![]() |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Allah hepimizi kem gözlerden saklaın sung66 |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Amin burcum, cümlemizi. Yine bi haller oluyor bana dur bakalım ne olacak. Dalgalanmalar geçti de bu kıskançlık krizlerini atamıyorum ben arkadaşlar yaa. Ortada somut hiçbirşey yok baktığınız zaman ama nedense bir anda üstüme benzin döküp çakmağı yakıveriyorlar sanki. Haa çokmu takıyosun bunu derseniz yok çok değil aslında saman alevi gibi hemen geçiyor ama niye olsun ki ben buna takıyorum. Amaaaannn buda geçer neler neler geçmedi ki. Ben bunuda atlatırım. Kızlar ve coşkun çok özledim sizi işler yoğun yazamıyorum fazla ama herzaman söylediğim gibi yüreğim sizinle. |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) merhaba angel, gördüm ki herhangi bir avatar kullanmıyorsun. csk danışmanlık olarak sana bir avatar hazırlıyorum inşalah beğenirsin. bence senin hikayene çok uyacak ve resme baktıkça kendine telkin uygulamış bile olacaksın. bugün ya da yarın mailine göndereceğim. |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Seninle konuştuktan sonra avatarı sildim yeni birşeyde bulamadım öyle bekliyordum ki sen hızır gibi yetiştin yine merakla bekliyorum coşkun eminim çok güzeldir. |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) ben mail attım sana yarın işte bakarsın. |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Canım sakin ol çok zor biliyorum ama bak geçti dalgalanmalar daha iyisin herşeyin zamanı var |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Coşkun sağol birazdan bakarım maile eminim harikadır. Burcum sakin olmaya çalışıyorum ve eskiye oranla daha başarılıyım. Dalgalanmalar geçti çok şükür. Kolay değil neler atlattık bunlarda geçecek kırk haramiler artık yok çok şükür |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Sevgili Angel, bizler hayatından birçok olayı geride bırakmış, çok güçlü insanlarız önemli olan gereksiz kıskançlıklarla hayatı kendimize ve değer verdiğimiz insanlara zehretmememiz , sen de bırak saman alevi gibi parlamayı rahat ol bak o zaman hayat nasıl huzurlu akıp gidecek smiliyface |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Angel hepsini dinleyemedin sanırım ama sana radyo programımdaki kitap tanıtımının özetini göndermeye çalşacağım inan şu an ki düşüncelerin değişecek ama beklemen gerek biraz ancak nasipse pazar günü kaydedebileceğim |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Beklerim burcum sağol. Elif haklısın dediklerini uygulamaya çalışıyorum. Hatta uyguluyorum ve başardım gulensmiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:49 PM. |