebildim siteye ..akşam olumlu yaşama sanatı diye bir kitap okudum ilk başta hoşuma gitti..adındanda anlaşılacağı gibi olumlu düşünürsen olumlu şeyler yaşarsın tersi durumda da olumsuz şeyler yaşarsın tarzı şeyler yazıyodu..bugünden beri olumsuz düşündğümde bi korku kaplıyo içimi düşünürsem gerçek olacak diye biiyorum çok saçma ama böyle bir garşp ruh hali içindeyim oysaki herşey ne güzel gidiyodu 88a benim neyime böyle kitaplar havadan nem kapıyorum zatenn ...birisi bana akıl fikir versin sad456 |
Ynt: BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA olumsuz düşünceler bırak aklından geçip gitsinler olana teslim ol aşırı çabalamadan olumlu düşün çabasızca çabala önce iç çatışma yaratma neden olumsuz düşünüyorum olumlu düşünmem lazım v.b tarzında düşünme bırak olumsuz düşünceler akıp gitsinler ve sen onları havada süzülen bulutları izlermiş gibi izle olumsuz düşüncelerin gelmesinin normal olduğunu kabul et ve onlar sanki başkasının düşüncesiymiş gibi izle olana teslim ol ve sonra değişimi yaratacak olumlu içsel konuşma ve olumlu hayalleri devreye sok ok mi ???? kiss3 |
Ynt: BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA teşekkürler keops dediklerini uygulayacağım..ama kesinlikle bidaha böyle kitaplar okumayacağım hemen endişeleneceğim bi şekle sokuyorum yazılanları neden böyleyim anlamıyorum hal böyle olunca çok kızıyorum kendime bütün güzel düşüncelerim çıkıp gidiyo aklımdan .. aa bu arada deep peat eğitimi almıştınız siz sanırım yanılıyo muyum? |
Ynt: BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA peat-sedona-precision gibi eğitimler aldım nlp , hipnoz meditasyon yıllardır ilgi alanım daha doğrusu hobim bu ve benzeri teknikleri bütünsel bi şekilde birleştirerek uyguluyorum |
Ynt: BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA peki bu tarz enerji tekniklerindne hangisini önerirsiniz acaba? yani benim şu gereksiz endişelenmelerimden kurtulabilmem için..birde kitaplarını alıp okumak öğrenmek için yeterli olur mu? çok soru sordum ama merak ediyorum şimdidden teşekkürler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:40 PM. |