Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/1615-angelin-kanatlari-cikiyor.html)

csk 13-08-2007 12:47 PM

Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :)

Angel selam,

avatarın nasıl duruyor diye bakmak için özellikle geldim. Bence çok güzel duruyor. Hikayesini de paylaşırsan iyi olur. şimdi sırada kendin için bir olumlama yazıp bunu da imza olarak kullanmana geldi. Mesajlarının altına güzel bir cümle bulalım.

25emel 13-08-2007 12:52 PM

sahiden güzel miş bea kesin hoş bir aşk hikayesidir gulensmiley

angel2030 13-08-2007 03:17 PM

Emelcim seni hayal kırıklığına uğratmam istemem ama bu bir aşk hikayesi değil en azından şimdilik dusun smil56.
Avatarımdaki dişi melek benim karşımdaki erkek melek ise eşim değil bir iyilik meleği benim meleğim beni mutlu etmek, işlerimi kolaylaştırmak onun görevi. Bana sunduğu kalp ise sihirli bir güç özgüven. Ben bu sihirli gücü kabul ettim ve yükselmeye başladım tabi meleğimde benimle birlikte.
Bu öyle güzel bir avatar ki hayatınızdaki herşeye uyarlayabilirsiniz. Şu başarı işini halledeyim sonra aşkla ilgilide bir hikayesi olacak emelim emin ol.

Coşkun teşekkür ederim yardımların için super (Anladın sen onu 44 )

csk 13-08-2007 04:15 PM

eksikleri ben tamamlayayım.

arka fondaki güneş, yeni doğan bir günü ve yeni bir gün de yeni bir başlangıcı simgeliyor. her yeni gün bundan sonra Angel için yeni başlangıçlar demek olacak. üstünde durdukları bulutlarda onları bir önceki günden geriye düşmemeleri için koruyacak, yumuşak , güvenli bir zemin olacak hedefleri doğrultusunda ilerlerken.

uzunoğlu 13-08-2007 05:33 PM

angel ben avatarını civciv sandım 4897 aşk hikayesi yazanları okuyunca dikkatlice baktım ve gördüm melekleri utananadam utananadam utananadam sanırım bir göz doktoruna görünmeliyim dl78

BURCU GELEGEN 14-08-2007 02:38 AM

Ay çok özür dilerim bende dikkatli bakmadım ama yansıma civciv gibi gelmişti utananadam
Ama şimdi hakkınıda vermek lazım açıklama da harika şans getirsin

angel2030 14-08-2007 10:25 AM

khkh56 khkh56 öldüm gülmekten ne diyeyim ben size kızlar civciv haaa Coşkun duymasın khkh56

pakguc 14-08-2007 10:53 AM

khkh56 khkh56
ben de ne civcivi diyordum, ay hakkaten çok benziyor, süpeeerrrrrrrrrrrr khkh56

csk 14-08-2007 11:29 AM

sağdan bakıyorum
soldan bakıyorum
tersten bakıyorum
neresi civciv anlamıyorum.

madem çoğunluk öyle görüyor

ben güzel bir melek resmiyim
civciv sananlara peşinen söyleyeyim

gibi kafiyeli bir cümle yazalım avatarın altına ne dersiniz.

pakguc 14-08-2007 01:38 PM

coşkun,
güneş civciv baış kalp ise ağzına benziyor.. gulensmiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:20 AM.